Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalyna']
oby długo Ci służył, jak już go kupisz ;)

Też mam taką nadzieję :)

[quote name='Aleksandra95']Ja mam fotki z nikona D5100 plus obiektyw 18-105 czy jakoś tak :D :) niedługo wstawię fotki :)

U siebie w galerii?

[quote name='betty_labrador']E co do suk zadzierajacych nogi przy sikaniu to nie nowosc ;P suczka mała mojej babci zawsze ja zadzierała, robi to i Tizzy moja huski sterylna :D a Tosca czasem po niej powtarza :D zwlaszcza jak sa razem na spacerze :)

Fajnie Pamirek skacze :) czemu swoja twarz zamazałas? ;) (na fb i tak ja widac :) )

Funia to nawet jak ją w gorszy dzień zarzuca to próbuje nogę podnosić :roll: Głupia sucz :lol:

Zamazałam bo to trochę inne zdjęcie i miałam na nim debilną minę :diabloti:

[quote name='Sonka95']Super łapie frisbee :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-rcHWqmJ_jtU/UayqUbq0mNI/AAAAAAAALAs/ca6crUpf9fY/s576/DSC_0031.JPG

Dzięki :)

[quote name='agaciaaa']Ja wiem, że to nic dziwnego, ale u mojej suki tak wysokie zadarcie łapy widziałam pierwszy raz ;) i wyglądało dość komicznie :lol:

Luzia, kiedy w końcu ten filmik frisbowy?

Jak raz zadarła to przyzwyczaj się że będzie to zdarzać się częściej :cool3:

Szczerze to nie wiem, nie mam ostatnio na nic czasu i weny :oops:

[quote name='agaciaaa']A tu co taka cisza?? Chwal się szczylem, chyba go widziałam na szczeniaczkowym wątku :razz: który Twój?

Ja cały czas w niepewności bo na suczki mnóstwo chętnych, dziś wieczorem powinnam wiedzieć już na 100% co i jak. Dużo większa szansa na pieska, tylko ja cały czas gryzę się z myślami czy podołam psu z jajami :roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']Aa to takie buty. Podołasz, podołasz ;) A musi być z jajami? Będziesz się bawić w wystawy itp?[/QUOTE]

No jak już pies z papierkiem to chciała bym i wystaw spróbować :)
Zobaczymy, nie chcę zapeszać, bo cały czas mam wrażenie że to przez moje krakanie wyszło jak wyszło :oops: Za bardzo się cieszyłam :roll: Nauczka na przyszłość ;)

Posted

Krótko, zwięźle i na temat:
sceniacka nie będzie :loveu:

i niech mnie szlak trafi jeśli kiedykolwiek jeszcze w życiu będę się tak cieszyć i krakać jak jakaś pieprzona wrona :loveu:

Posted

Biedna :glaszcze:
nie martw się, jak ma trafić do Ciebie szczeniak to trafi... widocznie musi to być tylko odwleczone w czasie ;)

Ale nadal go planujesz?

Posted

Illusion napisał(a):
Szkoda, ale borderów jest dużo, więc jeszcze nie jeden fajny miot się trafi. Chociaż rozumiem, że jest Ci przykro :roll:.

Pewnie jakiś miot się trafi, ale ja już mam swoje plany :)

kalyna napisał(a):
Biedna :glaszcze:
nie martw się, jak ma trafić do Ciebie szczeniak to trafi... widocznie musi to być tylko odwleczone w czasie ;)

Ale nadal go planujesz?

Słusznie, jak to mówi moja babcia "pożyjemy zobaczymy" :)

Teoretycznie plany są, co z nich wyjdzie, czas pokaże :roll:

Posted

Ejj, całe życie przed Tobą, jeszcze tyyyle psów będziesz miała. :) Zobaczysz, skoro już plany masz, to na pewno w końcu jakiś piesecek do Ciebie trafi. :)

Posted

phase napisał(a):
Ejj, całe życie przed Tobą, jeszcze tyyyle psów będziesz miała. :) Zobaczysz, skoro już plany masz, to na pewno w końcu jakiś piesecek do Ciebie trafi. :)

No nie wiem czy tak znowu całe, czas leci szybciej niż bym chciała. Ledwo się człowiek obejrzy a już w pieluchach chodzi ;)

agaciaaa napisał(a):
Ojj szkoda, ale co się odwlecze, to nie uciecze ;)

Dokładnie :)

BBeta napisał(a):
Nie ten to inny, borderów rodzi się teraz tyle, że w szczeniakach można wybierać i przebierać :eviltong: ;)

No takie skojarzenie nie trafiają się na co dzień :)

Izabela124. napisał(a):
Doskonale Cię rozumiem. Też teraz tak miałam z suczką grzywacza, ale zawsze coś jest na nie. Także razem tkwimy w czekaniu na kolejnego psa :)

Razem tkwimy w swojej niedoli :lol: Ciekawe której z nas marzenia szybciej się spełnią :)

Sonka95 napisał(a):
Szkoda :-( ale na pewno jakiś borderek u ciebie zagości ;)

Oj to fakt :) No chyba że mi się odwidzi i kupię sobie na przykład CAO :diabloti:

kalyna napisał(a):
a może zmieni rasę :cool3:
na jakiegoś ONka :loveu:

Oj uwielbiam, kocham, ubóstwiam itp. itd. ale niestety siła wyższa nie pozwala ;)
Ale taki użytek ONka wilczasty :loveu::loveu::loveu:

Posted

Luzia napisał(a):
Oj uwielbiam, kocham, ubóstwiam itp. itd. ale niestety siła wyższa nie pozwala ;)
Ale taki użytek ONka wilczasty :loveu::loveu::loveu:

oo to tak jak ja P :loveu: :loveu:

noo to to jest na pewno znak :diabloti:
bierz ONa użytka...jakąś małą suczkę :siara: