Luzia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 anka11 napisał(a):może zaproponuj jakąś wywoławczą haha aa.. tylko nie wiem, czy będzie mnie na nie stać.... bo tera to nie ma nawet 150 na zlot, a co dopiero milion na drzwii... chyba, że mi je zostawisz i jak uzbieram to za JAKIŚ czas kupię :evil_lol: haha! ej, ale szczerze to ja go HEJTUJE tylko dlatego bo to mi się podoba i lubię. trza se czasem z kogoś pożartować a tak ogólnie to mam w noosie co on tam se robi i w pewnym sensie nic do niego nie mam ;d może to trochę głupie, ale co tam :eviltong: No nie wiem, nie wiem. Muszę się zorientować po ile chodzą takie dzieła sztuki :evil_lol: Ja jadę pod namiocik więc się nie martwię :lol: :-o Zaraz się jeszcze dowiemy że Lofffciasz Justynka Biberka i to będzie takie słitaśne :loveu: :evil_lol: Quote
anka11 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ok, to masz dużo czasu, a ja już zacznę zbierać hehe ;d Zaraz się jeszcze dowiemy że Lofffciasz Justynka Biberka i to będzie takie słitaśne haha nie, nie jest w moim typie - ani fizycznie ani gatunek muzki mi nie podchodzi :lol: ale denerwujący są ludzie, którzy tak go nienawidzą, chcą go zabić... to tylko chłop i mnie bardziej wkurza to wszystko co go otacza, te fangirly itd. Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 anka11 napisał(a):ok, to masz dużo czasu, a ja już zacznę zbierać hehe ;d haha nie, nie jest w moim typie - ani fizycznie ani gatunek muzki mi nie podchodzi :lol: ale denerwujący są ludzie, którzy tak go nienawidzą, chcą go zabić... to tylko chłop i mnie bardziej wkurza to wszystko co go otacza, te fangirly itd. Spoko, tylko wiesz czasem może Cię cena przerosnąć :evilbat: Mnie od nie tyle denerwuje co bawi, szczególnie ten jego dziecinny głosik :loveu: O słitaśnych sziweczynkach pokemonkach nie wspomnę :lol: Quote
anka11 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Spoko, tylko wiesz czasem może Cię cena przerosnąć to mi obniżysz po 'znajomościii' coo? :lilangel: hahaha Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Czesc Kochanie :loveu: Ale sie rozgadalyscie :diabloti: Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 anka11 napisał(a):to mi obniżysz po 'znajomościii' coo? :lilangel: hahaha Może, może... Zobaczymy jeszcze :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Czesc Kochanie :loveu: Ale sie rozgadalyscie :diabloti: Phi :roll: Teraz sobie o mnie przypomniała :cool1: My? TO nie ja :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Booo... ciezki weekend mialam nooo :lol: :oops: Nieeee, co zlego to nie Tyyy :siara: Quote
Luzia Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Już ja wiem jak wygląda Twój ciężki weekend :evilbat: No właśnie :grins: Quote
Tepes Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 tu naklachane o dupie marynie fotki by sie przydały:diabloti: Quote
Luzia Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 No i tego postu właśnie się bałam :lol: Zdjęć niestety brak ale jak coś to zapraszam do nas na sesję :evil_lol: Czekam na obroże to się wybierzemy na jakiś normalny spacer a nie tylko po mieście. A poza tym pies mnie wczoraj potraktował ząbkami :grins: Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Luzia napisał(a):Już ja wiem jak wygląda Twój ciężki weekend :evilbat: No właśnie :grins: :lol: :lol: Oj tam oj tam :lol: Pies Cie ugryzl? :crazyeye: A zyje? :lol: Quote
Luzia Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Tylko nie oj tam, oj tam... Błagam :evil_lol: On tak :evilbat: gorzej moja ręka :lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 :calus: :calus: Kurus sie kochanie :calus: Quote
Luzia Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Samo przejdzie co tu kurować :evil_lol: Najgorsze że mi w ścięgno trafił i mam rączkę "troszkę" niesprawną i spuchniętą :lol: Ale zabezpieczyłam sobie łapkę bandażem elastycznym dzięki czemu nie urażam jej non stop więc jest spoko :) Tylko na spacerach Pamirowi nie wygodnie bo on przyzwyczajony przy lewej nodze chodzić a teraz musi z prawej iść bo lewa ręka nie czynna :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ojojojoj, bieeeeddddaaactwoooo :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Luzia napisał(a):No i tego postu właśnie się bałam :lol: Zdjęć niestety brak ale jak coś to zapraszam do nas na sesję :evil_lol: Czekam na obroże to się wybierzemy na jakiś normalny spacer a nie tylko po mieście. A poza tym pies mnie wczoraj potraktował ząbkami :grins: haha no cóż:diabloti: ja juz sie pakuja Bona pod pacha i jademy do Tarnobrzega a co:loveu::evil_lol: z tymi zębami to po prostu z miłości:loveu::diabloti: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Marlena:) napisał(a):Ojojojoj, bieeeeddddaaactwoooo :evil_lol: :diabloti::diabloti: Tepes napisał(a):haha no cóż:diabloti: ja juz sie pakuja Bona pod pacha i jademy do Tarnobrzega a co:loveu::evil_lol: z tymi zębami to po prostu z miłości:loveu::diabloti: Nie no pogodna u nas tak brzydka że nie da rady robić zdjęci tym moim gównem :angryy: Jak coś się polepszy to zrobię kilka :) Gdzie jesteście? :razz: Już ta godzina a tu nikt mi do drzwi nie puka :evil_lol: Taaaa :evilbat: Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 u mie z pogodą tak samo...zimno jak cholera i deszczowo... jo właśnie błądza se bo nie podałaś mi adresu:evil_lol: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Nie no zimno to nie jest ( przynajmniej mi nigdy nie jest zimno :evil_lol: ), ale ten deszcz zniechęca trochę do życia ;) A gdzie już jesteś? :cool1: Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 u mie jest strasznie zimno wróciłach z psem i mi uszy odpadają:evil_lol: a Ty sie mie pytosz kaj, zem jest nigdy w życiu w Tarnobrzegu nie byłach<chyba>:diabloti: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Tepes napisał(a):u mie jest strasznie zimno wróciłach z psem i mi uszy odpadają:evil_lol: a Ty sie mie pytosz kaj, zem jest nigdy w życiu w Tarnobrzegu nie byłach<chyba>:diabloti: Ja z psami siostrę wysłałam :evil_lol: Chyba? :lol: to się zdecyduj :D Chciała bym zaprosić wszystkich na wątek Miśka. Pilnie szukamy DT, ludzie chcą go powiesić :( Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 no widzisz jo musiałach iś bo nie ma nikogo:evil_lol: wydaje mi sie, że nie byłach:diabloti: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Nie miała innego wyjścia :diabloti: Inaczej by na kompa nie weszła wcale :evil_lol: Jak mogłaś :diabloti: Takie "piękne" miasto i ojca Mateusza kręcą niedaleko :diabloti: zawsze mogła byś mu rower podprowadzić :lol: Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 haha można i tak:evil_lol: jakbych tak powiedziała mojemu bratu to mi mie walnył i byłby spokój:evil_lol: bo komp w sumie jego:D nie lubia ojca Mateusza bych go mogła z pentagramem pogonić:diabloti: Quote
Avaloth Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 od Justina bibera do ojca Mateusza w kilka godzin :evil_lol::evil_lol: u mnie też pogoda straszna, zimno i deszcz:shake: Quote
Recommended Posts