Luzia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Illusion napisał(a):Wchodzisz w ustawienia konta google+ i tam masz autokorekta zdjęć (czy coś w tym stylu), musisz zaznaczyć "wyłącz" :). Ale popieprzyli z tym google + :angryy: Nie mogę znaleźć nic o autokorekcie czy inne tego typu sformułowania :roll: Jestem ślepa :evil_lol: Trzeba będzie wrócić do photobucket i pieprzyć picasę :lol: Quote
Illusion Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ja nie lubię photobucketa, bo jak za dużo ludzi zobaczy Twoje foty, to kończy się transfer i albo trzeba dokupić, albo czekać do odnowienia (które się robi co miesiąc) :eviltong:. Wchodzisz na swoje konto google+ i jak masz ustawienia to kliknij ctrl+f, wpisz "autokorekta" i Ci znajdzie samo ;). http://i.imgur.com/FAr021F.png?1 Quote
Luzia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Illusion napisał(a):Ja nie lubię photobucketa, bo jak za dużo ludzi zobaczy Twoje foty, to kończy się transfer i albo trzeba dokupić, albo czekać do odnowienia (które się robi co miesiąc) :eviltong:. Wchodzisz na swoje konto google+ i jak masz ustawienia to kliknij ctrl+f, wpisz "autokorekta" i Ci znajdzie samo ;). http://i.imgur.com/FAr021F.png?1 No wiesz moich zdjęć nikt nie ogląda, więc nie mam tego problemu :evil_lol: Ok mam dzięki wielkie za pomoc :) Quote
Luzia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 I dupa, wyłączyłam autokorektę a zdjęcia dalej wyglądają tak: https://lh3.googleusercontent.com/-Dnn43KGCBeU/Uwx0u_2v-hI/AAAAAAAAMWM/kQs_2miwIV0/s800/P1010986.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-HxthFQemrqA/Uwx2h_l6t1I/AAAAAAAAMb8/jMZgCNSDm8E/s640/prof.JPG :angryy: Quote
Naklejka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Wrzuć je jeszcze raz, a jak to nie pomaga, to spróbuj z formatem png ;) Quote
Rinuś Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ponieważ na FP Hevane usuwasz wpisy z pytaniami o Pamira więc zapytam tutaj: Co się dzieje z Pamirem? Ponieważ słuch nagle o nim zaginął.... Quote
Czekunia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Rinuś']Ponieważ na FP Hevane usuwasz wpisy z pytaniami o Pamira więc zapytam tutaj: Co się dzieje z Pamirem? Ponieważ słuch nagle o nim zaginął....[/QUOTE] Usuwa pewnie dlatego, że to funpage Hev;). Myśle, że gdybyś użyła ciut innego tonu w pytaniu to dowiedzialabyś się, co u Pamira:eviltong:. Quote
asiak_kasia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Rinuś']Ponieważ na FP Hevane usuwasz wpisy z pytaniami o Pamira więc zapytam tutaj: Co się dzieje z Pamirem? Ponieważ słuch nagle o nim zaginął....[/QUOTE] Rinuś Ty się nie odzywaj lepiej, bo znowu Ci powiedzą, ze tylko zadymy robisz. Ja juz PW o tym, ze rozwalam dogo odbierałam, wiec wiesz... :diabloti: a swoją droga widzę, że nie tylko moja galeryjka umiera :evil_lol: Czekunia, pojmuje idee fanpejdżyku, ale jak ktos ma wieksza ilość piesków, i nagle ten jeden "znika z tapety", to się ludzie interesują i tyle. Nie widzę w tym nic złego, ani powodu do oburzania się. Jakbyś wrzucała same foty zary i o sajanie by nagle się zrobiło cichutko, to na bank by ktoś zapytał. Szczególnie, że nie każdy utrzymuje jakies kontakty poza dogo. :roll: Quote
BBeta Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Rinuś']Ponieważ na FP Hevane usuwasz wpisy z pytaniami o Pamira więc zapytam tutaj: Co się dzieje z Pamirem? Ponieważ słuch nagle o nim zaginął....[/QUOTE] Jak Ty to sobie wyobrażasz, info o Pamirze na FB Heaven? :shake: :crazyeye: Niedopuszczalne :eviltong: :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Czekunia']Usuwa pewnie dlatego, że to funpage Hev;). Myśle, że gdybyś użyła ciut innego tonu w pytaniu to dowiedzialabyś się, co u Pamira:eviltong:.[/QUOTE] Asia myślę, że napisałam pytanie w normalnym tonie, Zapytałam po prostu gdzie jest Pamir :) Ponieważ PAMIR nie ma FP (ciekawe dlaczego) to zapytałam na FP Heaven, który regularnie jest odwiedzany przez Luzię. Quote
Czekunia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='asiak_kasia']Rinuś Ty się nie odzywaj lepiej, bo znowu Ci powiedzą, ze tylko zadymy robisz. Ja juz PW o tym, ze rozwalam dogo odbierałam, wiec wiesz... :diabloti: a swoją droga widzę, że nie tylko moja galeryjka umiera :evil_lol: Czekunia, pojmuje idee fanpejdżyku, ale jak ktos ma wieksza ilość piesków, i nagle ten jeden "znika z tapety", to się ludzie interesują i tyle. Nie widzę w tym nic złego, ani powodu do oburzania się. Jakbyś wrzucała same foty zary i o sajanie by nagle się zrobiło cichutko, to na bank by ktoś zapytał. Szczególnie, że nie każdy utrzymuje jakies kontakty poza dogo. :roll: To bym powiedziała, że na sajgonki poszedł:evil_lol:. A tak serio to ja też nie widzę nic złego w tym, że ktoś pyta, poprostu są różni ludzie, różnie myślą i różnie reagują;). Skoro Luzia twierdzi, że to jest tylko i wyłącznie FP Heaven to ma do tego prawo przeca:eviltong:. [quote name='Rinuś']Asia myślę, że napisałam pytanie w normalnym tonie, Zapytałam po prostu gdzie jest Pamir :) Ponieważ PAMIR nie ma FP (ciekawe dlaczego) to zapytałam na FP Heaven, który regularnie jest odwiedzany przez Luzię. Aaa rozumiem;). A teraz lepiej jedna i druga Kasia pokaże swoje pieski, bo w galeryjkach świeci pustkami, co żeście z psami zrobiły?!:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ja własnie uzupełniłam swoją :evil_lol: są obydwa na tapecie cały czas :cool3: Quote
BBeta Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Rinuś']Ja własnie uzupełniłam swoją :evil_lol: są obydwa na tapecie cały czas :cool3:[/QUOTE] Ale zdjęcia mogą być nieaktualne, musisz zrobić takie z dzisiejszą gazetą :eviltong: :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='BBeta']Ale zdjęcia mogą być nieaktualne, musisz zrobić takie z dzisiejszą gazetą :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] no pacz, nie pomyślałam :roll: ale ja nie kupuję gazet :shake: i cio teraz? Quote
motyleqq Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Rinuś']no pacz, nie pomyślałam :roll: ale ja nie kupuję gazet :shake: i cio teraz?[/QUOTE] kup specjalnie na tą okazję :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Boże Luiza co się dzieje z Pamirem aaaaa !!!!! Quote
Recommended Posts