Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
jasne, jasne. Chodziło mi bardziej o to, że kiedyś imprezowali gdzie indziej w miejscach, na które nie chodziłam z psem na spacer, więc mi nie przeszkadzali :diabloti:

jak ślicznie wygląda! pasuje jej taki new look hahah

https://lh4.googleusercontent.com/-Rq8Ky1sqq08/TgOVTEsoWqI/AAAAAAAAIcE/4EEE-Ws5TG0/DSC03151.JPG :loveu::loveu:

Jak na złość pchają się nie tam gdzie trzeba :cool1: :evil_lol:

Pasuje czy nie na pewno się lepiej czuje! A to najważniejsze :)
A no i pomyka w nowej obróżce błękitnej od Taks :diabloti:

Dzięki :loveu: Tak w ogóle to po strzyżeniu się okazało, że Funia jest bardzo zgrabnym psiakiem, czyli jednak odpowiednie karmienie robi swoje ;) Przypomnę, że Funia urodziła się ok 1995 :cool1:

Izabela124. napisał(a):
W końcu na dogo zajrzałaś i nawet fotki dałaś :P
Fajnie Funi w nowej fryzurce :)

Ja na dogo zaglądam regularnie, tylko nie piszę już regularnie jak kiedyś, jakoś straciłam do tego forum serce ;)
Tylko strasznie mi głupkowato odrasta :oops:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A no i pomyka w nowej obróżce błękitnej od Taks

w końcu widzać hehehe ;)

1995, to ma tyle lat co ja :evil_lol: super się psina trzyma oby tak dalej!

Posted

anka11 napisał(a):
20 kwietnia :)

a co do obróżki - w takim razie poproszę o zdjęcie w niej na następny raz ;)

A nie no to jest kawałek, moja Stara obchodzi urodzinki 08.12 bo wtedy do mnie przyszła tak na stałe :)

Postaram się wstawić jak tylko dorwę czyjś aparat :)
Obróżka wygląda tak ( zdjęcie autorstwa Taks )

Posted

anka11 napisał(a):
haha, jak to brzmi w ogóle "moja Stara" ;)

uwielbiam obróżki Taks, bo są orginalne i do tego taniutkie :loveu:

Bo tak na nią mówię :diabloti: ( nie mylić z moją Mamą ;) bo o niej jaka by nie była tak się nie wyrażam. Wiem że to takie trochę staro świeckie, ale uważam, że matka to jednak matka, nie żadna "stara" :roll: ). Ale jeśli chodzi o psa to wołam na nią od dawna już Stara, ewentualnie Tara jak mi podejdzie :evil_lol:

Nom ślicznie w niej wygląda to fakt :loveu:

Marta_Ares napisał(a):
ale fajnie Funi w nowej fryzurze:loveu: :loveu:

Dzięki problem w tym, że nie jest jej już tak fajnie :shake:

Posted

staro świeckie? hmm.. ja ogólnie też nie mówię tak na moją mamę - jedyne co to używam słowa 'stazi', ale mówie to w takim pozytywnym znaczeniu, oni o tym wiedzą i się z tego śmieją, ale nie powiedziałąbym np. moi starzy, bo to już jak dla mnie jest niemile z mojej strony hihi nie umiem tego wytlmaczyc ale moze zrozumiesz :)

Nom ślicznie w niej wygląda to fakt

no ja jeszcze nie wiem jak w niej wyglada :lol:

Posted

anka11 napisał(a):
staro świeckie? hmm.. ja ogólnie też nie mówię tak na moją mamę - jedyne co to używam słowa 'stazi', ale mówie to w takim pozytywnym znaczeniu, oni o tym wiedzą i się z tego śmieją, ale nie powiedziałąbym np. moi starzy, bo to już jak dla mnie jest niemile z mojej strony hihi nie umiem tego wytlmaczyc ale moze zrozumiesz :)

no ja jeszcze nie wiem jak w niej wyglada :lol:

Rozumiem Cię doskonale - choć szczerze mówiąc na ojca od dawna mówię "stary" :diabloti: Parę razy nawet zwracałam uwagę moim znajomym żeby tak się nie wyrażali :evil_lol:

Kurcze no, aparat mi babka z ciotką zepsuły jak sobie do Watykanu pojechały na beatyfikację :roll: Nie wiem czy któraś usiadła (obie są słusznych rozmiarów :diabloti: ), czy w torbie czymś zgniotły, jedno jest pewne aparatu już się nie opłaci naprawiać bo wyjdzie drożej niż za nowy :-(

Posted

Tepes napisał(a):
dzień dibry:multi:

jak na prowdziwego Poloka przystało zrzędzić trzeba:diabloti:

https://lh4.googleusercontent.com/-T26yX11HTu4/TcKVcdgUx6I/AAAAAAAAIEk/7z75XpNvHRQ/DSC02697.JPG
przystojniak:loveu::loveu:

coś Ty zrobiła Funi?:-o:diabloti:
bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedny pies:evil_lol:

Dzień dobry, cześć i czołem :lol:

Kiedy ja nie lubię :evil_lol: ( no może czasami ) :diabloti:

No wiesz musi nadrabiać za właścicielkę :cool1:

To nie ja :grins: Ino fryzjer :evil_lol: Biedna to ja jestem, bo od czasu kiedy ją ostrzygłam zachowuje się jak szczeniak :roll:

Posted

Ale śmiesznie Funiak wygląda :evil_lol::loveu:
Łał, nie wiedziałam że ona ma tyle lat, świetnie się trzyma :)

Ja też na rodziców nigdy starszy nie mówię, jednak co rodzice to rodzice i szacunku trochę nie zaszkodzi ;)

Co z Waszym zlotem?

Posted

[quote name='Tepes']niee lepi nie bo tu miejsca by na wszystko nie starczyło:evil_lol:

Oj tam nie przejmuj się miejscem, jego na tym forum aż nad to :evilbat:

[quote name=':: FiGa ::']Czesc buraku :diabloti:

https://lh4.googleusercontent.com/-T26yX11HTu4/TcKVcdgUx6I/AAAAAAAAIEk/7z75XpNvHRQ/DSC02697.JPG
To jest boskie :loveu:

A ja i tak zdania nie zmienie,..,. Skrzywdzilas Funie ta fryzura :lol:

A Ty znowu swoje :diabloti:

Taaa szczególnie z tą plamą w okolicach jego ucha :eviltong:

Ona jest innego zdania :evil_lol: Poza tym ja też jestem zadowolona bo w końcu sypia ze mną pod kocem bo jej zimno w nocy :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Avaloth']Ale śmiesznie Funiak wygląda :evil_lol::loveu:
Łał, nie wiedziałam że ona ma tyle lat, świetnie się trzyma :)

Ja też na rodziców nigdy starszy nie mówię, jednak co rodzice to rodzice i szacunku trochę nie zaszkodzi ;)

Co z Waszym zlotem?

Śmiesznie :mad: Wygląda ślicznie :eviltong:
A no ma, wiesz jak się o psa dba tak wygląda :) Jedyne czego się kiedykolwiek bałam to tego, że się spasie, ale na szczęście dajemy radę. Odpowiednia ilość ruchu i do tego dobra karma czyni cuda :multi:

I słusznie, nie można krytykować kogoś kto spłodził kogoś tak zajebistego :evil_lol:

Chyba duuuuupa za przeproszeniem :-( Nie dam rady finansowo :-( Zjadły mnie psy w potrzebie :roll:

Posted

[quote name='Angi']:loveu: Hej :loveu: ....

Witamy w naszych skromnych progach :loveu:

[quote name='Tepes']no niby jest ale wątpia, że ktoś oprócz Ciebie chce słuchać mego narzekania :evil_lol:

Ale to moja galeria :diabloti: Zawsze możesz napisać drobnym druczkiem tego się nigdy nikomu czytać nie chce :evil_lol:

[quote name='motyleqq']ale mi się Pamir podoba :loveu:

dobry wieczór w ogóle :cool3:

Chcesz? :cool3: Z zapasem karmy na rok Ci dam, no i dwa koce dostaniesz dodatkowo... Tak na wszelki wypadek :diabloti:

Witamy, witam i częściej zapraszamy :multi::razz: