*Monia* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Luzia napisał(a): No ja też jestem za tym, przynajmniej wyszło teraz jaki on jest a nie na przykład po ślubie ;) - rozwody to strasznie dużo papierkowej roboty :evil_lol: Swoją drogą to jest dziwne - znam tego człowieka od liceum czyli prawie 7 lat, a dopiero po tygodniu mieszkania razem zaczęłam poznawać go na prawdę :cool1: Haha w każdym razie facet jest skreślony :multi: Ja się ze swoim rozstałam dopiero po około 2 latach mieszkania razem i szkoda że aż tyle czasu zwlekałam.. dodam że w sumie ze sobą byliśmy ponad 9 lat... Ciekawa jestem jak się mała będzie rozwijać :loveu: , chodzi mi o charakter bo wyglądem to nie mój typ ;). Quote
kalyna Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ależ tu ruch :evil_lol: A powiedz mi, skąd czerpiesz wiedzę o szkoleniu? pisałaś, ze chcesz OBI, to książki, fora, strony w necie czy semi, szkolenia organizowane dla grup sportowych? czy skąd? aaa przypomniało mi się.... :obrazic: za to, że to nie ON wilczasty użytek... Quote
Alicja Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Dałaś radę z Pamirem dasz i z małą Zołza ;) Quote
Pixeloza Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Angi napisał(a):Kaśka, błagam. Interpunkcja :P p myślałam że to do mnie :evil_lol: Sunia cudna :loveu: po 13 latach spełniłaś marzenie, a ja spełnię po 20, jeśli w ogóle spełnię :shake: Marzy mi się ONek :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Dawaj nam tu relacje jak mała się spisuje :D I dużo zdjęć, filmików :loveu: mi od kilku lat marzył się borderek, jak przyszło mi wybierać psa to co? W domu pudelek :loveu: Teraz w życiu bym go na żadnego bordera nie wymieniła (choć border nadał mi się marzy) :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Luzia napisał(a):No ja też jestem za tym, przynajmniej wyszło teraz jaki on jest a nie na przykład po ślubie ;) - rozwody to strasznie dużo papierkowej roboty :evil_lol: Swoją drogą to jest dziwne - znam tego człowieka od liceum czyli prawie 7 lat, a dopiero po tygodniu mieszkania razem zaczęłam poznawać go na prawdę :cool1: Haha w każdym razie facet jest skreślony :multi: No jeszcze lustrzanka i będzie ogólny odlot :diabloti: To i tak szybko pokazał prawdziwą twarz :evil_lol: Ale widocznie tak miało być ;) To kiedy?? :cool3: Quote
Luzia Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 *Monia* napisał(a):Ja się ze swoim rozstałam dopiero po około 2 latach mieszkania razem i szkoda że aż tyle czasu zwlekałam.. dodam że w sumie ze sobą byliśmy ponad 9 lat... Ciekawa jestem jak się mała będzie rozwijać , chodzi mi o charakter bo wyglądem to nie mój typ . Wow no to bardzo długo :) W moim wypadku nie było co zwlekać ;) Też jestem bardzo ciekawa :lol: kalyna napisał(a):Ależ tu ruch A powiedz mi, skąd czerpiesz wiedzę o szkoleniu? pisałaś, ze chcesz OBI, to książki, fora, strony w necie czy semi, szkolenia organizowane dla grup sportowych? czy skąd? aaa przypomniało mi się.... za to, że to nie ON wilczasty użytek... No nie, aż dziwnie :evil_lol: Haha wymieniłaś wszystkie możliwe opcje :lol: co prawda nie byłam JESZCZE na semi z OBI ale jest taki plan ;) Dodatkowo oglądam filmiki z zawodów i z każdego wyciągam coś dla siebie :) Tak wiem, ale nie wszystko na raz, kiedyś przyjdzie i czas na ONka ;) Ja to cały czas boję się tej jego wielkości ;) Alicja napisał(a):Dałaś radę z Pamirem dasz i z małą Zołza Też tak myślę :) To rude parszywe od Was dało mi niezłą szkołę życia, jestem bogatsza o ponad 5 lat doświadczenia z dość ciekawym psim przypadkiem :evil_lol: Który teraz jest nie do poznania :loveu: Pixeloza napisał(a): Sunia cudna po 13 latach spełniłaś marzenie, a ja spełnię po 20, jeśli w ogóle spełnię Marzy mi się ONek po 12 :diabloti: Funie mam 13, a bordery mnie zaczęły interesować jakiś rok po tym jak do mnie przyszła :cool3: ONki tak się zmieniają że nie wyobrażam sobie posiadać takiego psa... Z linii użytkowej jeszcze tak, ale te wystawowe... fuuuuuu :cool1: Aleksandrossa napisał(a):Dawaj nam tu relacje jak mała się spisuje I dużo zdjęć, filmików :loveu: mi od kilku lat marzył się borderek, jak przyszło mi wybierać psa to co? W domu pudelek :loveu: Teraz w życiu bym go na żadnego bordera nie wymieniła (choć border nadał mi się marzy) :loveu: Ciężko na razie o jakąś, za krótko u mnie jest ;) Zdjęcia cykam, filmik jakiś 1 mam, ale to na spokojnie :) Wiem :grins: kojarzę Cię z jakiegoś borderzego forum :cool3: No wiesz ja żadnego z moich kundli na rasowca nawet najpiękniejszego bym nie wymieniła, dlatego wcale się nie dziwię :) agaciaaa napisał(a):To i tak szybko pokazał prawdziwą twarz :evil_lol: Ale widocznie tak miało być ;) To kiedy?? :cool3: No niestety ;) Nie wiem może nie które to lubią :siara: Ja damskim bokserom mówię zdecydowane NIE! ;) Może na święta :lol: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Luzia napisał(a):No niestety ;) Nie wiem może nie które to lubią :siara: Ja damskim bokserom mówię zdecydowane NIE! ;) A to takie buty! W takim razie rzeczywiście nie było na co czekać ani chwili :shake: Quote
Pixeloza Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Luzia napisał(a):po 12 :diabloti: Funie mam 13, a bordery mnie zaczęły interesować jakiś rok po tym jak do mnie przyszła :cool3: ONki tak się zmieniają że nie wyobrażam sobie posiadać takiego psa... Z linii użytkowej jeszcze tak, ale te wystawowe... fuuuuuu :cool1: oj tam oj tam :eviltong: Ja na wystawy jeździć nie będę, to nie dla mnie :evil_lol: Może nawet ONek nie będzie z hodowli tylko ze schrona, ale tu się muszę jeszcze zastanowić :roll: I z nim zamierzam ćwiczyć od 2 miesiąca komendy i posłuszeństwo na dworze,ew. potem sztuczki, bo teraz Pixel ma mnie gdzieś... ale susełka zrobi :evil_lol: Quote
Pauliii Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 witam się i przy okazji zapisuję bo mam zamiar odwiedzać ;) a mała jest śliczna Quote
Aleksa. Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 jak malutka ? :) Z Pamirem bez problemu się dogaduję ? :) Quote
Alicja Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Aleksandra95 napisał(a):jak malutka ? :) Z Pamirem bez problemu się dogaduję ? :) Pamir się dogada z wszystkimi ( moja szkoła :lol: ) to mała nie ma wyjścia Quote
Aleksa. Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Alicja napisał(a):Pamir się dogada z wszystkimi ( moja szkoła :lol: ) to mała nie ma wyjścia no to dobrze :evil_lol: Quote
Luzia Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 agaciaaa napisał(a):A to takie buty! W takim razie rzeczywiście nie było na co czekać ani chwili :shake: A no takie :) Dlatego decyzja była podjęta w 5 min ;) Pixeloza napisał(a):oj tam oj tam :eviltong: Ja na wystawy jeździć nie będę, to nie dla mnie :evil_lol: Może nawet ONek nie będzie z hodowli tylko ze schrona, ale tu się muszę jeszcze zastanowić :roll: I z nim zamierzam ćwiczyć od 2 miesiąca komendy i posłuszeństwo na dworze,ew. potem sztuczki, bo teraz Pixel ma mnie gdzieś... ale susełka zrobi :evil_lol: Ja mam zamiar spróbować kilku, ale to tak dla zabawy, żeby sprawdzić jak to jest po drugiej stronie taśmy ;) E tam wiek wiekiem, moja Funia jak ją brałam miała koło 5 lat, Pamir 1,5-2 na tą chwilę są to bardzo grzeczne i usłuchane psy :) wszystko jest do wypracowania w każdym wieku :) Pauliii napisał(a):witam się i przy okazji zapisuję bo mam zamiar odwiedzać ;) a mała jest śliczna witam :) Zapraszam i dziękuję :lol: Aleksandra95 napisał(a):jak malutka ? :) Z Pamirem bez problemu się dogaduję ? :) Jak na razie wszystko przebiega po mojej myśli, teraz się ze sobą na wzajem poznajemy, trochę ją klikam, bawimy się szarpakami, powoli do przodu :) Pamir - jak ma piłeczkę to ją olewa, a tak to coś tam się pomemlają - no ale miłości jeszcze nie ma :evil_lol: Alicja napisał(a):Pamir się dogada z wszystkimi ( moja szkoła :lol: ) to mała nie ma wyjścia No nie tak ze wszystkim, jego piętą achillesową są jorczki :diabloti: Quote
kalyna Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Luzia napisał(a):Haha wymieniłaś wszystkie możliwe opcje :lol: co prawda nie byłam JESZCZE na semi z OBI ale jest taki plan ;) Dodatkowo oglądam filmiki z zawodów i z każdego wyciągam coś dla siebie :) Tak wiem, ale nie wszystko na raz, kiedyś przyjdzie i czas na ONka ;) Ja to cały czas boję się tej jego wielkości ;) hahah jestem ciut wtajemniczona :lol: to jakbyś miała coś ciekawego to na PW podrzuć jakiegoś linka itp ;) z chęcią poczytam ;) oj tam, oj tam wielkość nie jest aż tak przerażająca, ale wiadomo niektóre pozycje w Frisbee mogą być bardziej bolące :lol: Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 kalyna napisał(a):hahah jestem ciut wtajemniczona :lol: to jakbyś miała coś ciekawego to na PW podrzuć jakiegoś linka itp ;) z chęcią poczytam ;) oj tam, oj tam wielkość nie jest aż tak przerażająca, ale wiadomo niektóre pozycje w Frisbee mogą być bardziej bolące :lol: oj będzie ciężko bo miałam formata i całą historię mi wcięło, ale jak coś znajde to podeślę :) No właśnie :) Mała została ochrzczona imieniem Heaven :) Wrzucę resztę zdjęć z niedzieli bo się mi picasa zapycha. Tutaj dalszy ciąg zdjęć pod Wawelem: Jakie Toto małe :loveu: CDN Quote
Luzia Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Ja, Heaven i Dżok :) Ja, Heaven, Dżok i moja siostra - Julia :) CDN Quote
Aleksa. Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ale Twoja siosta ma dłuuugie nogi :D do tego szczupłe jak patyki :D Quote
Karoola Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Zdjęcie z Heaven na ramieniu - mamuniu, jaka kochana psinka :calus: Sama słodycz ;) Rozkręca się, czy dalej aniołek? Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-ueZELZ0RTSo/UhFGpnpVqrI/AAAAAAAALQY/P_bt_FU-4fE/s640/05.05.2013%20110.jpg jak słodko :loveu: Quote
Victoria Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Ale Twoja siosta ma dłuuugie nogi :D do tego szczupłe jak patyki :D tez to mialam napisac :P mala jest przecudna :loveu: Quote
a_niusia Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 hahahaha najslynniejszy pies internetu:)) ale wredna morda:loveu: Quote
Recommended Posts