Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 No nie wiem, prędzej bym powiedziała że działa to w drugą stronę. Mam je już ponad rok i jest coraz gorzej Quote
Aleksa. Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Dobrze, że wróciłaś :lol: Mam nadzieję, że jednak na dłużej :loveu: Dla Funi bardzo dużo zdrówka od nas :) Quote
Alicja Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']łatwo trafić, najpierw kierunek na ojca mateusza, w drodze jak będziesz widziała miasto z nadzwyczajnie dużą ilością rond, marketów i kościołów to znaczy że trafiłaś do Tarnobrzego :evil_lol: Kochana to znaczy , że jestem blisko :lol: bo w Rybniku jest masa rond , kościołów i marketów :lol: tylko mus poszukać ojca Mateusza :lol: Jestem, ale nie wiem na ile :siara: Stada nam ubyło, ze mną zostały Pamir i Funia oraz Szczurki. Capri i Strofa w nowych domach, tak samo kocica Furia. Zdjęcia jakieś mam stara, a nowe na aparacie który zaginął :roll: śmiszna Strofcia też już w domku , fajnie , ze mają swoich ludziów :) O masz , co z aparatem , nóg dostał ?? ciekawego nic u nas nie słychać, poza tym że w końcu udało mi się nauczyć Pamira że chodzenie bez smyczy i nie uciekanie jest bardziej opłacalne niż wieczny gigant i od dłuższego czasu codziennie popyla bez smyczy przy nodze, zwalniany komendą biegaj. Z Funią ciężko, nie wiadomo co jest grane, wyniki super a mimo to potrafi idąc prosto się wywrócić, po czym wstaje i pędzi dalej. Na szczęście widać, że nic jej nie boli bo wtedy musiała bym podjąć najgorszą decyzję. Szczury czują się świetnie, ostatnią częściej poza klatką niż w niej, czekamy aż zrobi się cieplej to połazimy na spacerki, poza tym po raz pierwszy mam tak nieznoszące się gryzonie, nawet samce się lubiły, Ciri i Kesi ledwo się tolerują :shake: Chyba że mają ruję wtedy jest miłość i jałowe ruchanie się 24/h. czyli jakies nienormalne szczurasy ;) Funi życzę zdróweczka Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Dobrze, że wróciłaś :lol: Mam nadzieję, że jednak na dłużej :loveu: Dla Funi bardzo dużo zdrówka od nas :) Ciesze się że ktoś o mnie pamiętał ;) Dziękuję w imieniu Funi :) Alicja napisał(a):Kochana to znaczy , że jestem blisko bo w Rybniku jest masa rond , kościołów i marketów tylko mus poszukać ojca Mateusza śmiszna Strofcia też już w domku , fajnie , ze mają swoich ludziów O masz , co z aparatem , nóg dostał ?? czyli jakies nienormalne szczurasy ;) Funi życzę zdróweczka Szukaj szukaj, jak znajdziesz to ja będę blisko, miałam jechać z Pamirem na seminarium OBI do Tych ale akurat wypadła komunia kuzyna :roll: Z Tych do Gliwic chyba jakoś niespecjalnie daleko? :oops: No z tą Storfą to nie do końca fajnie ;) Ale cóż w życiu różnie bywa :roll: Nom to racja, pocieszam się tym że to moje ostatnie, więcej smrodu w domu nie chcę, wystarczy mi stara suka co leje 1/h po spacerze na wszystko co nie jest podłogą ( na przykład - łóżko, dywan, koc, legowisko, ostatnio skarpetkę oszczała :lol: ). Dziękuję :) Aparat znalazłam (ktoś na lodówce położył :shake: ), ale jak zgrałam zdjęcia i zobaczyłam jak Rude na nim wygląda to zwątpiłam, więc zdjęć jednak nie mam :grins: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Co z tego jak nic się nie nadaje do oglądania :roll: Quote
Sonka95 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Co z tego jak nic się nie nadaje do oglądania :roll: Napewno coś ładnego się znajdzie ;) a jak nie to można nowe porobić :cool3: Quote
BBeta Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Wstaw zdjęcia :eviltong: To Strofa była u Ciebie tylko na DT? ;) Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Sonka95 napisał(a):Napewno coś ładnego się znajdzie ;) a jak nie to można nowe porobić :cool3: Dziś już za późno :lol: BBeta napisał(a):Wstaw zdjęcia :eviltong: To Strofa była u Ciebie tylko na DT? ;) najpierw trzeba je mieć :lol: Nie... Miała zostać na stałe ale jak widać, nie zawsze można mieć wszystko czego się chce :-( Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Wklejam w linku jakieś z telefonu, ale ostrzegam że można oślepnąć ;) http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/300420131167_zpsd120d5da.jpg http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/300420131169_zpsf48cacc4.jpg Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Poza tym nie wiem jaki kretyn wymyślił że najlepsze miejsce na kartę pamięci w telefonie będzie pod baterią :angryy: Za każdym razem jak chcę coś zgrać/nagrać krew mnie zalewa :shake: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):a co to za sweter irlandzki? :evil_lol: jaki sweter? gdzie Ty tam sweter widzisz? :hmmmm: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):jaki sweter? gdzie Ty tam sweter widzisz? :hmmmm: edytowałaś linki to ci nie pokażę :P Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):edytowałaś linki to ci nie pokażę :P Ale ja nic nie edytowałam? :crazyeye: :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Ale ja nic nie edytowałam? :crazyeye: :eviltong: ale nie na tym zdjęciu, tylko dalej, na innych :P Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):ale nie na tym zdjęciu, tylko dalej, na innych :P OMG teraz to zgłupiałam dokumentnie :mdleje: Quote
BBeta Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Nie... Miała zostać na stałe ale jak widać, nie zawsze można mieć wszystko czego się chce :-( Szkoda, fajna była, masz z nią jakiś kontakt? ;) Będę wścibska :siara: :diabloti: i zapytam, dlaczego musiałaś znaleźć jej nowy dom? Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):OMG teraz to zgłupiałam dokumentnie :mdleje: no w albumie? No chyba, że to nie twoje foty :P Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 BBeta napisał(a):Szkoda, fajna była, masz z nią jakiś kontakt? ;) Będę wścibska :siara: :diabloti: i zapytam, dlaczego musiałaś znaleźć jej nowy dom? Niestety nie mam :roll: Nie musiałam, zostałam do tego poniekąd zmuszona. Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):no w albumie? No chyba, że to nie twoje foty :P chodzi Ci o tego rudego setera? Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9gqdPFTBbng&list=PLxJGF7L6co90Omnn5hUkeQJSJomFpXaBI [video=youtube;9gqdPFTBbng]http://www.youtube.com/watch?v=9gqdPFTBbng&list=PLxJGF7L6co90Omnn5hUkeQJS JomFpXaBI[/video] Piosenka idealna dla mnie :lol: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 To ja sobie jakieś fotki wrzucę :loveu: Stare Starej Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-sLuOGaADD_k/UQQbIBkaCZI/AAAAAAAAKlA/KD-mOvk9Ic8/s576/SP_A0010.jpg buzi buzi? :loveu: Quote
Recommended Posts