Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']:loveu: też 3 kolory jak u nf :eviltong: gorzej z mopsikami:evil_lol:[/QUOTE] Dobrze że w "moich" rasach jest w czym wybierać - choć ja w jednej i drugiej mam już swój typ :siara: Quote
Pixeloza Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Illusion']Bengalski? A nie belgijski? [quote name='Aleks89']BengalskiHahahahahaha [quote name='Luzia']jak już to owczarek belgijski oj tam oj tam pomyliło mi się Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']Ja tam na odmianach się szkockich nie znam, ale jeśli klasyk to coś w stylu tego obrazka starego co wrzuciłam, to tak - takiego mogła bym mieć :cool3: Ja też kocham ONki nad życie, ale sądzę że zostanie to miłość platoniczna... Nie, bo Twoje najmniejsze to kundel bury :diabloti: [/QUOTE] znajoma ma na ich punkcie fioła i mi wiele wyjaśniła :lol: sama z siebie takiej wiedzy nie posiadłabym, bo mnie nie interesuje ta rasa ;) Sonia to tyż kundel... ostatnio dowiedziałam się, ze chód też ma kundlowaty :roflt: Napiszę tak, dopóki nie kupiłam Gandzika nie wiedziałam, że ONy mogą być takie za*ebiste :loveu: Sonia to jest 1/3 Gazulca. Kudel bury ma taką obstawę, że strach na niego spojrzeć :roflt: Bengalski to chyba rasa kota jest :hmmmm: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']Dobrze że w "moich" rasach jest w czym wybierać - choć ja w jednej i drugiej mam już swój typ :siara:[/QUOTE] ja w niufach mam swój typ, nad collie musiałabym się porządnie zastanowić :evil_lol: [quote name='Pixeloza']oj tam oj tam pomyliło mi się :eviltong:[/QUOTE] to niewybaczalny błąd:diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna'] Bengalski to chyba rasa kota jest :hmmmm:[/QUOTE] wiem przyjaciółka mi o nich gadała i gadała a i tak wzięła rosyjskiego niebieskiego :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='vege*'] to niewybaczalny błąd:diabloti:[/QUOTE] a niech się któryś z was pomyli, będzie zemsta :mad: :evil_lol: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Pixeloza']a niech się któryś z was pomyli, będzie zemsta :mad: :evil_lol:[/QUOTE] czy ty mi grozisz? :razz::evil_lol: Quote
Flea_mbb Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna'] Bengalski to chyba rasa kota jest :hmmmm:[/QUOTE] Tak, tygrys:razz: A tak w ogóle, to się witam. Quote
Pixeloza Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']czy ty mi grozisz? :razz::evil_lol:[/QUOTE] tak :mad: Mam pałkę i nie zawacham się jej użyć :evil_lol: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Pixeloza']tak :mad: Mam pałkę i nie zawacham się jej użyć :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam psa, który mnie broni :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']znajoma ma na ich punkcie fioła i mi wiele wyjaśniła :lol: sama z siebie takiej wiedzy nie posiadłabym, bo mnie nie interesuje ta rasa ;) Sonia to tyż kundel... ostatnio dowiedziałam się, ze chód też ma kundlowaty :roflt: Napiszę tak, dopóki nie kupiłam Gandzika nie wiedziałam, że ONy mogą być takie za*ebiste :loveu: Sonia to jest 1/3 Gazulca. [/QUOTE] biedactwo, ja tak teraz borderkiem TZta masakruje, wie więcej niż by kiedykolwiek chciał wiedzieć - i dalej chce MC :diabloti: Nie wiem jakie ONy są teraz ale te z którymi miałam kontakt kiedyś były nie do opisania :loveu::loveu: [quote name='vege*']ja w niufach mam swój typ, nad collie musiałabym się porządnie zastanowić :evil_lol: to niewybaczalny błąd:diabloti:[/QUOTE] Ja w obu rasach mam swój typ i to taki że jak nie mój wymarzony to żaden :diabloti: Aleście się uczepiły :evil_lol: [quote name='vege*']czy ty mi grozisz? :razz::evil_lol:[/QUOTE] dawać na gołe klaty w kisielu :loveu: [quote name='Flea_mbb']Tak, tygrys:razz: A tak w ogóle, to się witam.[/QUOTE] tygrys? :evil_lol: Witam serdecznie w moich skromnych progach :) Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia'] dawać na gołe klaty w kisielu :loveu: [/QUOTE] o nieeeee :roflt: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 MC? co to za skrót? bo coś nie kumam dzisiaj :lol: Noo bo Ty nie wiesz, że ONy eksteriery to kaleki i psychopaci :diabloti: A dawne ONy to były psy... ahhh :loveu: :loveu: :loveu: Jakie typy? dawaj, pochwal się :eviltong: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']o nieeeee :roflt:[/QUOTE] czemu? :(.... Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']MC? co to za skrót? bo coś nie kumam dzisiaj :lol: Noo bo Ty nie wiesz, że ONy eksteriery to kaleki i psychopaci :diabloti: A dawne ONy to były psy... ahhh :loveu: :loveu: :loveu: Jakie typy? dawaj, pochwal się :eviltong:[/QUOTE] maine coon :) Oto to ! :cool3: Jak by były takie jak kiedyś to bym się nawet chwili nie zastanawiała :) W sensie czyje typy? Ogólnie lubię blondynów z niebieskimi oczami, rozbudowaną klatką i czymś w głowie, no i w spodniach też się przyda :diabloti: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']czemu? :(....[/QUOTE] bo siem wstydzem:( Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']bo siem wstydzem:([/QUOTE] nie ma czego, tu sami swoi :loveu::diabloti: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']maine coon :) Oto to ! :cool3: Jak by były takie jak kiedyś to bym się nawet chwili nie zastanawiała :) W sensie czyje typy? Ogólnie lubię blondynów z niebieskimi oczami, rozbudowaną klatką i czymś w głowie, no i w spodniach też się przyda :diabloti:[/QUOTE] to on chce kota :splat: a ja szukałam w psich rasach... są takie, oj są :loveu: linie użytkowa, wygląd i charakter... pamiętaj, owczarek to nie wygląd to charakter i tylko to się liczy... :loveu: pisałam o psach :lol: wyżej wspomniałaś tom byłam ciekawa... ee blondyni niebieskoocy.. buuuu :shake: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']nie ma czego, tu sami swoi :loveu::diabloti:[/QUOTE] to co:diabloti: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']to on chce kota :splat: a ja szukałam w psich rasach... są takie, oj są :loveu: linie użytkowa, wygląd i charakter... pamiętaj, owczarek to nie wygląd to charakter i tylko to się liczy... :loveu: pisałam o psach :lol: wyżej wspomniałaś tom byłam ciekawa... ee blondyni niebieskoocy.. buuuu :shake:[/QUOTE] wiem guuupi jest, ale kot i tak kiedyś będzie :cool1: E tam co mi po charakterze jak nie będę w stanie patrzeć na swojego psa :evilbat: aaa o psach :diabloti: było tak od razu :lol: mam opisywać czy wstawić fotki idealnych? :siara: ta pewnie Ty wolisz murzynów? To dobrze pikna nie jestem więc im mniej konkurencji tym lepiej :diabloti: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='vege*']to co:diabloti:[/QUOTE] no jak to co? TO :cool3: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']E tam co mi po charakterze jak nie będę w stanie patrzeć na swojego psa :evilbat: aaa o psach było tak od razu :lol: mam opisywać czy wstawić fotki idealnych? :siara:[/QUOTE] :diabloti: wstawiaj :lol: nie będzie tak pusto w tej galerii :evil_lol: to teraz wiemy jak Twój TŻ wygląda :lol: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']:diabloti: wstawiaj :lol: nie będzie tak pusto w tej galerii :evil_lol: to teraz wiemy jak Twój TŻ wygląda :lol: Tylko nie wiem czy tak wolno bez zgody autora :siara: Jeśli chodzi o BC to sprawa jest prosta, moim marzeniem jest by papiś miał budowę tatusia i kolor mamusi :diabloti: Tatuś Joy długie nogi, atletyczna budowa, dość wysoki i smukły, a przy tym dla mnie idealnie proporcjonalny, sierść idealna, nie krótka ale i nie bardzo obfita :loveu: ISDS pełną gębą :lol: Mamusia Bara, idealny kolorek i pasja, a przy tym mocny charakter :loveu: A jeśli chodzi o stafficzka to zobacz sobie Mieczysława - Vectry :loveu::diabloti: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 eee mamusia jest śliczna :loveu: tzn. kolorek ;) Staffik to trochę inne wymagania niż BC :evil_lol: ale dasz radę ;) Quote
Recommended Posts