Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='agaciaaa']Mam dokładnie tak samo! :lol: A mi się wydawało, że jak pisałaś o zbieraniu się na spacer, to gdzieś tam się przewinęło wzięcie aparatu....:cool3: więc fotki powinny być! W ostateczności mogą być z zeszłego roku :lol:[/QUOTE] Czyli nie tylko ja jestem taka skrzywiona, ufff ulżyło mi :lol: Na tym w lesie z kumplem miałam tylko komórkę, a na niej wychodzą takie zdjęcia, że żal normalnie :eviltong: Aparat miałam na tym spacerze 2 dni temu, tylko po co robić zdjęcia na spacerze dookoła bloków szczególnie, że nie miałam rękawiczek a wypizd był straszny :evil: Quote
agaciaaa Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Czyli nie tylko ja jestem taka skrzywiona, ufff ulżyło mi :lol: Na tym w lesie z kumplem miałam tylko komórkę, a na niej wychodzą takie zdjęcia, że żal normalnie :eviltong: Aparat miałam na tym spacerze 2 dni temu, tylko po co robić zdjęcia na spacerze dookoła bloków szczególnie, że nie miałam rękawiczek a wypizd był straszny :evil:[/QUOTE] Na mnie tz zawsze się wkurza, jak mówię że nie mam się w co ubrać, a szmaty z szafy aż wypadają :diabloti: chodzić w nich nie chodzę, ale wyrzucić też szkoda :lol: To bierz aparat na te 5-godzinne spacery, zaczynające się o 5 rano :cool3: Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 No to przecież miałam aparat wtedy nawet zdjęcia wrzuciłam :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ale to było dawno! i nieprawda :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Jakie tam dawno raptem kilka stron temu :siara: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Marlena:)']Ja Ci zrobię :loveu: Prooszę: [url]http://czerwonamaszyna.pl/images/brands/red_paper_0.jpg[/url][/QUOTE]Ha ha ha dzięki :D A co tam jest? :razz: Luzia dawaj fotki i nie marudź! Quote
Aleksa. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Witamy się :) tak rozmawiamy na innych watkach to postanowiłam wpaść do was :D Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha dzięki :D A co tam jest? :razz: Luzia dawaj fotki i nie marudź![/QUOTE] Znając Marlenę coś okropnego bo ona wredna jest, tylko się kreuje na milutką :diabloti: Nie mam :cool1: [quote name='Aleksandra95']Witamy się :) tak rozmawiamy na innych watkach to postanowiłam wpaść do was :D[/QUOTE] Witam serdecznie i zapraszam częściej :) Zaraz i do Was się wybiorę :razz: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia'] Nie mam :cool1: [/QUOTE]To zrób :eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Nie wiem czym :diabloti:[/QUOTE]Najlepiej aparatem, ale jak brak to telefonem :eviltong: Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Najlepiej aparatem, ale jak brak to telefonem :eviltong:[/QUOTE] Telefonem wychodzą tragiczne, a aparat jeszcze bardziej tragiczny :lol: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Telefonem wychodzą tragiczne, a aparat jeszcze bardziej tragiczny :lol:[/QUOTE]Nie wymyślaj :mad: Kup sobie nowy telefon i aparat :diabloti: Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie wymyślaj :mad: Kup sobie nowy telefon i aparat :diabloti:[/QUOTE] Szkoda kasy, poza tym jestem biedna :grins: a w tym wypadku na babcię na pewno nie mam co liczyć :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Szkoda kasy, poza tym jestem biedna :grins: a w tym wypadku na babcię na pewno nie mam co liczyć :evil_lol:[/QUOTE]Rób za galeriankę :lol: Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Za stara jestem, poza tym w mojej dziurze nie ma żadnej galerii :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Za stara jestem, poza tym w mojej dziurze nie ma żadnej galerii :evil_lol:[/QUOTE]A latarnie są? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Jakieś są , a co ? :diabloti:[/QUOTE]To stań przy jednej, nastaw kolanko i czekaj na klienta, tylko nie zapomnij o krótkiej spódniczce i jakieś sexi białe kozaczki :diabloti: Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Izabela124.']To stań przy jednej, nastaw kolanko i czekaj na klienta, tylko nie zapomnij o krótkiej spódniczce i jakieś sexi białe kozaczki :diabloti:[/QUOTE] A mogą być białe klapki? Wtedy wiem jak to mniej więcej będzie się prezentować :diabloti: : [IMG]http://stuff.swir.us/2007/09/09/nogi.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Fuuuuuuuuuu! Ohydna jesteś :evil_lol: Mają być białe kozaczki i ogolone nogi! Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Maszynek u mnie w domu też brak ( jak i depilatora, aparatu i wiele innych rzeczy :evilbat: ) Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Maszynek u mnie w domu też brak ( jak i depilatora, aparatu i wiele innych rzeczy :evilbat: )[/QUOTE]Fuuuuuuu nie zadaję się z Tobą :shake::diabloti: Quote
Luzia Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Spoko przynajmniej zdjęć nie będziesz wymuszać :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Luzia']Spoko przynajmniej zdjęć nie będziesz wymuszać :diabloti:[/QUOTE] Żartowałam :eviltong: Dawaj fotki :D Quote
Recommended Posts