Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='C&B']:mdleje: dobranoc.[/QUOTE] Nie bój się ona preferuje tylko w swoim gatunku :evil_lol: Dobranoc :P Quote
szalej Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Luzia']W moim brakuje tylko psa, jednego. Przecież nie wymagam dużo, prawda? :evil_lol: Na konia też bym się nie obraziła, no ale tego to na IV piętrze w bloku nie utrzymam :diabloti:[/QUOTE] O to to :D Jeden pies jeszcze no góra dwa ( w najbliższym czasie, a potem... :diabloti: ) ale jakby Konia mi ktoś na siłe wciskał to bym przecież nie odmówiła, nie ładnie jest odmawiać prawda? :evil_lol: No tylko żeby mi go utrzymywali to było miodzio :D Quote
Marlena:) Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Z każdym dniem coraz bardziej boję się tu zaglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 ooooooooo znajome 2 twarze ;) , resztę znam tylko z widzenia ;) https://lh4.googleusercontent.com/-OB0QM7oBs2Y/UN9T2h9m69I/AAAAAAAAKQk/53Uqc7oIDfk/s640/DSCN4489.jpg Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='szalej']O to to :D Jeden pies jeszcze no góra dwa ( w najbliższym czasie, a potem... :diabloti: ) ale jakby Konia mi ktoś na siłe wciskał to bym przecież nie odmówiła, nie ładnie jest odmawiać prawda? :evil_lol: No tylko żeby mi go utrzymywali to było miodzio :D Ja preferuję liczby nie parzyste więc najszczęśliwsza bym była jak bym 5 miała, na ale trzeba mierzyć siły na zamiary :diabloti: Chyba, że sobie Capri zostawię :evil_lol: To mi tylko 1 będzie brakować. [quote name='Marlena:)']Z każdym dniem coraz bardziej boję się tu zaglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj tam jak zwykle marudzisz :eviltong: [quote name='Alicja']ooooooooo znajome 2 twarze ;) , resztę znam tylko z widzenia ;) https://lh4.googleusercontent.com/-OB0QM7oBs2Y/UN9T2h9m69I/AAAAAAAAKQk/53Uqc7oIDfk/s640/DSCN4489.jpg Współczuję że znasz te dwie najgorsze :evil_lol: Nie chce ktoś czarnego pojeb***go kota? :angryy: Quote
agaciaaa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Luzia']No to proszę, fotka ze mną co byś koszmary miała :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie doczekałam :lol: ufff i dzięki temu nie miałam koszmarów :multi: Strofie ten język nie zamarza jak ciągle na wierzchu? :lol: Quote
szalej Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 czarnego kota to tak średnio, ale jak chcesz najgorszego kota świata, niewdzięcznego takiego że aż chce się go za drzwi wystawić to chętnie odstąpie :D Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='agaciaaa']Nie doczekałam :lol: ufff i dzięki temu nie miałam koszmarów :multi: Strofie ten język nie zamarza jak ciągle na wierzchu? :lol:[/QUOTE] Dziś już na pewno będziesz mieć :evil_lol: A skąd mam wiedzieć? Jak jej zimno to niech go do mordy wsadzi, przecież szaliczka jej nie uszyję :diabloti: [quote name='szalej']czarnego kota to tak średnio, ale jak chcesz najgorszego kota świata, niewdzięcznego takiego że aż chce się go za drzwi wystawić to chętnie odstąpie :D[/QUOTE] A czemu czarnego nie chcesz? Kuwetkowy jest :cool3: To wystaw co Ci szkodzi :evil_lol: Quote
szalej Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 no troche mi jednak kota szkoda :evil_lol: on podwórko widział jak się urodził :diabloti: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 E tam szkoda, pozna szkołę życia, uroki zdobywania pożywienia to mu się odwidzi. Wróci kot po metamorfozie :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Jak cudnie :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-OB0QM7oBs2Y/UN9T2h9m69I/AAAAAAAAKQk/53Uqc7oIDfk/s640/DSCN4489.jpg Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Sonka95']Jak cudnie :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-OB0QM7oBs2Y/UN9T2h9m69I/AAAAAAAAKQk/53Uqc7oIDfk/s640/DSCN4489.jpg Dzięki :) [quote name='Alicja']Zrób małej ochraniacz na język ;) najlepiej lateksowy :cool3: [quote name='Victoria']Hejaa przyszedłam sobie do Was ;D Witamy w naszych skromnych progach :evil_lol: Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Witamy... Już chyba kiedyś tutaj gościłam, ale nie jestem pewna. :roll: Śliczne masz te pieski :loveu: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='roadtonowhere']Witamy... Już chyba kiedyś tutaj gościłam, ale nie jestem pewna. :roll: Śliczne masz te pieski :loveu:[/QUOTE] Witamy serdecznie i dziękujemy za komplement :) [quote name='Aleksandra95']zaglądam :):):):)[/QUOTE] I podrzucamy :diabloti: Poza tematem. Przeglądając zdjęcia z płyt wzięło mnie na wspominki, więc część przerzuciłam na dysk i niebawem Was nimi będę molestować :diabloti: Quote
Aga*Lis Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Witamy się :multi: ja tu oczekuję zdjęć :eviltong: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Witam :) Muszę zmniejszyć a staaaaasznie tego dużo, poza tym dziś trzeba sprzątać w domku, żeby na niedzielę było śliczniusio, a nie przy komputerze siedzieć :diabloti: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Aga*Lis']Pfff! Jakoś z tym przeżyjesz :cool3:[/QUOTE] Zależy co, porządki czy zmniejszanie? :evil_lol: Quote
Aga*Lis Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Zmniejszanie :evil_lol: a posprzątasz trochę później :eviltong: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 E tam zmniejszanie to najmniejszy problem, wieczorkiem jak wszyscy wybędą z domu na urodziny mojej "kochanej" babuni, siądę sobie z piwkiem i to ogarnę moment :) Ale najpierw trza posprzątać bo króliczki kurzowe nadmiernie mi się rozmnożyły :evilbat: najgorzej że to hybrydy skrzyżowane z myszkami z sierści :roll: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Ale ostrzegam, że zdjęcia pamiętają jeszcze ere dinozaurów... To z czasów kiedy byłam młoda i pięk... Nie sory, piękna to ja nigdy nie byłam :diabloti: Quote
Recommended Posts