kalyna Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 My też zaciskamy kciuki :) Możesz zrobić pokaz z posłuszeństwa, chodzenie przy nodze, siad w marszu, warowanie na odległość? A noszenie w pysku koszyka z cukierkami dla dzieci? Quote
betty_labrador Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 O super bedziemy z Tosią kciuki trzymać :D śliczny psiak :) Quote
Sonka95 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [FONT=Verdana]kalyna napisał(a):[/FONT] A noszenie w pysku koszyka z cukierkami dla dzieci? O to by było super dla dzieciaków :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-kfc0AZ-dFFY/UY-CSnFAj4I/AAAAAAAAKyM/Hz6U0fCo-Jo/s576/P1010036.JPG genialna mina :loveu: Quote
Luzia Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Sonka95']Możecie wykorzystac wszystkiego po trochu .... troche skakania przez hopki , kilka sztuczek przy muzyce i łapanie frisbee gdzieś niedaleko :cool3: Niestety raczej nic z tego nie będzie :roll: [quote name='kalyna']My też zaciskamy kciuki :) Możesz zrobić pokaz z posłuszeństwa, chodzenie przy nodze, siad w marszu, warowanie na odległość? A noszenie w pysku koszyka z cukierkami dla dzieci? [quote name='Sonka95'][FONT=Verdana] O to by było super dla dzieciaków :cool3: szkoda by mi było cukierków dla rozpuszczonych bachorów :evil_lol: [quote name='betty_labrador']O super bedziemy z Tosią kciuki trzymać :D śliczny psiak :) dzięki :) [quote name='agaciaaa']https://lh6.googleusercontent.com/-kfc0AZ-dFFY/UY-CSnFAj4I/AAAAAAAAKyM/Hz6U0fCo-Jo/s576/P1010036.JPG genialna mina :loveu: dzięki :) Niestety nie wiem czy coś wyjdzie z naszego pokazu :shake: za późno się dowiedziałam, a jak na złość więcej w pracy do roboty :roll: Wychodzę o 7 z domu, wracam po 16 i jestem zjechana jak stara szmata :oops: Dziś ledwo się zmusiłam żeby iść pobiegać :roll: Byle do piątku :cool3: Quote
Sonka95 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) Może cie wcześniej zwolnią z pracy i do domciu szybciej wrócisz :cool3: Edited May 23, 2013 by Sonka95 Quote
kalyna Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Luzia napisał(a):szkoda by mi było cukierków dla rozpuszczonych bachorów :evil_lol: ale mi chodzi o ocieplenie wizerunku itp., a nie z dobroci dla dzieci :shake: i to nie mój pomysł :eviltong: Quote
Luzia Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Izabela124. napisał(a):Rzuć pracę ha ha a Ty mi borderka kupisz :diabloti: i do niego aparacik żeby ładne foteczki były? :cool3: Sonka95 napisał(a):Może cie wcześniej zwolnią z pracy i do domciu szybciej wrócisz :cool3: weź to wypluj, niech mnie lepiej nie zwalniają, tym bardziej że płacą dobrze :evil_lol: kalyna napisał(a):ale mi chodzi o ocieplenie wizerunku itp., a nie z dobroci dla dzieci :shake: i to nie mój pomysł :eviltong: na cukierki mi szkoda, poza tym to nie publiczność ocenia tylko sędziowie ( bardziej się opłaci flaszkę im postawić - sędziom oczywiście, nie dzieciom ) :diabloti: No i w końcu weekend :loveu: Z Pamirem stwierdziłam że spróbuję, najwyżej się ośmieszę :evilbat: Zobaczymy co z tego wyjdzie i tak nie wygramy ale zawsze to fajne miejsce na poćwiczenie skupiania się na mnie :) Tym bardziej że we wrześniu zawody :multi: Następny tydzień w pracy luźny, więc w końcu odetchnę, niech tylko pogoda dopisze to się z rudym poszlajamy :cool3: Marzy mi się wycieczka do lasu, ale jakoś wiecznie nie po drodze :roll: Zawsze wybieram coś żeby woda była, co by się rude wymoczyć mogło :cool1: Ale mam ochotę na wściekłego psa :-( ehhhh Quote
kalyna Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Luzia']a Ty mi borderka kupisz :diabloti: i do niego aparacik żeby ładne foteczki były? :cool3: na cukierki mi szkoda, poza tym to nie publiczność ocenia tylko sędziowie ( bardziej się opłaci flaszkę im postawić - sędziom oczywiście, nie dzieciom ) :diabloti: [/QUOTE] co aparat też planujesz?? noo to lepiej nie rzucaj tej pracy :eviltong: no to fakt, tylko psiak miałby co robić, bo nie dość, ze ma nieść COŚ to jeszcze nie może porozlewać.. od razu powinien być max punktów :) Quote
Izabela124. Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Luzia']a Ty mi borderka kupisz :diabloti: i do niego aparacik żeby ładne foteczki były? :cool3: [/QUOTE]Jak wygram w totka to czemu nie :eviltong: Quote
Luzia Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='kalyna']co aparat też planujesz?? noo to lepiej nie rzucaj tej pracy :eviltong: no to fakt, tylko psiak miałby co robić, bo nie dość, ze ma nieść COŚ to jeszcze nie może porozlewać.. od razu powinien być max punktów :) nie to takie wykorzystywanie kogoś przy okazji :diabloti: bo czemu nie :razz: chciała bym aparat, ale jedno wolę albo pies albo sprzęt, na oba luksusy mnie nie stać (na razie ) :diabloti: z tymi punktami to nie tak do końca, to jest piknik i wybiorą "najsłodszego" ;) więc pewnie jakiegoś jorczusia czy innego pączusia :loveu::diabloti: Quote
Luzia Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Izabela124.']Jak wygram w totka to czemu nie :eviltong:[/QUOTE] a grasz chociaż? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']Ale mam ochotę na wściekłego psa :-( ehhhh[/QUOTE] To w czym problem, nie wiesz jak zdenerwować Pamira? :lol: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='agaciaaa']To w czym problem, nie wiesz jak zdenerwować Pamira? :lol:[/QUOTE] nie o takiego wściekłego psa mi chodzi, ale ok :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']nie o takiego wściekłego psa mi chodzi, ale ok :evil_lol:[/QUOTE] To lecisz do sklepu po składniki i działasz :cool3: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='betty_labrador']a o jakiego? :lol: :cool3: [quote name='agaciaaa']To lecisz do sklepu po składniki i działasz :cool3: Problem w tym że w markecie koło mnie jest bida i tabaska brak, a do miasta nie chce mi się iść :evil_lol: Moje lenistwo jest tak potężne, że chyba zamówię przez internet :mdleje: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 hahaha -to nawet nie wedziałam o takim drinku :eviltong: to i psu daj sie napić jak juz zamówisz :eviltong: żeby nie czuł sie zbyt spokojny w stosunku do Ciebie :D Quote
betty_labrador Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']Polecam jest zajebisty :loveu:[/QUOTE] odlot po nim jest? :P Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 A ja jakoś nie przepadam. [quote name='Luzia']Moje lenistwo jest tak potężne, że chyba zamówię przez internet :mdleje:[/QUOTE] Hahahhaha proszę Cię :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='betty_labrador']odlot po nim jest? :P[/QUOTE] jednym ze składników jest czysta wódka, więc jak więcej wypijesz to na pewno :evil_lol: [quote name='agaciaaa']A ja jakoś nie przepadam. Hahahhaha proszę Cię :evil_lol:[/QUOTE] Świetny jest :cool1: Kurde chyba lipa bo nie mogę nigdzie znaleźć :( Quote
Recommended Posts