Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Upsss widzialam jak moj pies jadl taka... moze to Twoja:diabloti: Nie nie raczej nie ona woli swoje :diabloti: A jeśli to Twój to nie wybaczę.. Jak ją miałam to mi się ciężko myślało a teraz bez niej to już porostu załamka :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):Nie nie raczej nie ona woli swoje :diabloti: A jeśli to Twój to nie wybaczę.. Jak ją miałam to mi się ciężko myślało a teraz bez niej to już porostu załamka :evil_lol: Czekaj piesio jeszcze sie nie zalatwial moze cos zostalo z tej klepki:eviltong: A nie robia takich klepek zastepczych?? na allegro powinni miec:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Czekaj piesio jeszcze sie nie zalatwial moze cos zostalo z tej klepki:eviltong: A nie robia takich klepek zastepczych?? na allegro powinni miec:evil_lol: Mi to już nawet 100 nie pomoże jak to moja qmpela określiła że jestem dzieckiem autentycznym :evil_lol: :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):Mi to już nawet 100 nie pomoże jak to moja qmpela określiła że jestem dzieckiem autentycznym :evil_lol: :diabloti: hehe bardzo ciekawe okreslenie:lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 A nie orientujesz się może w jakich cenach te klepki?? :cool3: :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):A nie orientujesz się może w jakich cenach te klepki?? :cool3: :diabloti: Mysle ze tak do 100zl sie cos znajdzie... jak cos to moze uzywane?? :diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Mysle ze tak do 100zl sie cos znajdzie... jak cos to moze uzywane?? :diabloti: A jak sądzisz używanie nie będzie zużyte?? Bo zużyte to ja mam swoje 3 więcej dziadostwa mi nie potrzeba :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):A jak sądzisz używanie nie będzie zużyte?? Bo zużyte to ja mam swoje 3 więcej dziadostwa mi nie potrzeba :evil_lol: hmmm to zalezy jak bardzo uzywane byly chyba:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):hmmm to zalezy jak bardzo uzywane byly chyba:evil_lol: No właśnie w tym problem że moje rzadko a mimo to do niczego się nie nadają :angryy: Chyba jakieś kiepskie mi dali :evil_lol: Quote
Akadna Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja mam na zbyciu takową:diabloti: chcesz? w b. dobrym stanie:cool3: oczywiście nie za darmo :evil_lol: aha i jaką chcesz :lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Werka']ja mam na zbyciu takową:diabloti: chcesz? w b. dobrym stanie:cool3: oczywiście nie za darmo :evil_lol: aha i jaką chcesz :lol: Klepkę czy płaszcz przeciw deszczowy?? A może konika na biegunach albo mikroskop?? :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Werka']klepkę :cool3: Klepka mi się nie przyda lepiej płaszcz przeciw deszczowy bo mi to życie uratuje :diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Werka']też mam :eviltong: Ale jaki kolor?? Tylko proszę nie mów że różowy :shake: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pimpek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):Ale jaki kolor?? Tylko proszę nie mów że różowy :shake: :diabloti::diabloti::diabloti: Ja mam żółty :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Pimpek napisał(a):Ja mam żółty :evil_lol: A za ile odstąpisz :diabloti: Quote
Akadna Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Ale jaki kolor?? Tylko proszę nie mów że różowy :shake: :diabloti::diabloti::diabloti: ja mam czerwony:diabloti::diabloti: róż jest fuj, no nie?:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja też mam żółty :cool3: cześć gaduło! :diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Werka']ja mam czerwony:diabloti::diabloti: róż jest fuj, no nie?:diabloti: Zgadzam się nie cierpię tego koloru :angryy: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 hahaha , róż rządzi :diabloti: :grin: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):ja też mam żółty :cool3: cześć gaduło! :diabloti: No to teraz kto sprzeda taniej :diabloti: JA?! Gaduła ja jestem milczek okropny :eviltong: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='basia bonnie']hahaha , róż rządzi :diabloti: :grin: Precz mi stąd nie wierna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Akadna Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='basia bonnie']hahaha , róż rządzi :diabloti: :grin: Sio....infatal.....:diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Werka']Sio....infatal.....:diabloti: I co sama na serdelki gadasz brzydko :evil_lol: Quote
Recommended Posts