Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaa super, 15 zł za przesyłkę i jeszcze będziesz czekać 3 dni :diabloti: nie masz młodszego rodzeństwa? Dasz parę złoty to może ktoś skoczy do sklepu? :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Taaa super, 15 zł za przesyłkę i jeszcze będziesz czekać 3 dni :diabloti: nie masz młodszego rodzeństwa? Dasz parę złoty to może ktoś skoczy do sklepu? :lol:[/QUOTE]

młoda tak samo leniwa jak ja jest :diabloti: nie no w sumie racja 15 zł to prawie flaszka wódki :lol:

Posted

[quote name='Luzia']młoda tak samo leniwa jak ja jest :diabloti: nie no w sumie racja 15 zł to prawie flaszka wódki :lol:[/QUOTE]

Ja też leniwa jestem, ale pieniążki mnie dosyć mocno motywują :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja też leniwa jestem, ale pieniążki mnie dosyć mocno motywują :diabloti:[/QUOTE]

ja się ostatnio troszkę zbyt rozrzutna zrobiłam :oops:
na przykład nie chciało mi się iść do sklepu przed południem do którego idzie się 15 min po mięso wołowe 2 kategorii, które sprzedają po 5,99, to potem kupiłam normalną wołowinę po 15,99 ot lenistwo - ale Pamir się cieszył :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie, ale muszę zacząć :lol:[/QUOTE]

to lepiej się pośpiesz :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']No wiesz, jak masz za dużo, to sobie możesz rozrzucać :eviltong:[/QUOTE]

No właśnie nie mam za dużo, dlatego sama się na siebie wściekam jak przyjdzie otrzeźwienie :shake: Funia dostaje leki, co jakiś czas badania czy wszystko ok, je odpowiednią karmę, zbieram na szczyla, kasy wręcz brakuje bo chciała bym więcej i szybciej odkładać :roll:

[quote name='Sonka95']Ja to w totka zawsze więcej trace niż zyskuje :diabloti: takiego mam farta :evil_lol:[/QUOTE]

Ja raz zagrałam i miałam trójkę :-o ale poza tym mam totalnego pecha więc nawet nie próbuję ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']O TY leniu :D Ale chyba to lenistwo specjalnie żeby piesek miał lepszą uciechę z I gatunku mięsa :eviltong:

I znów lenistwo wyłazi - tym razem poczekamy sobie na filmik :diabloti:[/QUOTE]

On na pewno był szczęśliwy :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Chcemy filmik, chcemy filmik :multi:[/QUOTE]

O filmik to proszę męczyć moją siostrę :eviltong:

Posted

[quote name='Luzia']O filmik to proszę męczyć moją siostrę :eviltong:[/QUOTE]
Po co? :eviltong: Postaw gdzieś aparat/telefon i sama zrób :eviltong:

Posted

Nie mam gdzie, musiała bym na spacer za blok zabrać taboret albo inne krzesło :eviltong:
Jak kładę na ziemi to trawsko zasłania - próbowałam już kiedyś :diabloti:

Chyba że pójdę na teren szkoły, tylko tam jest asfalt i nie chcę go na razie obciążać tak :)

Posted

[quote name='Luzia']Nie mam gdzie, musiała bym na spacer za blok zabrać taboret albo inne krzesło :eviltong:[/QUOTE]
Wystarczy np. złożony koc ;)

Posted

[quote name='BBeta']Wystarczy np. złożony koc ;)[/QUOTE]

O ku... nie wpadła bym na to :lol:
Dzięki :cool3:

A mógł by ktoś polecić jakiś program do obróbki filmów?

Posted

[quote name='Luzia']A mógł by ktoś polecić jakiś program do obróbki filmów?[/QUOTE]

Windows Movie Maker.. ten program już masz w kompie, bo to program razem z systemem, czy jakoś tak. I jest łatwy w obsłudze.. jak ja go ogarnęłam, więc nie powinnaś mieć problemu :eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']No widzisz, sposób już masz, więc do dzieła :cool3:[/QUOTE]
[quote name='Sonka95']No to czekamy na filmik :cool3:[/QUOTE]
[quote name='Aleksandra95']chcemy filmik! :D[/QUOTE]

Dziś cały dzień padało, więc postaram się nakręcić jutro :) Ale ostrzegam że kręcę tosterem :eviltong:

[quote name='betty_labrador']Polecam Ulead video studio :D[/QUOTE]

Dzięki :) Zaraz zerknę na google z czym to się je :razz:

Posted

[quote name='kalyna']Windows Movie Maker.. ten program już masz w kompie, bo to program razem z systemem, czy jakoś tak. I jest łatwy w obsłudze.. jak ja go ogarnęłam, więc nie powinnaś mieć problemu :eviltong:

wiem mam go, ale baaardzo go nie lubię :evil_lol: przejadł mi się chyba, ot co :diabloti:
Ale dzięki :)