Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):

No ja też jestem za tym, przynajmniej wyszło teraz jaki on jest a nie na przykład po ślubie ;) - rozwody to strasznie dużo papierkowej roboty :evil_lol:
Swoją drogą to jest dziwne - znam tego człowieka od liceum czyli prawie 7 lat, a dopiero po tygodniu mieszkania razem zaczęłam poznawać go na prawdę :cool1:
Haha w każdym razie facet jest skreślony :multi:

Ja się ze swoim rozstałam dopiero po około 2 latach mieszkania razem i szkoda że aż tyle czasu zwlekałam.. dodam że w sumie ze sobą byliśmy ponad 9 lat...

Ciekawa jestem jak się mała będzie rozwijać :loveu: , chodzi mi o charakter bo wyglądem to nie mój typ ;).

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ tu ruch :evil_lol:

A powiedz mi, skąd czerpiesz wiedzę o szkoleniu? pisałaś, ze chcesz OBI, to książki, fora, strony w necie czy semi, szkolenia organizowane dla grup sportowych? czy skąd?

aaa przypomniało mi się....
:obrazic: za to, że to nie ON wilczasty użytek...

Posted

Angi napisał(a):
Kaśka, błagam. Interpunkcja :P p

myślałam że to do mnie :evil_lol:

Sunia cudna :loveu:
po 13 latach spełniłaś marzenie, a ja spełnię po 20, jeśli w ogóle spełnię :shake:
Marzy mi się ONek :loveu:

Posted

Dawaj nam tu relacje jak mała się spisuje :D
I dużo zdjęć, filmików :loveu:

mi od kilku lat marzył się borderek, jak przyszło mi wybierać psa to co?
W domu pudelek :loveu: Teraz w życiu bym go na żadnego bordera nie wymieniła (choć border nadał mi się marzy) :loveu:

Posted

Luzia napisał(a):
No ja też jestem za tym, przynajmniej wyszło teraz jaki on jest a nie na przykład po ślubie ;) - rozwody to strasznie dużo papierkowej roboty :evil_lol:
Swoją drogą to jest dziwne - znam tego człowieka od liceum czyli prawie 7 lat, a dopiero po tygodniu mieszkania razem zaczęłam poznawać go na prawdę :cool1:
Haha w każdym razie facet jest skreślony :multi:

No jeszcze lustrzanka i będzie ogólny odlot :diabloti:

To i tak szybko pokazał prawdziwą twarz :evil_lol: Ale widocznie tak miało być ;)

To kiedy?? :cool3:

Posted

*Monia* napisał(a):
Ja się ze swoim rozstałam dopiero po około 2 latach mieszkania razem i szkoda że aż tyle czasu zwlekałam.. dodam że w sumie ze sobą byliśmy ponad 9 lat...

Ciekawa jestem jak się mała będzie rozwijać , chodzi mi o charakter bo wyglądem to nie mój typ .

Wow no to bardzo długo :) W moim wypadku nie było co zwlekać ;)

Też jestem bardzo ciekawa :lol:

kalyna napisał(a):
Ależ tu ruch

A powiedz mi, skąd czerpiesz wiedzę o szkoleniu? pisałaś, ze chcesz OBI, to książki, fora, strony w necie czy semi, szkolenia organizowane dla grup sportowych? czy skąd?

aaa przypomniało mi się....
za to, że to nie ON wilczasty użytek...

No nie, aż dziwnie :evil_lol:

Haha wymieniłaś wszystkie możliwe opcje :lol: co prawda nie byłam JESZCZE na semi z OBI ale jest taki plan ;) Dodatkowo oglądam filmiki z zawodów i z każdego wyciągam coś dla siebie :)

Tak wiem, ale nie wszystko na raz, kiedyś przyjdzie i czas na ONka ;) Ja to cały czas boję się tej jego wielkości ;)

Alicja napisał(a):
Dałaś radę z Pamirem dasz i z małą Zołza

Też tak myślę :) To rude parszywe od Was dało mi niezłą szkołę życia, jestem bogatsza o ponad 5 lat doświadczenia z dość ciekawym psim przypadkiem :evil_lol: Który teraz jest nie do poznania :loveu:

Pixeloza napisał(a):

Sunia cudna

po 13 latach spełniłaś marzenie, a ja spełnię po 20, jeśli w ogóle spełnię

Marzy mi się ONek

po 12 :diabloti: Funie mam 13, a bordery mnie zaczęły interesować jakiś rok po tym jak do mnie przyszła :cool3:

ONki tak się zmieniają że nie wyobrażam sobie posiadać takiego psa... Z linii użytkowej jeszcze tak, ale te wystawowe... fuuuuuu :cool1:

Aleksandrossa napisał(a):
Dawaj nam tu relacje jak mała się spisuje

I dużo zdjęć, filmików :loveu:

mi od kilku lat marzył się borderek, jak przyszło mi wybierać psa to co?
W domu pudelek :loveu: Teraz w życiu bym go na żadnego bordera nie wymieniła (choć border nadał mi się marzy) :loveu:

Ciężko na razie o jakąś, za krótko u mnie jest ;)
Zdjęcia cykam, filmik jakiś 1 mam, ale to na spokojnie :)

Wiem :grins: kojarzę Cię z jakiegoś borderzego forum :cool3: No wiesz ja żadnego z moich kundli na rasowca nawet najpiękniejszego bym nie wymieniła, dlatego wcale się nie dziwię :)

agaciaaa napisał(a):
To i tak szybko pokazał prawdziwą twarz :evil_lol: Ale widocznie tak miało być ;)

To kiedy?? :cool3:

No niestety ;) Nie wiem może nie które to lubią :siara: Ja damskim bokserom mówię zdecydowane NIE! ;)

Może na święta :lol:

Posted

Luzia napisał(a):
No niestety ;) Nie wiem może nie które to lubią :siara: Ja damskim bokserom mówię zdecydowane NIE! ;)

A to takie buty! W takim razie rzeczywiście nie było na co czekać ani chwili :shake:

Posted

Luzia napisał(a):
po 12 :diabloti: Funie mam 13, a bordery mnie zaczęły interesować jakiś rok po tym jak do mnie przyszła :cool3:

ONki tak się zmieniają że nie wyobrażam sobie posiadać takiego psa... Z linii użytkowej jeszcze tak, ale te wystawowe... fuuuuuu :cool1:

oj tam oj tam :eviltong:

Ja na wystawy jeździć nie będę, to nie dla mnie :evil_lol:
Może nawet ONek nie będzie z hodowli tylko ze schrona, ale tu się muszę jeszcze zastanowić :roll:
I z nim zamierzam ćwiczyć od 2 miesiąca komendy i posłuszeństwo na dworze,ew. potem sztuczki, bo teraz Pixel ma mnie gdzieś... ale susełka zrobi :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
jak malutka ? :) Z Pamirem bez problemu się dogaduję ? :)

Pamir się dogada z wszystkimi ( moja szkoła :lol: ) to mała nie ma wyjścia

Posted

agaciaaa napisał(a):
A to takie buty! W takim razie rzeczywiście nie było na co czekać ani chwili :shake:

A no takie :) Dlatego decyzja była podjęta w 5 min ;)

Pixeloza napisał(a):
oj tam oj tam :eviltong:

Ja na wystawy jeździć nie będę, to nie dla mnie :evil_lol:
Może nawet ONek nie będzie z hodowli tylko ze schrona, ale tu się muszę jeszcze zastanowić :roll:
I z nim zamierzam ćwiczyć od 2 miesiąca komendy i posłuszeństwo na dworze,ew. potem sztuczki, bo teraz Pixel ma mnie gdzieś... ale susełka zrobi :evil_lol:

Ja mam zamiar spróbować kilku, ale to tak dla zabawy, żeby sprawdzić jak to jest po drugiej stronie taśmy ;)
E tam wiek wiekiem, moja Funia jak ją brałam miała koło 5 lat, Pamir 1,5-2 na tą chwilę są to bardzo grzeczne i usłuchane psy :) wszystko jest do wypracowania w każdym wieku :)

Pauliii napisał(a):
witam się i przy okazji zapisuję bo mam zamiar odwiedzać ;) a mała jest śliczna

witam :) Zapraszam i dziękuję :lol:

Aleksandra95 napisał(a):
jak malutka ? :) Z Pamirem bez problemu się dogaduję ? :)

Jak na razie wszystko przebiega po mojej myśli, teraz się ze sobą na wzajem poznajemy, trochę ją klikam, bawimy się szarpakami, powoli do przodu :) Pamir - jak ma piłeczkę to ją olewa, a tak to coś tam się pomemlają - no ale miłości jeszcze nie ma :evil_lol:

Alicja napisał(a):
Pamir się dogada z wszystkimi ( moja szkoła :lol: ) to mała nie ma wyjścia

No nie tak ze wszystkim, jego piętą achillesową są jorczki :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
Haha wymieniłaś wszystkie możliwe opcje :lol: co prawda nie byłam JESZCZE na semi z OBI ale jest taki plan ;) Dodatkowo oglądam filmiki z zawodów i z każdego wyciągam coś dla siebie :)

Tak wiem, ale nie wszystko na raz, kiedyś przyjdzie i czas na ONka ;) Ja to cały czas boję się tej jego wielkości ;)

hahah jestem ciut wtajemniczona :lol:
to jakbyś miała coś ciekawego to na PW podrzuć jakiegoś linka itp ;) z chęcią poczytam ;)

oj tam, oj tam wielkość nie jest aż tak przerażająca, ale wiadomo niektóre pozycje w Frisbee mogą być bardziej bolące :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
hahah jestem ciut wtajemniczona :lol:
to jakbyś miała coś ciekawego to na PW podrzuć jakiegoś linka itp ;) z chęcią poczytam ;)

oj tam, oj tam wielkość nie jest aż tak przerażająca, ale wiadomo niektóre pozycje w Frisbee mogą być bardziej bolące :lol:

oj będzie ciężko bo miałam formata i całą historię mi wcięło, ale jak coś znajde to podeślę :)

No właśnie :)

Mała została ochrzczona imieniem Heaven :)
Wrzucę resztę zdjęć z niedzieli bo się mi picasa zapycha.

Tutaj dalszy ciąg zdjęć pod Wawelem:

Jakie Toto małe :loveu:

CDN