Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 kalyna napisał(a):Jesteś pewna? nie będzie odwrotu :evilbat::evilbat::evilbat: tak tylko napisałam, bo mimo wagi, widocznie da się :lol: no to tak jak u mnie :diabloti: Dawaj, ciekawa jestem Twoich propozycji :) ONki do wszystkiego się nadają nie :cool3: Nie mógł ojciec wpoić mi na przykład pudelków :siara: było by prościej :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Nie czepiaj się pudelków, duże są boskie i takiego mogłabym mieć :loveu: ale bez pomponów! Quote
Illusion Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Zjechane plecy, brzuszek, nóżki, mniejsze i większe siniaczki :loveu:. Ja mam takie atrakcje z 6kg psem :evil_lol:. Ej, właśnie! Pudle są zajebiste! Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Nie czepiaj się pudelków, duże są boskie i takiego mogłabym mieć :loveu: ale bez pomponów! nie chodziło mi że mam coś do pudli,źle się wyraziłam, chodziło mi o to że jak by tato wpoił mi miłość do pudli nie miała bym żadnego problemu z wyborem rasy, bo pudle w wielkościach wszelkich występują i nie miała bym nawet obiekcji strzyc takiego na zapałkę :evil_lol: Illusion napisał(a):Zjechane plecy, brzuszek, nóżki, mniejsze i większe siniaczki :loveu:. Ja mam takie atrakcje z 6kg psem :evil_lol:. Ej, właśnie! Pudle są zajebiste! Mój Pamir bardzo stara się być delikatny przy wszelakich vaultach, ale jak czasami mu nie wyjdzie i zachaczy.... au :diabloti: a to "tylko" 18 kg :lol: nie wyobrażam sobie jak by na przykład 35 ważył :diabloti: Jak wyżej :eviltong: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):Dawaj, ciekawa jestem Twoich propozycji :) ONki do wszystkiego się nadają nie :cool3: Nie mógł ojciec wpoić mi na przykład pudelków :siara: było by prościej :diabloti: poczekaj... PW :eviltong: ależ oczywiście :loveu: Co Ty... ONy są naj, naj, naj, :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):nie chodziło mi że mam coś do pudli,źle się wyraziłam, chodziło mi o to że jak by tato wpoił mi miłość do pudli nie miała bym żadnego problemu z wyborem rasy, bo pudle w wielkościach wszelkich występują i nie miała bym nawet obiekcji strzyc takiego na zapałkę :evil_lol: Ja tylko dużego bym chciała :loveu: Quote
angineuuka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):Jak zobaczyłam Twój nick, to od razu wiedziałam po co tu przyszłaś :placz: Jesteś jak wsza normalnie :diabloti: spierdzielaj :P Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 kalyna napisał(a):poczekaj... PW :eviltong: ależ oczywiście :loveu: Co Ty... ONy są naj, naj, naj, :diabloti: Czekam :cool3: Oj już nie słodź tak, bo zaczyna mnie mdlić :diabloti: Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Ja tylko dużego bym chciała :loveu: Ja żadnego :diabloti: Angi napisał(a):spierdzielaj :P Ty też możesz sobie pobiegać :grins: Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Angi napisał(a):nic się nie dowiesz, nic :grins: zołza jesteś i tyle :placz: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):Oj już nie słodź tak, bo zaczyna mnie mdlić :diabloti: mnie też :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
angineuuka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):zołza jesteś i tyle :placz: ty gorsza.. A miałam na zlot pojechać :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 kalyna napisał(a):mnie też :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: No to dobrze że nie tylko ja odniosłam takie wrażenie :evil_lol: Angi napisał(a):ty gorsza.. A miałam na zlot pojechać :evil_lol: teraz to przegięłaś :obrazic: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):Ja żadnego :diabloti: Nie znasz sie :eviltong: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):No to dobrze że nie tylko ja odniosłam takie wrażenie :evil_lol: Pisałam z sarkazmem :lol: może nie do końca dobrze to pisałam :lol: Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Nie znasz sie :eviltong: wiem :diabloti: kalyna napisał(a):Pisałam z sarkazmem :lol: może nie do końca dobrze to pisałam :lol: Ups :evil_lol: Nie lubię Cię :roll: Quote
Fauka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Miałam nadzieję że dla ciebie suka się znajdzie, fajnie by było :shake: Zawsze możesz walić do czech bo mają fajne psy, albo holenderskie Nice Of You to Come Bye :razz: Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Fauka napisał(a):Miałam nadzieję że dla ciebie suka się znajdzie, fajnie by było :shake: Zawsze możesz walić do czech bo mają fajne psy, albo holenderskie Nice Of You to Come Bye :razz: No ja też miałam wielką nadzieję, ale niestety wyszło jak wyszło :roll: Zaraz sobie zapiszę Waszą galerię i będę wzdychać do Baśki jr. :evil_lol: Quote
Fauka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 A znasz tą stronę? - http://www.boc.dogsports.cz/stenata/planovane.htm Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Fauka']A znasz tą stronę? - http://www.boc.dogsports.cz/stenata/planovane.htm Teraz już tak :diabloti: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):Ups :evil_lol: Nie lubię Cię :roll: :crazyeye: :obrazic: :roflt: Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 kalyna napisał(a)::crazyeye: :obrazic: :roflt: Za to PW :eviltong: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Luzia napisał(a):Za to PW :eviltong: przecież nic złego nie napisałam :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 kalyna napisał(a):przecież nic złego nie napisałam :evil_lol: Tia.... Tobie się tak wydaje :lol: Quote
Recommended Posts