Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia napisał(a):
Witamy :)

A no przypałętało się to jakiś czas temu do mnie i teraz się odkleić nie chce :evilbat:

fajny Ci się przyplątał :grins:

Upss... Wiedziałam że o czymś zapomniałam :shock:

...................:diabloti:

Posted

Podanie
Zwracam się z prośbą o anulowanie mi nałożonej opłaty dodatkowej (nr mandatu) za przejazd bez ważnego dokumentu uprawniającego do ulgi. W załączeniu przesyłam poświadczoną za zgodność kopię legitymacji oraz kopię dowodu wpłaty opłaty manipulacyjnej. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

I podpis Twój. Ot, cała filozofia leniuchu :eviltong:

Teraz tylko kopiuj wklej, małe dopiski i zrobione ;)

Posted

przyszłam pooglądać szczurka, a dokładnie - już doczytałam :cool3: - Justyna
i znalazłam tylko jednego posta z jego zdjęciami! Nie wiem czy nie umiem szukać, ale przeglądnęłam 20 stron...
http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TGZ-fR7sOII/AAAAAAAAFgE/Lb_m1gpIB1s/DSCN7725.jpg
:loveu::loveu::loveu::loveu:
jakoś nigdy mi się nie podobało takie dzikie umaszczenie, ale on ma coś w sobie, że podoba mi się bardzij niż albinosek :lol:

poza tym strasznie szybko Ci sie zmieniają ci tymczasowicze, przez te kilkanaście stron chyba naliczyłam 4[..?] hihi

Posted

*Monia* napisał(a):
Podanie
Zwracam się z prośbą o anulowanie mi nałożonej opłaty dodatkowej (nr mandatu) za przejazd bez ważnego dokumentu uprawniającego do ulgi. W załączeniu przesyłam poświadczoną za zgodność kopię legitymacji oraz kopię dowodu wpłaty opłaty manipulacyjnej. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

I podpis Twój. Ot, cała filozofia leniuchu :eviltong:

Teraz tylko kopiuj wklej, małe dopiski i zrobione ;)

I tak już za późno :diabloti: Jak zawsze lenistwo przeważyło sprawę :evil_lol:

anka11 napisał(a):
przyszłam pooglądać szczurka, a dokładnie - już doczytałam :cool3: - Justyna
i znalazłam tylko jednego posta z jego zdjęciami! Nie wiem czy nie umiem szukać, ale przeglądnęłam 20 stron...
http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TGZ-fR7sOII/AAAAAAAAFgE/Lb_m1gpIB1s/DSCN7725.jpg
:loveu::loveu::loveu::loveu:
jakoś nigdy mi się nie podobało takie dzikie umaszczenie, ale on ma coś w sobie, że podoba mi się bardzij niż albinosek :lol:

poza tym strasznie szybko Ci sie zmieniają ci tymczasowicze, przez te kilkanaście stron chyba naliczyłam 4[..?] hihi

Witam serdecznie :)

Justyn już się Jazz nazywa :lol: z racji tego że dowiedziałam się skąd się wzięło jego pierwsze imię :diabloti: a raczej po kim :evil_lol:
Tutaj więcej zdjęć ogoniastych:
https://picasaweb.google.com/luziek/Szczurki?authkey=Gv1sRgCJrUoYjOibvUbA#

Niestety nie mam więcej bo domowy aparacik odmówił posłuszeństwa a z komórki się nie da bo szczury wyglądają jak smugi :roll:
Jest świetny, już nawet nie patrząc na wygląd tylko na charakter, taki towarzyski i miziasty że nie jeden pies mu do pięt nie dorasta :loveu:

Sambor, Odi, Elza i Leah :diabloti: Dobrze naliczyłaś ;)

Posted

Justyn już się Jazz nazywa z racji tego że dowiedziałam się skąd się wzięło jego pierwsze imię a raczej po kim

po kim? na myśl mi przyszedł od razu bieber :evil_lol:

Sambor, Odi, Elza i Leah Dobrze naliczyłaś

wow, a w sumie bardziej strzelałam :)

jej, szczury są fantastyczne :loveu: :loveu: szkoda, że masz tak mało tych fot..

ja miałam 3 chłopaków z interwencji, właśnie albinosa, kaptura czarnego<największy świr, nie mogłam go w ogóle przekonać do ludzia, ale bardzo się przywiązałam do jego 'głupkowości'..> i berkshire czarnego. jak dorosły dostałam alergii - nie mogłam ich w ogóle dotykać... i teraz mogę sobie pomarzyć o posiadaniu takiego zwierzątka :(

także nacieszam oczy ze zdjęc hihi

Posted

anka11 napisał(a):
po kim? na myśl mi przyszedł od razu bieber :evil_lol:

wow, a w sumie bardziej strzelałam :)

jej, szczury są fantastyczne :loveu: :loveu: szkoda, że masz tak mało tych fot..

ja miałam 3 chłopaków z interwencji, właśnie albinosa, kaptura czarnego<największy świr, nie mogłam go w ogóle przekonać do ludzia, ale bardzo się przywiązałam do jego 'głupkowości'..> i berkshire czarnego. jak dorosły dostałam alergii - nie mogłam ich w ogóle dotykać... i teraz mogę sobie pomarzyć o posiadaniu takiego zwierzątka :(

także nacieszam oczy ze zdjęc hihi

Dokładnie :evil_lol: Dlatego stwierdziłam że to hańba po kimś takim zwierze nazywać :diabloti:

Miałaś fart :lol:

Postaram się coś cyknąć jutro bo dziś już ogoniaste w klacie siedzą, jeszcze kolacja i spać :)

No to rzeczywiście bardzo nie fajnie :shake: nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła. Ja na szczęście na nic uczulona nie jestem ( no może poza szkołą :evilbat: ), a i choroby boją się mnie jak ognia więc cały rok zdrowa jak tur jestem. Pomimo tego że w zimie jak były te mrozy to potrafiłam wyjść z domu w podkoszulku i bluzie a na to zakładałam kurtkę która wiecznie porozpinana :diabloti:
W moim mniemaniu szaliki są bleee o czapkach to już nie wspomną.

Alicja napisał(a):
późno czy nie ...wyślij ,co Ci szkodzi ;)

No w sumie spróbować zawsze warto, nic się nie traci. No to jutro muszę zmolestować kogoś ze skanerem bo mój sprzęt odmówił współpracy ostatnio :shake:

Posted

Dlatego stwierdziłam że to hańba po kimś takim zwierze nazywać

e tam, ja ostatnio byłam w kinie na ""justin bieber - never say never" było super :diabloti::diabloti:

a Twoje mają cały dzień pokój dla siebie? :) kiedyś na forum ogoniastym czytałam, że niektórzy puszczają swoje po całej chałupie. Ja niestety miałam ograniczone możliwości i tylko pod moim okiem mogły latać po pokoju, bo miałam za dużo zakamarków, żeby móc je zostawić bez opieki.

No, niestety... ale na szczęście rodzice nie kazali mi ich oddawać, więc dożyły swoich lat u mnie.

Pomimo tego że w zimie jak były te mrozy to potrafiłam wyjść z domu w podkoszulku i bluzie a na to zakładałam kurtkę która wiecznie porozpinana
W moim mniemaniu szaliki są bleee o czapkach to już nie wspomną.

nikt Ci nie mówił, że poteeem na starość odbije Ci się to na zdrowiu? :evil_lol::evil_lol:

Posted

dzień dobry wieczór:diabloti:
oczywiście to była ino kwesta czasu zanim tu dotra:evil_lol:

po 1 Pamir jest prześliczny:loveu: ukradna Ci go na zlocie ^^
a po 2 czemuż to bojasz się zlotu my są całkiem normalne i fajne ludzie:diabloti::diabloti:

i wybacz za godanie a nie mówienie:lol:

Posted

anka11 napisał(a):
e tam, ja ostatnio byłam w kinie na ""justin bieber - never say never" było super :diabloti::diabloti:

a Twoje mają cały dzień pokój dla siebie? :) kiedyś na forum ogoniastym czytałam, że niektórzy puszczają swoje po całej chałupie. Ja niestety miałam ograniczone możliwości i tylko pod moim okiem mogły latać po pokoju, bo miałam za dużo zakamarków, żeby móc je zostawić bez opieki.

No, niestety... ale na szczęście rodzice nie kazali mi ich oddawać, więc dożyły swoich lat u mnie.

nikt Ci nie mówił, że poteeem na starość odbije Ci się to na zdrowiu? :evil_lol::evil_lol:

O boże :crazyeye: nie wypaliło Ci oczu? :evil_lol:

Cały czas niestety nie bo boję się Pamira który otwiera drzwi, on raczej nic nie zrobi ale Leah już na pewno :shake: Puszczam je tylko jak jestem w domu, ale klatę mają ogromną więc myślę że nie mają powodów by narzekać :)

To przynajmniej tyle :) Ja sobie nie wyobrażam oddać zwierzaka, już na prawdę musiała by to być ostateczność - sprawa życia i śmierci :shake:

Na zdrowiu to raczej wątpię... Prędzej na rozumie :diabloti:

Tepes napisał(a):
dzień dobry wieczór:diabloti:
oczywiście to była ino kwesta czasu zanim tu dotra:evil_lol:

po 1 Pamir jest prześliczny:loveu: ukradna Ci go na zlocie ^^
a po 2 czemuż to bojasz się zlotu my są całkiem normalne i fajne ludzie:diabloti::diabloti:

i wybacz za godanie a nie mówienie:lol:

:scared:
A tak poważnie to witam w naszych skromnych ( aczkolwiek zajebi**ych progach :diabloti::diabloti: ) :evil_lol:

Oj uwierz nie jeden już próbował, nie wytrzymała byś z nim dłużej jak 2 no może w ostateczności 3 dni :diabloti:
Bo ja się boję.... :vamp::lying:

Spokojnie ;) widzę że Ty baba ze "Ślonska" jesteś :evil_lol:

Posted

Luzia napisał(a):

:scared:
A tak poważnie to witam w naszych skromnych ( aczkolwiek zajebi**ych progach :diabloti::diabloti: ) :evil_lol:

Oj uwierz nie jeden już próbował, nie wytrzymała byś z nim dłużej jak 2 no może w ostateczności 3 dni :diabloti:
Bo ja się boję.... :vamp::lying:

Spokojnie ;) widzę że Ty baba ze "Ślonska" jesteś :evil_lol:

no paczcie ino wlazłach i już ucieko przerażono:evil_lol:
hm kto wie zoboczymy, może akurat mi spasuje^^
ja jo czysto ślązoczka z krwi i kości:evil_lol: tyn kto mie już no to sie przyzwyczaił
ale jak Ci to przeszkadzo to moga mówić choć tak jest mi dużo wygodni ^^

Posted

O boże nie wypaliło Ci oczu?

haha, nie! jeszcze się pochwalę, że to było 3D :diabloti: koleżanka mnie na uro zabrała :evil_lol:

Cały czas niestety nie bo boję się Pamira który otwiera drzwi, on raczej nic nie zrobi ale Leah już na pewno Puszczam je tylko jak jestem w domu, ale klatę mają ogromną więc myślę że nie mają powodów by narzekać

aa :) no właśnie, fajnie mają ci co mają taki od razu zrobiony pod szczurzaste pokój<czyt. bez jakiś niebezpiecznych kablów, szczelin, psów hehe> :lol: ja też miałam dużą, taką wolierę dla ptaków zrobioną dla szczurów, ale i tak było mi ich szkoda, bo przez alergię nie mogłam już z nimi tak obcować, np. brać je do kaptura, gdzie kochały spać (i sikać :loveu:).

To przynajmniej tyle Ja sobie nie wyobrażam oddać zwierzaka, już na prawdę musiała by to być ostateczność - sprawa życia i śmierci

dokładnie! nawet nie patrząc na to, że się przywiązujesz do zwierza, tylko na to, że trza być odpowiedzialnym. Skoro se bierzesz zwierzątko, to mimo wszystko powinieneś robić wszystko, co w twojej mocy, żeby nie oddawać. Poza tym straszliwie wstyd mi by było przed sobą i innymi, gdybym jakimś cudem musiała się ich pozbyć.
Inna sprawa, jak np. człowiek nie potrafi się zajmować zwierzątkiem i dla jego<zwierza> własnego dobra lepiej, żeby je oddał

ale mimo to, nie wiem co bym zrobiła jakby rodzice kazali je oddać... chyba bym ich dręczyła, aż by się zlitowali

Posted

Tepes napisał(a):
no paczcie ino wlazłach i już ucieko przerażono:evil_lol:
hm kto wie zoboczymy, może akurat mi spasuje^^
ja jo czysto ślązoczka z krwi i kości:evil_lol: tyn kto mie już no to sie przyzwyczaił
ale jak Ci to przeszkadzo to moga mówić choć tak jest mi dużo wygodni ^^

:evil_lol:
Zobaczymy, zobaczymy :lol:

na Śląsku się mój największy idol urodził więc w niczym mi to nie przeszkadza ;)

anka11 napisał(a):
haha, nie! jeszcze się pochwalę, że to było 3D :diabloti: koleżanka mnie na uro zabrała :evil_lol:

aa :) no właśnie, fajnie mają ci co mają taki od razu zrobiony pod szczurzaste pokój<czyt. bez jakiś niebezpiecznych kablów, szczelin, psów hehe> :lol: ja też miałam dużą, taką wolierę dla ptaków zrobioną dla szczurów, ale i tak było mi ich szkoda, bo przez alergię nie mogłam już z nimi tak obcować, np. brać je do kaptura, gdzie kochały spać (i sikać :loveu:).

dokładnie! nawet nie patrząc na to, że się przywiązujesz do zwierza, tylko na to, że trza być odpowiedzialnym. Skoro se bierzesz zwierzątko, to mimo wszystko powinieneś robić wszystko, co w twojej mocy, żeby nie oddawać. Poza tym straszliwie wstyd mi by było przed sobą i innymi, gdybym jakimś cudem musiała się ich pozbyć.
Inna sprawa, jak np. człowiek nie potrafi się zajmować zwierzątkiem i dla jego<zwierza> własnego dobra lepiej, żeby je oddał

ale mimo to, nie wiem co bym zrobiła jakby rodzice kazali je oddać... chyba bym ich dręczyła, aż by się zlitowali

Oj ja i tak radzę Ci na wszelki wypadek wybrać się do okulisty :lol:

Ja swoich nie puszczam u siebie w pokoju tylko u siostry, głównie dlatego że go zabezpieczyłam :lol: a poza tym niewątpliwą zaletą są drzwi :diabloti: Które u mnie w pokoju owszem występują ale w charakterze szczątkowym :diabloti:

Ja zawszę jak oddaję zwierzę boję się po prostu tego że nigdy nie mam pewności czy dobrze trafi :shake:

Posted

Oj ja i tak radzę Ci na wszelki wypadek wybrać się do okulisty

no dobra, zastanowię się ;D

a drzwi widziałam stronę/dwie wcześniej :diabloti:

Ja zawszę jak oddaję zwierzę boję się po prostu tego że nigdy nie mam pewności czy dobrze trafi

ja bym się bała, że bym żadnego nikomu nie oddała heehe

Posted

anka11 napisał(a):
no dobra, zastanowię się ;D

a drzwi widziałam stronę/dwie wcześniej :diabloti:

ja bym się bała, że bym żadnego nikomu nie oddała heehe

Niestety żadnego polecić nie mogę, bo sama od 2 lat szkieł w okularach nie wymieniłam choć wiem że już dawno powinnam :evil_lol:

Fajne nie? :cool: Przynajmniej mam pewność że nikt takich nie ma 8)

Słusznie :)

Posted

Niestety żadnego polecić nie mogę, bo sama od 2 lat szkieł w okularach nie wymieniłam choć wiem że już dawno powinnam

ojć, to nie idę! będę brała przykład ze starszej :cool3:

jak Ci się kiedyś znudzą, wystaw na allegro - zbijesz fortunę :diabloti:

Posted

Boże uchowaj! :crazyeye: Z kogo jak z kogo, ale ze mnie to lepiej żebyś przykładu nie brąła :diabloti:

A co jesteś zainteresowana kupnem? :razz:

Posted

hahaha pozdrawiam :D:D ja tak myślałam że fajnie by było na to iść całą klasą, po wcześniejszym 'biforku' :evil_lol::evil_lol:

Na zdrowiu to raczej wątpię... Prędzej na rozumie :diabloti:

a to już chyba i tak za późno..:diabloti:

drzwi masz genialne :loveu::eviltong:

o szczurzaste :loveu::loveu: brązowy jest cudny, ale obydwa takie słodzinki:loveu:

Posted

Avaloth napisał(a):
hahaha pozdrawiam :D:D ja tak myślałam że fajnie by było na to iść całą klasą, po wcześniejszym 'biforku' :evil_lol::evil_lol:

a to już chyba i tak za późno..:diabloti:

drzwi masz genialne :loveu::eviltong:

o szczurzaste :loveu::loveu: brązowy jest cudny, ale obydwa takie słodzinki:loveu:

Ooo tak! Większą liczbą osób iść z czymś rozweselającym :evilbat:

:mad: Niczego Ci nie brakuje? :diabloti:

Wiem :loveu: A to wszystko dzieło Elzy :loveu: :evil_lol:

Dopiero się skapnęłaś ? :-o no to w porę :diabloti:

Posted

Boże uchowaj! Z kogo jak z kogo, ale ze mnie to lepiej żebyś przykładu nie brąła

A co jesteś zainteresowana kupnem?

hahaha, e tam na pewno dobra z Ciebie dziewczyna :diabloti:

a drzwi... przynajmniej trochę by wniosły coś do mojego nudnego domu :lol:

hahaha pozdrawiam ja tak myślałam że fajnie by było na to iść całą klasą, po wcześniejszym 'biforku'

haha dzięki! właśnie my chciałyśmy razem z klasą, ale nasz pan wychowawca się nie zgodził
ale wiecie, czułam się jak na koncercie w pewnych chwilach, a jak bieber wyciąga rękę z ekranu - bezcenne :loveu: hahhaha

Posted

anka11 napisał(a):
hahaha, e tam na pewno dobra z Ciebie dziewczyna :diabloti:

a drzwi... przynajmniej trochę by wniosły coś do mojego nudnego domu :lol:

haha dzięki! właśnie my chciałyśmy razem z klasą, ale nasz pan wychowawca się nie zgodził
ale wiecie, czułam się jak na koncercie w pewnych chwilach, a jak bieber wyciąga rękę z ekranu - bezcenne :loveu: hahhaha

Taaa.. Jak śpię :diabloti:

No to dawaj, ile proponujesz? :cool3:

Jak by do mnie wyciągnął rękę z ekranu to bym tak spier*&^%$# że już bym była po drugiej stronie globu :diabloti:

Posted

może zaproponuj jakąś wywoławczą haha
aa.. tylko nie wiem, czy będzie mnie na nie stać.... bo tera to nie ma nawet 150 na zlot, a co dopiero milion na drzwii... chyba, że mi je zostawisz i jak uzbieram to za JAKIŚ czas kupię :evil_lol:

Jak by do mnie wyciągnął rękę z ekranu to bym tak spier*&^%$# że już bym była po drugiej stronie globu

haha!
ej, ale szczerze to ja go HEJTUJE tylko dlatego bo to mi się podoba i lubię. trza se czasem z kogoś pożartować a tak ogólnie to mam w noosie co on tam se robi i w pewnym sensie nic do niego nie mam ;d może to trochę głupie, ale co tam :eviltong: