zahirka11 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 świetna jest :D a imię cudne, ciekawe czy będzie odzwierciedlało jej charakterek:eviltong: Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Ale Twoja siosta ma dłuuugie nogi :D do tego szczupłe jak patyki :D Ja też mam długie - tylko nie widać bo się spasłam :diabloti: Jak byłam w jej wieku, wyglądałam identycznie :lol: Karoola napisał(a):Zdjęcie z Heaven na ramieniu - mamuniu, jaka kochana psinka :calus: Sama słodycz ;) Rozkręca się, czy dalej aniołek? Gorąco było dlatego ją niosłam, zawsze to trochę chłodniej niż po rozgrzanym chodniku :) Już czuje się jak u siebie, bawi, dokazuje ale i tak jest wyjątkowo grzecznym dzieckiem :loveu: agaciaaa napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-ueZELZ0RTSo/UhFGpnpVqrI/AAAAAAAALQY/P_bt_FU-4fE/s640/05.05.2013 110.jpg jak słodko :loveu: I ten jej wytrzeszcz :evil_lol: Victoria napisał(a):tez to mialam napisac :P mala jest przecudna :loveu: wiedziałam że każdy zwróci na to uwagę :lol: Wiem :loveu: a_niusia napisał(a):hahahaha najslynniejszy pies internetu:)) ale wredna morda:loveu: Jaki tam najsłynniejszy :eviltong: E tam wredna, pięności :lol: Quote
a_niusia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 ej wszyscy, ktorzy mowia, ze ma slodka mordke bajeruja:)))))) Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 zahirka11 napisał(a):świetna jest :D a imię cudne, ciekawe czy będzie odzwierciedlało jej charakterek:eviltong: Jej imię to w ogóle śmieszna historia.. :diabloti: Bo jak się dowiedziałam, że wraca do hodowli zaraz wyszłam na spacer i było piękne błękitne niebo - taki kolor jak lubię najbardziej, jak zadzwonił Łukasz i powiedział, że zdecydowali i mała idzie do mnie niebo miało ten sam odcień, myślę że nie muszę wspominać już że gdy po nią jechaliśmy sytuacja po raz kolejny się powtórzyła :lol: Nigdy nie wierzyłam w znaki i los, ale jak widać ten pies był mi pisany, wszystko tak się złożyło żeby się udało.. Nie wszystko było miłe, niektóre rzeczy bolesne, ale warto było przecierpieć ten gorszy okres dla takiej nagrody :loveu: Dlatego stwierdziłam że to imię będzie idealne :) Heaven - niebo, raj - mam też nadzieję, że kiedyś będzie latać za dyskami by być go bliżej ;) OMG jestem trzeźwa i wypisuję takie rzeczy - starzeję się... :roll: Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 a_niusia napisał(a):ej wszyscy, ktorzy mowia, ze ma slodka mordke bajeruja:)))))) hahaha wydało się, wszyscy to zakłamane świnie :diabloti: Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 a_niusia napisał(a):ej a bedziecie sie wystawiac? Na kilku wystawach mam zamiar się pokazać, ale to tak dal zabawy :) Muszę sie jeszcze na tym polu dokształcić bo zielona jestem :evil_lol: Quote
a_niusia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 hahaha to szybko:)) my z pupsem juz za miesiac:))) Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 nie no ja wcześniej niż w przyszłym roku nawet nie próbuję, może zadebiutujemy w Rzeszowie na początku roku, bo blisko i dojazd fajny - na pierwszy raz w sam raz :) Quote
a_niusia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 im szybciej, tym lepiej, gdyz w klasie bejbi mozna robic siare. ja sie musze zglosic jako zagraniczny wystawca, ale i tak sie zglaszam:)) Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 vege* napisał(a):Luzia ale masz ruch w galerii :evil_lol: Kup se borderka to też będziesz miała :lol: Quote
vege* Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 agaciaaa napisał(a):Kup se borderka to też będziesz miała :lol: NEVER! :stupid::stupid::stupid: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 vege* napisał(a):NEVER! :stupid::stupid::stupid: Od biedy mały słodki niufek też może być :cool3: Quote
vege* Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Wiesz ja pod kopułą mam jeszcze równo i borderek to było by samobójstwo :evil_lol: Myślisz, że niufek wystarczy? :hmmmm: Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 a_niusia napisał(a):im szybciej, tym lepiej, gdyz w klasie bejbi mozna robic siare. ja sie musze zglosic jako zagraniczny wystawca, ale i tak sie zglaszam:)) No wiem tylko nie chce mi się jechać do związku i załatwiać tych wszystkich papierków teraz, myślałam zapłacić składkę za przyszły rok i od razu wyrabiać rodowód. Ale fakt w klasie bejbi jest najbardziej lajtowo na początek. vege* napisał(a):Luzia ale masz ruch w galerii :evil_lol: Normalnie jak nie u mnie :lol: agaciaaa napisał(a):Od biedy mały słodki niufek też może być :cool3: od wielkiej biedy :diabloti: vege* napisał(a): Myślisz, że niufek wystarczy? :hmmmm: nie chcę Cię dołować, ale... NIE nie wystarczy :evil_lol: Quote
vege* Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To jak nie wystarczy to na dogo się nie pokarzemy :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Przylazłam pogratulować burdelka :lol:Niech się diabełek zdrowo chowa :p vege* napisał(a):Wiesz ja pod kopułą mam jeszcze równo i borderek to było by samobójstwo :evil_lol: piąteczka :evil_lol: ja se prędzej pudelka sprawie niż burdelka :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 wystarczy szczeniaczek i ruch w galerii murowany. :diabloti: Quote
kalyna Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):wystarczy szczeniaczek i ruch w galerii murowany. :diabloti: ale nie byle jaki szczeniak :evil_lol: musi być Borderek :lol: oj będzie ciężko bo miałam formata i całą historię mi wcięło, ale jak coś znajde to podeślę :smile: a nie masz pozapisywane na kompie? to to najważniejsze :cool3: https://lh3.googleusercontent.com/-tsZjZbrtyL4/UhFG9vCbPSI/AAAAAAAALQY/r5dwL9t2xRc/s640/05.05.2013%20144.jpg wykończyłaś szczeniaka :evil_lol: ale mała miała super socjal :) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 vege* napisał(a):Wiesz ja pod kopułą mam jeszcze równo i borderek to było by samobójstwo :evil_lol: Myślisz, że niufek wystarczy? :hmmmm: To by była powolna i bolesna śmierć :evil_lol: Nie no lepszy borderek oczywiście, ale przy każdym szczeniaczku Ci się galeria ożywi :diabloti: Luzia dawaj nowe foty, teraz musi być dużo fot :diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 hej :) przychodzimy odwiedzic i nawiedzic :diabloti: fajna ta mała taka kuleczka słodka :) a teraz to tak-wszyscy co nie maja ruchu na fotoblogu dogo kupuja szczeniaka-pomocne narzędzie :evil_lol: :lol: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Przylazłam pogratulować burdelka :lol:Niech się diabełek zdrowo chowa :p piąteczka :evil_lol: ja se prędzej pudelka sprawie niż burdelka :diabloti: Dla mnie i pudel byłby samobójstwem :diabloti: kalyna napisał(a):ale nie byle jaki szczeniak :evil_lol: musi być Borderek :lol: a nie masz pozapisywane na kompie? to to najważniejsze :cool3: https://lh3.googleusercontent.com/-tsZjZbrtyL4/UhFG9vCbPSI/AAAAAAAALQY/r5dwL9t2xRc/s640/05.05.2013 144.jpg wykończyłaś szczeniaka :evil_lol: ale mała miała super socjal :) No to mnie w takim razie nikt nie odwiedzi bo nie będę miała burdelka never :diabloti: agaciaaa napisał(a):To by była powolna i bolesna śmierć :evil_lol: Nie no lepszy borderek oczywiście, ale przy każdym szczeniaczku Ci się galeria ożywi :diabloti: Luzia dawaj nowe foty, teraz musi być dużo fot :diabloti: To ja wolałabym sobie prędzej strzelić w łeb :diabloti: betty_labrador napisał(a):hej :) przychodzimy odwiedzic i nawiedzic :diabloti: fajna ta mała taka kuleczka słodka :) a teraz to tak-wszyscy co nie maja ruchu na fotoblogu dogo kupuja szczeniaka-pomocne narzędzie :evil_lol: :lol: I wszystko jasne :evil_lol: Quote
Luzia Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 vege* napisał(a):To jak nie wystarczy to na dogo się nie pokarzemy :diabloti: No to nie :obrazic: xxxkaluniaxxx napisał(a):Przylazłam pogratulować burdelka :lol:Niech się diabełek zdrowo chowa :p piąteczka :evil_lol: ja se prędzej pudelka sprawie niż burdelka Dzienkujem :evil_lol: Pudla? Hmmm ja tam do nich nic nie mam jeśli chodzi o charakter... Ale wygląd :siara: nie mój typ po prostu ;) kalyna napisał(a):ale nie byle jaki szczeniak :evil_lol: musi być Borderek :lol: a nie masz pozapisywane na kompie? to to najważniejsze :cool3: https://lh3.googleusercontent.com/-tsZjZbrtyL4/UhFG9vCbPSI/AAAAAAAALQY/r5dwL9t2xRc/s640/05.05.2013 144.jpg wykończyłaś szczeniaka :evil_lol: ale mała miała super socjal O tak borderku rulez :loveu: A tak serio to kto by pomyślał, że tak dziwnym zbiegiem okoliczności po 12 latach spełnię swoje marzenie :loveu: no właśnie nie... sama jestem na siebie zła, bo miałam gdzieś po angielsku artykuł na temat wzmacniania aportu :roll: szukałam ale nie da rady, wtedy jakoś przypadkiem na niego wpadłam :shake: Codziennie ma taki :diabloti: Bo ja zła pańcia jestem :siara: agaciaaa napisał(a):To by była powolna i bolesna śmierć :evil_lol: Nie no lepszy borderek oczywiście, ale przy każdym szczeniaczku Ci się galeria ożywi :diabloti: Luzia dawaj nowe foty, teraz musi być dużo fot Czemu od razu śmierć? Rasistki jesteście! O! :diabloti: Jakieś tam mama... :siara: betty_labrador napisał(a):hej :) przychodzimy odwiedzic i nawiedzic :diabloti: fajna ta mała taka kuleczka słodka :) a teraz to tak-wszyscy co nie maja ruchu na fotoblogu dogo kupuja szczeniaka-pomocne narzędzie :evil_lol: :lol: e no, powaszym nawiedzeniu raczej egzorcyzmów potrzebować nie będę więc witam serdecznie :lol: jaka tam kuleczka :eviltong: ona żadna kuleczka nie jest :lol: Quote
Luzia Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 vege* napisał(a):Dla mnie i pudel byłby samobójstwem :diabloti: No to mnie w takim razie nikt nie odwiedzi bo nie będę miała burdelka never :diabloti: To ja wolałabym sobie prędzej strzelić w łeb :diabloti: I wszystko jasne :evil_lol: czemu? Ogolić na łyso to przynajmniej problemu z sierścią nie ma ;) Zarzekała się żaba błota... :diabloti: Czym? :cool3: Quote
Recommended Posts