Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia']wszystko co znajduje się w jej zasięgu :diabloti:[/QUOTE]

A podnosi przy tym nogę? :lol: Bo Sara czasem trochę podnosi, ale ostatnio to zadarła na maksa, jak 100% samiec, myślałam że padnę ze śmiechu :diabloti:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']A podnosi przy tym nogę? :lol: Bo Sara czasem trochę podnosi, ale ostatnio to zadarła na maksa, jak 100% samiec, myślałam że padnę ze śmiechu :diabloti:[/QUOTE]

Na spacerach praktycznie zawsze, wyjątek jak sika z samej potrzeby sikania płasko na traweczkę to wtedy nie, w domu nie wiem bo jej na gorącym uczynku nigdy nie złapałam :eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']Co za suki niedorobione :evil_lol:[/QUOTE]

chyba właśnie przerobione, mix psa i suki w jednym, dobrze że nie potrafią się same zapładniać, to by dopiero masakra była. Więcej takich lejków pod jednym dachem bym nie zniosła :evil_lol:

Jako że mama pojechała na wieś, a ja zostałam z 13 letnią siostrą, zarządziłam że jak nie zrobi obiadu nie dostanie nic do żarcia :diabloti: na razie obrażona ogląda tv :siara:

Posted

[quote name='agaciaaa']Moja wycięta, więc i tak by się nie zapłodniła :evil_lol:

Świetna z Ciebie starsza siostra :loveu:[/QUOTE]

Moja też od jakiegoś tam czasu, ale przed sterylką było by to dość upierdliwe :evil_lol:

No wiesz, kwestia tylko tego żeby iść po śmietanę, zrobić sos to jakieś 15-20 min, do tego obrać ze 2 ziemniaczki dla siebie ( ja ziemniaków nie lubię), ale jej się nie chce - to nie niech łazi głodna, a spróbuje sobie kanapki zrobić to będziecie mi książki to więzienia wysyłać :diabloti:

[quote name='motyleqq']mnie już rodzeństwo nie prosi o gotowanie, bo nie robię mięsa :diabloti:[/QUOTE]

jak byłam wege to wręcz przeciwnie, każdy mi z garów podbierał to co robiłam dla siebie :evil_lol:
Tyle dobrze że ja mam odwieczny problem i nie potrafię ugotować tylko dla siebie, zawsze robię za dużo więc nie było z tym aż takiego problemu :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Nikon D600, ale pewnie skończy się na kupnie D5100 :evil_lol:

A tam siwą mordę już ma, tylko na fotkach nie widać :diabloti:

Boję się, że rozpadnie się po 5 min. zabawy :lol:
Nie pamiętam ile ta konkretnie ale za obie z przesyłką zapłaciłam 124 zł.[/QUOTE]

oooo konkretnie ;)
ale sama cena body mnie zmiotła :evil_lol: wybacz, ale musiałam zrobić obeznanie :diabloti:

łoszz to wcale nie tak mało i taka akcja :shake:

Posted

[quote name='kalyna']oooo konkretnie ;)
ale sama cena body mnie zmiotła :evil_lol: wybacz, ale musiałam zrobić obeznanie :diabloti:

łoszz to wcale nie tak mało i taka akcja :shake:[/QUOTE]

Doszłam już jakiś czas temu że nie ma co iść w półśrodki, lepiej poprzeczkę ustawić wysoko i za wszelką cenę do niej dążyć. Znacznie większa satysfakcja po osiągnięciu celu :) szukaj mi promocji a nie :lol:

A no nie mało, jak by to było 20-30 zł to pewnie bym to olała, ale tutaj bardzo nie fajnie, tym bardziej że piłka była u dziewczyny w domu, więc mogła napisać że ma jakieś tam ubytki, no ale wtedy ja bym nie kupiła...

Posted

[quote name='Luzia']Doszłam już jakiś czas temu że nie ma co iść w półśrodki, lepiej poprzeczkę ustawić wysoko i za wszelką cenę do niej dążyć. Znacznie większa satysfakcja po osiągnięciu celu :) szukaj mi promocji a nie :lol:[/QUOTE]

:evil_lol::diabloti:

znalazłam samo body w cenie dwóch D5100 z obiektywem jak mój :eviltong:
więc daj mi więcej czasu :evil_lol:

Pewnie, że tak. Ja nie miałam żadnego pojęcia, jedna dziewczyna poleciła mi D3100 kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Oby tylko podołał mi jak najdłużej.. niestety ja go nie oszczędzam :placz:

a nuż ta zabawka nie rozleci się w 5 minut? Oby ;)

Posted

[quote name='kalyna']:evil_lol::diabloti:

znalazłam samo body w cenie dwóch D5100 z obiektywem jak mój :eviltong:
więc daj mi więcej czasu :evil_lol:

Pewnie, że tak. Ja nie miałam żadnego pojęcia, jedna dziewczyna poleciła mi D3100 kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Oby tylko podołał mi jak najdłużej.. niestety ja go nie oszczędzam :placz:

a nuż ta zabawka nie rozleci się w 5 minut? Oby ;)[/QUOTE]

No ja widziałam właśnie gdzieś promocję na nikona d5100 z obiektywem 18-105 za 2100 czy coś w ten deseń :) Ale najpierw szczeniaczek potem aparat :lol:

No ja też na początek w 3100 celowałam, ale nie wiele dopłacę i mam 5100 :)

Dalej boję się wypróbować :diabloti: małą już się z nim szarpałam :cool1: dała radę :cool3:

[quote name='Sonka95']No jak się ma młodsze rodzeństwo to trzeba z tego korzystać :diabloti:[/QUOTE]

Taaaa, szkoda ze z tego się korzystać nie da :roll:
Chyba że sprzedać do jakiegoś wschodniego burdelu :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='agaciaaa']No i jak w końcu z tym obiadem?? :cool3:[/QUOTE]

Ja zrobiłam sobie kurczaka z warzywami i ryżem, młoda zjadła płatki na mleku :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Hahaha okropna jesteś :diabloti:[/QUOTE]

Nie będę gówniarzowi ustępować :eviltong:
Obiad to mogę mamie, albo Emiśce ( 4,5 roku) ugotować, a nie starej 13 letniej mendzie której się nawet po cholerną śmietanę iść. :angryy:

Posted

[quote name='Luzia']No ja widziałam właśnie gdzieś promocję na nikona d5100 z obiektywem 18-105 za 2100 czy coś w ten deseń :) Ale najpierw szczeniaczek potem aparat :lol:

No ja też na początek w 3100 celowałam, ale nie wiele dopłacę i mam 5100 :)

Dalej boję się wypróbować :diabloti: małą już się z nim szarpałam :cool1: dała radę :cool3:[/QUOTE]

o właśnie o tym obiektywie mówiłam :oops:
aaa to idziesz z modą na dogo.. najpierw szczeniaczek i to borderek, a potem luszczaneczka :eviltong:

powiedz, że przekonał Cię ten ruchomy wyświetlacz :evil_lol:

to co ta piłka będzie leżeć i pachnieć :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']o właśnie o tym obiektywie mówiłam :oops:
aaa to idziesz z modą na dogo.. najpierw szczeniaczek i to borderek, a potem luszczaneczka :eviltong:

powiedz, że przekonał Cię ten ruchomy wyświetlacz :evil_lol:

to co ta piłka będzie leżeć i pachnieć :diabloti:[/QUOTE]

:)

No dokładnie, nigdy do modnych nie należałam to w końcu trzeba spróbować jak to jest :lol:

Przekonało mnie kilka rzeczy, ale akurat na tą nie zwróciłam uwagi :eviltong:

No a co, dobrze że przynajmniej wygląda ciekawie, to można sobie podziwiać do woli :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']:)

No dokładnie, nigdy do modnych nie należałam to w końcu trzeba spróbować jak to jest :lol:

Przekonało mnie kilka rzeczy, ale akurat na tą nie zwróciłam uwagi :eviltong:

No a co, dobrze że przynajmniej wygląda ciekawie, to można sobie podziwiać do woli :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt:
oby długo Ci służył, jak już go kupisz ;)

:roflt::roflt::roflt:

Posted

E co do suk zadzierajacych nogi przy sikaniu to nie nowosc ;P suczka mała mojej babci zawsze ja zadzierała, robi to i Tizzy moja huski sterylna :D a Tosca czasem po niej powtarza :D zwlaszcza jak sa razem na spacerze :)

Fajnie Pamirek skacze :) czemu swoja twarz zamazałas? ;) (na fb i tak ja widac :) )

Posted

[quote name='betty_labrador']E co do suk zadzierajacych nogi przy sikaniu to nie nowosc ;P suczka mała mojej babci zawsze ja zadzierała, robi to i Tizzy moja huski sterylna :D a Tosca czasem po niej powtarza :D zwlaszcza jak sa razem na spacerze :)[/QUOTE]

Ja wiem, że to nic dziwnego, ale u mojej suki tak wysokie zadarcie łapy widziałam pierwszy raz ;) i wyglądało dość komicznie :lol:

Luzia, kiedy w końcu ten filmik frisbowy?