Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']W moim brakuje tylko psa, jednego. Przecież nie wymagam dużo, prawda? :evil_lol: Na konia też bym się nie obraziła, no ale tego to na IV piętrze w bloku nie utrzymam :diabloti:[/QUOTE]

O to to :D Jeden pies jeszcze no góra dwa ( w najbliższym czasie, a potem... :diabloti: ) ale jakby Konia mi ktoś na siłe wciskał to bym przecież nie odmówiła, nie ładnie jest odmawiać prawda? :evil_lol: No tylko żeby mi go utrzymywali to było miodzio :D

Posted

[quote name='szalej']O to to :D Jeden pies jeszcze no góra dwa ( w najbliższym czasie, a potem... :diabloti: ) ale jakby Konia mi ktoś na siłe wciskał to bym przecież nie odmówiła, nie ładnie jest odmawiać prawda? :evil_lol: No tylko żeby mi go utrzymywali to było miodzio :D

Ja preferuję liczby nie parzyste więc najszczęśliwsza bym była jak bym 5 miała, na ale trzeba mierzyć siły na zamiary :diabloti: Chyba, że sobie Capri zostawię :evil_lol: To mi tylko 1 będzie brakować.

[quote name='Marlena:)']Z każdym dniem coraz bardziej boję się tu zaglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj tam jak zwykle marudzisz :eviltong:

[quote name='Alicja']ooooooooo znajome 2 twarze ;) , resztę znam tylko z widzenia ;)
https://lh4.googleusercontent.com/-OB0QM7oBs2Y/UN9T2h9m69I/AAAAAAAAKQk/53Uqc7oIDfk/s640/DSCN4489.jpg

Współczuję że znasz te dwie najgorsze :evil_lol:

Nie chce ktoś czarnego pojeb***go kota? :angryy:

Posted

[quote name='Luzia']No to proszę, fotka ze mną co byś koszmary miała :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Nie doczekałam :lol: ufff i dzięki temu nie miałam koszmarów :multi:

Strofie ten język nie zamarza jak ciągle na wierzchu? :lol:

Posted

czarnego kota to tak średnio, ale jak chcesz najgorszego kota świata, niewdzięcznego takiego że aż chce się go za drzwi wystawić to chętnie odstąpie :D

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie doczekałam :lol: ufff i dzięki temu nie miałam koszmarów :multi:

Strofie ten język nie zamarza jak ciągle na wierzchu? :lol:[/QUOTE]

Dziś już na pewno będziesz mieć :evil_lol:

A skąd mam wiedzieć? Jak jej zimno to niech go do mordy wsadzi, przecież szaliczka jej nie uszyję :diabloti:

[quote name='szalej']czarnego kota to tak średnio, ale jak chcesz najgorszego kota świata, niewdzięcznego takiego że aż chce się go za drzwi wystawić to chętnie odstąpie :D[/QUOTE]

A czemu czarnego nie chcesz? Kuwetkowy jest :cool3: To wystaw co Ci szkodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='roadtonowhere']Witamy... Już chyba kiedyś tutaj gościłam, ale nie jestem pewna. :roll:
Śliczne masz te pieski :loveu:[/QUOTE]

Witamy serdecznie i dziękujemy za komplement :)

[quote name='Aleksandra95']zaglądam :):):):)[/QUOTE]

I podrzucamy :diabloti:

Poza tematem. Przeglądając zdjęcia z płyt wzięło mnie na wspominki, więc część przerzuciłam na dysk i niebawem Was nimi będę molestować :diabloti:

Posted

Witam :)
Muszę zmniejszyć a staaaaasznie tego dużo, poza tym dziś trzeba sprzątać w domku, żeby na niedzielę było śliczniusio, a nie przy komputerze siedzieć :diabloti:

Posted

E tam zmniejszanie to najmniejszy problem, wieczorkiem jak wszyscy wybędą z domu na urodziny mojej "kochanej" babuni, siądę sobie z piwkiem i to ogarnę moment :)
Ale najpierw trza posprzątać bo króliczki kurzowe nadmiernie mi się rozmnożyły :evilbat: najgorzej że to hybrydy skrzyżowane z myszkami z sierści :roll:

Posted

Ale ostrzegam, że zdjęcia pamiętają jeszcze ere dinozaurów... To z czasów kiedy byłam młoda i pięk... Nie sory, piękna to ja nigdy nie byłam :diabloti: