Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 HA znalazłam : http://allegro.pl/sos-tabasco-pepper-sauce-59-ml-z-usa-i3206639307.html :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Taaa super, 15 zł za przesyłkę i jeszcze będziesz czekać 3 dni :diabloti: nie masz młodszego rodzeństwa? Dasz parę złoty to może ktoś skoczy do sklepu? :lol: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='agaciaaa']Taaa super, 15 zł za przesyłkę i jeszcze będziesz czekać 3 dni :diabloti: nie masz młodszego rodzeństwa? Dasz parę złoty to może ktoś skoczy do sklepu? :lol:[/QUOTE] młoda tak samo leniwa jak ja jest :diabloti: nie no w sumie racja 15 zł to prawie flaszka wódki :lol: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']młoda tak samo leniwa jak ja jest :diabloti: nie no w sumie racja 15 zł to prawie flaszka wódki :lol:[/QUOTE] Ja też leniwa jestem, ale pieniążki mnie dosyć mocno motywują :diabloti: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='agaciaaa']Ja też leniwa jestem, ale pieniążki mnie dosyć mocno motywują :diabloti:[/QUOTE] ja się ostatnio troszkę zbyt rozrzutna zrobiłam :oops: na przykład nie chciało mi się iść do sklepu przed południem do którego idzie się 15 min po mięso wołowe 2 kategorii, które sprzedają po 5,99, to potem kupiłam normalną wołowinę po 15,99 ot lenistwo - ale Pamir się cieszył :lol: Quote
Izabela124. Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']a grasz chociaż? :evil_lol:[/QUOTE]Nie, ale muszę zacząć :lol: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 No wiesz, jak masz za dużo, to sobie możesz rozrzucać :eviltong: Quote
Sonka95 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Ja to w totka zawsze więcej trace niż zyskuje :diabloti: takiego mam farta :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie, ale muszę zacząć :lol:[/QUOTE] to lepiej się pośpiesz :evil_lol: [quote name='agaciaaa']No wiesz, jak masz za dużo, to sobie możesz rozrzucać :eviltong:[/QUOTE] No właśnie nie mam za dużo, dlatego sama się na siebie wściekam jak przyjdzie otrzeźwienie :shake: Funia dostaje leki, co jakiś czas badania czy wszystko ok, je odpowiednią karmę, zbieram na szczyla, kasy wręcz brakuje bo chciała bym więcej i szybciej odkładać :roll: [quote name='Sonka95']Ja to w totka zawsze więcej trace niż zyskuje :diabloti: takiego mam farta :evil_lol:[/QUOTE] Ja raz zagrałam i miałam trójkę :-o ale poza tym mam totalnego pecha więc nawet nie próbuję ;) Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 A i zapomniałam napisać że dopracowałam z Pamirem vault'y :multi: jak się kogoś doproszę to będzie filmik :cool1: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 O TY leniu :D Ale chyba to lenistwo specjalnie żeby piesek miał lepszą uciechę z I gatunku mięsa :eviltong: I znów lenistwo wyłazi - tym razem poczekamy sobie na filmik :diabloti: Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='betty_labrador']O TY leniu :D Ale chyba to lenistwo specjalnie żeby piesek miał lepszą uciechę z I gatunku mięsa :eviltong: I znów lenistwo wyłazi - tym razem poczekamy sobie na filmik :diabloti:[/QUOTE] On na pewno był szczęśliwy :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Chcemy filmik, chcemy filmik :multi:[/QUOTE] O filmik to proszę męczyć moją siostrę :eviltong: Quote
BBeta Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Luzia']O filmik to proszę męczyć moją siostrę :eviltong:[/QUOTE] Po co? :eviltong: Postaw gdzieś aparat/telefon i sama zrób :eviltong: Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Nie mam gdzie, musiała bym na spacer za blok zabrać taboret albo inne krzesło :eviltong: Jak kładę na ziemi to trawsko zasłania - próbowałam już kiedyś :diabloti: Chyba że pójdę na teren szkoły, tylko tam jest asfalt i nie chcę go na razie obciążać tak :) Quote
BBeta Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Luzia']Nie mam gdzie, musiała bym na spacer za blok zabrać taboret albo inne krzesło :eviltong:[/QUOTE] Wystarczy np. złożony koc ;) Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='BBeta']Wystarczy np. złożony koc ;)[/QUOTE] O ku... nie wpadła bym na to :lol: Dzięki :cool3: A mógł by ktoś polecić jakiś program do obróbki filmów? Quote
agaciaaa Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 No widzisz, sposób już masz, więc do dzieła :cool3: Quote
betty_labrador Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Luzia']O ku... nie wpadła bym na to :lol: Dzięki :cool3: A mógł by ktoś polecić jakiś program do obróbki filmów?[/QUOTE] Polecam Ulead video studio :D Quote
kalyna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Luzia']A mógł by ktoś polecić jakiś program do obróbki filmów?[/QUOTE] Windows Movie Maker.. ten program już masz w kompie, bo to program razem z systemem, czy jakoś tak. I jest łatwy w obsłudze.. jak ja go ogarnęłam, więc nie powinnaś mieć problemu :eviltong: Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='agaciaaa']No widzisz, sposób już masz, więc do dzieła :cool3:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']No to czekamy na filmik :cool3:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']chcemy filmik! :D[/QUOTE] Dziś cały dzień padało, więc postaram się nakręcić jutro :) Ale ostrzegam że kręcę tosterem :eviltong: [quote name='betty_labrador']Polecam Ulead video studio :D[/QUOTE] Dzięki :) Zaraz zerknę na google z czym to się je :razz: Quote
angineuuka Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść :P Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='kalyna']Windows Movie Maker.. ten program już masz w kompie, bo to program razem z systemem, czy jakoś tak. I jest łatwy w obsłudze.. jak ja go ogarnęłam, więc nie powinnaś mieć problemu :eviltong: wiem mam go, ale baaardzo go nie lubię :evil_lol: przejadł mi się chyba, ot co :diabloti: Ale dzięki :) Quote
Recommended Posts