Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Tepes napisał(a):haha można i tak:evil_lol: jakbych tak powiedziała mojemu bratu to mi mie walnył i byłby spokój:evil_lol: bo komp w sumie jego:D nie lubia ojca Mateusza bych go mogła z pentagramem pogonić:diabloti: no wiesz ten komputer jest mój :diabloti: za internet też ja płacę :diabloti::diabloti: wiec Julka ma przesrane :diabloti::diabloti::diabloti: To daj znać chętnie się przyłączę :cool3: Avaloth napisał(a):od Justina bibera do ojca Mateusza w kilka godzin :evil_lol::evil_lol: u mnie też pogoda straszna, zimno i deszcz:shake: Bo to rozwojowa galeria jest :diabloti: Załóżmy koło osób niezadowolonych z pogody. :evil_lol: A mi dalej obroże nie doszły :angryy::angryy::angryy: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Kiltixa 3 na allegro zamówiłam bo strach gdziekolwiek się ruszyć. Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 pfff już myślałach, że jakieś zwykłe a tu przecieklwszczowe ^^ my zawsze mieli Preventic ale nie ma ji już...Kiltix nom sie nie sprawdzoł kleszcze se właziły jak gdyby nigdy nic a teroz mom w sumie nawet nie wiem co coś ba B ale nie pamietom nazwy Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Zwykłych nam na razie starczy :lol: Już kupiłam sledy debilowi ostatnio i okazały się za małe :evil_lol: muszę się z Gopsową wymienić bo u niej odwrotna sytuacja :lol: Jeszcze w zaplanowanych wydatkach mam kaganiec i damy sobie na jakiś czas spokój. Zainwestuję w siebie teraz trochę dla odmiany :evilbat: A no i zapomniałam że jeszcze adresówki kundlom sprezentowałam :lol: Co do obróż na pchły to pytałam i czytałam i każdy kiltixa najbardziej poleca dlatego mimo ceny się zdecydowałam. Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 no widziałach na wątku obrożowym:) a tam jo wola psu kupić coś niż sobie no widzisz u mie to była kasa wyrzucono w błoto;) Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Śledzisz mnie :lol: No wiesz to co mam spokojnie mi na razie wystarcza :evil_lol: Już szczerze powiedziawszy sama nie pamiętam co mam bo najczęściej zakładam skórzaną obrożę i smycz :lol: Poza tym mam jakiś kąplecik rogza, muskata, kilka obróż, jakieś smycze. No troszkę się nazbierało tego dziadostwa :evilbat: Tylko Funia biedna poszkodowana przez los ma jedną obrożę i do niej adresówkę w kształcie krowy :loveu: Więcej jej nie potrzeba bo i tak na smyczy wcale nie chodzi ( jej smycz ma kilka lat a wygląda jak by wczoraj była kupiona :) ). Nie strasz mnie :mad: Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 nie Ciebie ino watek obrożowy:diabloti: haha w kształcie krowy how sweet:evil_lol: nie strasz ino godom, że u mie nie działała no cóż:lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Luzia napisał(a): Zainwestuję w siebie teraz trochę dla odmiany :evilbat: I zas zulic zacznie :shake: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):I zas zulic zacznie :shake: O nowej bluzce myślałam akurat Ty cholero Ty :evil_lol: A swoją drogą napiła bym się piwka dziś bo już dawno nie piłam :lol: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Tepes napisał(a):nie Ciebie ino watek obrożowy:diabloti: haha w kształcie krowy how sweet:evil_lol: nie strasz ino godom, że u mie nie działała no cóż:lol: Tak jasne teraz się tłumacz :lol: Śliczna jest :loveu: i ma takie słitaśnie różki xD Ta jasne :lol: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Zdjęcie ID :) Ten w kształcie łapki jest dla tymczasów i jest czarno-srebrny choć wyszedł inaczej :) Dla Funi 1 bo ona ma tylko jedną obrożę :lol: Quote
Avaloth Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 no to teraz na trzy-cztery dzwonimy do Luziy:evil_lol: ten z krową fajny :D Bo to rozwojowa galeria jest :diabloti: widzę właśnie :evil_lol: u mnie preventic za to się w ogóle nie sprawdził, kleszcz na kleszczu.. kiltix też tak średnio, ale nie znalazłam niczego lepszego więc łazi w tym. on po prostu jest Krową i substancje przeznaczone na ochronę psów nie działają :eviltong: Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Możesz dzwonić z play mam :evil_lol: Wiem bo to dla Funi :loveu: A weź nic mi się ostatnio nie chce, ale aparat naprawiłam. Mam tylko nadzieję że u mnie w miarę się sprawdzi bo to jakaś masakra, psy od 3-4 tygodni nie były w lesie ani parku :angryy: Bo strach, łażą tylko na miasto ;/ Quote
Avaloth Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 u większości kiltix działa, na Krówa nie działa ani preventic, ani frontline, ani fiprex ani kiltix xd chociaż ten ostatni już najlepiej. Ale i tak w sezonie kilka kleszczy tygodniowo jest. Ja we wrześniu kończę umowę z era w końcu i przechodzę do play, wtedy będę dzwonić, na razie mnie stać tylko do ery :evil_lol: trzeba było się nie chwalic, teraz Cię będziemy molestowac o zdjęcia :D Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Avaloth napisał(a):u większości kiltix działa, na Krówa nie działa ani preventic, ani frontline, ani fiprex ani kiltix xd chociaż ten ostatni już najlepiej. Ale i tak w sezonie kilka kleszczy tygodniowo jest. Ja we wrześniu kończę umowę z era w końcu i przechodzę do play, wtedy będę dzwonić, na razie mnie stać tylko do ery :evil_lol: trzeba było się nie chwalic, teraz Cię będziemy molestowac o zdjęcia :D To mam nadzieję że moje nie są Krowopodobne :lol: Ups... No to się wkopałam :evilbat: No ale do września nie podzwonisz :lol: Phi też mi :evil_lol: Tłumów w galerii nie przewiduję więc mało osób podejrzewam o molestowanie :grins: Quote
anka11 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ja we wrześniu kończę umowę z era w końcu i przechodzę do play, wtedy będę dzwonić, na razie mnie stać tylko do ery zazdroszcze.. ja też mam w erze i nie mogę z nią wytrzymać! :evil_lol: Phi też mi Tłumów w galerii nie przewiduję więc mało osób podejrzewam o molestowanie ale nie potrzeba tłumów - kilka nas wystarczy jeśli będziemy wytrwałe, a zapewne będziemy :cool3: no więc... PROSIMY O FOTKI! <przy okazji jak będzie opcja poproszę o Jazza vel Dżastina hihihi> Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 anka11 napisał(a):zazdroszcze.. ja też mam w erze i nie mogę z nią wytrzymać! :evil_lol: ale nie potrzeba tłumów - kilka nas wystarczy jeśli będziemy wytrwałe, a zapewne będziemy :cool3: no więc... PROSIMY O FOTKI! <przy okazji jak będzie opcja poproszę o Jazza vel Dżastina hihihi> To po co w erze brałaś? :evil_lol: No tak :diabloti: Nie no postaram się jutro coś cyknąć o ile pogoda dopisze ;) Szczurki może też gdzieś się trafią :evil_lol: Quote
anka11 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 to nie ja tylko mój tata... a pogoda dopisze tera ma być kilka dni ciepłych :) dzisiaj zresztą już się zaczęło - nie wiem jak u Was, ale u nas było 18 stopni :eviltong: Szczurki może też gdzieś się trafią wdzieczna bede! ;) Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 anka11 napisał(a):to nie ja tylko mój tata... a pogoda dopisze tera ma być kilka dni ciepłych :) dzisiaj zresztą już się zaczęło - nie wiem jak u Was, ale u nas było 18 stopni :eviltong: wdzieczna bede! ;) Uuu to współczuję, ja osobiście w życiu bym w erze telefonu nie chciała mieć. Dokładnie :cool3: Dziś robiłam zdjęcia ale tylko w przytulisku ;) Nie wiem ile stopni było, ale jak dla mnie to było zdecydowanie za ciepło :diabloti: :p Quote
anka11 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 dzięki, też se współczuje hahah strasznie mało osób ma w erze, więc do nikogo nie mam darmowych i to największy minus ;) poza tym są problemy z internetem w komie itd. jak masz jakieś fajne psiska z przytuliska to też możesz pokazać chyba, że wrzuciłaś do jakiegoś konkretnego tematu no mogłoby być trochę chłodniej, ale słonko ma być, bo bez niego nie chce się życ :lol: przynajmniej mi ;) Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 anka11 napisał(a):dzięki, też se współczuje hahah strasznie mało osób ma w erze, więc do nikogo nie mam darmowych i to największy minus ;) poza tym są problemy z internetem w komie itd. jak masz jakieś fajne psiska z przytuliska to też możesz pokazać chyba, że wrzuciłaś do jakiegoś konkretnego tematu no mogłoby być trochę chłodniej, ale słonko ma być, bo bez niego nie chce się życ :lol: przynajmniej mi ;) Nie ma to jak szczerość :evil_lol: Ja w tel. z internetu nie korzystam bo mi nie wygonie :lol: Jeśli tak to no problem :diabloti: Zaraz zasypię wątek psiaczkami z przytuliska :diabloti::diabloti: Dla mnie idealna temp. to tak między 0 a 20*C :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 No to zdjęcia :evilbat: ( tylko wybrane) Amber Pies który szczególnie zapadł mi w serce - Elza - mam nadzieję że w końcu miejsce u mnie się zwolni i wezmę ją na DT i socjal... Nutka taki haszczakowaty kundel :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Neronek Pieronek :loveu: Dorcia: Kika.. Moja ulubienica która poszła do adopcji, z jednej strony super.. Z drugiej... Nie byłam w stanie się z nią pożegnać bo się poryczałam :-( A tu ja z Kiką Quote
Luzia Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Borysek Maja w wersji: "Kochaj mnie" Znowu Nutka: I na koniec paróweczka Xenia: :evil_lol: To by było na koniec ;) Quote
Recommended Posts