Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no z tego co patrzę na YT dość fajny i ogólnie zapowiada się na dość prosty do ogarnięcia :)
Teraz tylko trzeba kupić... :siara:

Posted

[quote name='Luzia']no z tego co patrzę na YT dość fajny i ogólnie zapowiada się na dość prosty do ogarnięcia :)
Teraz tylko trzeba kupić... :siara:[/QUOTE]

:D no. Wszystko sie łatwo skleja, wycina, przycina, wstawia muzyke, obrazki i takie tam.

No trzeba trzeba :D :cool3: :diabloti:

Posted

teraz muszę tylko filmik nagrać i będzie ok :)

Ma ktoś rady jak nauczyć psa wbiegania po plecach i odbicia od ramienia? Do pozycji klęczącej rude daje radę potem się zawiesza :roll:

Posted

[quote name='Luzia']teraz muszę tylko filmik nagrać i będzie ok :)

Ma ktoś rady jak nauczyć psa wbiegania po plecach i odbicia od ramienia? Do pozycji klęczącej rude daje radę potem się zawiesza :roll:[/QUOTE]

Czyli że już kupiłaś programik? :razz:

Ja nie wiem jak, ale pewnie bedzie wiedziala Martyna od Grama i Brum, oraz hmm westie_justa(jeśli sie nie myle :) ).

Nie idziesz spać? :D

Posted

[quote name='betty_labrador']Czyli że już kupiłaś programik? :razz:

Ja nie wiem jak, ale pewnie bedzie wiedziala Martyna od Grama i Brum, oraz hmm westie_justa(jeśli sie nie myle :) ).

Nie idziesz spać? :D[/QUOTE]

To forum publiczne, więc napiszę ładnie, że TAK :diabloti:

To jak sama czegoś nie wymyślę to napiszę do którejś z nich :) Dzięki

Nie kładłam się jeszcze :) Miałam "poważne" rozmowy na skype o życiu iśmieric :lol:
Potem psy wysikać, zebrać plony :diabloti: i dopiero w kimę :)

Posted

No jak zaczną się upały to już możecie się spodziewać plażowiczów :roll: my to jeżdzimy nad jeziorko w Łomiankach ... jak tam sie zacznie sezon to pełno ludzi , a jezioro niewielkie :roll: dobrze , że jest obok łączka , ale ciekawe jak długo jeszcze , bo już budują domy w tym miejscu :angryy:

Posted

[quote name='Sonka95']No jak zaczną się upały to już możecie się spodziewać plażowiczów :roll: my to jeżdzimy nad jeziorko w Łomiankach ... jak tam sie zacznie sezon to pełno ludzi , a jezioro niewielkie :roll: dobrze , że jest obok łączka , ale ciekawe jak długo jeszcze , bo już budują domy w tym miejscu :angryy:[/QUOTE]

Ja mam jakieś 10 min od domu staw, ale jakoś niezbyt lubię tam chodzić, łazi tam bardzo dużo ludzi z psami i niestety większość z nich bez smyczy i w dodatku kompletnie nie posłuszne :shake: A zwrócić właścicielowi uwagę to oczy wydrapie :roll:

Dlatego lubię chodzić nad zalew, nikomu kto ma psa nie chce się chodzić aż tam, jedynie raz spotkałam borderka z właścicielem.

Posted

[quote name='Luzia']no przecież idę :lol: Na szczęście tylko jutro i w środę, a potem dłuuuugi weekend :multi:

ej no, poza tym jednym zdjęciem jest jeszcze sporo innych, coście się tak uczepili :eviltong:[/QUOTE]

ja mam już któryś miesiąc długi weekend :eviltong:

Jak nie skomentujemy zdjęcia źle, jak skomentujemy też źle... kobiecie nie dogodzisz :evil_lol: