Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My też zaciskamy kciuki :)

Możesz zrobić pokaz z posłuszeństwa, chodzenie przy nodze, siad w marszu, warowanie na odległość?
A noszenie w pysku koszyka z cukierkami dla dzieci?

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonka95']Możecie wykorzystac wszystkiego po trochu .... troche skakania przez hopki , kilka sztuczek przy muzyce i łapanie frisbee gdzieś niedaleko :cool3:

Niestety raczej nic z tego nie będzie :roll:

[quote name='kalyna']My też zaciskamy kciuki :)

Możesz zrobić pokaz z posłuszeństwa, chodzenie przy nodze, siad w marszu, warowanie na odległość?
A noszenie w pysku koszyka z cukierkami dla dzieci?
[quote name='Sonka95'][FONT=Verdana]

O to by było super dla dzieciaków :cool3:

szkoda by mi było cukierków dla rozpuszczonych bachorów :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']O super bedziemy z Tosią kciuki trzymać :D śliczny psiak :)

dzięki :)

[quote name='agaciaaa']https://lh6.googleusercontent.com/-kfc0AZ-dFFY/UY-CSnFAj4I/AAAAAAAAKyM/Hz6U0fCo-Jo/s576/P1010036.JPG genialna mina :loveu:

dzięki :)

Niestety nie wiem czy coś wyjdzie z naszego pokazu :shake: za późno się dowiedziałam, a jak na złość więcej w pracy do roboty :roll: Wychodzę o 7 z domu, wracam po 16 i jestem zjechana jak stara szmata :oops: Dziś ledwo się zmusiłam żeby iść pobiegać :roll: Byle do piątku :cool3:

Posted

Luzia napisał(a):
szkoda by mi było cukierków dla rozpuszczonych bachorów :evil_lol:

ale mi chodzi o ocieplenie wizerunku itp., a nie z dobroci dla dzieci :shake:
i to nie mój pomysł :eviltong:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Rzuć pracę ha ha

a Ty mi borderka kupisz :diabloti: i do niego aparacik żeby ładne foteczki były? :cool3:

Sonka95 napisał(a):
Może cie wcześniej zwolnią z pracy i do domciu szybciej wrócisz :cool3:

weź to wypluj, niech mnie lepiej nie zwalniają, tym bardziej że płacą dobrze :evil_lol:

kalyna napisał(a):
ale mi chodzi o ocieplenie wizerunku itp., a nie z dobroci dla dzieci :shake:
i to nie mój pomysł :eviltong:

na cukierki mi szkoda, poza tym to nie publiczność ocenia tylko sędziowie ( bardziej się opłaci flaszkę im postawić - sędziom oczywiście, nie dzieciom ) :diabloti:

No i w końcu weekend :loveu:
Z Pamirem stwierdziłam że spróbuję, najwyżej się ośmieszę :evilbat: Zobaczymy co z tego wyjdzie i tak nie wygramy ale zawsze to fajne miejsce na poćwiczenie skupiania się na mnie :) Tym bardziej że we wrześniu zawody :multi:

Następny tydzień w pracy luźny, więc w końcu odetchnę, niech tylko pogoda dopisze to się z rudym poszlajamy :cool3: Marzy mi się wycieczka do lasu, ale jakoś wiecznie nie po drodze :roll: Zawsze wybieram coś żeby woda była, co by się rude wymoczyć mogło :cool1:

Ale mam ochotę na wściekłego psa :-( ehhhh

Posted

[quote name='Luzia']a Ty mi borderka kupisz :diabloti: i do niego aparacik żeby ładne foteczki były? :cool3:

na cukierki mi szkoda, poza tym to nie publiczność ocenia tylko sędziowie ( bardziej się opłaci flaszkę im postawić - sędziom oczywiście, nie dzieciom ) :diabloti: [/QUOTE]

co aparat też planujesz?? noo to lepiej nie rzucaj tej pracy :eviltong:

no to fakt, tylko psiak miałby co robić, bo nie dość, ze ma nieść COŚ to jeszcze nie może porozlewać.. od razu powinien być max punktów :)

Posted

[quote name='kalyna']co aparat też planujesz?? noo to lepiej nie rzucaj tej pracy :eviltong:

no to fakt, tylko psiak miałby co robić, bo nie dość, ze ma nieść COŚ to jeszcze nie może porozlewać.. od razu powinien być max punktów :)

nie to takie wykorzystywanie kogoś przy okazji :diabloti: bo czemu nie :razz:
chciała bym aparat, ale jedno wolę albo pies albo sprzęt, na oba luksusy mnie nie stać (na razie ) :diabloti:

z tymi punktami to nie tak do końca, to jest piknik i wybiorą "najsłodszego" ;) więc pewnie jakiegoś jorczusia czy innego pączusia :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']To w czym problem, nie wiesz jak zdenerwować Pamira? :lol:[/QUOTE]

nie o takiego wściekłego psa mi chodzi, ale ok :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']a o jakiego? :lol:

:cool3:

[quote name='agaciaaa']To lecisz do sklepu po składniki i działasz :cool3:

Problem w tym że w markecie koło mnie jest bida i tabaska brak, a do miasta nie chce mi się iść :evil_lol:
Moje lenistwo jest tak potężne, że chyba zamówię przez internet :mdleje:

Posted

A ja jakoś nie przepadam.

[quote name='Luzia']Moje lenistwo jest tak potężne, że chyba zamówię przez internet :mdleje:[/QUOTE]

Hahahhaha proszę Cię :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']odlot po nim jest? :P[/QUOTE]

jednym ze składników jest czysta wódka, więc jak więcej wypijesz to na pewno :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']A ja jakoś nie przepadam.

Hahahhaha proszę Cię :evil_lol:[/QUOTE]

Świetny jest :cool1:

Kurde chyba lipa bo nie mogę nigdzie znaleźć :(