Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 klaki91 napisał(a):Zapisuję, jakoś mi mała wpadła w oko, ma w sobie to coś ;) o oj ma, to racja ;) Aleksandra95 napisał(a):Gratuluje suni :) dzięki :) Quote
Karoola Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Pogratuluję i tu :) Śliczna sunia, czekam na dalsze relacje z życia zakapiora :P Quote
Victoria Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Angi napisał(a):Kaśka, błagam. Interpunkcja :P spadaj, sama jestes interpunkcja ;P uraczyłam cie przecinkiem - DZIĘKUJ :diabloti: nie no super, że mała jest u Ciebie, tak sie tylko głosno zastanawiam dlaczego skoro byliscie w stalym kontakcie to od poczatku nie moglo byc ze trafi do Ciebie tylko najpierw mowili ze do owiec ;) ale fajnie ze tak sie stalo, przynajmniej bdziemy ja mogli podgladac na fotach :evil_lol: Quote
zahirka11 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 to i ja też pogratuluje słodkiego szczeniaczka :loveu: długo was nie było już miałam pisać co u was a tu takie wieści ;) Quote
catie Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Gratuluje szczeniaka i powodzenia w wychowywaniu :) Quote
paulaa. Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Gratulacje, mała jest prześliczna :smile: Czekamy na więcej fotek! Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 O ja pitole jaka Boska Sucza!!! :loveu: Uwielbienie normalnie:loveu: Quote
*Monia* Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Gratulacje! No i jak wszyscy czekam na relacje z życia ze szczylem, i dużo fotek oczywiście ;) Quote
Sonka95 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Gratulacje :) ślicznota z niej :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-NdxFYKfJmtU/UhFGUmhwW8I/AAAAAAAALQY/m0OByUjq9kA/s640/05.05.2013%20057.jpg Quote
Aleksandrossa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 No to w takim razie życzę powodzenia w pracy z małą ;) No i oczywiście gratuluję domownika ;) Więcej zdjęć by się przydało :D Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Karoola napisał(a):Pogratuluję i tu :) Śliczna sunia, czekam na dalsze relacje z życia zakapiora :P Dzięki :) Na razie to żaden zakapior, ino dziecię cudowne :loveu: Victoria napisał(a): nie no super, że mała jest u Ciebie, tak sie tylko głosno zastanawiam dlaczego skoro byliscie w stalym kontakcie to od poczatku nie moglo byc ze trafi do Ciebie tylko najpierw mowili ze do owiec ;) ale fajnie ze tak sie stalo, przynajmniej bdziemy ja mogli podgladac na fotach :evil_lol: Nie ma sensu tego na forum roztrząsać ;) Bo mi się po prostu nie chce :) A fotek na pewno będzie cała masa :D zahirka11 napisał(a):to i ja też pogratuluje słodkiego szczeniaczka :loveu: długo was nie było już miałam pisać co u was a tu takie wieści ;) Bo jakoś mi się nic nie chciało ostatnimi czasy ;) catie napisał(a):Gratuluje szczeniaka i powodzenia w wychowywaniu :) Dzięki :) paulaa. napisał(a):Gratulacje, mała jest prześliczna :smile: Czekamy na więcej fotek! Zaraz wrzucę większość z wczoraj :) Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 _ChiQuiTa_ napisał(a):O ja pitole jaka Boska Sucza!!! :loveu: Uwielbienie normalnie:loveu: Było tak szybko nie zwiewać za morza to byś poznała :D *Monia* napisał(a):Gratulacje! No i jak wszyscy czekam na relacje z życia ze szczylem, i dużo fotek oczywiście ;) Na chwilę obecną nie bardzo mam siłę myśleć i pisać jakoś logicznie, więc musisz się zadowolić zdjęciami :lol: Sonka95 napisał(a):Gratulacje :) ślicznota z niej :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-NdxFYKfJmtU/UhFGUmhwW8I/AAAAAAAALQY/m0OByUjq9kA/s640/05.05.2013 057.jpg Wiem że piękna :) Aleksandrossa napisał(a):No to w takim razie życzę powodzenia w pracy z małą ;) No i oczywiście gratuluję domownika ;) Więcej zdjęć by się przydało :D Damy radę :cool3: Nie nadążam :eviltong: Odwykłam od takich tłumów w galerii :diabloti: Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Koniec :) Wstawiłam 10 - u mnie wyświetlają się wszystkie Quote
zahirka11 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 u mnie wszystkie widać mała jest po prostu cudowna:loveu: Quote
Karoola Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Luzia, kruszynka rzeczywiście wygląda niewinnie :loveu: Taki mały glut :evil_lol: Jest przeurocza, normalnie rozpływam się gdy patrzę na jej oczy :) Niech rośnie duża, okrąglutka :eviltong: Zdjęcia piękne :) Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Luiza ma burdelka a burdelek ma Luizę. :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Angi napisał(a):Luiza ma burdelka a burdelek ma Luizę. :evil_lol: Cuś mnie się wydaje, że bardziej to drugie :p Quote
Alicja Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 wow, ale słodzina :) https://lh5.googleusercontent.com/-1yIdqLsbiwM/UhFGQFd7I2I/AAAAAAAALQY/1hu58VS_zvA/s640/05.05.2013%20051.jpg teraz już widzę :) Quote
Luzia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 zahirka11 napisał(a):u mnie wszystkie widać mała jest po prostu cudowna:loveu: No to dobrze. Wiem ;) Karoola napisał(a):Luzia, kruszynka rzeczywiście wygląda niewinnie :loveu: Taki mały glut :evil_lol: Jest przeurocza, normalnie rozpływam się gdy patrzę na jej oczy :) Niech rośnie duża, okrąglutka :eviltong: Zdjęcia piękne :) Wygląda, hehe ciekawe kiedy przestanie taka być :evil_lol: Jak bym jeszcze miała lepszy sprzęt żeby te jej oczka lepiej było widać :roll: Duża może i tak, ale okrąglutka w żadnym razie! :eviltong: Angi napisał(a):Luiza ma burdelka a burdelek ma Luizę. :evil_lol: na chwile obecną najbardziej to się rzuca w oczy burdel który mam w domu :grins: Marlena:) napisał(a):Cuś mnie się wydaje, że bardziej to drugie :p hę? :hmmmm: Alicja napisał(a):wow, ale słodzina :) https://lh5.googleusercontent.com/-1yIdqLsbiwM/UhFGQFd7I2I/AAAAAAAALQY/1hu58VS_zvA/s640/05.05.2013 051.jpg teraz już widzę :) Dzięki :) Dziś jedna pani się już pytała czy Pamir to mamusia :diabloti: Quote
Luzia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 No i mamy kolejne sukcesy!! Wczorajszy wieczorny spacer po 21, dziś wyszliśmy po 6 - a w klatce czyściutko i suchutko :loveu: Kliker już włączony, mała dziś ogarniała targetowanie otwartej dłoni, bo jak mam przysmak w ręce to siada i wołami jej nie ruszy :evil_lol: A no i jestem dumna z Pamira, bo dziś na porannym spacerze odwołał się od swojego największego osiedlowego wroga :multi: Odbieg ode mnie co prawda jakieś 5-6 m. ale odwołany wrócił do nogi :loveu: Szarpanko pod Wawelem: Teraz wybywam do pracy na 4-5 h, mała zmęczona śpi w klatce, ciekawe co zastanę po powrocie :siara: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Graaatki kluchy, słodka :loveu: Fajnie, że jednak się udało :) Luzia napisał(a):Haha no i nie wyszło ;) Jestem znów na starych śmieciach, no i w stanie wolnym :cool3: Nie zgadzam się :eviltong: Bywa ;) Dlatego jestem zwolenniczką zamieszkania razem przed ślubem :eviltong: Z tym najgorszym facetem oczywiście żartowałam, nic na siłę ;) Luzia napisał(a):Nie nadążam :eviltong: Odwykłam od takich tłumów w galerii :diabloti: Widzisz, wystarczy sobie kupić szczeniaczka, najlepiej borderka i już mega tłumy w galerii :diabloti: Quote
Alise Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nieźle się ździwiłam :cool3: ale gratuluję! Mała jest cudna, powodzenia w wychowaniu :loveu: Quote
Luzia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 agaciaaa napisał(a):Graaatki kluchy, słodka :loveu: Fajnie, że jednak się udało :) Bywa ;) Dlatego jestem zwolenniczką zamieszkania razem przed ślubem :eviltong: Z tym najgorszym facetem oczywiście żartowałam, nic na siłę ;) Widzisz, wystarczy sobie kupić szczeniaczka, najlepiej borderka i już mega tłumy w galerii :diabloti: Ja też jestem mega szczęśliwa :loveu: No ja też jestem za tym, przynajmniej wyszło teraz jaki on jest a nie na przykład po ślubie ;) - rozwody to strasznie dużo papierkowej roboty :evil_lol: Swoją drogą to jest dziwne - znam tego człowieka od liceum czyli prawie 7 lat, a dopiero po tygodniu mieszkania razem zaczęłam poznawać go na prawdę :cool1: Haha w każdym razie facet jest skreślony :multi: No jeszcze lustrzanka i będzie ogólny odlot :diabloti: Alicja napisał(a):fajna ta Pamirkowa córeczka :grins: Wiem :loveu: Wszystkie moje pieski są fajne :loveu: Nawet ta stara czarna, głucha zołza :evil_lol: Alise napisał(a):Nieźle się ździwiłam :cool3: ale gratuluję! Mała jest cudna, powodzenia w wychowaniu :loveu: No przyznam że ja też ;) bo już straciłam nadzieję wymarzonego bordera :) Mam nadzieję że się uda :loveu: Quote
Recommended Posts