Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):tak kilka znalazłam, ale tu np odstrasza cena bo ponad 2 tys:( a jeszcze muszę znaleźć kogoś komu nie przeszkadzał by zwierz ;) a na jakim osiedlu szukasz? xxxkaluniaxxx napisał(a):Dzień dobry przyszłam pospamować :grins::grins: witam :) Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):a na jakim osiedlu szukasz? Szczerze? Różnicy mi to nie robi, oby nie praga :evil_lol: (na pradze mam szkołę, ale jakoś mieszkać to mi sie tam nie widzi) Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']chciałaś apartament.. :> http://tablica.pl/oferta/wynajme-apartament-blisko-centrum-na-mieszkanie-lub-biuro-CID3-ID1EOoZ.html#ad9baea5c5;promoted;r:;s: Jaka cena :lol: swoją drogą jak bym miała kase żeby co miesiąc bulić tyle za najem to już bym wolała wziąć kredyt i spłacać swoje a nie w cudze wkładać Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):Jaka cena :lol: swoją drogą jak bym miała kase żeby co miesiąc bulić tyle za najem to już bym wolała wziąć kredyt i spłacać swoje a nie w cudze wkładać dokładnie, ja tak samo Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):Szczerze? Różnicy mi to nie robi, oby nie praga :evil_lol: (na pradze mam szkołę, ale jakoś mieszkać to mi sie tam nie widzi) czemu nie praga? :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']Wiem niestety że rzadko ktoś się zgadza na zwierzęta, szczególnie psy :shake: Z TZ u mnie w mieście się rozglądałyśmy za jakimś 2 pokoje i dupa To Ty jesteś les??? Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):czemu nie praga? :diabloti: przyjemnie tam nie jest nawet w dzień:diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 agaciaaa napisał(a):To Ty jesteś les??? a przeszkadza ci to? :> Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):może Nuka się tu sprawdzi bo lubi kraść portfele gościom z torebek:evil_lol: Jak ją tego nauczyłaś? :evil_lol::evil_lol: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Jak ją tego nauczyłaś? :evil_lol::evil_lol: Nie uczyłam, ma takie zamiłowanie. Jak ktoś położy torebkę na kanapie to ta po cichu wchodzi, najpierw się przymila, żeby ją np ciocia głaskała a potem się odkręca, zabiera co ma zabrać i ucieka:evil_lol: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):może Nuka się tu sprawdzi bo lubi kraść portfele gościom z torebek:evil_lol: mieć psa z takim potencjałem i tego nie wykorzystywać? no wiesz co :shake: agaciaaa napisał(a):To Ty jesteś les??? ops i się wydało :oops: :evil_lol: vege* napisał(a):przyjemnie tam nie jest nawet w dzień:diabloti: myśle że idzie się przyzwyczaić :diabloti: Angi napisał(a):a przeszkadza ci to? :> no właśnie? :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):a przeszkadza ci to? :> Niee. Tak pytam z czystej ciekawości :grins: Luzia napisał(a):ops i się wydało :oops: :evil_lol: Nie ma się czego wstydzić :p Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 no, ja też pytałam z czystej ciekawości :grins::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Bo baby są wścibskie :diabloti: tzn. ciekawe świata itp :eviltong: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 agaciaaa napisał(a):Niee. Tak pytam z czystej ciekawości :grins: no wiesz mamy na dogo już geja to i lesba by się przydała w końcu :grins: mamusia wam nie mówiła że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? :diabloti: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):mieć psa z takim potencjałem i tego nie wykorzystywać? no wiesz co :shake: myśle że idzie się przyzwyczaić :diabloti: tak jakoś wyszło :shake: jak do wszystkiego ;) agaciaaa napisał(a):Bo baby są wścibskie :diabloti: tzn. ciekawe świata itp :eviltong: zgadzam sie:diabloti: Luzia napisał(a): mamusia wam nie mówiła że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? :diabloti: yyy chyba nie :hmmmm: Quote
agaciaaa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):no wiesz mamy na dogo już geja to i lesba by się przydała w końcu :grins: mamusia wam nie mówiła że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? :diabloti: No pewnie :grins: czyli zgłaszasz się na ochotniczkę? Moja mówiła, że do wiedzy :diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Kurde ten Dawid sie dobrze maskuje :crazyeye: ... i to imię.. Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Marlena:) napisał(a):Kurde ten Dawid sie dobrze maskuje :crazyeye: ... i to imię.. przypomnieć Ci naszą noc po Twojej 18-stce ? :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):przypomnieć Ci naszą noc po Twojej 18-stce ? :diabloti: Uhuhuhu robi się ciekawie.......... Quote
Marlena:) Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Kurczątko, to Ty mi mówiłaś, że mnie kochasz, ja to tylko dzielnie znosiłam :evil_lol: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 agaciaaa napisał(a):Opowiadajcie!!!! :grins: jaka ciekawa no:evil_lol: Quote
Recommended Posts