Luzia Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 anka11 napisał(a):jasne, jasne. Chodziło mi bardziej o to, że kiedyś imprezowali gdzie indziej w miejscach, na które nie chodziłam z psem na spacer, więc mi nie przeszkadzali :diabloti: jak ślicznie wygląda! pasuje jej taki new look hahah https://lh4.googleusercontent.com/-Rq8Ky1sqq08/TgOVTEsoWqI/AAAAAAAAIcE/4EEE-Ws5TG0/DSC03151.JPG :loveu::loveu: Jak na złość pchają się nie tam gdzie trzeba :cool1: :evil_lol: Pasuje czy nie na pewno się lepiej czuje! A to najważniejsze :) A no i pomyka w nowej obróżce błękitnej od Taks :diabloti: Dzięki :loveu: Tak w ogóle to po strzyżeniu się okazało, że Funia jest bardzo zgrabnym psiakiem, czyli jednak odpowiednie karmienie robi swoje ;) Przypomnę, że Funia urodziła się ok 1995 :cool1: Izabela124. napisał(a):W końcu na dogo zajrzałaś i nawet fotki dałaś :P Fajnie Funi w nowej fryzurce :) Ja na dogo zaglądam regularnie, tylko nie piszę już regularnie jak kiedyś, jakoś straciłam do tego forum serce ;) Tylko strasznie mi głupkowato odrasta :oops: Quote
anka11 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 A no i pomyka w nowej obróżce błękitnej od Taks w końcu widzać hehehe ;) 1995, to ma tyle lat co ja :evil_lol: super się psina trzyma oby tak dalej! Quote
Luzia Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 No dokładnie o to chodzi :evil_lol: A kiedy urodzinki obchodzisz? :lol: Quote
anka11 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 20 kwietnia :) a co do obróżki - w takim razie poproszę o zdjęcie w niej na następny raz ;) Quote
Luzia Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 anka11 napisał(a):20 kwietnia :) a co do obróżki - w takim razie poproszę o zdjęcie w niej na następny raz ;) A nie no to jest kawałek, moja Stara obchodzi urodzinki 08.12 bo wtedy do mnie przyszła tak na stałe :) Postaram się wstawić jak tylko dorwę czyjś aparat :) Obróżka wygląda tak ( zdjęcie autorstwa Taks ) Quote
anka11 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 haha, jak to brzmi w ogóle "moja Stara" ;) uwielbiam obróżki Taks, bo są orginalne i do tego taniutkie :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ale fajnie Funi w nowej fryzurze:loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 anka11 napisał(a):haha, jak to brzmi w ogóle "moja Stara" ;) uwielbiam obróżki Taks, bo są orginalne i do tego taniutkie :loveu: Bo tak na nią mówię :diabloti: ( nie mylić z moją Mamą ;) bo o niej jaka by nie była tak się nie wyrażam. Wiem że to takie trochę staro świeckie, ale uważam, że matka to jednak matka, nie żadna "stara" :roll: ). Ale jeśli chodzi o psa to wołam na nią od dawna już Stara, ewentualnie Tara jak mi podejdzie :evil_lol: Nom ślicznie w niej wygląda to fakt :loveu: Marta_Ares napisał(a):ale fajnie Funi w nowej fryzurze:loveu: :loveu: Dzięki problem w tym, że nie jest jej już tak fajnie :shake: Quote
anka11 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 staro świeckie? hmm.. ja ogólnie też nie mówię tak na moją mamę - jedyne co to używam słowa 'stazi', ale mówie to w takim pozytywnym znaczeniu, oni o tym wiedzą i się z tego śmieją, ale nie powiedziałąbym np. moi starzy, bo to już jak dla mnie jest niemile z mojej strony hihi nie umiem tego wytlmaczyc ale moze zrozumiesz :) Nom ślicznie w niej wygląda to fakt no ja jeszcze nie wiem jak w niej wyglada :lol: Quote
Luzia Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 anka11 napisał(a):staro świeckie? hmm.. ja ogólnie też nie mówię tak na moją mamę - jedyne co to używam słowa 'stazi', ale mówie to w takim pozytywnym znaczeniu, oni o tym wiedzą i się z tego śmieją, ale nie powiedziałąbym np. moi starzy, bo to już jak dla mnie jest niemile z mojej strony hihi nie umiem tego wytlmaczyc ale moze zrozumiesz :) no ja jeszcze nie wiem jak w niej wyglada :lol: Rozumiem Cię doskonale - choć szczerze mówiąc na ojca od dawna mówię "stary" :diabloti: Parę razy nawet zwracałam uwagę moim znajomym żeby tak się nie wyrażali :evil_lol: Kurcze no, aparat mi babka z ciotką zepsuły jak sobie do Watykanu pojechały na beatyfikację :roll: Nie wiem czy któraś usiadła (obie są słusznych rozmiarów :diabloti: ), czy w torbie czymś zgniotły, jedno jest pewne aparatu już się nie opłaci naprawiać bo wyjdzie drożej niż za nowy :-( Quote
Tepes Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 dzień dibry:multi: Luzia napisał(a): Dobra kończę bo zaczynam zrzędzić :diabloti: No to obiecane daaaawno temu fotki :evil_lol: jak na prowdziwego Poloka przystało zrzędzić trzeba:diabloti: https://lh4.googleusercontent.com/-T26yX11HTu4/TcKVcdgUx6I/AAAAAAAAIEk/7z75XpNvHRQ/DSC02697.JPG przystojniak:loveu::loveu: coś Ty zrobiła Funi?:-o:diabloti: bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedny pies:evil_lol: Quote
Luzia Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Tepes napisał(a):dzień dibry:multi: jak na prowdziwego Poloka przystało zrzędzić trzeba:diabloti: https://lh4.googleusercontent.com/-T26yX11HTu4/TcKVcdgUx6I/AAAAAAAAIEk/7z75XpNvHRQ/DSC02697.JPG przystojniak:loveu::loveu: coś Ty zrobiła Funi?:-o:diabloti: bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedny pies:evil_lol: Dzień dobry, cześć i czołem :lol: Kiedy ja nie lubię :evil_lol: ( no może czasami ) :diabloti: No wiesz musi nadrabiać za właścicielkę :cool1: To nie ja :grins: Ino fryzjer :evil_lol: Biedna to ja jestem, bo od czasu kiedy ją ostrzygłam zachowuje się jak szczeniak :roll: Quote
Tepes Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 a jo uwielbiom narzekać:diabloti: haha no widzisz sama se zawiniłas:evil_lol: Quote
Luzia Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 To dawaj :lol: Wiem, ale teraz już nic nie poradzę :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 niee lepi nie bo tu miejsca by na wszystko nie starczyło:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Czesc buraku :diabloti: https://lh4.googleusercontent.com/-T26yX11HTu4/TcKVcdgUx6I/AAAAAAAAIEk/7z75XpNvHRQ/DSC02697.JPG To jest boskie :loveu: A ja i tak zdania nie zmienie,..,. Skrzywdzilas Funie ta fryzura :lol: Quote
Avaloth Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ale śmiesznie Funiak wygląda :evil_lol::loveu: Łał, nie wiedziałam że ona ma tyle lat, świetnie się trzyma :) Ja też na rodziców nigdy starszy nie mówię, jednak co rodzice to rodzice i szacunku trochę nie zaszkodzi ;) Co z Waszym zlotem? Quote
Luzia Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Tepes']niee lepi nie bo tu miejsca by na wszystko nie starczyło:evil_lol: Oj tam nie przejmuj się miejscem, jego na tym forum aż nad to :evilbat: [quote name=':: FiGa ::']Czesc buraku :diabloti: https://lh4.googleusercontent.com/-T26yX11HTu4/TcKVcdgUx6I/AAAAAAAAIEk/7z75XpNvHRQ/DSC02697.JPG To jest boskie :loveu: A ja i tak zdania nie zmienie,..,. Skrzywdzilas Funie ta fryzura :lol: A Ty znowu swoje :diabloti: Taaa szczególnie z tą plamą w okolicach jego ucha :eviltong: Ona jest innego zdania :evil_lol: Poza tym ja też jestem zadowolona bo w końcu sypia ze mną pod kocem bo jej zimno w nocy :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Avaloth']Ale śmiesznie Funiak wygląda :evil_lol::loveu: Łał, nie wiedziałam że ona ma tyle lat, świetnie się trzyma :) Ja też na rodziców nigdy starszy nie mówię, jednak co rodzice to rodzice i szacunku trochę nie zaszkodzi ;) Co z Waszym zlotem? Śmiesznie :mad: Wygląda ślicznie :eviltong: A no ma, wiesz jak się o psa dba tak wygląda :) Jedyne czego się kiedykolwiek bałam to tego, że się spasie, ale na szczęście dajemy radę. Odpowiednia ilość ruchu i do tego dobra karma czyni cuda :multi: I słusznie, nie można krytykować kogoś kto spłodził kogoś tak zajebistego :evil_lol: Chyba duuuuupa za przeproszeniem :-( Nie dam rady finansowo :-( Zjadły mnie psy w potrzebie :roll: Quote
Tepes Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 no niby jest ale wątpia, że ktoś oprócz Ciebie chce słuchać mego narzekania :evil_lol: Quote
motyleqq Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ale mi się Pamir podoba :loveu: dobry wieczór w ogóle :cool3: Quote
Luzia Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Angi']:loveu: Hej :loveu: .... Witamy w naszych skromnych progach :loveu: [quote name='Tepes']no niby jest ale wątpia, że ktoś oprócz Ciebie chce słuchać mego narzekania :evil_lol: Ale to moja galeria :diabloti: Zawsze możesz napisać drobnym druczkiem tego się nigdy nikomu czytać nie chce :evil_lol: [quote name='motyleqq']ale mi się Pamir podoba :loveu: dobry wieczór w ogóle :cool3: Chcesz? :cool3: Z zapasem karmy na rok Ci dam, no i dwa koce dostaniesz dodatkowo... Tak na wszelki wypadek :diabloti: Witamy, witam i częściej zapraszamy :multi::razz: Quote
Recommended Posts