Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):wszystko:evil_lol::placz: a co z tego ang masz teraz? mowe zależna i niezależną :o ide :placz: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']wiem:placz: matma to zUo ja tam zawsze ją uwielbiałam :loveu: i uwaga fotki! :diabloti: tak sobie ostatnio spacerujemy z moim najcudowniejszym pieseczkiem :loveu: przy fontannie w której ostatnio się kąpał :diabloti: najpiękniejszy :loveu: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Aleksandra95 napisał(a):mowe zależna i niezależną :o ide :placz: to jest głupie :evil_lol: Luzia napisał(a):ja tam zawsze ją uwielbiałam :loveu: :stupid::stupid::stupid: Kupujesz buty pod kolor smyczy?:evil_lol: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 nie dałam mu się wykąpać w fontannie to skorzystał z błotnistej kałuży :roll: i skakane :) zdjęcia nie są robione w trakcie jednego skoku :diabloti: się biedaczek musiał namęczyć :evil_lol: i szlak trafił Pamira piszczącą piłeczkę jedną z ulubionych :( wpadła do dziury i nie dało rady wyjąć :shake:, będę MUSIAŁA kupić nową :siara: co tam że ma ich jeszcze ze 20 :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vege* napisał(a): :stupid::stupid::stupid: Kupujesz buty pod kolor smyczy?:evil_lol: chyba Ty :eviltong: No ba :diabloti: Co tam że smycz więcej warta jak buty :diabloti: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 No kutwa ja fotki dałam, zmniejszyłam, wrzuciłam a tu zlewka :mad: :obrazic: Quote
agaciaaa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Piękne i cudowne skaczące fotki :loveu: i nie tylko skaczące :eviltong: https://lh4.googleusercontent.com/-B5TYHT0-Igs/UYajNYpAWEI/AAAAAAAAKso/yk-yboVLLFY/s512/05.05.2013%20001.jpg zazdroszczę :cool3: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='agaciaaa'] https://lh4.googleusercontent.com/-B5TYHT0-Igs/UYajNYpAWEI/AAAAAAAAKso/yk-yboVLLFY/s512/05.05.2013 001.jpg zazdroszczę :cool3: ja też :( .............. Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='agaciaaa']Piękne i cudowne skaczące fotki :loveu: i nie tylko skaczące :eviltong: https://lh4.googleusercontent.com/-B5TYHT0-Igs/UYajNYpAWEI/AAAAAAAAKso/yk-yboVLLFY/s512/05.05.2013 001.jpg zazdroszczę :cool3: ] zdolniacha :loveu: 5 lat mi zeszło :lol: ale dziś pierwszy sukces, bo przeszedł obok jazgoczącego psa jego wielkości w odległości 2 m, na komendę usiadł i czekał aż ruszymy ( skrzyżowanie ), cały czas patrząc na mnie a psa zlewając - mimo że był bez smyczy :loveu: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):ja też :( .............. od zawsze zależało mi żeby do niego dotarło do niego że jak jest grzeczny bez smyczy to będzie super :) moja Fuńka całe życie tak funkcjonowała Quote
Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 zazdroszczę :D Dora by była gdzieś daleeeeeeko :diabloti: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Aleksandra95 napisał(a):zazdroszczę :D Dora by była gdzieś daleeeeeeko :diabloti: bo Wy ze swoimi pieskami nie pracujecie :diabloti: ja też żałuję tych 5 lat, gdyby nie to ciągłe pomaganie bezdomniakom Pamir był by innym psem, dopiero teraz jak się od tego odcięłam widzę jak wiele zajebałam, nie żałuję że pomogłam tym zwierzętom, tylko tego że zajebałam z tak wspaniałym psem :roll: Alicja powinna mi go odebrać dawno temu, może by wtedy trafił do kogoś odpowiedniego :shake: Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ojej jaki on grzeczny https://lh4.googleusercontent.com/-B5TYHT0-Igs/UYajNYpAWEI/AAAAAAAAKso/yk-yboVLLFY/s512/05.05.2013 001.jpg :-o nie ma to jak pies ze schronu :p Tosca i DOra maja nasze wołanie głęboko gdzies :eviltong: Ćwiczymy... ale za mało :D Dlaczego myslisz ze nie jest w odpowiednich rękach tzn Twoich? :hmmmm: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='betty_labrador']ojej jaki on grzeczny https://lh4.googleusercontent.com/-B5TYHT0-Igs/UYajNYpAWEI/AAAAAAAAKso/yk-yboVLLFY/s512/05.05.2013 001.jpg :-o nie ma to jak pies ze schronu :p Tosca i DOra maja nasze wołanie głęboko gdzies :eviltong: Ćwiczymy... ale za mało :D Dlaczego myslisz ze nie jest w odpowiednich rękach tzn Twoich? :hmmmm: Myślę że on już po tygodniu nie pamiętał gdzie był, poza tym do mnie przyjechał już po pobycie w hoteliku więc źle nie miał :) Trzeba więcej :evil_lol: Bo jak by trafił do kogoś kto poświęcił by mu w ciągu tych 5 lat więcej czasu to był by na prawdę zajebistym psem. Znaczy zajebisty jest tak czy siak, ale mógł być bardziej zajebisty :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Luzia napisał(a):Myślę że on już po tygodniu nie pamiętał gdzie był, poza tym do mnie przyjechał już po pobycie w hoteliku więc źle nie miał :) Trzeba więcej :evil_lol: Bo jak by trafił do kogoś kto poświęcił by mu w ciągu tych 5 lat więcej czasu to był by na prawdę zajebistym psem. Znaczy zajebisty jest tak czy siak, ale mógł być bardziej zajebisty :evil_lol: :) dobrze trafił wedlug mnie, wiadomo, zawsze są jakieś ambicje do osiągnięcia ale ale zawsze mamy motywacje czy czas :D ja ze swoja kiedys ciagle ćwiczyłam, i było super, teraz odpuscilam jakos, praca tyle mi zajmuje ze nie mam sił i tylko spacer na wyciszenie rano i wieczorem. Moze tez faktem jest to że ma 10lat i tak jakos mi sie nie chce jej "maltretować". Agillity probowalam z nia wznowic 2lata temu ale wcale juz nie chciała tak chetnie biegac jak za młodu. A Twoj ile latek ma? I myslisz ze bez cwiczen nie szedłby koło nogi bez smyczy? :cool3: Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ale fajne :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/- Quote
Marlena:) Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ślicne fotecki :loveu: A mój Tofiś też tak umi :diabloti::cool3: grzecznie chodzić. Quote
kalyna Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-5x7ppgXXP5Q/UYajVU4jZeI/AAAAAAAAKs4/i1XzTbc7Qf8/s576/05.05.2013%20004.jpg :loveu: jakbyś go prościej usadziła, to wyglądałby jak paw :lol: mój był dzisiaj na luźnej lince i mi śmignął :angryy: oj, jak tylko zacznę pracować to dostaną moje owczary piękny prezent :diabloti: Quote
vege* Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='kalyna']https://lh3.googleusercontent.com/-5x7ppgXXP5Q/UYajVU4jZeI/AAAAAAAAKs4/i1XzTbc7Qf8/s576/05.05.2013 004.jpg :loveu: jakbyś go prościej usadziła, to wyglądałby jak paw :lol: mój był dzisiaj na luźnej lince i mi śmignął :angryy: oj, jak tylko zacznę pracować to dostaną moje owczary piękny prezent :diabloti: jaki?:diabloti: Quote
kalyna Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 vege* napisał(a):jaki?:diabloti: zgadnij :diabloti: Quote
Becia23 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Pierwszy raz w Twojej galerii :) Luzia napisał(a):] zdolniacha :loveu: 5 lat mi zeszło :lol: ale dziś pierwszy sukces, bo przeszedł obok jazgoczącego psa jego wielkości w odległości 2 m, na komendę usiadł i czekał aż ruszymy ( skrzyżowanie ), cały czas patrząc na mnie a psa zlewając - mimo że był bez smyczy :loveu: Ach, szczyt moich marzeń! I nie mów, że źle trafił, bo ostatecznie liczy się to, że w końcu się za niego zabrałaś i zrobiłaś z niego świetnego psa! Ważne, że to w ogóle zrobiłaś! :) Quote
Luzia Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='betty_labrador']:) dobrze trafił wedlug mnie, wiadomo, zawsze są jakieś ambicje do osiągnięcia ale ale zawsze mamy motywacje czy czas :D ja ze swoja kiedys ciagle ćwiczyłam, i było super, teraz odpuscilam jakos, praca tyle mi zajmuje ze nie mam sił i tylko spacer na wyciszenie rano i wieczorem. Moze tez faktem jest to że ma 10lat i tak jakos mi sie nie chce jej "maltretować". Agillity probowalam z nia wznowic 2lata temu ale wcale juz nie chciała tak chetnie biegac jak za młodu. A Twoj ile latek ma? I myslisz ze bez cwiczen nie szedłby koło nogi bez smyczy? :cool3: No nie wiem ;) mogło być lepiej, ale zawsze było coś "ważniejszego" :roll: teraz będzie już tylko lepiej! :multi: Koło 7? No najlepsze że tego ładnego chodzenia go w tydzień gdzieś nauczyłam :lol: [quote name='Sonka95']Ale fajne :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/- źle link skopiowałaś :eviltong: [quote name='Marlena:)']Ślicne fotecki :loveu: A mój Tofiś też tak umi :diabloti::cool3: grzecznie chodzić. Tiaaa :) Ta jasne :eviltong: moja Funia tyż, ale z nią nie ma czym się chwalić :evil_lol: [quote name='kalyna']https://lh3.googleusercontent.com/-5x7ppgXXP5Q/UYajVU4jZeI/AAAAAAAAKs4/i1XzTbc7Qf8/s576/05.05.2013 004.jpg :loveu: jakbyś go prościej usadziła, to wyglądałby jak paw :lol: mój był dzisiaj na luźnej lince i mi śmignął :angryy: oj, jak tylko zacznę pracować to dostaną moje owczary piękny prezent :diabloti: niezły pomysł, spróbuję następnym razem :) Prezenty są super :loveu: :diabloti: [quote name='Becia23']Pierwszy raz w Twojej galerii :) Ach, szczyt moich marzeń! I nie mów, że źle trafił, bo ostatecznie liczy się to, że w końcu się za niego zabrałaś i zrobiłaś z niego świetnego psa! Ważne, że to w ogóle zrobiłaś! :) witam serdecznie :) No wiesz ja wieczny pesymista, teraz próbuję to wszystko jakoś poukładać, w końcu musi być lepiej :multi: Dzięki :oops: Quote
Luzia Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Dziś byłam z rudzielcem i TZtem na spacerku nad zalewem, pogoda piękna, słoneczko, woda nawet ciepła :) Psisko się wyszalało, pływał jak głupi i spotkaliśmy jakiegoś borderka :) Nic a nic na pana uwagi nie zwracał jak już Pamira obczaił :lol: Dodatkowo mało brakowało a moją podeszwę z bliska przestudiował by najpierw jakiś york a potem sznaucer :angryy: york z pańcią, sznaucer na samotnym spacerku :angryy: Ale ogólnie dzień zaliczam do udanych ( Pamir padnięty, tylko uchem strzyże jak coś za oknem obczai ) :lol: Dodatkowo planuję psy przestawić psy na barfa, ma ktoś jakieś doświadczenie w tym kierunku u swojego psiaka? A i proszę trzymać kciuki, czekamy na USG :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Luzia napisał(a):A i proszę trzymać kciuki, czekamy na USG :loveu: ????????? W ciąży jesteś czy szczyla planujesz?? :cool3: Quote
kalyna Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 A właściciela Borderka rozumiem, aż za bardzo :angryy: Luzia napisał(a):Dodatkowo planuję psy przestawić psy na barfa, ma ktoś jakieś doświadczenie w tym kierunku u swojego psiaka? A i proszę trzymać kciuki, czekamy na USG :loveu: moje są na BARFie, od ponad 2 lat :eviltong: wcześniej (o zgrozo na gotowanych kościach były...) polecam wątek na dogo, gdzie jest to skarbnica wiedzy na ten temat :) jaka rasa? bo na szczeniakach coś przeczytałam :hmmmm: Quote
Recommended Posts