agaciaaa Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 A tu co taka cisza?? Chwal się szczylem, chyba go widziałam na szczeniaczkowym wątku :razz: który Twój? Quote
Luzia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='kalyna'] oby długo Ci służył, jak już go kupisz ;) Też mam taką nadzieję :) [quote name='Aleksandra95']Ja mam fotki z nikona D5100 plus obiektyw 18-105 czy jakoś tak :D :) niedługo wstawię fotki :) U siebie w galerii? [quote name='betty_labrador']E co do suk zadzierajacych nogi przy sikaniu to nie nowosc ;P suczka mała mojej babci zawsze ja zadzierała, robi to i Tizzy moja huski sterylna :D a Tosca czasem po niej powtarza :D zwlaszcza jak sa razem na spacerze :) Fajnie Pamirek skacze :) czemu swoja twarz zamazałas? ;) (na fb i tak ja widac :) ) Funia to nawet jak ją w gorszy dzień zarzuca to próbuje nogę podnosić :roll: Głupia sucz :lol: Zamazałam bo to trochę inne zdjęcie i miałam na nim debilną minę :diabloti: [quote name='Sonka95']Super łapie frisbee :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-rcHWqmJ_jtU/UayqUbq0mNI/AAAAAAAALAs/ca6crUpf9fY/s576/DSC_0031.JPG Dzięki :) [quote name='agaciaaa']Ja wiem, że to nic dziwnego, ale u mojej suki tak wysokie zadarcie łapy widziałam pierwszy raz ;) i wyglądało dość komicznie :lol: Luzia, kiedy w końcu ten filmik frisbowy? Jak raz zadarła to przyzwyczaj się że będzie to zdarzać się częściej :cool3: Szczerze to nie wiem, nie mam ostatnio na nic czasu i weny :oops: [quote name='agaciaaa']A tu co taka cisza?? Chwal się szczylem, chyba go widziałam na szczeniaczkowym wątku :razz: który Twój? Ja cały czas w niepewności bo na suczki mnóstwo chętnych, dziś wieczorem powinnam wiedzieć już na 100% co i jak. Dużo większa szansa na pieska, tylko ja cały czas gryzę się z myślami czy podołam psu z jajami :roll: Quote
agaciaaa Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Aa to takie buty. Podołasz, podołasz ;) A musi być z jajami? Będziesz się bawić w wystawy itp? Quote
Luzia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Aa to takie buty. Podołasz, podołasz ;) A musi być z jajami? Będziesz się bawić w wystawy itp?[/QUOTE] No jak już pies z papierkiem to chciała bym i wystaw spróbować :) Zobaczymy, nie chcę zapeszać, bo cały czas mam wrażenie że to przez moje krakanie wyszło jak wyszło :oops: Za bardzo się cieszyłam :roll: Nauczka na przyszłość ;) Quote
agaciaaa Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 To już nie zapeszaj, tylko daj znać jak coś konkretnego będzie wiadomo ;) Quote
Sonka95 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Będzie dobrze ;) jak będziesz coś wiedziała to napisz :) Quote
Luzia Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Krótko, zwięźle i na temat: sceniacka nie będzie :loveu: i niech mnie szlak trafi jeśli kiedykolwiek jeszcze w życiu będę się tak cieszyć i krakać jak jakaś pieprzona wrona :loveu: Quote
Luzia Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Aleksandra95 napisał(a):A co się stało ? nie będę na wątku roztrząsać tematu ;) Zbyt się cieszyłam więc wyszło jak wyszło .. Quote
Aleksa. Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Luzia napisał(a):nie będę na wątku roztrząsać tematu ;) Zbyt się cieszyłam więc wyszło jak wyszło .. ehh, przykro mi :shake: Quote
Luzia Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Aleksandra95 napisał(a):ehh, przykro mi :shake: Dzięki :) Niestety w życiu nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli :roll: Quote
Illusion Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Szkoda, ale borderów jest dużo, więc jeszcze nie jeden fajny miot się trafi. Chociaż rozumiem, że jest Ci przykro :roll:. Quote
kalyna Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Biedna :glaszcze: nie martw się, jak ma trafić do Ciebie szczeniak to trafi... widocznie musi to być tylko odwleczone w czasie ;) Ale nadal go planujesz? Quote
Luzia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Illusion napisał(a):Szkoda, ale borderów jest dużo, więc jeszcze nie jeden fajny miot się trafi. Chociaż rozumiem, że jest Ci przykro :roll:. Pewnie jakiś miot się trafi, ale ja już mam swoje plany :) kalyna napisał(a):Biedna :glaszcze: nie martw się, jak ma trafić do Ciebie szczeniak to trafi... widocznie musi to być tylko odwleczone w czasie ;) Ale nadal go planujesz? Słusznie, jak to mówi moja babcia "pożyjemy zobaczymy" :) Teoretycznie plany są, co z nich wyjdzie, czas pokaże :roll: Quote
phase Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Ejj, całe życie przed Tobą, jeszcze tyyyle psów będziesz miała. :) Zobaczysz, skoro już plany masz, to na pewno w końcu jakiś piesecek do Ciebie trafi. :) Quote
agaciaaa Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Ojj szkoda, ale co się odwlecze, to nie uciecze ;) Quote
BBeta Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Nie ten to inny, borderów rodzi się teraz tyle, że w szczeniakach można wybierać i przebierać :eviltong: ;) Quote
Izabela124. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Doskonale Cię rozumiem. Też teraz tak miałam z suczką grzywacza, ale zawsze coś jest na nie. Także razem tkwimy w czekaniu na kolejnego psa :) Quote
Sonka95 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Szkoda :-( ale na pewno jakiś borderek u ciebie zagości ;) Quote
kalyna Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Sonka95 napisał(a):Szkoda :-( ale na pewno jakiś borderek u ciebie zagości ;) a może zmieni rasę :cool3: na jakiegoś ONka :loveu: Quote
Luzia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 phase napisał(a):Ejj, całe życie przed Tobą, jeszcze tyyyle psów będziesz miała. :) Zobaczysz, skoro już plany masz, to na pewno w końcu jakiś piesecek do Ciebie trafi. :) No nie wiem czy tak znowu całe, czas leci szybciej niż bym chciała. Ledwo się człowiek obejrzy a już w pieluchach chodzi ;) agaciaaa napisał(a):Ojj szkoda, ale co się odwlecze, to nie uciecze ;) Dokładnie :) BBeta napisał(a):Nie ten to inny, borderów rodzi się teraz tyle, że w szczeniakach można wybierać i przebierać :eviltong: ;) No takie skojarzenie nie trafiają się na co dzień :) Izabela124. napisał(a):Doskonale Cię rozumiem. Też teraz tak miałam z suczką grzywacza, ale zawsze coś jest na nie. Także razem tkwimy w czekaniu na kolejnego psa :) Razem tkwimy w swojej niedoli :lol: Ciekawe której z nas marzenia szybciej się spełnią :) Sonka95 napisał(a):Szkoda :-( ale na pewno jakiś borderek u ciebie zagości ;) Oj to fakt :) No chyba że mi się odwidzi i kupię sobie na przykład CAO :diabloti: kalyna napisał(a):a może zmieni rasę :cool3: na jakiegoś ONka :loveu: Oj uwielbiam, kocham, ubóstwiam itp. itd. ale niestety siła wyższa nie pozwala ;) Ale taki użytek ONka wilczasty :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Luzia napisał(a): Razem tkwimy w swojej niedoli :lol: Ciekawe której z nas marzenia szybciej się spełnią :) No ciekawe :D Oby jak najszybciej się nam spełniły :) Quote
angineuuka Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 to przez to, ze nie dodałaś zdjęcia! :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Luzia napisał(a):Oj uwielbiam, kocham, ubóstwiam itp. itd. ale niestety siła wyższa nie pozwala ;) Ale taki użytek ONka wilczasty :loveu::loveu::loveu: oo to tak jak ja P :loveu: :loveu: noo to to jest na pewno znak :diabloti: bierz ONa użytka...jakąś małą suczkę :siara: Quote
Recommended Posts