vege* Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Oglądam zdjęcia, patrzę tu taka duża jest https://lh4.googleusercontent.com/-gVT5QXZZnrY/Ulk9O6-PPEI/AAAAAAAALvo/tfkQnVevHVQ/s512/P1010596.JPG Zjeżdżam niżej, a tu szczypior :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-UyjXpCgSe4s/Ulk9fjO8TbI/AAAAAAAALwY/P3FEdyj-Tog/s640/P1010607.JPG Fajnie by było jakby jej uszy stanęły :) Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Pixeloza']hah, a mi się znowu baterie psują, u mnie fotek nie będzie :diabloti: to trzeba nowe baterie kupić a nie ględzić :eviltong: [quote name='vege*']Oglądam zdjęcia, patrzę tu taka duża jest https://lh4.googleusercontent.com/-gVT5QXZZnrY/Ulk9O6-PPEI/AAAAAAAALvo/tfkQnVevHVQ/s512/P1010596.JPG Zjeżdżam niżej, a tu szczypior :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-UyjXpCgSe4s/Ulk9fjO8TbI/AAAAAAAALwY/P3FEdyj-Tog/s640/P1010607.JPG Fajnie by było jakby jej uszy stanęły :) Haha tym zdjęciem koło mojej nogi się nie sugeruj, przy mnie to i ONki na pokurcze wyglądają :diabloti: ( Mam prawie 180 cm ;) ) A młoda coś koło 44 teraz :) A no fajnie by było, ale się nie zapowiada :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Masz tu fotkę z mega wyrośniętą DONką : https://lh6.googleusercontent.com/-RbdOW3NZvZI/TX0MoQ2rFXI/AAAAAAAAHmE/G7ZDEKQBQtg/s640/P130311_14.57_%255B01%255D.jpg :diabloti: Zawsze to wykorzystywaliśmy na fotkach TSPZ jak chcieliśmy choć trochę zmniejszyć optycznie psa :diabloti: Te które koleżance sięgały do kolan u mnie były ledwo do połowy łydki :evilbat: Quote
vege* Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Luzia'] Haha tym zdjęciem koło mojej nogi się nie sugeruj, przy mnie to i ONki na pokurcze wyglądają :diabloti: ( Mam prawie 180 cm ;) ) A młoda coś koło 44 teraz :) A no fajnie by było, ale się nie zapowiada :evil_lol: A no ok :evil_lol: Ja myślałam, że ty niziutka jesteś, że masz niecałe 160 :evil_lol: To podklej jej :diabloti: [quote name='Luzia']Masz tu fotkę z mega wyrośniętą DONką : https://lh6.googleusercontent.com/-RbdOW3NZvZI/TX0MoQ2rFXI/AAAAAAAAHmE/G7ZDEKQBQtg/s640/P130311_14.57_%5B01%5D.jpg :diabloti: Zawsze to wykorzystywaliśmy na fotkach TSPZ jak chcieliśmy choć trochę zmniejszyć optycznie psa :diabloti: Te które koleżance sięgały do kolan u mnie były ledwo do połowy łydki :evilbat: O jezu faktycznie:lol: Quote
Pixeloza Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Luzia']to trzeba nowe baterie kupić a nie ględzić :eviltong: Mam 2 komplety, kiedy 1 się zepsuje daje się do naprawy (mam sprzęt :diabloti:) a wkładam 2 :eviltong: Ooooo, vege ożyła :diabloti: :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='vege*']A no ok :evil_lol: Ja myślałam, że ty niziutka jesteś, że masz niecałe 160 :evil_lol: To podklej jej :diabloti: O jezu faktycznie:lol: To ten tłuszcz mnie pogrubia :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Nie :eviltong: Ma być naturalnie! O! :evil_lol: :grins: Bo ja kawał baby jestem, jak idę ulicą to mi ludzie z drogi schodzą :siara: [quote name='Pixeloza']Mam 2 komplety, kiedy 1 się zepsuje daje się do naprawy (mam sprzęt :diabloti:) a wkładam 2 :eviltong: Ooooo, vege ożyła :diabloti: :evil_lol: ja miałam z 10 kompletów, powoli gubiłam i zostało mi łącznie 5 baterii :evil_lol: A teraz jeszcze sis zapodziała jedyny aparat w domu na akumulator :evil_lol: no ba ożyła, przyszła podziwiać mojego szczeniaczka :loveu: Quote
Pixeloza Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='vege*']A no ok :evil_lol: Ja myślałam, że ty niziutka jesteś, że masz niecałe 160 :evil_lol: [/QUOTE] ja mam 161 :roll: Jestem malutka i szczuplutka :diabloti: Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Pixeloza']ja mam 161 :roll: Jestem malutka i szczuplutka :diabloti: to szczuplutka to jakaś aluzja? :mad: :diabloti: Jako że idę na wieczorny spacerek ( i piwko w jednym :diabloti: ) wkleję kilka zdjęć starych :lol: to je nowe :P A najlepsze... Moja młoda kupiła sobie trzy myszki... Obecnie w akwarium mieszka 2 - powód, jedna stwierdziła, że życie w kuchni za szafkami jest znacznie ciekawsze od tego akwariowo narączkowego :evilbat: Tak więc mamy w domu mysz żyjącą luzem... Gdzieś tam głęboko ( o ile jeszcze żyje :siara: ). Dziś przy okazji zakupów w zoologicznym zapożyczyliśmy taki oto sprzęt : hahaha, ciekawe co z tego wyjdzie :lol: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 nie trzyma się myszy w akwariach! :lol: Też mam piwko :D Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']nie trzyma się myszy w akwariach! :lol: Też mam piwko :D[/QUOTE] Fakt, najlepiej trzymać je w zamrażarce, żeby były świeże :laugh2_2: Ja jeszcze nie mam, dopiero planuję zakupić :lol: Quote
dog193 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 A się wszyscy uparliście na te uszy, mnie się podobają klapnięte :) Quote
Luzia Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='dog193']A się wszyscy uparliście na te uszy, mnie się podobają klapnięte :) dla mnie radarki u bordera fajna rzecz, ale jakiegoś ogromnego parcia nie mam na to - z resztą, jak bym miała to bym pewnie kleiła :lol: Hah na pocieszenie ( swoje ) znalazłam stronkę z której wynika, że borderki wcale nie są popularne :evil_lol: http://www.dogopedia.pl/rasy-psow/najpopularniejsze-rasy-psow-w-polsce.html Quote
motyleqq Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Pixeloza']ja mam 161 :roll: Jestem malutka i szczuplutka :diabloti:[/QUOTE] mała to jestem ja, mam 153 ;) także Ty to jesteś całkiem wysoka :evil_lol: Quote
kropi124 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 to ja się zaliczam do sześćdziesiątek :p Ja mam 168cm Quote
Aleksandrossa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='motyleqq']mała to jestem ja, mam 153 ;) także Ty to jesteś całkiem wysoka :evil_lol:[/QUOTE] ooo! Masz dokładnie tyle samo co ja :D A już myślałam że ja jedyny kurdupel :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Luzia']Hah na pocieszenie ( swoje ) znalazłam stronkę z której wynika, że borderki wcale nie są popularne :evil_lol: http://www.dogopedia.pl/rasy-psow/najpopularniejsze-rasy-psow-w-polsce.html Hyh, pudle tyż nie są :diabloti: Quote
vege* Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Luzia']To ten tłuszcz mnie pogrubia :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Nie :eviltong: Ma być naturalnie! O! :evil_lol: :grins: Bo ja kawał baby jestem, jak idę ulicą to mi ludzie z drogi schodzą :siara: no ba ożyła, przyszła podziwiać mojego szczeniaczka :loveu: Kiedyś widziałam jakiś obrazek z napisem "to nie tłuszcz, to mięśnie tylko nie potrafię ich napiąć" :evil_lol: Yes of course:loveu: :diabloti: [quote name='Pixeloza'] Ooooo, vege ożyła :diabloti: :evil_lol: Jakiś problem?:diabloti: [quote name='kropi124']to ja się zaliczam do sześćdziesiątek :p Ja mam 168cm Ja mam 166 cm :grins: Niufki też nie są, ach jestem taka original :loveu: Quote
Pixeloza Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Luzia']to szczuplutka to jakaś aluzja? :mad: :diabloti: [/QUOTE] Nie :evil_lol: Właśnie chcę przytyć, bo wyglądam jak szkieletor :shake: Quote
Pixeloza Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='vege*']Jakiś problem?:diabloti: Niufki też nie są, ach jestem taka original :loveu:[/QUOTE] Nie, po prostu się stęskniłam :( :evil_lol: Westie popularne? :O Chociaż faktycznie, w naszej wsi są 2, a w mieście... z 4 na pewno :eviltong: Quote
Olson Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Czy Heaven jest już taka jak Pamir? :eviltong: Quote
vege* Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Angi']a ja mam 170 :grins:[/QUOTE] Myślałam, że jesteś niższa :lol: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='motyleqq']mała to jestem ja, mam 153 ;) także Ty to jesteś całkiem wysoka :evil_lol: o wow, no to rzeczywiście, wzrostu Ci pożałowali :evil_lol: [quote name='kropi124']to ja się zaliczam do sześćdziesiątek :p Ja mam 168cm Dla mnie to taki wzrost w sam raz, właśnie w okolicach 170 :) [quote name='Aleksandrossa']Hyh, pudle tyż nie są :diabloti: haha trzeba się dowartościować że ma się oryginalnego pieska :loveu: :evil_lol: [quote name='vege*']Kiedyś widziałam jakiś obrazek z napisem "to nie tłuszcz, to mięśnie tylko nie potrafię ich napiąć" :evil_lol: Ty to dobra opcja jest :evilbat: Jakiś problem?:diabloti: TAK :-( Ja mam 166 cm :grins: Zamień się :lol: Niufki też nie są, ach jestem taka original :loveu: Niufki nigdy nie będą na topie :diabloti: [quote name='Pixeloza']Nie :evil_lol: Właśnie chcę przytyć, bo wyglądam jak szkieletor :shake: Mogę Ci trochę od siebie dać :cool3: [quote name='Pixeloza'] Westie popularne? :O Chociaż faktycznie, w naszej wsi są 2, a w mieście... z 4 na pewno :eviltong: U nas pewnego czasu był wysyp westie, teraz się to trochę uspokoiło ( część zniknęła w dziwnych okolicznościach ), reszta jest tak spasiona, że ledwo się poruszają :evil_lol: [quote name='Olson']Czy Heaven jest już taka jak Pamir? :eviltong: Jeszcze jej z 10 cm brakuje, ale Funię już przerosła ( Fuś ma 39-40 cm ) :evil_lol: [quote name='Angi']a ja mam 170 :grins: [quote name='vege*']Myślałam, że jesteś niższa :lol: Ja też :siara: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 A ja wczoraj byłam z młoda na socjalizacji w Kielcach, jako że dziewczyny organizowały semi z agility :) Młoda bardzo fajnie się zachowywała, jak trzeba było to super się na mnie skupiała mimo rozproszeń, chętnie szarpała i bawiła. Tunel mimo że widziała po raz pierwszy, po kilku powtórzeniach pokonywała bez problemu :loveu: Mały geniusz :lol: Quote
Izabela124. Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Wpadaj na wystawę do Częstochowy, chętnie poznam mała no i Ciebie :D Quote
Recommended Posts