Luzia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 nie da rady, młoda nie ma jeszcze rodowodu, poza tym jakoś nie śpieszy mi się go wyrabiać :lol: Wy wpadnijcie na międzynarodówkę do Rzeszowa na początku przyszłego roku :cool3: Tam na pewno będziemy :) Quote
vege* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia'] Dla mnie to taki wzrost w sam raz, właśnie w okolicach 170 :) Niufki nigdy nie będą na topie :diabloti: U nas pewnego czasu był wysyp westie, teraz się to trochę uspokoiło ( część zniknęła w dziwnych okolicznościach ), reszta jest tak spasiona, że ledwo się poruszają :evil_lol: [/QUOTE] Ja też najbardziej lubię taki wzrost w granicach 160-170 :) I bardzo mnie to cieszy :diabloti: Bo to wyjątkowe psy tylko dla wyjątkowych osób:diabloti::diabloti::diabloti: U mnie tradycyjnie jest wysyp jorków i onków :lol: Szczeniak podobno może być wystawiany na metryce jak np rodo jest w trakcie wyrabiania :) Quote
Olson Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Izabela124.']Wpadaj na wystawę do Częstochowy, chętnie poznam mała no i Ciebie :D[/QUOTE] jestem za. :loveu: [quote name='Luzia']nie da rady, młoda nie ma jeszcze rodowodu, poza tym jakoś nie śpieszy mi się go wyrabiać :lol: Wy wpadnijcie na międzynarodówkę do Rzeszowa na początku przyszłego roku :cool3: Tam na pewno będziemy :)[/QUOTE] zawsze możecie wpaść w ramach socjalizacji. wystawa już w przyszłą niedzielę. :) Quote
Izabela124. Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia']nie da rady, młoda nie ma jeszcze rodowodu, poza tym jakoś nie śpieszy mi się go wyrabiać :lol: Wy wpadnijcie na międzynarodówkę do Rzeszowa na początku przyszłego roku :cool3: Tam na pewno będziemy :)[/QUOTE]Ale mi chodzi żebyś towarzysko z nią przyjechała a nie wystawiała :) Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='vege*']Ja też najbardziej lubię taki wzrost w granicach 160-170 :) I bardzo mnie to cieszy :diabloti: Bo to wyjątkowe psy tylko dla wyjątkowych osób:diabloti::diabloti::diabloti: U mnie tradycyjnie jest wysyp jorków i onków :lol: Szczeniak podobno może być wystawiany na metryce jak np rodo jest w trakcie wyrabiania :)[/QUOTE] Wtedy łatwiej znaleźć wyższego faceta :evil_lol: Haha taaa, tak sobie tłumacz :lol: No u mnie na szczęście ONków coraz mniej :) Serce mnie boli jak widzę te biedaki jak ich jedyną rozrywką jest spacer na około bloku na kolcach jak korale, tyle że nie czerwone :roll: Można, ale wyrabianie musi być w trakcie, a mi jak na razie wyrabiać się nie chce wcale :diabloti: [quote name='Olson']jestem za. :loveu: zawsze możecie wpaść w ramach socjalizacji. wystawa już w przyszłą niedzielę. :)[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Ale mi chodzi żebyś towarzysko z nią przyjechała a nie wystawiała :)[/QUOTE] Trochę daleko jak na towarzyskie wypady :lol: Poza tym odpada bo w następny weeken mam zajęcia w szkole ;) Quote
vege* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia'] Haha taaa, tak sobie tłumacz :lol: [/QUOTE] Oczywiście, że tak będę sobie tłumaczyć:diabloti: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 A potem jak ten niedźwiedź zeżre Ci niemowlę to zmienisz zdanie :evil_lol: Quote
vege* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia']A potem jak ten niedźwiedź zeżre Ci niemowlę to zmienisz zdanie :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam, wtedy dostanę wielki apartament i zrobię sobie drugie :diabloti::evil_lol: :roflt: Quote
Pixeloza Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Boże, vege jakie plany :roflt: A ja będę miała domek z ogródkiem, Pixa, ONka (o imieniu Vegas :diabloti:) i jakąś starą poczciwinę ze schroniska :loveu: Ah, marzenia :shake: :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='vege*']Oj tam, wtedy dostanę wielki apartament i zrobię sobie drugie :diabloti::evil_lol: :roflt: A jak drugie też Ci zeżre? Tak hipotetycznie oczywiście :diabloti: [quote name='Pixeloza']Boże, vege jakie plany :roflt: A ja będę miała domek z ogródkiem, Pixa, ONka (o imieniu Vegas :diabloti:) i jakąś starą poczciwinę ze schroniska :loveu: Ah, marzenia :shake: :evil_lol: No od czegoś trza zacząć, nie? :evil_lol: Haha ja o swoich planach i marzeniach wolę nie pisać :evilbat: Quote
Pixeloza Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Luzia']A jak drugie też Ci zeżre? Tak hipotetycznie oczywiście :diabloti: No od czegoś trza zacząć, nie? :evil_lol: Haha ja o swoich planach i marzeniach wolę nie pisać :evilbat: vege nie lubi dzieci? :diabloti: A trzeba :evil_lol: Grafik niezłą sumkę zgarnia, będę bogaataaa :roflt: Dlaczegóż to? :diabloti: Quote
Luzia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Pixeloza'] Dlaczegóż to? :diabloti:[/QUOTE] bo to forum publiczne i wchodzą tu dzieci :diabloti: Quote
Pixeloza Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Luzia']bo to forum publiczne i wchodzą tu dzieci :diabloti:[/QUOTE] Już się boję :roflt: Może faktycznie nie zdradzaj :diabloti: Quote
Luzia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Pixeloza']Już się boję :roflt: Może faktycznie nie zdradzaj :diabloti:[/QUOTE] Nie mam zamiaru :grins: To by dopiero ludzie mieli powody do obrabiania mi zadka :lol: Quote
Pixeloza Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Luzia']Nie mam zamiaru :grins: To by dopiero ludzie mieli powody do obrabiania mi zadka :lol:[/QUOTE] Co fakt to fakt :roll: :evil_lol: A mi się w końcu zachciało zgrać jesienne fotki z aparatu, pokonałam lenistwo - jupi :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Ostatnio jest moda chwalenia się pieskami, że każdy to ma zajebistego... Tak, oto więc... Mój Pamirek jest najzajebistrzym piesem na calusieńkiej dogomani :loveu: Nie chwaliłam się wcześniej bo nie widziałam czy wypali. Ale: wczoraj byliśmy na pierwszym ( i na pewno nie ostatnim !! ) treningu flyball'a iiiiii poszło nam świetnie, rewelacyjnie, bosko, obłędnie, ... ( w miejsce kropek można wstawić inne zajebiste przymiotniki ) :multi: Pamir po godzinie pięknie biegał przez tor z niemałą prędkością, został pochwalony przez trenerkę która stwierdziła, że wciągu jednej lekcji opanował to co reszta psów od września, spotykając się co tydzień. Ma chłopak talent i tyle :loveu: W związku z tym od wiosny zaczynamy intensywniej, wtedy będzie szansa że wybędziemy na jakieś zawody :lol: A Heaven zjada mi łóżko :loveu: hahaha Quote
Illusion Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Super! :multi: A co do Heaven, widocznie macie inny gust, co do mebli :evil_lol:. Quote
Pixeloza Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Luzia']Ostatnio jest moda chwalenia się pieskami, że każdy to ma zajebistego... Tak, oto więc... Mój Pamirek jest najzajebistrzym piesem na calusieńkiej dogomani :loveu: Nie chwaliłam się wcześniej bo nie widziałam czy wypali. Ale: wczoraj byliśmy na pierwszym ( i na pewno nie ostatnim !! ) treningu flyball'a iiiiii poszło nam świetnie, rewelacyjnie, bosko, obłędnie, ... ( w miejsce kropek można wstawić inne zajebiste przymiotniki ) :multi: Pamir po godzinie pięknie biegał przez tor z niemałą prędkością, został pochwalony przez trenerkę która stwierdziła, że wciągu jednej lekcji opanował to co reszta psów od września, spotykając się co tydzień. Ma chłopak talent i tyle :loveu: W związku z tym od wiosny zaczynamy intensywniej, wtedy będzie szansa że wybędziemy na jakieś zawody :lol: A Heaven zjada mi łóżko :loveu: hahaha Całe? :diabloti: :evil_lol: A czy ktoś wątpił że Pamirek jest zdolny? :roll: :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Illusion']Super! :multi: A co do Heaven, widocznie macie inny gust, co do mebli :evil_lol:.[/QUOTE] Nie no wychodzi właśnie, że mamy identyczny gust - mi to łóżko nie podoba się od początku... Kupiła mi je moja matula jak byłam ponad tydzień w Wawie :grins: Poza kolorem jest po prostu tragiczne, więc wcale się na nią nie gniewam :siara: [quote name='Pixeloza']Całe? :diabloti: :evil_lol: A czy ktoś wątpił że Pamirek jest zdolny? :roll: :evil_lol:[/QUOTE] Zaczęła z jednej strony, ale jako że nie używamy klatki idzie jej to nie najgorzej :evilbat: Tak... Ja :diabloti: Quote
Pixeloza Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 haha :evil_lol: Pixel chyba chce brać przykład z Pamira i zamarzył mu się Barf :diabloti: Zwłaszcza jak dorwał kawałek surowego mięsa, boże jaki był wniebowzięty... my trochę mniej :evil_lol: Quote
vege* Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Pixeloza']Boże, vege jakie plany :roflt: A ja będę miała domek z ogródkiem, Pixa, ONka (o imieniu Vegas :diabloti:) i jakąś starą poczciwinę ze schroniska :loveu: No co:diabloti: Ja dom z ogródkiem mogę mieć, ale na pewno w ogródku bym nic nie robiła, bo nienawidzę ogródkowych prac chyba, że ktoś by ze mną mieszkał kto to lubi i ten ogródek ogarniał :evil_lol: [quote name='Luzia']A jak drugie też Ci zeżre? Tak hipotetycznie oczywiście :diabloti: No od czegoś trza zacząć, nie? :evil_lol: No to zostanę z apartamentem i najedzonym psem :diabloti::evil_lol: No jasne :evil_lol: [quote name='Pixeloza']vege nie lubi dzieci? :diabloti: lubię :) jak nie są głośne, są grzeczne i się mnie słuchają :grins: Quote
Sonka95 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Super Pamir :) musisz wykorzystać jego talent w tym sporcie :cool3: Quote
Luzia Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Pixeloza']haha :evil_lol: Pixel chyba chce brać przykład z Pamira i zamarzył mu się Barf :diabloti: Zwłaszcza jak dorwał kawałek surowego mięsa, boże jaki był wniebowzięty... my trochę mniej :evil_lol: Wcale mu się nie dziwię, kto by tam miał ochotę na takie suche kulki, czy żarcie z puszki które nie wiadomo co posiada w swoim składzie :evil_lol: [quote name='motyleqq']gratuluję sukcesu z Pamirem :) Dzięki :) [quote name='dog193']Jaka drużyna? Na razie żadna ;) Ot luźna grupa, jak się uda to od wiosny coś na poważnie będzie, u nas ciężko skompletować jakąś drużynę ... https://www.facebook.com/events/192535487572957/?fref=ts [quote name='vege*'] Ja dom z ogródkiem mogę mieć, ale na pewno w ogródku bym nic nie robiła, bo nienawidzę ogródkowych prac chyba, że ktoś by ze mną mieszkał kto to lubi i ten ogródek ogarniał :evil_lol: No to zostanę z apartamentem i najedzonym psem :diabloti::evil_lol: lubię :) jak nie są głośne, są grzeczne i się mnie słuchają :grins: Ja mogę, jak bym miała dom z ogródkiem to już bym chyba w ogóle nie miała potrzeby siedzieć w domu :lol: Jakaś nowa wersja barfa :evilbat: Trzeba opatentować :evil: Ale my nie mówiłyśmy o Facetach :grins: [quote name='Sonka95']Super Pamir :) musisz wykorzystać jego talent w tym sporcie :cool3: Na pewno będziemy się starać :) Quote
Recommended Posts