taxelina Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 No mam nadzieje ze zrobisz bo jk nie to.... Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ok, wlazłam tutaj... i co widzę? Cudownego węgielka z sympatyczną mordką :loveu: A gdzie ta tytułowa pasqda? :niewiem: Luzia, bądź tak dobra i pokaż nam tę pasqdę, proszę, proszę... :cool3: Pozdrawiamy czarne śliczności :loveu: Quote
furciaczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A ja mialam taka nadzieje na fotki:shake: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No kiedy beda te fotki :mad: dawaj chociaż jakieś stare, na pewno coś masz :cool3: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 deer_1987 napisał(a):No mam nadzieje ze zrobisz bo jk nie to.... To?? :cool3: :: FiGa :: napisał(a): Ok, wlazłam tutaj... i co widzę? Cudownego węgielka z sympatyczną mordką :loveu: A gdzie ta tytułowa pasqda? :niewiem: Luzia, bądź tak dobra i pokaż nam tę pasqdę, proszę, proszę... :cool3: Pozdrawiamy czarne śliczności :loveu: Chwyt marketingowy :evil_lol: Zaraz wklejam :lol: Dziekujemy :loveu: :: FiGa :: napisał(a): Dogo zdublowało posta :mad: Nie szkodzi jakoś mnie to nie dziwi :angryy: furciaczek napisał(a): A ja mialam taka nadzieje na fotki:shake: deer_1987 napisał(a): chyba wszyscy mieli nadzieje... agaciaaa napisał(a): No kiedy beda te fotki :mad: dawaj chociaż jakieś stare, na pewno coś masz :cool3: deer_1987 napisał(a): Nie chce dac to do mnie idzcie :;D furciaczek napisał(a): eee fotek dalej nie ma:mad: Przepraszam wszystkich za takie zaniedbanie galerii ale przez tego dogo muła aż odechciewa mi się siedzieć :angryy: Zaraz fotki ;) Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Sorka za jakość ale na razie nic lepszego nie mam :( Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No nareszcie fotki :multi: http://images33.fotosik.pl/45/0e9598506f1ed4e5.jpg słodka :loveu: Jak tam ciurki? ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No ten chwyt to muszę powiedzieć działa, lecz każdego kto tu wejdzie spotyka zawód, bo żadnych paskud tu nie ma :eviltong: Cudne fotki :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :loveu: To taka nagroda, bo dogo już nie muli :loveu: ? Ach :loveu: Jaka ona cudowna Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 agaciaaa napisał(a):No nareszcie fotki :multi: http://images33.fotosik.pl/45/0e9598506f1ed4e5.jpg słodka :loveu: Jak tam ciurki? ;) E tam słodka :diabloti: A dobrze wcześniej jeden wlazł mi pod bluzkę i nie chciał wyjść a teraz po klatce buszują a Funia obok :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): No ten chwyt to muszę powiedzieć działa, lecz każdego kto tu wejdzie spotyka zawód, bo żadnych paskud tu nie ma :eviltong: Cudne fotki :loveu: Zawód... Hmm ... Bo nie wstawiłam jesze moich fotek :evil_lol: może dlatego :diabloti: Dziękujemy :loveu: Dorkaa napisał(a): :loveu: To taka nagroda, bo dogo już nie muli :loveu: ? Ach :loveu: Jaka ona cudowna E tam nagroda :p To specjalnie dla Was :razz: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No coś Ty, chcesz wystawić wszystkich na jeszcze wiekszy zawód? :eviltong: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):No coś Ty, chcesz wystawić wszystkich na jeszcze wiekszy zawód? :eviltong: Oj żebyś się nie zdziwiła :evil_lol: :diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 luzia napisał(a):Zawód... Hmm ... Bo nie wstawiłam jesze moich fotek :evil_lol: może dlatego :diabloti: to na co czekasz :cool3: dawaj!!!!!!! :diabloti: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 agaciaaa napisał(a):to na co czekasz :cool3: dawaj!!!!!!! :diabloti: Nie bo znowu serwer na dogo padnie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 luzia napisał(a):Nie bo znowu serwer na dogo padnie :evil_lol: O to sie nie martw :cool3: Luzia, pokazuj sie!!! :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 luzia napisał(a):Oj żebyś się nie zdziwiła :evil_lol: :diabloti::diabloti:Udowodnij :diabloti::diabloti: agaciaaa napisał(a):to na co czekasz :cool3: dawaj!!!!!!! :diabloti:Popieram :cool3: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Udowodnij :diabloti::diabloti: Popieram :cool3: Lepiej nie bo mnie tu zabiją :evil_lol: Co to ma być jakaś koalicja przeciw mnie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Noooo :cool3: teraz już sie nie wywiniesz :diabloti: Quote
ariss Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 gdzie nowe fociory????Ktoś tu się ociąga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Eeee tam, zabić nie zabija... chyba :eviltong: Ha, widzisz, jestes w mniejszości :cool3: Kiedyś już tak zmusiłyśmy Agacię do dania swojego zdjęcia, Ciebie tez zmusimy :siara: Quote
Recommended Posts