basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 a tak w ogóle to witam Was, różowe stworzonka :loveu: Quote
Akadna Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']I co sama na serdelki gadasz brzydko :evil_lol: A ić :mad: to nie Serdelek, to mła Sis:loveu: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Werka']A ić :mad: to nie Serdelek, to mła Sis:loveu: widać pokrewieństwo, prawda?:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):No to teraz kto sprzeda taniej :diabloti: JA?! Gaduła ja jestem milczek okropny :eviltong: moge Ci za darmo oddać :razz: tylko sobie po niego przyjedź :diabloti: rzeczywiście.. a kto mi wczoraj 4 strony nagadał? :mad: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):moge Ci za darmo oddać :razz: tylko sobie po niego przyjedź :diabloti: rzeczywiście.. a kto mi wczoraj 4 strony nagadał? :mad: To mi przynieś :D To nie ja... :cool3: Może to duchy?? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):Ale muszę przyznać się choć z żalem że to nie ja fotki robiłam :razz: :evil_lol::evil_lol: No to szacun dla autora zdjęc :loveu: A tak w ogole to doberek :D Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol::evil_lol: No to szacun dla autora zdjęc :loveu: A tak w ogole to doberek :D Doberek Witamy z rana?? :hmmmm: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):To mi przynieś :D To nie ja... :cool3: Może to duchy?? :razz: Ale ja już w drodze przecież, nie bede zawracać po płaszcz :razz: Te duchy pisały pod Twoim nickiem :evil_lol: Quote
Akadna Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='basia bonnie']widać pokrewieństwo, prawda?:loveu: no, ba:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale ja już w drodze przecież, nie bede zawracać po płaszcz :razz: Te duchy pisały pod Twoim nickiem :evil_lol: No bo z mojego kompa :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):No bo z mojego kompa :evil_lol: pozwoliłaś im? :evil_lol: Quote
Bewarka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Trza sobie wybudować ściany anty-duchowe :diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):pozwoliłaś im? :evil_lol: A miałam inne wyjście lepiej żeby siedziały niż mnie straszyły :cool1: :diabloti: Justys95 napisał(a): Trza sobie wybudować ściany anty-duchowe :diabloti: Tylko gdzie ja takie kupię jeszcze płaszcz przeciw deszczowy muszę zakupić :lol: Quote
taxelina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 szukam i szukam i zdjec funi nie ma tylko koniki - piekne swoja droga Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 deer_1987 napisał(a):szukam i szukam i zdjec funi nie ma tylko koniki - piekne swoja droga Ups bałam się że ktoś to w końcu zauważy :diabloti: Wydało się :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):A miałam inne wyjście lepiej żeby siedziały niż mnie straszyły :cool1: Tylko gdzie ja takie kupię jeszcze płaszcz przeciw deszczowy muszę zakupić :lol: eee tam, boisz sie duchów? :evil_lol: przecież ja jade z płaszczem do Ciebie :cool3: :diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):eee tam, boisz sie duchów? :evil_lol: przecież ja jade z płaszczem do Ciebie :cool3: :diabloti: Tylko się pospiesz bo Edyta zażądała bym ciurka w całym oprzyrządowaniu odebrała :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 no nie wiem, rowerem troche to potrwa :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):no nie wiem, rowerem troche to potrwa :evil_lol: To traktorem :diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dobra cioteczki mykam na imprezkę :multi: Jak się uda to jutro spacerek z qmplem do parku a to oznacza świeże foteczki :diabloti: A teraz życzcie mi szczęścia może spotkam swojego księcia z bajki :evil_lol: Dobranoc :p Proszę o spokój w nocy :mad: żadnych rozruchów :cool1: Bo Luzia jest wszędzie jak Chuck Norris więc lepiej uważajcie :cool3: Quote
taxelina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tego sie nie da nie zauwazyc... zadamy fotek!! Quote
Pimpek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):Dobra cioteczki mykam na imprezkę :multi: Jak się uda to jutro spacerek z qmplem do parku a to oznacza świeże foteczki :diabloti: A teraz życzcie mi szczęścia może spotkam swojego księcia z bajki :evil_lol: Dobranoc :p Proszę o spokój w nocy :mad: żadnych rozruchów :cool1: Bo Luzia jest wszędzie jak Chuck Norris więc lepiej uważajcie :cool3: No to udanej imprezki, na księcia z bajki nie licz :evil_lol: żartuję,żartuję Dobranoc :p Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):To traktorem :diabloti: ale przecież ja już wyruszyłam :cool3: Jutro masz zrobić fotki!!! Koniecznie :mad: i życze owocnych poszukiwań księcia z bajki :lol: jakbyś znalazła dwóch, to możesz mi jednego podesłać :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nio i przyszlam ale nie nadrobilam bo dogo odmawia posluszenstwa:angryy: Quote
Recommended Posts