Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']nie , z tymi osobami nie da się współpracować , one drżą że jakieś peany mogły by iść nie na ich cześć ;)

https://picasaweb.google.com/108833933588497876717/Psiaki

Aha... No to rzeczywiście się nie dziwię :roll:

To collaczkowe to szczeniak? Bo tak śmiesznie na fotkach wyszedł :evil_lol:

[quote name='BBeta']https://lh6.googleusercontent.com/-Gw9z2jNgXfk/T41GFrFeBuI/AAAAAAAAJZ0/VheXsHoDWNM/s640/17042012176.jpg

Cudna jest :loveu: I nadal uważam, że w różu byłoby jej do pyska :diabloti:

https://picasaweb.google.com/108833933588497876717/Psiaki#5723534372356579922

Border :-o

Przez Ciebie to i ja się zaczęłam nad tym zastanawiać :watpliwy:

Taki psiak pewnie szybko dom znajdzie po ogłoszeniu, gorzej jak trafi do kretyna.. :shake:

[quote name='Alicja']no też go zauważyłam , ale nie wiem czy chłopak jeszcze jest bo nie łapię się w tym bałaganie ...poza tym tam naprawde sporo psiaków w typie ras ..i warto z fundacjami i forami danej rasy współpracować ale trzeba chcieć , wiem że to pochłania czas , ale znajduje się domy najczęściej na stałe

No właśnie, szkoda, że dużo schronów ma to w Duuuu... Dla nich ważne jest żeby pies poszedł, a do kogo to już mniej ważne :angryy:

[quote name='xxxkaluniaxxx']https://lh6.googleusercontent.com/-3Rt38C9plXg/T5KL2hRVcMI/AAAAAAAAJlU/1gQmZWcxO1U/s640/11032012113.jpg super :loveu:

Szczególnie mina Funi :evil_lol:

[quote name='Vectra']to nie marnuj genów :diabloti:

Taka jesteś mądra to mi chłopa dla niej znajdź :eviltong:

[quote name='Bewarka']Te razem świetne :D ale nam dawkujesz foty :shake:

Dawkuję :crazyeye: Daję więcej zdjęć niż kiedykolwiek od powstania tej galerii :diabloti:

[quote name='understandme']https://lh6.googleusercontent.com/-CYSOIadXKlI/T5KL1JQHz9I/AAAAAAAAJlM/-ifbNEJTrX8/s640/11032012112.jpg To jakie fajne zdjątko :)

Dziękuje :)

Posted

Współczuję, a nie masz możliwości się "odznieczulić" Poza tym może dziewczynki mniej by Cię uczulały?

Żaba? Jaka Żaba? Przepraszam, ale tyle psiarni się przez mój dom przewinęło, że się gubię

ogolnie to laze co miesiac na zastrzyki odczuleniowe, ale to bardziej na roztocza :P a co u szczurow mnie uczulalo dokladnie nie wiem - jak wbily sie mocniej pazurkami to od razu mialam takie wielkie swedzace bable, a jak im sprzatalam to od razu katar, zalzawione oczy.

W kazdym razie nastepne gryzonie w moim domu to beda dwa swiniaki ;)

O Strofę mi chodziło :D

https://lh6.googleusercontent.com/-CYSOIadXKlI/T5KL1JQHz9I/AAAAAAAAJlM/-ifbNEJTrX8/s640/11032012112.jpg
ale pozuja! tylko Strofa powinna byc posrodku, wtedy fajnie by to wygladalo :D

Posted

Alicja napisał(a):
poczytaj ostatnie posty na wątku ...to będziesz wiedzieć o co biega ;)

Czytałam... :roll: Jakaż porażka :shake:

:: FiGa :: napisał(a):

E ja wiem, myślę, że Pamir i Strofa zajmują pierwsze miejsce wspólnie :evil_lol:

anka11 napisał(a):
ogolnie to laze co miesiac na zastrzyki odczuleniowe, ale to bardziej na roztocza :P a co u szczurow mnie uczulalo dokladnie nie wiem - jak wbily sie mocniej pazurkami to od razu mialam takie wielkie swedzace bable, a jak im sprzatalam to od razu katar, zalzawione oczy.

W kazdym razie nastepne gryzonie w moim domu to beda dwa swiniaki ;)

O Strofę mi chodziło :D

https://lh6.googleusercontent.com/-CYSOIadXKlI/T5KL1JQHz9I/AAAAAAAAJlM/-ifbNEJTrX8/s640/11032012112.jpg
ale pozuja! tylko Strofa powinna byc posrodku, wtedy fajnie by to wygladalo :D

E no to rzeczywiście nic z tego by nie było, szczerze współczuję ;)

Świnie są głupie :diabloti:

To Burak jest a nie Żaba :evil_lol:

Je w ogóle ustawić żeby się nie ruszały to lekki hardcor, a jeszcze żeby siedziały tak jak mi pasuje to niewykonalne :diabloti:

A tak poza tym to właśnie wybieram się z kumpelą na rolki, a jako że nie jeździłam ładnych parę lat to mogę się tu więcej nie pojawić osobiście :diabloti: W razie czego ktoś z rodziny napisze, żeby moim kundlom nowych domów szukać :evilbat:

Posted

Alicja napisał(a):
hahahahaha.....zakupiłaś sobie troszkę gipsu w zapasik :lol:

O dziwo poszło w miarę gładko. Zaliczyłam tylko jedną glebę :grins: a po tym to już luz totalny, stwierdziłam, że nie od parady ma się te 4 poduszki powietrzne :diabloti: ( 2 pośladki + 2 dość pokaźne cycki :evilbat: dodatkowo na upartego na brzuchu 5 poducha się znajdzie :evil_lol: ), z takim zabezpieczeniem jechałam na luzie. Jedyne z czym miałam problem to hamowanie :roll:
Wrrr a miało być jak z jazdą na rowerze... :mad:

Posted

Alicja napisał(a):
ufffff...czyli zwierzaki nadal mają dom :lol:

widziałaś nowe foty na schroniskowym (suni i piesia)?

Na szczęście tak :evil_lol:

Zaraz lecę zobaczyć :)

Posted

E no to rzeczywiście nic z tego by nie było, szczerze współczuję

Świnie są głupie

To Burak jest a nie Żaba

Je w ogóle ustawić żeby się nie ruszały to lekki hardcor, a jeszcze żeby siedziały tak jak mi pasuje to niewykonalne

swinie sa super, jak bylam mniejsza to mialam dwie, dobrze wspominam. w ogole najchetniej to bym miala stado rozowych swin(ew tych malych), ale swinie gryzonie tez sa fajne :lol:

Zaba bo robi z siebie zabe do zdjec :P

ale dobrze Ci poszlo i wyszlo to ustawienie, nie wyglada zle :D

Posted

anka11 napisał(a):
swinie sa super, jak bylam mniejsza to mialam dwie, dobrze wspominam. w ogole najchetniej to bym miala stado rozowych swin(ew tych malych), ale swinie gryzonie tez sa fajne :lol:

Zaba bo robi z siebie zabe do zdjec :P

ale dobrze Ci poszlo i wyszlo to ustawienie, nie wyglada zle :D

Te zwisłobrzuche są słodkie :loveu: takie tłuściutkie prosiaczki :evil_lol:

On w ogóle ma śmieszne pozy do snu. Jak mała poczuje się lepiej to wyjdę z nią za blok i nagram filmik jak po przyniesieniu piłki się na glebę rzuca :evil_lol: z nogami wyciągniętymi do tyłu, komicznie to wygląda :diabloti:

E tam, mogło być lepiej :eviltong:

Izabela124. napisał(a):

Szczurów i myszorów brakuje :razz:

understandme napisał(a):
No a kiedy zdjęcia będą? :D

Zdjęć nie mam ale jak coś mogę wrzucić filmiki ze środy.

• 1 month later...
Posted

Jak mała poczuje się lepiej to wyjdę z nią za blok i nagram filmik jak po przyniesieniu piłki się na glebę rzuca z nogami wyciągniętymi do tyłu, komicznie to wygląda

to dawaj :D

i co slychac? :)

Posted

[quote name='clockwork']i jeszcze jeeeden i jeeeszczeeee raaaz!!!!

Spełnienia niespełnionych i wytrwałości w tym co robisz!!!!

myślisz że od emerytury dociągnie ??

sto lat , sto lat , sto lat niech żyje nammmm a kto z nami nie wypije ... i jeszcze jeden i jeszcze raz... :drinking::Rose:

Posted

[CENTER]:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:[/CENTER]

• 3 months later...