Luzia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 agaciaaa napisał(a):chora jesteś???? Nie na szczepienie idę :placz: Quote
Luzia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 agaciaaa napisał(a):chora jesteś???? Nie na szczepienie idę :placz: Dobra ja lecę fotosik zgrał zdjęcia jak przyjdę to je wkleję :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 tylko nie płacz jak Cie beda kuli :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 agaciaaa napisał(a):tylko nie płacz jak Cie beda kuli :evil_lol: Ty się nie martw o mnie tylko co tam u Saruni?? Zaraz wejdę do Ciebie tylko zanim mi się załaduje to jakiś 10 minut zejdzie :angryy: Quote
agaciaaa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cześć :) pozdrowienia od dochodzącej do siebie Saruni ;) Quote
Mi. Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 bosz, twoja galeria otwierala mi sie 10 minut, a odpowiedz do niej 20:-oczy to normalne?:cool1::shake: pzdr. Quote
ATLANTYDA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Zaglądamy żeby Dobry Wieczór powiedzieć ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :buzi: Heeeja Noo tereny jakoś dziwnie znajome a Funia dorosła kobieta a zdrowie ma, żeby za rowerkiem śmigać :iloveyou: Quote
Luzia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć :) pozdrowienia od dochodzącej do siebie Saruni ;) Dziękujemy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :multi::multi: Mi. napisał(a):bosz, twoja galeria otwierala mi sie 10 minut, a odpowiedz do niej 20:-oczy to normalne?:cool1::shake: pzdr. Mi się wszystkie tak wono otwierają :shake: znaczy się dzisiaj już na szczęście jest lepiej :razz: ATLANTYDA napisał(a): Zaglądamy żeby Dobry Wieczór powiedzieć ;-) Pimpek napisał(a):ek Dobry wieczór !:cool3: Bry wiecior :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a): :buzi: Heeeja Noo tereny jakoś dziwnie znajome a Funia dorosła kobieta a zdrowie ma, żeby za rowerkiem śmigać :iloveyou: Hejka :buzi: Znajome znajome :evil_lol: Ma kondycje to fakt :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 luzia napisał(a):skąd je znasz oświeć mnie byłaś w Tbq? :cool3: :evil_lol::evil_lol: :diabloti: a no byłam w tbg, w sumie jestem stałym bywalcem a nawet można powiedzieć że mieszkam w tbg:diabloti: a tamte okolice znam szczegulnie dobrze bo przeciez chodziłam do zamku do szkoły:evil_lol::loveu:(ehh co to były za czasy...) Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dogo mi tak muli ze nie ma szan ze nadrobie:shake: wiec sie tylko melduje:loveu: Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a no byłam w tbg, w sumie jestem stałym bywalcem a nawet można powiedzieć że mieszkam w tbg:diabloti: a tamte okolice znam szczegulnie dobrze bo przeciez chodziłam do zamku do szkoły:evil_lol::loveu:(ehh co to były za czasy...) Tak :cool3: o wow nie wiedziałam :evil_lol: furciaczek napisał(a): Dogo mi tak muli ze nie ma szan ze nadrobie:shake: wiec sie tylko melduje:loveu: Masz racje już mnie krew zalewa dlatego idę spać :p Dziękuje za meldunek... ODMASZEROWAć! :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 kobieto dogo smiga teraz z predkoscia swiatla:loveu::crazyeye: Quote
basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 dzień dobry luziu :evil_lol: :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A kiedy beda fotki? :mad: nie zapomnij że je wygrałam :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Heeej :buzi: Lui idę do Ciebie :D niedługo będę :diabloti: mam herbatę w termosie :D Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 furciaczek napisał(a):kobieto dogo smiga teraz z predkoscia swiatla:loveu::crazyeye: Była padnięta natłokiem wrażeń i emocji z całego dnia dlatego poszłam odpoczywać :evil_lol: basia bonnie napisał(a): dzień dobry luziu :evil_lol: :loveu: Ola164 napisał(a): Witam, witam o zdrówko pytam :-D Witam witam :cool3: A zdrówko hmm... Po staremu :diabloti: agaciaaa napisał(a): A kiedy beda fotki? :mad: nie zapomnij że je wygrałam :evil_lol::evil_lol: Taaaak nie przypominam sobie :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a): Heeej :buzi: Lui idę do Ciebie :-D niedługo będę :diabloti: mam herbatę w termosie :-D Miłaś i nie dałaś no wiesz co :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 luzia napisał(a):Taaaak nie przypominam sobie :diabloti: no wiesz co :mad::mad::mad: Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 furciaczek napisał(a):Doberek co tam slychac:cool3: A superaśnie zaraz idę a zakupy :evil_lol: A i mam nowych lokatorów :diabloti: Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 agaciaaa napisał(a):no wiesz co :mad::mad::mad: Taaak słucham Cię Agaciu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 luzia napisał(a):Taaak słucham Cię Agaciu :diabloti::diabloti::diabloti: :mad::mad::mad: dawaj fotki ciurków!!! :cool3: Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 agaciaaa napisał(a)::mad::mad::mad: dawaj fotki ciurków!!! :cool3: Niestety nie mam aparatu :shake: Jak pożyczę od qmpla to zrobię:evil_lol: Quote
Recommended Posts