Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łączę się w bólu, mój aparat we wrześniu umarł :-( ostatnio umarł i laptop, a dzisiaj zepsułam sobie ładowarkę do telefonu... :shake: czy ze mną jest coś nie tak? :evil_lol: [pytanie retoryczne...:eviltong:]

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jak się sunia czuje :) ?[/QUOTE]

Ogólnie to ostatnio jest ok, choć chwieje i powala ją cały czas :roll:

[quote name='C&B']łączę się w bólu, mój aparat we wrześniu umarł :-( ostatnio umarł i laptop, a dzisiaj zepsułam sobie ładowarkę do telefonu... :shake: czy ze mną jest coś nie tak? :evil_lol: [pytanie retoryczne...:eviltong:][/QUOTE]

Jak by mój umarł śmiercią naturalną to bym jeszcze zrozumiała. Nie ma nic gorszego niż śmierć przez zmiażdżenie cudzym tyłkiem :diabloti: Ja też mam tendencje do psucia dziwnych rzeczy, tyle że je potem naprawiam :diabloti:

Posted

Tutaj niestety kciuki już raczej nie pomogą ;) Na starość nie ma lekarstwa.

Żeby wszyscy na dogo widzieli jaka jestem sadystka: Pamir jako pies łańcuchowy ( wakacje 2009 ) :evilbat:

Tutaj biedny z głodu musiał suchą bułkę jeść :diabloti:

A tu widać jaki jest nieszczęśliwy

Posted

Po zerwaniu 3 sznurków i krowiaka zainwestowałam w taki gruby na byka :diabloti: Tamtemu nie dał rady :evil_lol: Niestety 2 dni po tym jak kupiłam okazało się, że muszę wracać do Tbg więc się nie nasiedział :-(