agaciaaa Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Luzia']wszystko co znajduje się w jej zasięgu :diabloti:[/QUOTE] A podnosi przy tym nogę? :lol: Bo Sara czasem trochę podnosi, ale ostatnio to zadarła na maksa, jak 100% samiec, myślałam że padnę ze śmiechu :diabloti: Quote
Luzia Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='agaciaaa']A podnosi przy tym nogę? :lol: Bo Sara czasem trochę podnosi, ale ostatnio to zadarła na maksa, jak 100% samiec, myślałam że padnę ze śmiechu :diabloti:[/QUOTE] Na spacerach praktycznie zawsze, wyjątek jak sika z samej potrzeby sikania płasko na traweczkę to wtedy nie, w domu nie wiem bo jej na gorącym uczynku nigdy nie złapałam :eviltong: Quote
Luzia Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='agaciaaa']Co za suki niedorobione :evil_lol:[/QUOTE] chyba właśnie przerobione, mix psa i suki w jednym, dobrze że nie potrafią się same zapładniać, to by dopiero masakra była. Więcej takich lejków pod jednym dachem bym nie zniosła :evil_lol: Jako że mama pojechała na wieś, a ja zostałam z 13 letnią siostrą, zarządziłam że jak nie zrobi obiadu nie dostanie nic do żarcia :diabloti: na razie obrażona ogląda tv :siara: Quote
agaciaaa Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Moja wycięta, więc i tak by się nie zapłodniła :evil_lol: Świetna z Ciebie starsza siostra :loveu: Quote
motyleqq Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 mnie już rodzeństwo nie prosi o gotowanie, bo nie robię mięsa :diabloti: Quote
Luzia Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='agaciaaa']Moja wycięta, więc i tak by się nie zapłodniła :evil_lol: Świetna z Ciebie starsza siostra :loveu:[/QUOTE] Moja też od jakiegoś tam czasu, ale przed sterylką było by to dość upierdliwe :evil_lol: No wiesz, kwestia tylko tego żeby iść po śmietanę, zrobić sos to jakieś 15-20 min, do tego obrać ze 2 ziemniaczki dla siebie ( ja ziemniaków nie lubię), ale jej się nie chce - to nie niech łazi głodna, a spróbuje sobie kanapki zrobić to będziecie mi książki to więzienia wysyłać :diabloti: [quote name='motyleqq']mnie już rodzeństwo nie prosi o gotowanie, bo nie robię mięsa :diabloti:[/QUOTE] jak byłam wege to wręcz przeciwnie, każdy mi z garów podbierał to co robiłam dla siebie :evil_lol: Tyle dobrze że ja mam odwieczny problem i nie potrafię ugotować tylko dla siebie, zawsze robię za dużo więc nie było z tym aż takiego problemu :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Luzia']Nikon D600, ale pewnie skończy się na kupnie D5100 :evil_lol: A tam siwą mordę już ma, tylko na fotkach nie widać :diabloti: Boję się, że rozpadnie się po 5 min. zabawy :lol: Nie pamiętam ile ta konkretnie ale za obie z przesyłką zapłaciłam 124 zł.[/QUOTE] oooo konkretnie ;) ale sama cena body mnie zmiotła :evil_lol: wybacz, ale musiałam zrobić obeznanie :diabloti: łoszz to wcale nie tak mało i taka akcja :shake: Quote
Luzia Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='kalyna']oooo konkretnie ;) ale sama cena body mnie zmiotła :evil_lol: wybacz, ale musiałam zrobić obeznanie :diabloti: łoszz to wcale nie tak mało i taka akcja :shake:[/QUOTE] Doszłam już jakiś czas temu że nie ma co iść w półśrodki, lepiej poprzeczkę ustawić wysoko i za wszelką cenę do niej dążyć. Znacznie większa satysfakcja po osiągnięciu celu :) szukaj mi promocji a nie :lol: A no nie mało, jak by to było 20-30 zł to pewnie bym to olała, ale tutaj bardzo nie fajnie, tym bardziej że piłka była u dziewczyny w domu, więc mogła napisać że ma jakieś tam ubytki, no ale wtedy ja bym nie kupiła... Quote
kalyna Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Luzia']Doszłam już jakiś czas temu że nie ma co iść w półśrodki, lepiej poprzeczkę ustawić wysoko i za wszelką cenę do niej dążyć. Znacznie większa satysfakcja po osiągnięciu celu :) szukaj mi promocji a nie :lol:[/QUOTE] :evil_lol::diabloti: znalazłam samo body w cenie dwóch D5100 z obiektywem jak mój :eviltong: więc daj mi więcej czasu :evil_lol: Pewnie, że tak. Ja nie miałam żadnego pojęcia, jedna dziewczyna poleciła mi D3100 kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Oby tylko podołał mi jak najdłużej.. niestety ja go nie oszczędzam :placz: a nuż ta zabawka nie rozleci się w 5 minut? Oby ;) Quote
Sonka95 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 No jak się ma młodsze rodzeństwo to trzeba z tego korzystać :diabloti: Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='kalyna']:evil_lol::diabloti: znalazłam samo body w cenie dwóch D5100 z obiektywem jak mój :eviltong: więc daj mi więcej czasu :evil_lol: Pewnie, że tak. Ja nie miałam żadnego pojęcia, jedna dziewczyna poleciła mi D3100 kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Oby tylko podołał mi jak najdłużej.. niestety ja go nie oszczędzam :placz: a nuż ta zabawka nie rozleci się w 5 minut? Oby ;)[/QUOTE] No ja widziałam właśnie gdzieś promocję na nikona d5100 z obiektywem 18-105 za 2100 czy coś w ten deseń :) Ale najpierw szczeniaczek potem aparat :lol: No ja też na początek w 3100 celowałam, ale nie wiele dopłacę i mam 5100 :) Dalej boję się wypróbować :diabloti: małą już się z nim szarpałam :cool1: dała radę :cool3: [quote name='Sonka95']No jak się ma młodsze rodzeństwo to trzeba z tego korzystać :diabloti:[/QUOTE] Taaaa, szkoda ze z tego się korzystać nie da :roll: Chyba że sprzedać do jakiegoś wschodniego burdelu :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='agaciaaa']No i jak w końcu z tym obiadem?? :cool3:[/QUOTE] Ja zrobiłam sobie kurczaka z warzywami i ryżem, młoda zjadła płatki na mleku :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Luzia']Ja zrobiłam sobie kurczaka z warzywami i ryżem, młoda zjadła płatki na mleku :diabloti:[/QUOTE] Hahaha okropna jesteś :diabloti: Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='agaciaaa']Hahaha okropna jesteś :diabloti:[/QUOTE] Nie będę gówniarzowi ustępować :eviltong: Obiad to mogę mamie, albo Emiśce ( 4,5 roku) ugotować, a nie starej 13 letniej mendzie której się nawet po cholerną śmietanę iść. :angryy: Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 A bo się nie chwaliłam. Byłam dziś na psim spacerku, z Martą i jej Borderkiem Jingo :loveu: Spacer udał się super, troszkę nas czas ograniczył ale mimo wszystko jestem zadowolona :) Frisbee i Pamir :) Tutaj złapał dysk jakieś 20 cm nad ziemią, niestety nie widać przez tą trawę :roll: EDIT: http://www.endomondo.com/workouts/201015170/7568364 Quote
agaciaaa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Wredna jesteś i tyle :diabloti: Fajny frisbowy Pamirek :loveu: Quote
kalyna Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Luzia']No ja widziałam właśnie gdzieś promocję na nikona d5100 z obiektywem 18-105 za 2100 czy coś w ten deseń :) Ale najpierw szczeniaczek potem aparat :lol: No ja też na początek w 3100 celowałam, ale nie wiele dopłacę i mam 5100 :) Dalej boję się wypróbować :diabloti: małą już się z nim szarpałam :cool1: dała radę :cool3:[/QUOTE] o właśnie o tym obiektywie mówiłam :oops: aaa to idziesz z modą na dogo.. najpierw szczeniaczek i to borderek, a potem luszczaneczka :eviltong: powiedz, że przekonał Cię ten ruchomy wyświetlacz :evil_lol: to co ta piłka będzie leżeć i pachnieć :diabloti: Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='kalyna']o właśnie o tym obiektywie mówiłam :oops: aaa to idziesz z modą na dogo.. najpierw szczeniaczek i to borderek, a potem luszczaneczka :eviltong: powiedz, że przekonał Cię ten ruchomy wyświetlacz :evil_lol: to co ta piłka będzie leżeć i pachnieć :diabloti:[/QUOTE] :) No dokładnie, nigdy do modnych nie należałam to w końcu trzeba spróbować jak to jest :lol: Przekonało mnie kilka rzeczy, ale akurat na tą nie zwróciłam uwagi :eviltong: No a co, dobrze że przynajmniej wygląda ciekawie, to można sobie podziwiać do woli :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Luzia']:) No dokładnie, nigdy do modnych nie należałam to w końcu trzeba spróbować jak to jest :lol: Przekonało mnie kilka rzeczy, ale akurat na tą nie zwróciłam uwagi :eviltong: No a co, dobrze że przynajmniej wygląda ciekawie, to można sobie podziwiać do woli :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt: oby długo Ci służył, jak już go kupisz ;) :roflt::roflt::roflt: Quote
Aleksa. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Ja mam fotki z nikona D5100 plus obiektyw 18-105 czy jakoś tak :D :) niedługo wstawię fotki :) Quote
betty_labrador Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 E co do suk zadzierajacych nogi przy sikaniu to nie nowosc ;P suczka mała mojej babci zawsze ja zadzierała, robi to i Tizzy moja huski sterylna :D a Tosca czasem po niej powtarza :D zwlaszcza jak sa razem na spacerze :) Fajnie Pamirek skacze :) czemu swoja twarz zamazałas? ;) (na fb i tak ja widac :) ) Quote
Sonka95 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Super łapie frisbee :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-rcHWqmJ_jtU/UayqUbq0mNI/AAAAAAAALAs/ca6crUpf9fY/s576/DSC_0031.JPG Quote
agaciaaa Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='betty_labrador']E co do suk zadzierajacych nogi przy sikaniu to nie nowosc ;P suczka mała mojej babci zawsze ja zadzierała, robi to i Tizzy moja huski sterylna :D a Tosca czasem po niej powtarza :D zwlaszcza jak sa razem na spacerze :)[/QUOTE] Ja wiem, że to nic dziwnego, ale u mojej suki tak wysokie zadarcie łapy widziałam pierwszy raz ;) i wyglądało dość komicznie :lol: Luzia, kiedy w końcu ten filmik frisbowy? Quote
Recommended Posts