Luzia Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Izabela124.']Jak możesz tak brzydko pisać o zadzie swojej babuńki :-o:lol: https://lh3.googleusercontent.com/-zpTlCzhPZt4/UQQVikJ4HAI/AAAAAAAAKVo/R4d31ygAJI0/s640/DSCN3469.jpg boszzzz co to za sznur? Toż to nawet ciułałka by przegryzła/rozerwała :evil_lol: Jak byś ją poznała, to uciekła byś na druga stronę kuli ziemskiej, albo jeszcze dalej :diabloti: Pleciony od snopowiązałek, wbrew pozorom jest dość mocny ( to nylon), on tylko niepozornie wygląda :cool3: Ale potem łańcuch krowi z tych cieńszych też zerwał :grins: Ale przynajmniej mieliśmy rosół :diabloti: [quote name='Sonka95']No biedne są te jej psiaki ... bułki muszą jeść :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-zpTlCzhPZt4/UQQVikJ4HAI/AAAAAAAAKVo/R4d31ygAJI0/s640/DSCN3469.jpg To nie bułka tylko obwarzanek :diabloti: I w dodatku suchy jak jasna cholera ale słyszałam, że łańcuchowe pieseczki tak się karmić powinno :cool3: [quote name='Aleksandrossa']Wpadliśmy do tej co mówi że pudli nie lubi :evil_lol: Witamy się i będziemy zaglądać częściej ;) Witam :) Ja nie tylko mówię, ja tak mam, nie przepadam też za jamnikami ( choć tych ze dwa normalne w życiu poznałam ), pudla żadnego. :evil_lol: Zapraszam :) [quote name='Marlena:)']Oj tam, ale poczwarki jeszcze troche lubi - wiadomo, że nie tak jak staffiki, aleee :evil_lol: Poza tym Luziakowa straciła internet, więc ten tego...odpocznijcie od niej :eviltong: Poczwarki zostaną mi w serduszku do końca ;) tak samo jak CW, z tym że ONki w tej użytkowej formie, absolutnie nie wystawowe :shake: Tiaaaa to tak jak byś ćpuna od prochów chciała odciąć, :cool3: poleciałam i zapłaciłam z maminej karty :loveu: Quote
Marlena:) Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dzwoniłaś do mnie widzę. Jakiś sex telefon jak zwykle :evil_lol: Weź wejdź proszę na gg, bo teraz ja tu mam detektywów i mierzą nawet ile rozmawiam :mad: Quote
Aleksandrossa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Chodź do nas do gall, może się trochę przekonasz do pudelsonów :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Marlena:)']Dzwoniłaś do mnie widzę. Jakiś sex telefon jak zwykle :evil_lol: Weź wejdź proszę na gg, bo teraz ja tu mam detektywów i mierzą nawet ile rozmawiam :mad:[/QUOTE] Nudziło mi się :eviltong: Od babuni wracałam :razz: Weszłam, co za detektywi ? :cool3: [quote name='Aleksandrossa']Chodź do nas do gall, może się trochę przekonasz do pudelsonów :evil_lol:[/QUOTE] Byłam ale zdjęć na ostatniej stronie nie zauważyłam :shock::megagrin: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Luzia']Ciekawa jestem kto lubi :eviltong: Ja :grins: jak mam czas, to lubię. https://lh3.googleusercontent.com/-HI8hQts4N3s/UQQV4f3JlkI/AAAAAAAAKXg/VY_QD4HYb9o/s640/DSCN3517.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-kyXYNT0xhbc/UQQW1c2q9lI/AAAAAAAAKco/8MnebfPmSAs/s640/DSCN3747.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-9WdMqeNhdWg/UQQWjv-cW_I/AAAAAAAAKbI/KVVsud7BEsQ/s640/DSCN3685.jpg ochh ile tu słodkości :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 No to jesteś dziwna :evil_lol: Ale zapraszam co tydzień na sobotę w odwiedziny, stawiam piwo :cool3: Co do słodkości to z pierwszym i drugim jeszcze się zgodzę, ale co słodkiego jest w trzecim :lol: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Luzia']No to jesteś dziwna :evil_lol: Ale zapraszam co tydzień na sobotę w odwiedziny, stawiam piwo :cool3: Co do słodkości to z pierwszym i drugim jeszcze się zgodzę, ale co słodkiego jest w trzecim :lol:[/QUOTE] Jak postawisz też bilet, to rozważę :p Ty :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 A masz ulgi? :razz: Mnie to tam na szczęście najmniej widać :lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 jadę na wizytę p/adopcyjną :diabloti: :roflt: https://lh3.googleusercontent.com/-zpTlCzhPZt4/UQQVikJ4HAI/AAAAAAAAKVo/R4d31ygAJI0/s640/DSCN3469.jpg Quote
agaciaaa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Luzia']A masz ulgi? :razz: Mnie to tam na szczęście najmniej widać :lol:[/QUOTE] Taaaa, chyba emeryckie :evil_lol: To czego się czepiasz, sweet fota :loveu: Quote
Luzia Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='Alicja']jadę na wizytę p/adopcyjną :diabloti: :roflt: https://lh3.googleusercontent.com/-zpTlCzhPZt4/UQQVikJ4HAI/AAAAAAAAKVo/R4d31ygAJI0/s640/DSCN3469.jpg Obiecujesz, obiecujesz i nic z tych obietnic nie wychodzi :diabloti: [quote name='agaciaaa']Taaaa, chyba emeryckie :evil_lol: To czego się czepiasz, sweet fota :loveu: Emerytów i rencistów nie przyjmuję :eviltong: No fakt słit :loveu: Quote
szalej Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 nie no, takie warunki po pracy to się rozumie :D Quote
Marlena:) Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Na Kanarach siedzą, więc nie odpowiedzą :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Marlena:) napisał(a):Na Kanarach siedzą, więc nie odpowiedzą :evil_lol: teraz dopiero zobaczyłam , że ich od 7 lutego nie ma :diabloti: Quote
Marlena:) Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Oj tam oj tam, a ja słyszałam, ze jakiś kanarek Katastrofalną Strofę o język ukrócił :evil_lol: uhuhuhu :diabloti: Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Luzia napisał(a):Emerytów i rencistów nie przyjmuję :eviltong: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Alicja Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Luzia napisał(a):Obiecujesz, obiecujesz i nic z tych obietnic nie wychodzi :diabloti: żebym to ja jeszcze wiedziała gdzie to jechać :lol: Gdzie ty :hmmmm: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Alicja napisał(a):żebym to ja jeszcze wiedziała gdzie to jechać :lol: łatwo trafić, najpierw kierunek na ojca mateusza, w drodze jak będziesz widziała miasto z nadzwyczajnie dużą ilością rond, marketów i kościołów to znaczy że trafiłaś do Tarnobrzego :evil_lol: Jestem, ale nie wiem na ile :siara: Stada nam ubyło, ze mną zostały Pamir i Funia oraz Szczurki. Capri i Strofa w nowych domach, tak samo kocica Furia. Zdjęcia jakieś mam stara, a nowe na aparacie który zaginął :roll: ciekawego nic u nas nie słychać, poza tym że w końcu udało mi się nauczyć Pamira że chodzenie bez smyczy i nie uciekanie jest bardziej opłacalne niż wieczny gigant i od dłuższego czasu codziennie popyla bez smyczy przy nodze, zwalniany komendą biegaj. Z Funią ciężko, nie wiadomo co jest grane, wyniki super a mimo to potrafi idąc prosto się wywrócić, po czym wstaje i pędzi dalej. Na szczęście widać, że nic jej nie boli bo wtedy musiała bym podjąć najgorszą decyzję. Szczury czują się świetnie, ostatnią częściej poza klatką niż w niej, czekamy aż zrobi się cieplej to połazimy na spacerki, poza tym po raz pierwszy mam tak nieznoszące się gryzonie, nawet samce się lubiły, Ciri i Kesi ledwo się tolerują :shake: Chyba że mają ruję wtedy jest miłość i jałowe ruchanie się 24/h. Quote
Recommended Posts