Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Mam dokładnie tak samo! :lol:

A mi się wydawało, że jak pisałaś o zbieraniu się na spacer, to gdzieś tam się przewinęło wzięcie aparatu....:cool3: więc fotki powinny być! W ostateczności mogą być z zeszłego roku :lol:[/QUOTE]

Czyli nie tylko ja jestem taka skrzywiona, ufff ulżyło mi :lol:

Na tym w lesie z kumplem miałam tylko komórkę, a na niej wychodzą takie zdjęcia, że żal normalnie :eviltong: Aparat miałam na tym spacerze 2 dni temu, tylko po co robić zdjęcia na spacerze dookoła bloków szczególnie, że nie miałam rękawiczek a wypizd był straszny :evil:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Czyli nie tylko ja jestem taka skrzywiona, ufff ulżyło mi :lol:

Na tym w lesie z kumplem miałam tylko komórkę, a na niej wychodzą takie zdjęcia, że żal normalnie :eviltong: Aparat miałam na tym spacerze 2 dni temu, tylko po co robić zdjęcia na spacerze dookoła bloków szczególnie, że nie miałam rękawiczek a wypizd był straszny :evil:[/QUOTE]

Na mnie tz zawsze się wkurza, jak mówię że nie mam się w co ubrać, a szmaty z szafy aż wypadają :diabloti: chodzić w nich nie chodzę, ale wyrzucić też szkoda :lol:

To bierz aparat na te 5-godzinne spacery, zaczynające się o 5 rano :cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha dzięki :D A co tam jest? :razz:

Luzia dawaj fotki i nie marudź![/QUOTE]

Znając Marlenę coś okropnego bo ona wredna jest, tylko się kreuje na milutką :diabloti:

Nie mam :cool1:

[quote name='Aleksandra95']Witamy się :) tak rozmawiamy na innych watkach to postanowiłam wpaść do was :D[/QUOTE]

Witam serdecznie i zapraszam częściej :) Zaraz i do Was się wybiorę :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Najlepiej aparatem, ale jak brak to telefonem :eviltong:[/QUOTE]

Telefonem wychodzą tragiczne, a aparat jeszcze bardziej tragiczny :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie wymyślaj :mad: Kup sobie nowy telefon i aparat :diabloti:[/QUOTE]

Szkoda kasy, poza tym jestem biedna :grins: a w tym wypadku na babcię na pewno nie mam co liczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To stań przy jednej, nastaw kolanko i czekaj na klienta, tylko nie zapomnij o krótkiej spódniczce i jakieś sexi białe kozaczki :diabloti:[/QUOTE]

A mogą być białe klapki? Wtedy wiem jak to mniej więcej będzie się prezentować :diabloti: :

[IMG]http://stuff.swir.us/2007/09/09/nogi.jpg[/IMG]