Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pixeloza']Nie piję tego świństwa :grins: :diabloti:

Pogadamy za kilka lat :diabloti:

[quote name='Kaaasia']https://lh6.googleusercontent.com/-QYAh4wIJqZ0/UnLcDRN25bI/AAAAAAAAL6Y/DhwuIQ9PwUU/s512/2013-10-30 (5).JPG Jakie radary :cool3:[quote name='Victoria']za duze ma te uszy, przytnij :diabloti:

to specjalnie tak, żeby ułatwiać odbiór radia z ryjem :loveu:

[quote name='*Monia*']https://lh6.googleusercontent.com/-QYAh4wIJqZ0/UnLcDRN25bI/AAAAAAAAL6Y/DhwuIQ9PwUU/s512/2013-10-30 (5).JPG - sterczące uchole :loveu: pasują psiska do siebie :lol:
Ja bym nie umiała uszu kleić. Słyszałam też o masowaniu, ale co i jak to nie wiem, na pewno milsze niż przyklejanie ;)

No pasują to fakt :lol:
Ale z tego co wiem, masować trzeba umieć, żeby nie zrobić jeszcze większego kuku. Ja słyszałam z kolei, że nie powinno się głaskać psa po głowie :cool1:

[quote name='dog193']Zdecydowanie lepiej wygląda w klapniętych :eviltong:

uważaj bo Cię Angi pobije :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Uśmiałam sie jak zobaczyłam te zdjęcie :evil_lol: ta jej mina :diabloti: https://lh5.googleusercontent.com/-C46M1Uo4j20/UnLb9odE__I/AAAAAAAAL6A/JQJdodeEyxM/s512/2013-10-26 (9).JPG

Tak wygląda skupiony na zadaniu border, tu się nie ma z czego śmiać :diabloti:

[quote name='betty_labrador']WOw jakie cudowne fotki :loveu: i przebiegi w tunelu :) widać że sama radość :)

Czemu jej to ucho stanęło? :eviltong:

Radość to jej sprawia wszytko co robimy, byle razem :)

Oba jej stanęły :razz: a nie tylko jedno :) Mogły by jej tak zostać :lol:

Posted

[quote name='Luzia']
uważaj bo Cię Angi pobije :evil_lol:

E tam o to bym się nie obawiała toż to niesłowny człowiek umawiała sie ze mną 3 razy na odbiór obroży i co i zrobiła mnie w CH...;):diabloti:

Rośnie to to małe coś szybciorem:loveu::loveu:
https://lh6.googleusercontent.com/-QYAh4wIJqZ0/UnLcDRN25bI/AAAAAAAAL6Y/DhwuIQ9PwUU/s512/2013-10-30%20%285%29.JPG
A uszy mnie po prostu zabiły, wygląda tak śmiechowo, że aż świetnie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']czyli bedzie bardzo podobna do tatusia jak beda jej tak sterczeć :> i bedzie ze masz hodofle :razz:

Mamusi :razz: Pamir jest zbyt zniewieściały, żeby uchodzić za samca :lol: To już częściej Heaven za psa biorą :diabloti:

[quote name='Pixeloza']Mnie zapach odstrasza, więc :diabloti:

Mnie też odstraszał... Kiedyś :grins:

[quote name='Tepes']E tam o to bym się nie obawiała toż to niesłowny człowiek umawiała sie ze mną 3 razy na odbiór obroży i co i zrobiła mnie w CH...;):diabloti:

Rośnie to to małe coś szybciorem:loveu::loveu:
https://lh6.googleusercontent.com/-QYAh4wIJqZ0/UnLcDRN25bI/AAAAAAAAL6Y/DhwuIQ9PwUU/s512/2013-10-30 (5).JPG
A uszy mnie po prostu zabiły, wygląda tak śmiechowo, że aż świetnie:loveu::loveu:

No to pięknie, jak dalej tą obrożę masz to ja chętnie przyjmę :evil_lol:

A no rośnie :-( A taka słodziutka i malutka była... no i tak duuużo wtedy spała :evil_lol:
Wcale nie śmiechowo :mad: tylko uroczo :loveu:

Posted

Luzia napisał(a):
Mnie też odstraszał... Kiedyś :grins:

Ale ja jestem uparta... jak coś mi się nie spodoba to tego nie spróbuję i koniec, dlatego rodzice na mnie marudzą, bo mam taki wybredny gust :diabloti:

Posted

Jak wódka zaczyna smakować, to naprawdę jest źle :diabloti:
Mnie na zapachy mocniejszych trunków odrzuca :P A piwa nie lubię no chyba, że jakieś owocowe, ale to nie piwo przecież :evil_lol:

Posted

Piwka owocowe też lubię, ale tylko te radlery, redds mi nie podchodzi kompletnie, szczególnie ten malinowy :evil_lol:
Co do wódki to zależy, czystej nie za bardzo ale w formie jakiegoś dobrego drinka - czasem ma człowiek ochotę :)

Dziś stwierdziłam, że mój borderek jest wybrakowany :diabloti: Tyle się opowiada o tym słynnym ADHD BC, moja jak wchodzi w tryb pracy rzeczywiście nie ma sobie równych, ale dziś na przykład cały dzień przeleżałyśmy w łóżku z przerwą na krótkie spacery fizjologiczne :loveu: Nie miała z tym żadnego kłopotu, spała wtulona we mnie aż miło, o dziwo godzina 20 a ona dalej nie biega po ścianach :lol: Obgryza wędzone sarnie ucho :)

Posted

A ja ogólnie nie lubię alkoholu, ale jak mam pić ze znajomymi, to pijemy wódkę :diabloti:

przynajmniej nie da się z nią tak ociągać, jak z piwem :lol: ale wódka to tylko smakowa :p

Posted

[quote name='Sonka95']A mi właśnie ten redds malinowy strasznie smakuje :cool3: piwa o wiele bardziej lubię niż wódkę :diabloti:

Nieeee, w owocowym piwie ma być czuć owoc, ten malinowy za bardzo piwem wali :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']A ja ogólnie nie lubię alkoholu, ale jak mam pić ze znajomymi, to pijemy wódkę :diabloti:

przynajmniej nie da się z nią tak ociągać, jak z piwem :lol: ale wódka to tylko smakowa :p

To lepiej nie pij wcale :diabloti:
Wódka smakowa jest beee... mam wstręt od 2008r :siara: jak zaprawiłam się porządnie najpierw na urodzinach spirytusem rozrabianym z sokiem malinowym, a potem na wakacjach żurawinówką, do tej pory mam odruch wymiotne jak przypomnę sobie ten smak :evil_lol:
Co do ociągania, to ja właśnie to w piwie lubię, że nikt mnie nie pogania, bo idzie następna kolejka - lubię pić w swoim tempie, wtedy wiem, że będę w stanie na własnych nogach do domu wrócić :diabloti:

[quote name='motyleqq']ja piję wódkę tylko jak już jestem pijana :evil_lol: tak na trzeźwo, to mi niedobrze na samą myśl o wódce :evil_lol:

A co pijesz, żeby się w ten stan do picia wódki wprowadzić? :cool3::evil_lol:

[quote name='Izabela124.']https://lh6.googleusercontent.com/-QYAh4wIJqZ0/UnLcDRN25bI/AAAAAAAAL6Y/DhwuIQ9PwUU/s512/2013-10-30 (5).JPG :loveu:

:)

[quote name='Pixeloza']Anonimowi Alkoholicy :diabloti:

Jak u mojego aniołka? :loveu:

Ejjj no bez przesady :evil_lol:

Ja kiedyś w rozmowie z lekarzem stwierdziłam właśnie, że mam problem za alkoholem... Bo cytuję: "Lubię pić, chce pić, ale nie mam za co pić :placz: " - mina pani doktor bezcenna :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Którego aniołka? Mam trzy :cool1:

Heaven dziś kończy 5 miesięcy :loveu:

Posted

[quote name='motyleqq']wino, piwo albo drinki :cool3:

oj ja jak pomieszam cokolwiek z wódką to na drugi dzień umieram :roll:

Jako, że 5 miesiąc za nami, był spacer i upominki :multi: