Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie da rady, młoda nie ma jeszcze rodowodu, poza tym jakoś nie śpieszy mi się go wyrabiać :lol:
Wy wpadnijcie na międzynarodówkę do Rzeszowa na początku przyszłego roku :cool3: Tam na pewno będziemy :)

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']
Dla mnie to taki wzrost w sam raz, właśnie w okolicach 170 :)

Niufki nigdy nie będą na topie :diabloti:

U nas pewnego czasu był wysyp westie, teraz się to trochę uspokoiło ( część zniknęła w dziwnych okolicznościach ), reszta jest tak spasiona, że ledwo się poruszają :evil_lol:
[/QUOTE]
Ja też najbardziej lubię taki wzrost w granicach 160-170 :)

I bardzo mnie to cieszy :diabloti: Bo to wyjątkowe psy tylko dla wyjątkowych osób:diabloti::diabloti::diabloti:

U mnie tradycyjnie jest wysyp jorków i onków :lol:

Szczeniak podobno może być wystawiany na metryce jak np rodo jest w trakcie wyrabiania :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Wpadaj na wystawę do Częstochowy, chętnie poznam mała no i Ciebie :D[/QUOTE]

jestem za. :loveu:

[quote name='Luzia']nie da rady, młoda nie ma jeszcze rodowodu, poza tym jakoś nie śpieszy mi się go wyrabiać :lol:
Wy wpadnijcie na międzynarodówkę do Rzeszowa na początku przyszłego roku :cool3: Tam na pewno będziemy :)[/QUOTE]

zawsze możecie wpaść w ramach socjalizacji. wystawa już w przyszłą niedzielę. :)

Posted

[quote name='Luzia']nie da rady, młoda nie ma jeszcze rodowodu, poza tym jakoś nie śpieszy mi się go wyrabiać :lol:
Wy wpadnijcie na międzynarodówkę do Rzeszowa na początku przyszłego roku :cool3: Tam na pewno będziemy :)[/QUOTE]Ale mi chodzi żebyś towarzysko z nią przyjechała a nie wystawiała :)

Posted

[quote name='vege*']Ja też najbardziej lubię taki wzrost w granicach 160-170 :)

I bardzo mnie to cieszy :diabloti: Bo to wyjątkowe psy tylko dla wyjątkowych osób:diabloti::diabloti::diabloti:

U mnie tradycyjnie jest wysyp jorków i onków :lol:

Szczeniak podobno może być wystawiany na metryce jak np rodo jest w trakcie wyrabiania :)[/QUOTE]

Wtedy łatwiej znaleźć wyższego faceta :evil_lol:

Haha taaa, tak sobie tłumacz :lol:

No u mnie na szczęście ONków coraz mniej :) Serce mnie boli jak widzę te biedaki jak ich jedyną rozrywką jest spacer na około bloku na kolcach jak korale, tyle że nie czerwone :roll:

Można, ale wyrabianie musi być w trakcie, a mi jak na razie wyrabiać się nie chce wcale :diabloti:

[quote name='Olson']jestem za. :loveu:

zawsze możecie wpaść w ramach socjalizacji. wystawa już w przyszłą niedzielę. :)[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Ale mi chodzi żebyś towarzysko z nią przyjechała a nie wystawiała :)[/QUOTE]

Trochę daleko jak na towarzyskie wypady :lol:
Poza tym odpada bo w następny weeken mam zajęcia w szkole ;)

Posted

[quote name='Luzia']A potem jak ten niedźwiedź zeżre Ci niemowlę to zmienisz zdanie :evil_lol:[/QUOTE]
Oj tam, wtedy dostanę wielki apartament i zrobię sobie drugie :diabloti::evil_lol: :roflt:

Posted

Boże, vege jakie plany :roflt:

A ja będę miała domek z ogródkiem, Pixa, ONka (o imieniu Vegas :diabloti:) i jakąś starą poczciwinę ze schroniska :loveu:

Ah, marzenia :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Oj tam, wtedy dostanę wielki apartament i zrobię sobie drugie :diabloti::evil_lol: :roflt:

A jak drugie też Ci zeżre? Tak hipotetycznie oczywiście :diabloti:

[quote name='Pixeloza']Boże, vege jakie plany :roflt:

A ja będę miała domek z ogródkiem, Pixa, ONka (o imieniu Vegas :diabloti:) i jakąś starą poczciwinę ze schroniska :loveu:

Ah, marzenia :shake: :evil_lol:

No od czegoś trza zacząć, nie? :evil_lol:

Haha ja o swoich planach i marzeniach wolę nie pisać :evilbat:

Posted

[quote name='Luzia']A jak drugie też Ci zeżre? Tak hipotetycznie oczywiście :diabloti:

Haha ja o swoich planach i marzeniach wolę nie pisać :evilbat:

vege nie lubi dzieci? :diabloti:

A trzeba :evil_lol:
Grafik niezłą sumkę zgarnia, będę bogaataaa :roflt:

Dlaczegóż to? :diabloti:

Posted

[quote name='Pixeloza']Już się boję :roflt:
Może faktycznie nie zdradzaj :diabloti:[/QUOTE]

Nie mam zamiaru :grins:
To by dopiero ludzie mieli powody do obrabiania mi zadka :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Nie mam zamiaru :grins:
To by dopiero ludzie mieli powody do obrabiania mi zadka :lol:[/QUOTE]

Co fakt to fakt :roll: :evil_lol:

A mi się w końcu zachciało zgrać jesienne fotki z aparatu, pokonałam lenistwo - jupi :evil_lol:

Posted

Ostatnio jest moda chwalenia się pieskami, że każdy to ma zajebistego...
Tak, oto więc...
Mój Pamirek jest najzajebistrzym piesem na calusieńkiej dogomani :loveu:

Nie chwaliłam się wcześniej bo nie widziałam czy wypali. Ale:
wczoraj byliśmy na pierwszym ( i na pewno nie ostatnim !! ) treningu flyball'a iiiiii poszło nam świetnie, rewelacyjnie, bosko, obłędnie, ... ( w miejsce kropek można wstawić inne zajebiste przymiotniki ) :multi:

Pamir po godzinie pięknie biegał przez tor z niemałą prędkością, został pochwalony przez trenerkę która stwierdziła, że wciągu jednej lekcji opanował to co reszta psów od września, spotykając się co tydzień.
Ma chłopak talent i tyle :loveu:

W związku z tym od wiosny zaczynamy intensywniej, wtedy będzie szansa że wybędziemy na jakieś zawody :lol:

A Heaven zjada mi łóżko :loveu: hahaha

Posted

[quote name='Luzia']Ostatnio jest moda chwalenia się pieskami, że każdy to ma zajebistego...
Tak, oto więc...
Mój Pamirek jest najzajebistrzym piesem na calusieńkiej dogomani :loveu:

Nie chwaliłam się wcześniej bo nie widziałam czy wypali. Ale:
wczoraj byliśmy na pierwszym ( i na pewno nie ostatnim !! ) treningu flyball'a iiiiii poszło nam świetnie, rewelacyjnie, bosko, obłędnie, ... ( w miejsce kropek można wstawić inne zajebiste przymiotniki ) :multi:

Pamir po godzinie pięknie biegał przez tor z niemałą prędkością, został pochwalony przez trenerkę która stwierdziła, że wciągu jednej lekcji opanował to co reszta psów od września, spotykając się co tydzień.
Ma chłopak talent i tyle :loveu:

W związku z tym od wiosny zaczynamy intensywniej, wtedy będzie szansa że wybędziemy na jakieś zawody :lol:

A Heaven zjada mi łóżko :loveu: hahaha

Całe? :diabloti: :evil_lol:

A czy ktoś wątpił że Pamirek jest zdolny? :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Illusion']Super! :multi:
A co do Heaven, widocznie macie inny gust, co do mebli :evil_lol:.[/QUOTE]

Nie no wychodzi właśnie, że mamy identyczny gust - mi to łóżko nie podoba się od początku... Kupiła mi je moja matula jak byłam ponad tydzień w Wawie :grins: Poza kolorem jest po prostu tragiczne, więc wcale się na nią nie gniewam :siara:

[quote name='Pixeloza']Całe? :diabloti: :evil_lol:

A czy ktoś wątpił że Pamirek jest zdolny? :roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Zaczęła z jednej strony, ale jako że nie używamy klatki idzie jej to nie najgorzej :evilbat:

Tak... Ja :diabloti:

Posted

haha :evil_lol:

Pixel chyba chce brać przykład z Pamira i zamarzył mu się Barf :diabloti:
Zwłaszcza jak dorwał kawałek surowego mięsa, boże jaki był wniebowzięty... my trochę mniej :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']Boże, vege jakie plany :roflt:

No co:diabloti:

Ja dom z ogródkiem mogę mieć, ale na pewno w ogródku bym nic nie robiła, bo nienawidzę ogródkowych prac chyba, że ktoś by ze mną mieszkał kto to lubi i ten ogródek ogarniał :evil_lol:
[quote name='Luzia']A jak drugie też Ci zeżre? Tak hipotetycznie oczywiście :diabloti:

No to zostanę z apartamentem i najedzonym psem :diabloti::evil_lol:
No jasne :evil_lol:
[quote name='Pixeloza']vege nie lubi dzieci? :diabloti:

lubię :) jak nie są głośne, są grzeczne i się mnie słuchają :grins:

Posted

[quote name='Pixeloza']haha :evil_lol:

Pixel chyba chce brać przykład z Pamira i zamarzył mu się Barf :diabloti:
Zwłaszcza jak dorwał kawałek surowego mięsa, boże jaki był wniebowzięty... my trochę mniej :evil_lol:

Wcale mu się nie dziwię, kto by tam miał ochotę na takie suche kulki, czy żarcie z puszki które nie wiadomo co posiada w swoim składzie :evil_lol:

[quote name='motyleqq']gratuluję sukcesu z Pamirem :)

Dzięki :)

[quote name='dog193']Jaka drużyna?

Na razie żadna ;) Ot luźna grupa, jak się uda to od wiosny coś na poważnie będzie, u nas ciężko skompletować jakąś drużynę ...
https://www.facebook.com/events/192535487572957/?fref=ts

[quote name='vege*']

Ja dom z ogródkiem mogę mieć, ale na pewno w ogródku bym nic nie robiła, bo nienawidzę ogródkowych prac chyba, że ktoś by ze mną mieszkał kto to lubi i ten ogródek ogarniał :evil_lol:

No to zostanę z apartamentem i najedzonym psem :diabloti::evil_lol:

lubię :) jak nie są głośne, są grzeczne i się mnie słuchają :grins:

Ja mogę, jak bym miała dom z ogródkiem to już bym chyba w ogóle nie miała potrzeby siedzieć w domu :lol:

Jakaś nowa wersja barfa :evilbat: Trzeba opatentować :evil:

Ale my nie mówiłyśmy o Facetach :grins:

[quote name='Sonka95']Super Pamir :) musisz wykorzystać jego talent w tym sporcie :cool3:

Na pewno będziemy się starać :)