agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Jeszcze nie wróciłaś z tej imprezy? :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witamy w niedzielne południe ,imprezka się udała :evil_lol::beerchug::cunao::razz:? Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 deer_1987 napisał(a):tego sie nie da nie zauwazyc... zadamy fotek!! Dzisiaj wkleję obiecuje :diabloti: Pimpek napisał(a):No to udanej imprezki, na księcia z bajki nie licz :evil_lol: żartuję,żartuję Dobranoc :p Księcia nie znalazłam ale paru fajnych było :eviltong: agaciaaa napisał(a): ale przecież ja już wyruszyłam :cool3: Jutro masz zrobić fotki!!! Koniecznie :mad: i życze owocnych poszukiwań księcia z bajki :lol: jakbyś znalazła dwóch, to możesz mi jednego podesłać :diabloti: To gdzie jesteś?? Bo Cię nie widzę :diabloti: Księcia ani jednego niestety nie znalazłam :-( :diabloti: furciaczek napisał(a): Nio i przyszlam ale nie nadrobilam bo dogo odmawia posluszenstwa:angryy: To dobrze że nie muliło bo byście mi tu bałagan narobiły :eviltong: Dorkaa napisał(a): Taaak, żądamy fotek :evil_lol: To żądajcie dalej :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: agaciaaa napisał(a): Jeszcze nie wróciłaś z tej imprezy? :evil_lol: Wróciłam ale nie miałam siły na dogo siadać :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luzia napisał(a):To gdzie jesteś?? Bo Cię nie widzę :diabloti: Księcia ani jednego niestety nie znalazłam :-( :diabloti: No jade, jade... pogoda nie dopisuje, ciężko mi idzie :evil_lol: Jakieś deficyt księciów, czy co? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 To ja się tak skromne wtrącę między te rozgadane baby Czeeeść:) Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Mniej gadania, więcej zdjęć! :mad: To jest FOTO-blog! :diabloti: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):No jade, jade... pogoda nie dopisuje, ciężko mi idzie :evil_lol: Jakieś deficyt księciów, czy co? :cool3: To jak będziesz już blisko to daj znać to włączę mleko na budyń :evil_lol: Jaki chcesz waniliowy, śmietankowy czy toffi?? :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a): To ja się tak skromne wtrącę między te rozgadane baby Czeeeść:smile: Witamy :multi: modaw naszych skromnych progach.. A co do tych bab :mad: Anza&Hacker napisał(a): Mniej gadania, więcej zdjęć! :mad: To jest FOTO-blog! :diabloti: No dobra dobra zaraz wkleję tylko fotosik przerabia :lol: Nie są za nowe ale nie mam jak zrobić może w tym tygodniu porzyczę aparat :cool3: Jak tam Anza doszła fotka Karego??:razz: Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Czekam na fotki :loveu: Kary doszedł, thx :Rose: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Czekam na fotki :loveu: Kary doszedł, thx :Rose: Nom zaraz wrzucam NMZC :p Ale pamiętaj jak narysujesz to chcę zobaczyć :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Też czekamy na fotki, a co :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 DOBRA WKLEJE BO MNIE ZASZTYLETUJECIE :diabloti: Najpierw córcia Funi Dora :loveu: Tutaj an pierwszym planie Dora dalej Kori i Funia :p A teraz zagadka kto zgadnie jaka rasa chowa się za tymi kudełkami :loveu: :loveu: Quote
Pimpek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Foty miodzio ! :D http://images33.fotosik.pl/36/6037b5f575b7c817.jpg Nie wiedziałam że Funia ma córkę ! Kiedy to się stało ?? ;) I kogo aktualnie jest ta sunia ? :D http://images32.fotosik.pl/36/db2dd28fa902c545.jpg Funia się z tą boksią lubi ? :P http://images24.fotosik.pl/108/42bb1e3e6629ef51.jpg Kogo te kudłacze ? :D Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Tina.. Znalazłam ją w worku na śmieci wyrzuconym z zielonego poloneza :angryy::angryy::angryy: Była u mnie 3 miesiące teraz już w nowym domku :p Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzięki za fotki :loveu: ...a do rasy poprosze o podpowiedź w wielkości rasy? :cool3: Bo pasują mi mniej więcej do kilku ras, w różnych gabarytach :oops: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pimpek napisał(a):luzia pośpiesz się z tymi fotkami, fotosik nawala ?:evil_lol: Taaa dobra wymówka dzięki :evil_lol: Anza&Hacker napisał(a): Dzięki za fotki :loveu: ...a do rasy poprosze o podpowiedź w wielkości rasy? :cool3: Bo pasują mi mniej więcej do kilku ras, w różnych gabarytach :oops: A jakie masz na myśli :cool3: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Ale dogo muli :angryy::angryy::angryy: Zdjęcia naszego tarnobrzeskiego parku (tam chodzimy na spacerki) :p Quote
Ola164 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Piękna okolica :D I Tina też :) Dora - miałam sunie o takim imieniu i to nawet bardzo podobną :) Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luzia napisał(a):To jak będziesz już blisko to daj znać to włączę mleko na budyń :evil_lol: Jaki chcesz waniliowy, śmietankowy czy toffi?? :diabloti: Ok. Toffi poprosze :lol: Śliczna jest córa Funi :loveu: http://images34.fotosik.pl/36/a777a5f4ec647a1d.jpg słooodkie ma uszka :loveu: Super macie park :) też chce taki :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 zdublowałam post... te mulące dogo :angryy: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):Ok. Toffi poprosze :lol: Śliczna jest córa Funi :loveu: http://images34.fotosik.pl/36/a777a5f4ec647a1d.jpg słooodkie ma uszka :loveu: Super macie park :) też chce taki :cool3: Właśnie zjadłam bo nie mogłam się Ciebie doczekać :eviltong: Jaka mama taka córa było jeszcze 4. Łącznie wszystkich pięć 3 czarno białe z czego 2 pieski i jedna suczka i 2 czarne jeden piesek i jedna sunia. Wogóle była kochana teraz strasznie rozpieszczona się zrobiła :evil_lol: Przyjedz do Tbq :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luzia napisał(a):Właśnie zjadłam bo nie mogłam się Ciebie doczekać :eviltong: Jaka mama taka córa było jeszcze 4. Łącznie wszystkich pięć 3 czarno białe z czego 2 pieski i jedna suczka i 2 czarne jeden piesek i jedna sunia. Wogóle była kochana teraz strasznie rozpieszczona się zrobiła :evil_lol: Przyjedz do Tbq :diabloti::diabloti::diabloti: No wiesz co... :placz: A masz fotki innych jej dzieciaczków? :loveu: No przecież jade :eviltong: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):No wiesz co... :placz: A masz fotki innych jej dzieciaczków? :loveu: No przecież jade :eviltong: Trzeba było się streszczać :eviltong: :diabloti: Niestety :shake: No czekam i czekam i się chyba nie doczekam :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 no co ja poradze, że to tak daleko :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts