Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak możesz tak brzydko pisać o zadzie swojej babuńki :-o:lol:

https://lh3.googleusercontent.com/-zpTlCzhPZt4/UQQVikJ4HAI/AAAAAAAAKVo/R4d31ygAJI0/s640/DSCN3469.jpg boszzzz co to za sznur? Toż to nawet ciułałka by przegryzła/rozerwała :evil_lol:

Jak byś ją poznała, to uciekła byś na druga stronę kuli ziemskiej, albo jeszcze dalej :diabloti:

Pleciony od snopowiązałek, wbrew pozorom jest dość mocny ( to nylon), on tylko niepozornie wygląda :cool3: Ale potem łańcuch krowi z tych cieńszych też zerwał :grins: Ale przynajmniej mieliśmy rosół :diabloti:

[quote name='Sonka95']No biedne są te jej psiaki ... bułki muszą jeść :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-zpTlCzhPZt4/UQQVikJ4HAI/AAAAAAAAKVo/R4d31ygAJI0/s640/DSCN3469.jpg

To nie bułka tylko obwarzanek :diabloti: I w dodatku suchy jak jasna cholera ale słyszałam, że łańcuchowe pieseczki tak się karmić powinno :cool3:

[quote name='Aleksandrossa']Wpadliśmy do tej co mówi że pudli nie lubi :evil_lol:
Witamy się i będziemy zaglądać częściej ;)

Witam :) Ja nie tylko mówię, ja tak mam, nie przepadam też za jamnikami ( choć tych ze dwa normalne w życiu poznałam ), pudla żadnego. :evil_lol:
Zapraszam :)

[quote name='Marlena:)']Oj tam, ale poczwarki jeszcze troche lubi - wiadomo, że nie tak jak staffiki, aleee :evil_lol:

Poza tym Luziakowa straciła internet, więc ten tego...odpocznijcie od niej :eviltong:

Poczwarki zostaną mi w serduszku do końca ;) tak samo jak CW, z tym że ONki w tej użytkowej formie, absolutnie nie wystawowe :shake:

Tiaaaa to tak jak byś ćpuna od prochów chciała odciąć, :cool3: poleciałam i zapłaciłam z maminej karty :loveu:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marlena:)']Dzwoniłaś do mnie widzę. Jakiś sex telefon jak zwykle :evil_lol:
Weź wejdź proszę na gg, bo teraz ja tu mam detektywów i mierzą nawet ile rozmawiam :mad:[/QUOTE]

Nudziło mi się :eviltong: Od babuni wracałam :razz:
Weszłam, co za detektywi ? :cool3:

[quote name='Aleksandrossa']Chodź do nas do gall, może się trochę przekonasz do pudelsonów :evil_lol:[/QUOTE]

Byłam ale zdjęć na ostatniej stronie nie zauważyłam :shock::megagrin:

Posted

No to jesteś dziwna :evil_lol: Ale zapraszam co tydzień na sobotę w odwiedziny, stawiam piwo :cool3:

Co do słodkości to z pierwszym i drugim jeszcze się zgodzę, ale co słodkiego jest w trzecim :lol:

Posted

[quote name='Luzia']No to jesteś dziwna :evil_lol: Ale zapraszam co tydzień na sobotę w odwiedziny, stawiam piwo :cool3:

Co do słodkości to z pierwszym i drugim jeszcze się zgodzę, ale co słodkiego jest w trzecim :lol:[/QUOTE]

Jak postawisz też bilet, to rozważę :p

Ty :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Alicja napisał(a):
żebym to ja jeszcze wiedziała gdzie to jechać :lol:

łatwo trafić, najpierw kierunek na ojca mateusza, w drodze jak będziesz widziała miasto z nadzwyczajnie dużą ilością rond, marketów i kościołów to znaczy że trafiłaś do Tarnobrzego :evil_lol:

Jestem, ale nie wiem na ile :siara:

Stada nam ubyło, ze mną zostały Pamir i Funia oraz Szczurki. Capri i Strofa w nowych domach, tak samo kocica Furia.
Zdjęcia jakieś mam stara, a nowe na aparacie który zaginął :roll:

ciekawego nic u nas nie słychać, poza tym że w końcu udało mi się nauczyć Pamira że chodzenie bez smyczy i nie uciekanie jest bardziej opłacalne niż wieczny gigant i od dłuższego czasu codziennie popyla bez smyczy przy nodze, zwalniany komendą biegaj. Z Funią ciężko, nie wiadomo co jest grane, wyniki super a mimo to potrafi idąc prosto się wywrócić, po czym wstaje i pędzi dalej. Na szczęście widać, że nic jej nie boli bo wtedy musiała bym podjąć najgorszą decyzję.
Szczury czują się świetnie, ostatnią częściej poza klatką niż w niej, czekamy aż zrobi się cieplej to połazimy na spacerki, poza tym po raz pierwszy mam tak nieznoszące się gryzonie, nawet samce się lubiły, Ciri i Kesi ledwo się tolerują :shake: Chyba że mają ruję wtedy jest miłość i jałowe ruchanie się 24/h.