Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']łatwo trafić, najpierw kierunek na ojca mateusza, w drodze jak będziesz widziała miasto z nadzwyczajnie dużą ilością rond, marketów i kościołów to znaczy że trafiłaś do Tarnobrzego :evil_lol:

Kochana to znaczy , że jestem blisko :lol: bo w Rybniku jest masa rond , kościołów i marketów :lol: tylko mus poszukać ojca Mateusza :lol:

Jestem, ale nie wiem na ile :siara:

Stada nam ubyło, ze mną zostały Pamir i Funia oraz Szczurki. Capri i Strofa w nowych domach, tak samo kocica Furia.
Zdjęcia jakieś mam stara, a nowe na aparacie który zaginął :roll:

śmiszna Strofcia też już w domku , fajnie , ze mają swoich ludziów :)
O masz , co z aparatem , nóg dostał ??

ciekawego nic u nas nie słychać, poza tym że w końcu udało mi się nauczyć Pamira że chodzenie bez smyczy i nie uciekanie jest bardziej opłacalne niż wieczny gigant i od dłuższego czasu codziennie popyla bez smyczy przy nodze, zwalniany komendą biegaj. Z Funią ciężko, nie wiadomo co jest grane, wyniki super a mimo to potrafi idąc prosto się wywrócić, po czym wstaje i pędzi dalej. Na szczęście widać, że nic jej nie boli bo wtedy musiała bym podjąć najgorszą decyzję.
Szczury czują się świetnie, ostatnią częściej poza klatką niż w niej, czekamy aż zrobi się cieplej to połazimy na spacerki, poza tym po raz pierwszy mam tak nieznoszące się gryzonie, nawet samce się lubiły, Ciri i Kesi ledwo się tolerują :shake: Chyba że mają ruję wtedy jest miłość i jałowe ruchanie się 24/h.

czyli jakies nienormalne szczurasy ;)

Funi życzę zdróweczka

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dobrze, że wróciłaś :lol:

Mam nadzieję, że jednak na dłużej :loveu: Dla Funi bardzo dużo zdrówka od nas :)

Ciesze się że ktoś o mnie pamiętał ;)

Dziękuję w imieniu Funi :)

Alicja napisał(a):
Kochana to znaczy , że jestem blisko bo w Rybniku jest masa rond , kościołów i marketów tylko mus poszukać ojca Mateusza

śmiszna Strofcia też już w domku , fajnie , ze mają swoich ludziów
O masz , co z aparatem , nóg dostał ??

czyli jakies nienormalne szczurasy ;)

Funi życzę zdróweczka

Szukaj szukaj, jak znajdziesz to ja będę blisko, miałam jechać z Pamirem na seminarium OBI do Tych ale akurat wypadła komunia kuzyna :roll: Z Tych do Gliwic chyba jakoś niespecjalnie daleko? :oops:

No z tą Storfą to nie do końca fajnie ;) Ale cóż w życiu różnie bywa :roll:

Nom to racja, pocieszam się tym że to moje ostatnie, więcej smrodu w domu nie chcę, wystarczy mi stara suka co leje 1/h po spacerze na wszystko co nie jest podłogą ( na przykład - łóżko, dywan, koc, legowisko, ostatnio skarpetkę oszczała :lol: ).

Dziękuję :)

Aparat znalazłam (ktoś na lodówce położył :shake: ), ale jak zgrałam zdjęcia i zobaczyłam jak Rude na nim wygląda to zwątpiłam, więc zdjęć jednak nie mam :grins:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Napewno coś ładnego się znajdzie ;) a jak nie to można nowe porobić :cool3:

Dziś już za późno :lol:

BBeta napisał(a):
Wstaw zdjęcia :eviltong:

To Strofa była u Ciebie tylko na DT? ;)

najpierw trzeba je mieć :lol:

Nie... Miała zostać na stałe ale jak widać, nie zawsze można mieć wszystko czego się chce :-(

Posted

Poza tym nie wiem jaki kretyn wymyślił że najlepsze miejsce na kartę pamięci w telefonie będzie pod baterią :angryy: Za każdym razem jak chcę coś zgrać/nagrać krew mnie zalewa :shake:

Posted

Luzia napisał(a):
Nie... Miała zostać na stałe ale jak widać, nie zawsze można mieć wszystko czego się chce :-(

Szkoda, fajna była, masz z nią jakiś kontakt? ;) Będę wścibska :siara: :diabloti: i zapytam, dlaczego musiałaś znaleźć jej nowy dom?

Posted

BBeta napisał(a):
Szkoda, fajna była, masz z nią jakiś kontakt? ;) Będę wścibska :siara: :diabloti: i zapytam, dlaczego musiałaś znaleźć jej nowy dom?

Niestety nie mam :roll: Nie musiałam, zostałam do tego poniekąd zmuszona.