Luzia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 No to fotki najpierw futer moich dam. Konisie kiedy indziej. Z cyklu Szampon i głupie miny :lol: Quote
Luzia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 SZAMPON Z CYKLU WIELKA MIŁOŚĆ :loveu: Najgorzej jest jak sobie przypomni w środku nocy jak to on bardzo mnie kocha i zaczyna się po mnie turlać :diabloti: dosłownie :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 I ostatnie dwa. Pamir w nowym Rogzie :lol: No dałam tyle zdjęć że spokojnie na pół roku mam z głowy :evilbat: Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pol roku? Zapomnij :lol: http://lh6.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TMVRG261_8I/AAAAAAAAGJU/bCjPgyG9T4c/Obraz%20157.jpg Jakie cudenkooo :loveu: Sikajace psy??? Pancia noooo :mad: Troche prywatnosci :evil_lol: Laaal jakie wariactwa :multi: Juz nawet nie wklejam tu linkow bo przekleje wszystkie :diabloti: Quote
*Monia* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TMVR9ZUJ3dI/AAAAAAAAGLg/NMQ8aODZryI/Obraz%20111.jpg :roflt: http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TMVRgtHRUVI/AAAAAAAAGKQ/jrJpWUn5tSc/Obraz%20142.jpg - Shina ma taką samą obróżkę ;) Pamirowi super ten rogz pasuje :loveu: A Funia jaką uśmiechniętą mordę ma :loveu: Quote
Yuveza Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ja i moja psina jesteśmy tu nowe. Niestety wstawione przeze mnie zdjęci nie pokazuje:placz: się więc je usunęłam. Pomożecie?? Quote
:: FiGa :: Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='westie_justa']Ja i moja psina jesteśmy tu nowe. Niestety wstawione przeze mnie zdjęci nie pokazuje:placz: się więc je usunęłam. Pomożecie?? http://imageshack.us/, przeslij zdjecia a potem skopiuj i wklej na forum Sorki za off ;) Dzien dobry :calus: Quote
Luzia Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Pol roku? Zapomnij :lol: Ej no bądź człowiekiem :shake: http://lh6.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TMVRG261_8I/AAAAAAAAGJU/bCjPgyG9T4c/Obraz%20157.jpg Jakie cudenkooo :loveu: Wiem bo to moje :loveu: w sumie moje jak moje, ale że Funia to mówi samo za siebie :evil_lol: Sikajace psy??? Pancia noooo :mad: Troche prywatnosci :evil_lol: A jak się po siurkach liżą w mojej obecności to prywatności nie potrzebują :diabloti::diabloti: Więc mam gdzieś prywatność :diabloti: Laaal jakie wariactwa :multi: Juz nawet nie wklejam tu linkow bo przekleje wszystkie :diabloti: I tak jeśli chodzi o wariactwa to najlepszy jest Szampon i jego miny :evil_lol: [quote name='*Monia*']http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TMVR9ZUJ3dI/AAAAAAAAGLg/NMQ8aODZryI/Obraz%20111.jpg :roflt: Tylko Pamira brakuje :lol: http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TMVRgtHRUVI/AAAAAAAAGKQ/jrJpWUn5tSc/Obraz%20142.jpg - Shina ma taką samą obróżkę ;) Ładna jest :razz: Pamirowi super ten rogz pasuje :loveu: Wiem :loveu: i super się sprawdza, na prawdę słyszałam o tej firmie wiele ale jak kupiłam to i tak mnie zaskoczyło wykonanie i ogólnie. Jestem zachwycona. Zobaczymy jak długo pożyje :evil_lol: A Funia jaką uśmiechniętą mordę ma :loveu: W końcu spacerek to uśmiech musi być :evil_lol: [quote name='runo']wspaniała, wesoła gromatka :D Dziękujemy ;) [quote name='westie_justa']Ja i moja psina jesteśmy tu nowe. Niestety wstawione przeze mnie zdjęci nie pokazuje:placz: się więc je usunęłam. Pomożecie?? Sylwuś już zdążył odpowiedzieć. Dziękujemy za odwiedziny ;) [quote name=':: FiGa ::'] Sorki za off Dzien dobry :calus: Nie wybaczę Ci tego do końca życia :diabloti::diabloti: Dobry? A ja wiem czy taki znowu dobry :roll: Quote
:: FiGa :: Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To Ty badz czlowiekiem i nie rob nam tego :evil_lol: Hahahaha czyli mam rozumiec ze nastepnym razem bedzie obfita fotorelacja z lizania po siurach? :multi: :evil_lol: Sylwus? :loveu: Jeszcze przyjdziesz :diabloti: A czemu niedobry :razz: Quote
Luzia Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 :: FiGa :: napisał(a):To Ty badz czlowiekiem i nie rob nam tego :evil_lol: Hahahaha czyli mam rozumiec ze nastepnym razem bedzie obfita fotorelacja z lizania po siurach? :multi: :evil_lol: Sylwus? :loveu: Jeszcze przyjdziesz :diabloti: A czemu niedobry :razz: E tam ja od dawna człowiekiem nie jestem :diabloti: ino potffforem :evil_lol: Nie za zbytnio :roll: Na dogo są dzieci :diabloti::diabloti: A co mam mówić :eviltong: wredna zołza :diabloti::diabloti: Nie prowokuj :D Bo byłam ze znajomą na wiochach bo ktoś psiaka wywalił i okazało się że owszem jest tyle że ciężko go będzie złapać :shake: A że środkiem drogi łazi to szybko może się skończyć jego żywot :roll: Quote
savahna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Fajna psia ekipa. Chcialabym mieć dwa psy chociaż, ale moja sunia taka troche nienormalna...:eviltong: i nie moze zrozumiec,ze super miec kumpla:shake: Quote
Luzia Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 savahna napisał(a):Fajna psia ekipa. Chcialabym mieć dwa psy chociaż, ale moja sunia taka troche nienormalna...:eviltong: i nie moze zrozumiec,ze super miec kumpla:shake: Dziękuję bardzo :) A co do podejścia suni to trzeba nad nią popracować :razz: wszystko da się zrobić. Moja Funia też na początku szczęśliwa nie była :evil_lol: Quote
savahna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Może i racja, bo jakiś czas temu na tymczasie miałam szczeniaczka (jeden dzień, bo nie dalo rady dłużej).:shake:Psiak poszedł do mojej rodzinki i tam został. Jak ich odwiedzamy, jest nawet poprawnie, ale myśle ,ze dlatego,ze tam duzo przestrzeni, i nasz psiak ma gdzie zmykac, a maly u-ierliwiec wisi mu u ogona i wspaniale się bawi, nie przejmując sie powarkiwaniem naszej suni.Hmm ale jeszcze dwa koty mam, wiec niestety do marzeń muszę sie ograniczyć...:roll: Quote
:: FiGa :: Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Luzia&Funia napisał(a):E tam ja od dawna człowiekiem nie jestem :diabloti: ino potffforem :evil_lol: Nie za zbytnio :roll: Na dogo są dzieci :diabloti::diabloti: A co mam mówić :eviltong: wredna zołza :diabloti::diabloti: Nie prowokuj :D Bo byłam ze znajomą na wiochach bo ktoś psiaka wywalił i okazało się że owszem jest tyle że ciężko go będzie złapać :shake: A że środkiem drogi łazi to szybko może się skończyć jego żywot :roll: No w sumie racja :siara: No to co ze sa :evil_lol: I myslisz ze ich psy tego przy nich nie robia :megagrin: Nieee, Sylwus jest dobrze :loveu: :evil_lol: Nie wiem o czym mowisz :siara: Ojejj... zlapiecie go?? Quote
Avaloth Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 uwielbiam Wasze rozmowy :evil_lol: czy ta biedna Funia nie zostaje czasem rozjechana przez te dwa biegające wariaty ? :D Szampcio genialne miny ma, to mu trzeba przyznać :diabloti: ładnie Pamirowi w niebieskim ;) Quote
Luzia Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 savahna napisał(a):Może i racja, bo jakiś czas temu na tymczasie miałam szczeniaczka (jeden dzień, bo nie dalo rady dłużej).:shake:Psiak poszedł do mojej rodzinki i tam został. Jak ich odwiedzamy, jest nawet poprawnie, ale myśle ,ze dlatego,ze tam duzo przestrzeni, i nasz psiak ma gdzie zmykac, a maly u-ierliwiec wisi mu u ogona i wspaniale się bawi, nie przejmując sie powarkiwaniem naszej suni.Hmm ale jeszcze dwa koty mam, wiec niestety do marzeń muszę sie ograniczyć...:roll: To z tego co piszesz to nie powinno być żadnego problemu z przyzwyczajeniem suni do innych psów a przynajmniej szczeniaków. Moja na początku też zawsze uciekała ale po paru dniach już było ok (fakt faktem tymczasowicz nie jeden raz dostawał zębami jak był zbyt natrętny - choć niegroźnie skutecznie go to na ziemię sprowadzało), ale jak się już dogadały to było spoko nawet razem spały. :: FiGa :: napisał(a):No w sumie racja :siara: No to co ze sa :evil_lol: I myslisz ze ich psy tego przy nich nie robia :megagrin: Nieee, Sylwus jest dobrze :loveu: :evil_lol: Nie wiem o czym mowisz :siara: Ojejj... zlapiecie go?? Przynajmniej się zgadzamy :diabloti::diabloti: Wątpię że mają dwa psy które na dodatek są pedałami :watpliwy: a widok to nie do opisania.. :evilbat: No to co marudzisz :eviltong: Tak? Ciekawe :evil_lol: Mam nadzieję, ostatnio go nie widziałyśmy ale będziemy jeszcze jeździć. Iś & Chester napisał(a):uwielbiam Wasze rozmowy :evil_lol: czy ta biedna Funia nie zostaje czasem rozjechana przez te dwa biegające wariaty ? :D Szampcio genialne miny ma, to mu trzeba przyznać :diabloti: ładnie Pamirowi w niebieskim ;) E tam co w nich takiego ciekawego jest :razz: Przyznam szczerze że kilka razy się zdarzyło że na nią któryś wpadł, ale potem mocno tego żałował, oj mocno :diabloti: Funia potrafi wieprd*l spuścić psu jak się wścieknie :evilbat: On w ogóle genialny jest :loveu: Tak skromnie muszę przyznać że jemu we wszystkim ładnie :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Luzia&Funia']To z tego co piszesz to nie powinno być żadnego problemu z przyzwyczajeniem suni do innych psów a przynajmniej szczeniaków. Moja na początku też zawsze uciekała ale po paru dniach już było ok (fakt faktem tymczasowicz nie jeden raz dostawał zębami jak był zbyt natrętny - choć niegroźnie skutecznie go to na ziemię sprowadzało), ale jak się już dogadały to było spoko nawet razem spały. Przynajmniej się zgadzamy :diabloti::diabloti: Wątpię że mają dwa psy które na dodatek są pedałami :watpliwy: a widok to nie do opisania.. :evilbat: No to co marudzisz :eviltong: Tak? Ciekawe :evil_lol: Mam nadzieję, ostatnio go nie widziałyśmy ale będziemy jeszcze jeździć. Haha sama pamietam czasy jak dzwonilam do Beaty ze na CITO trzeba szukac domu Olce bo z Figa sie nie tolerowaly zupelnie. Wystarczy ze pojawily sie w jednym pokoju a od razu obie byly zjezone i mialy obnazone zeby, ciagla izolacja.... a po miesiacu jadly z jednej misku :grins: Hahaha, cud nad cudy :evil_lol: TWOJE PSY SA PEDALAMI?!?!?!?!?!?! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :roflt: Nie marudzilam przeciez, bylam mile zaskoczona :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Oj to trzymam kciuki i wierze ze sie znajdzie :multi: A co z nim zrobicie? Quote
Recommended Posts