Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angi napisał(a):
tobie też się Luiza wydaje, ze ty mi nic złego nie piszesz. A jesteś gorzej chamska ode mnie :evil_lol:

ja chamska? :-o nigdy w życiu, to pomówienie :eviltong: Ja jestem miła, grzeczna i kulturalna :loveu:

Posted

Luzia napisał(a):
:obrazic: mogłam nie prowokować :roll:

ale pytałam się, czy jesteś pewna :eviltong:
ja jestem usprawiedliwiona :)
czuję się prawie jak w szkole :grins:

Posted

[quote name='kalyna']ale pytałam się, czy jesteś pewna :eviltong:
ja jestem usprawiedliwiona :)
czuję się prawie jak w szkole :grins:

Nie no spoko, muszę patrzeć obiektywnie i mimo że ONki kocham nad życie, raczej nic z tego :(

Nie wiem czy wspominałam, ale dwa tygodnie temu byłam na spacerku ze znajomą i jej borderkiem Jingo :) Więc wstawię fotorelację wykonaną przez siostrę Marty :)
Będzie tego duuuużo :lol:

Ta woda miała jakieś 10 cm głębokości :siara:

CDN

Posted

KONIEC :)

Spacer uważam za mega udany i byłam na prawdę dumna z Pamira, bo pięknie CSował do Jinga który niezbyt przepada z innymi psami :)

A w następny weekend seminarium agility :multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie narzekam, wręcz przeciwnie! Bardzo przyjemna na dziwność :eviltong:

Ta jasne :roll: Przyznaj że nie masz ochoty oglądać mojego ślicznego pieska :-(

[quote name='Bewarka']Fajne focie, miło się ogląda :)

https://lh5.googleusercontent.com/-2W3lgRLoO6A/Ubau4Qx5XRI/AAAAAAAACh0/cXa1T6oUxvA/s576/P6099813.JPG
Zero prywatności ;P

Przekażę fotografowi :)

On na tym spacerze co chwila tak szczał :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Ile pięknych fotek widzę :)

Szczęśliwy po kąpieli :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-2tKxyr8oFQs/UbavTTxLxlI/AAAAAAAACic/FXPckfRi4SE/s576/P6099822.JPG

Oj on najchętniej by z wody nie wychodził :)

A jutro znów pobudka o 5.30 :roll: Ale i tak - Kocham moje pieski :loveu::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']https://lh4.googleusercontent.com/-vL7HfmMuGMw/UbavcsEbxhI/AAAAAAAACi4/y3HPuqYrqnQ/s576/P6099837.JPG to jest najlepsze :loveu:

https://lh5.googleusercontent.com/-2W3lgRLoO6A/Ubau4Qx5XRI/AAAAAAAACh0/cXa1T6oUxvA/s576/P6099813.JPG jak ja dobrze znam to prężenie się :lol:

lato jest, nie narzekaj.... widno jest jak pójdziesz na sapcer.. zimą to pewnie współczułabym Ci.. a tak to zazdroszczę :lol:

Wyszły 2 dobre na jakieś 15 rzutów, przynajmniej Pamir miał radochę :evil_lol:

Najlepsze że on kiedyś tak nie robił, miałam psa na DT który nauczył go znaczyć... Wcześniej sikał na początku spaceru i w połowie jak nachlał się wody :)

Oj to racja, jak wstaję to już fajnie widno i temperatura idealna, o 6 mało ludzi na spacerze, ogólnie marzenie :loveu: Choć najchętniej wstaję przed 4 - uwielbiam wschody słońca :loveu:
To czego tu zazdrościć? Wystarczy zegarek nastawić :lol:

Posted

Luzia napisał(a):
To czego tu zazdrościć? Wystarczy zegarek nastawić :lol:

myślisz, że wstanę tak wcześnie? buahahhah nikt w to nie wierzy...
a potem jeszcze psy trzeba budzić :mdleje:

Posted

kalyna napisał(a):
myślisz, że wstanę tak wcześnie? buahahhah nikt w to nie wierzy...
a potem jeszcze psy trzeba budzić :mdleje:

Dasz radę, wierzę w Ciebie :cool3: Choć przyznam szczerze, ja mimo że tak wstaję od dłuższego czasu dalej mam problemy z tym... Jak nie idę do pracy to potrafię wstać, iść z psami na siku pod blok, wrócić i rzucić się na łóżko... :diabloti:

Moje już się nauczyły, że jak wstaję to wskakują na łóżko żeby się w pościeli wyczochrać, w między czasie ja się ogarniam i wychodzimy :)