Dorkaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Piękne foteczki :loveu: Śliczny ten park :loveu: Wogóle wszystko :) Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No np. sznaucerki średnie - ale to nie podobne za bardzo - chociaż "skundlone" tak czasem wyglądają ;) No, a poza tym myśle o czymś w stylu Pumi, albo Soft (tu umaszczeniem nie pasuje), bądź Barbet? :razz: Pewnie i tak nie "zgadłam" :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):no co ja poradze, że to tak daleko :roll: :evil_lol: Samochodem przyjedz :diabloti: Dorkaa napisał(a): Piękne foteczki :loveu: Śliczny ten park :loveu: Wogóle wszystko :smile: Dzięki dzięki i jeszcze raz dzięki :p Anza&Hacker napisał(a): No np. sznaucerki średnie - ale to nie podobne za bardzo - chociaż "skundlone" tak czasem wyglądają ;-) No, a poza tym myśle o czymś w stylu Pumi, albo Soft (tu umaszczeniem nie pasuje), bądź Barbet? :razz: Pewnie i tak nie "zgadłam" :evil_lol: No niestety nie zgadłaś :p Są to psy z rodowodem :razz: Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Owczarek z Bergamo (Cane de pastore bergamasco) - albo się poddaje bo mi umaszczeniem do niczego innego nie pasują co znam! :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luzia napisał(a):Samochodem przyjedz :diabloti: eee tam, rowerem ciekawiej :evil_lol: a te psy...[SIZE=-1]Bouvier des Flandres? pewnie palnęłam :oops: :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Owczarek z Bergamo (Cane de pastore bergamasco) - albo się poddaje bo mi umaszczeniem do niczego innego nie pasują co znam! :diabloti: Niestety nie :cool3: agaciaaa napisał(a):eee tam, rowerem ciekawiej :evil_lol: a te psy...[SIZE=-1]Bouvier des Flandres? pewnie palnęłam :oops: :evil_lol: Ale zimno jest już to nie lato, przeziębisz się i co wtedy?? :eviltong: Może i palnęłaś ale trafnie :multi: Teraz wymyśl nagrodę :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luzia napisał(a):Ale zimno jest już to nie lato, przeziębisz się i co wtedy?? :eviltong: Może i palnęłaś ale trafnie :multi: Teraz wymyśl nagrodę :diabloti: No właśnie jakoś tak mi gardło zaczęło boleć...:roll: Aaaa! :multi: ale jestem mondra :evil_lol: Nagroda... hmm.. poprosze duuuuuuuużo fotek :loveu: a i zrób mi budyń i wyślij pocztą :lol: adres wyśle na pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):No właśnie jakoś tak mi gardło zaczęło boleć...:roll: Aaaa! :multi: ale jestem mondra :evil_lol: Nagroda... hmm.. poprosze duuuuuuuużo fotek :loveu: a i zrób mi budyń i wyślij pocztą :lol: adres wyśle na pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To holinex weź :cool3: Wydaję Ci się :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Fotki ok ale z tym budyniem to troszkę lipa :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Czeeść babo :):):) śliczne pieseczki :) A okolica.... beznadzieja:D Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luzia napisał(a):To holinex weź :cool3: Wydaję Ci się :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Fotki ok ale z tym budyniem to troszkę lipa :eviltong: No właśnie zessałam jakaś tabletke :evil_lol: Oj, no... daj sie pocieszyć chociaż przez chwile :evil_lol: Nie marudź, ja chce budyń :evil_lol: :diabloti: Ide spać, dobranoc :bye: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeść babo :):):) śliczne pieseczki :) A okolica.... beznadzieja:D Cześć :diabloti: Wiem :p A dlaczego tak sądzisz :eviltong: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Hmmmm nie lubie Tarnobrzega ? Chociaż w parku czasami jest ładnie :) Ale wszystko może się znudzić nie:) Ok ja też uciekam spać... właśnie luzia gg mi nie działa a mam do Ciebie sprawe Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dobra napisze szybko o co chodzi i uciekam spać bo nie wstanę. Mianowicie o szczurki. Są delikatne problemy, miały być już dawno ale niestety jeszcze ich nie ma. Wiadome z Warszawy do Tarnobrzega jest kawałek. A więc, bo jest możliwość odbioru z Radomia. Ja tam miałam jechać autobusem i spotkać się z Anią. Szczurków do odebrania jest 3. Ale ja nie wiem czy będę mogła. Wiesz, starzy. W każdym bądź razie na bilet się złożymy. Tylko czy byś mogła?? Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dobra napisze szybko o co chodzi i uciekam spać bo nie wstanę. Mianowicie o szczurki. Są delikatne problemy, miały być już dawno ale niestety jeszcze ich nie ma. Wiadome z Warszawy do Tarnobrzega jest kawałek. A więc, bo jest możliwość odbioru z Radomia. Ja tam miałam jechać autobusem i spotkać się z Anią. Szczurków do odebrania jest 3. Ale ja nie wiem czy będę mogła. Wiesz, starzy. W każdym bądź razie na bilet się złożymy. Tylko czy byś mogła?? Do Radomia? O kurde trochę daleko.. A pojechać mogę tylko zależy kiedy :diabloti: Jak Ci się gadulec odbrazi to napisz bo tak na forum to ciężko się będzie zgadać :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Jasne. No Radom to połowa drogi do Warszawy. Wiesz co skoro możesz pojechać to najlepiej będzie jak nie będziesz się dogadywać ze mną tylko od razu z Anią. Co Ty na to? Wyślę Ci jutro namiary na nią. Jak nie na gg to na PW ok ? a teraz dobranoc :buzi: ratujesz nam życie !!!! huraaa!!!! Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jasne. No Radom to połowa drogi do Warszawy. Wiesz co skoro możesz pojechać to najlepiej będzie jak nie będziesz się dogadywać ze mną tylko od razu z Anią. Co Ty na to? Wyślę Ci jutro namiary na nią. Jak nie na gg to na PW ok ? a teraz dobranoc :buzi: ratujesz nam życie !!!! huraaa!!!! Jeszcze nie ma co się cieszyć bo nie wiadomo co z tego wyjdzie ;) Dobranoc :buzi: Quote
furciaczek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Widzialam fotki ale nie skomentuje:eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Na razie 5 fotecek z cyklu już do Cibie biegnę... :evil_lol: Więcej nie mam na razie bo nie zgrane :diabloti: Quote
taxelina Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Fajnie ze sie nowe fotki pojawily, milo jest wstac i zobaczyc ze sa :D Quote
Luzia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 furciaczek napisał(a):hehe dobre dobre:evil_lol: Co dobre :mad: :eviltong: :diabloti: deer_1987 napisał(a): Fajnie ze sie nowe fotki pojawily, milo jest wstac i zobaczyc ze sa :-D Może po szkole wstawię kolejne :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Hehehe fajne :D A ja Witam z rana miłe panie :)) Quote
Luzia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hehehe fajne :D A ja Witam z rana miłe panie :)) Witam wieczorem :p deer_1987 napisał(a): nie moze tylko na pewno :-D No już zaraz wklejam tylko fotosik muszę odpalić :diabloti: milenusia napisał(a): Heja siostra co tam u Ciebie :diabloti: Zalogowałam się na dogo :evil_lol: :diabloti: Uważaj bo dogo jest jak narkotyk :diabloti: Mulący ostatnimi czasy :angryy: Quote
Recommended Posts