Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
http://lh6.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TJXwiTxL9aI/AAAAAAAAFqo/dkyiUv76CWE/Obraz%201671.jpg
ale tu pasuje wierszyk ;):diabloti:
Gdy zamierzasz przejść ulicę , na chodniku przystań bokiem , popatrz w lewo bystrym okiem , skieruj w prawo wzrok sokoli , znów na lewo spójrz powoli ...jezdnia wolna więc swobodnie mogą przez nią przejść przechodnie;)

Fajny wierszyk :razz: Ja się w podstawówce uczyłam piosenki na ten temat :evil_lol:

A Funia jak zwykle łamie zasady (jak pańcia :evilbat: ) :evil_lol:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
A czemuż to :eviltong: Ja bym go prędzej do chlewu do innych świniaków wysłała :evil_lol: Pasował by tam doskonale :diabloti:

EDIT:
na następnej stronie dodam filmik co by nie zaginął :p

jak to czemuż ...temuż , ze zaniedbany :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
jak to czemuż ...temuż , ze zaniedbany :diabloti:

Przepraszam :placz: Już nie będę...

możesz go sobie zabrać :evilbat:

[SIZE=2]FILMIK:
[video=youtube;-fnepvIZII0]http://www.youtube.com/watch?v=-fnepvIZII0&feature=player_embedded[/video]

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Przepraszam :placz: Już nie będę...

możesz go sobie zabrać :evilbat:

nie no nie będę taka ;) zostaw go sobie

[SIZE=2]FILMIK:
[video=youtube;-fnepvIZII0]http://www.youtube.com/watch?v=-fnepvIZII0&feature=player_embedded[/video]

ha ha ...ale 2 gooptoki ;)

Posted

Alicja napisał(a):
ha ha ...ale 2 gooptoki ;)

To jeszcze nic, bo to była już któraś zabawa z kolei więc sił nie miały, na początku spaceru jak akumulatorki jeszcze pełne zasuwają 3x szybciej :evil_lol:

No to się zdecyduj :evil_lol: A ja chciała bym przypomnieć że w dalszym ciągu nie widziałam nikogo na wizycie po adopcyjnej :diabloti::diabloti: (wiem wiem strasznie upierdliwe ze mnie stworzenie :diabloti: )

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Musisz im dokładnie wytłumaczyć co i jak żeby wiedzieli na przyszłość :evil_lol: To daj znać kiedy się poddacie chętnie wpadnę na wesele :diabloti:

[SIZE=2]Wiem, wiem, nawet wczoraj już zaczęłam, rano las wieczorem spacer ponad półtora godzinny po mieście :razz: Dzisiaj planuję ze staruchą na rowerek się wybrać (jej odrobina ruchu też nie zaszkodzi :evil_lol: )

Jak ja bym kupiła po angielsku to bym mogła sobie ją w niej co najwyżej pooglądać obrazki :diabloti: Jeśli chodzi o mnie i języki obce to jest to mieszanka która nie ma szans istnienia :evil_lol:

Ja też nie lubię dla mnie to zbyt monotonne :evil_lol: Chociaż mój codzienny sposób chodzenia jest bardzo zbliżony do chodu grzybiarzy :diabloti: A kto się zgubił? :razz:

Może Czupakabra? Lubi kozie mięso ? :razz: :diabloti::diabloti::diabloti:
[SIZE=2]

Nie wiem czy zrozumieją :roll:. Nieprędko to nastąpi, na pewno nie wcześniej niż za półtora roku ;)

[SIZE=2]Biedna psinka się zmęczy :shake:. To Ty masz się odchudzać nie Funia :eviltong:

Też wolę czytać w ojczystym języku, mimo że z angielskim nie mam problemu ;)

Jak się zastanowię to rzeczywiście - bardzo często się schylam po piłkę/kijek bo Hexolina nie potrafi podać do ręki :mad:. A zgubił się samochód :evil_lol:. Poszli jakoś z drugiej strony i samochodu nie było, później się okazało że jednak był w tym miejscu gdzie go zostawili :razz:. A tydzień temu TZa mama się zgubiła w lesie i jakiś facet ją podwiózł do drogi - odważna kobieta :shake:

Koziego mięsa nie próbowała, ale chyba nie lubi bo kozy entuzjazmu u niej nie wywołują :p

Kto na filmiku tak uciekał w krzaki? :evil_lol:

http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TJXwlfVGNGI/AAAAAAAAFqw/Gbh7ZJucJVE/Obraz%201668.jpg - Funia zmieniła kolor :crazyeye:

http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TJXwhDi6j1I/AAAAAAAAFqk/fBMYTpTmgGc/s576/Obraz%201674.jpg - czy to jest ta siostrzyczka której kiedyś zdjęcia wrzucałaś jak się urodziła?

Świetnie się chłopaki bawią :loveu:

Posted

*Monia* napisał(a):
Nie wiem czy zrozumieją :roll:. Nieprędko to nastąpi, na pewno nie wcześniej niż za półtora roku ;)

[SIZE=2]Biedna psinka się zmęczy :shake:. To Ty masz się odchudzać nie Funia :eviltong:

Też wolę czytać w ojczystym języku, mimo że z angielskim nie mam problemu ;)

Jak się zastanowię to rzeczywiście - bardzo często się schylam po piłkę/kijek bo Hexolina nie potrafi podać do ręki :mad:. A zgubił się samochód :evil_lol:. Poszli jakoś z drugiej strony i samochodu nie było, później się okazało że jednak był w tym miejscu gdzie go zostawili . A tydzień temu TZa mama się zgubiła w lesie i jakiś facet ją podwiózł do drogi - odważna kobieta

Koziego mięsa nie próbowała, ale chyba nie lubi bo kozy entuzjazmu u niej nie wywołują :p

Kto na filmiku tak uciekał w krzaki? :evil_lol:

http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TJXwlfVGNGI/AAAAAAAAFqw/Gbh7ZJucJVE/Obraz%201668.jpg - Funia zmieniła kolor :crazyeye:

http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TJXwhDi6j1I/AAAAAAAAFqk/fBMYTpTmgGc/s576/Obraz%201674.jpg - czy to jest ta siostrzyczka której kiedyś zdjęcia wrzucałaś jak się urodziła?

Świetnie się chłopaki bawią :loveu:

Próbuj do skutku :evil_lol: Mi to nie zawadza, będę cierpliwa i poczekam :lol:

[SIZE=2]Funi też nie zaszkodzi. :diabloti:

Ja bardzo lubię czytać ale tylko w wyłącznie w języku polskim, z resztą dzięki temu się pisać nauczyłam poprawnie bo w podstawówce straszne byki sadziłam, a że jestem wzrokowcem dzięki książkom mi się poprawiło :p

E to ja się nie schylam po prostu zwykle łażę z łbem opuszczonym :evil_lol: Schylać mi się rzadko zdarza :)
Jak można samochód zgubić :roll: Może to samochód próbował zgubić ich :diabloti:
A czym ją podwiózł ? Rowerem? :razz::evil_lol:

No to pod czupakabre nie podchodzi, no nic będę myśleć dalej - zobaczymy co z tego wyjdzie :lol:

Julka :diabloti: Biedna dziewczyna się speszyła :evil_lol:

no przestałam ją prać ostatnio w perwolu black magic i niestety mi zbielała :placz: Myślałam co by jej pastą czarną do butów nie potraktować ale akurat mi się skończyła :shake:

Tak to jest Emisia ;) Wcześniej małe czerwone i rozdarte :evil_lol: Teraz nadal małe, już nie czerwone i nie rozdarte (pozszywaliśmy :cool3: )

Gupole i tyle, Pamir tak schizuje jak nie mam piłeczki bo jak mam to ma Szampona w dooopie i patrzy tylko kiedy mu rzucę :shake:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Zdarza mi sie poodychac troche od czasu do czasu :evil_lol:

I fajne jest? Tak sobie nie oddychać? Może bym kiedyś spróbowała :hmmmm:

A tak poza tym to co tam u Ciebie? :razz: