Alicja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Arial]Zgramy u Magdy ...ja mam nadal popsutą nagrywarke:angryy:[/FONT] Quote
Szczurosława Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Luzia&Funia napisał(a):(...) Nie wiem na szczurzych forach wiele osób jest przeciwko ratowaniu szczurów ze sklepów zoologicznych... Są 2 samce i 6 samiczek- już rozdzielone mam tylko nadzieję że nie są w ciąży...:shake: Muszę zrobić pojedyncze fotki żeby każdego było dokładnie widać :razz: (...) Ano jest wątek, ale w sumie potępia się tam wykupowanie z zoologów i rozmnażaczy, a Ty je dostałaś za darmo, więc ;) W sumie samce możesz już ogłosić, a samiczki zastrzec, że do wydania gdy okażą się niezaciążone. To czekam na fotki, jak coś moge założyć wątki na 3 szczurzych i podać namiary na Ciebie;) Quote
Marlena:) Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Luzia&Funia'] Teren prywatny... Nie wiedziałam czy jestem mile widziana :eviltong::eviltong::eviltong: A skąd wiesz czy to noc nie była :evil_lol: Uczucia nie wygasają w 5 minut :mad:. Pozatym potrzebne mi mięso, bo moje burki głodne:evil_lol:. Aa,jak noc to wybaczam,też bym sie bała:diabloti: Quote
Luzia Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Zgramy u Magdy ...ja mam nadal popsutą nagrywarke:angryy:[/FONT] Trzymam kciuki :razz: [quote name='Szczurosława']Ano jest wątek, ale w sumie potępia się tam wykupowanie z zoologów i rozmnażaczy, a Ty je dostałaś za darmo, więc ;) W sumie samce możesz już ogłosić, a samiczki zastrzec, że do wydania gdy okażą się niezaciążone. To czekam na fotki, jak coś moge założyć wątki na 3 szczurzych i podać namiary na Ciebie;) No wiesz nie znam się rzadko bywam na szczurzych forach. Dzięki za pomysł... :cool3: Będę wdzięczna :) [quote name='Marlena:)']Uczucia nie wygasają w 5 minut :mad:. Pozatym potrzebne mi mięso, bo moje burki głodne:evil_lol:. Aa,jak noc to wybaczam,też bym sie bała:diabloti: Tylko w 8,5 :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: to ze mnie sam smalec a nie mięso :eviltong: [SIZE=2]A widzisz :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Wow też chciałam ino mnie nie stać :evil_lol::evil_lol: A jakie? Może kolorowe (zawsze chciałam mieć różowe:loveu:):diabloti::diabloti: No w sumie ludzkie mózki pyszniejsze są :eating: Nie są wcale takie drogie, szczególnie na allegro (dużo taniej niż w normalnych sklepach) ;) no i ja nosze 3-miesięczne przez pół roku :diabloti: oszczędzam :evil_lol: Kolorowe raz kupiłam na spróbowanie, jednodniowe, beznadzieja :shake: jak ruszałam okiem w bok to mi ta kolorowa część właziła na źrenice, strasznie wkurzające i niewygodne jak dla mnie :cool3: Bleeeeeee :roll: ale z Ciebie kanibal :diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Luzia&Funia'] Tylko w 8,5 :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: to ze mnie sam smalec a nie mięso :eviltong: [SIZE=2]A widzisz :evil_lol: Jaaasne:mad: Jak jesz tak jak jadłaś,to rzeczywiście łohoho:mad:(psy nie miałyby co obgryzać!) ___ Może ktoś poszukuje: http://www.dogomania.pl/forum/f938/monitor-139697/#post12436950 Quote
Luzia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='agaciaaa']Nie są wcale takie drogie, szczególnie na allegro (dużo taniej niż w normalnych sklepach) ;) no i ja nosze 3-miesięczne przez pół roku :diabloti: oszczędzam :evil_lol: Kolorowe raz kupiłam na spróbowanie, jednodniowe, beznadzieja :shake: jak ruszałam okiem w bok to mi ta kolorowa część właziła na źrenice, strasznie wkurzające i niewygodne jak dla mnie :cool3: Bleeeeeee :roll: ale z Ciebie kanibal :diabloti: Ale mi nic nie dadzą bo mam astygmatyzm :eviltong: To rzeczywiście oszczędnie :evil_lol: A jaki kolor :razz: W czas :evilbat: [quote name='Marlena:)']Jaaasne:mad: Jak jesz tak jak jadłaś,to rzeczywiście łohoho:mad:(psy nie miałyby co obgryzać!) ___ Może ktoś poszukuje: http://www.dogomania.pl/forum/f938/monitor-139697/#post12436950 Jak słoneczko :megagrin: W mojej kwestii żywieniowej chyba nigdy nic się nie zmieni :evil_lol: Ja od dawna poszukuje :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Marlena:) Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):koniec gadki !! Dawaj zdjęcia:eviltong: Taa...właśnie!....te rogate najlepiej :eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Ale mi nic nie dadzą bo mam astygmatyzm :eviltong: To rzeczywiście oszczędnie :evil_lol: A jaki kolor :razz: Wydaje mi sie, że są specjalne dla osób z astygmatyzmem :cool3: ale może droższe, nie wiem :razz: Nie różowe :eviltong: chciałam niebieskie, ale nie było więc wzięłam zielone :lol: i wcale nie wyglądały jakoś super fajnie :eviltong: Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 wątek moich ogonków na dogo http://www.dogomania.pl/forum/f486/8-pieknych-szczurkow-szuka-domu-maja-czas-do-lipca-140246/ i na alloszczurze http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?p=324886#324886 Quote
Luzia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):koniec gadki !! Dawaj zdjęcia:eviltong: Marlena:) napisał(a):Taa...właśnie!....te rogate najlepiej :eviltong: _ChiQuiTa_ napisał(a):Daaaawaj zdjęcia :mad: Jakie zdjęcia nie przeginajcie :diabloti::siara::diabloti: agaciaaa napisał(a):Wydaje mi sie, że są specjalne dla osób z astygmatyzmem :cool3: ale może droższe, nie wiem :razz: Nie różowe :eviltong: chciałam niebieskie, ale nie było więc wzięłam zielone :lol: i wcale nie wyglądały jakoś super fajnie :eviltong: Z tego co się dowiadywałam to dużo droższe :shake: Szczerze to nigdy nie widziałam osoby z kolorowymi szkłami :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Sto lat mnie nie było tu u Was :roll: twój były tymczasowicz jest przepiękny :loveu: i tymczasowe szczurki :loveu::loveu: i Pamir i Funiek :loveu::loveu::loveu: o mamo 40 łapek :D to 10 zwierzów. dwa piesy i 8 szczurów. genialna jestem, umiem liczyć xD Quote
Luzia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Iś & Chester']Sto lat mnie nie było tu u Was :roll: twój były tymczasowicz jest przepiękny :loveu: i tymczasowe szczurki :loveu::loveu: i Pamir i Funiek :loveu::loveu::loveu: o mamo 40 łapek :D to 10 zwierzów. dwa piesy i 8 szczurów. genialna jestem, umiem liczyć xD To lepiej się nie przyznawaj :diabloti: Ile komplementów :razz: Brawo :cool3: ja bym nie dała rady policzyć :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='_ChiQuiTa_']Luzik :eviltong: Co :eviltong: Kilka fotek ;) Buszujących w zbożu :diabloti: Quote
Bewarka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ooo, no to Luzia, powróciłaś już na dobre? :D Quote
Luzia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Nie w domu nadal brak neta a dodatkowo zniknę na pare dni bo do ciotki na wieś jadę (Pamir będzie się uczył jak to jest być psem łańcuchowym :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:) Quote
ATLANTYDA Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Luzia&Funia napisał(a): (Pamir będzie się uczył jak to jest być psem łańcuchowym :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:) :grins: hejo :haha::haha::haha:wszystkiego trzeba w życiu spróbować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: . Quote
Luzia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 ATLANTYDA napisał(a)::grins: hejo :haha::haha::haha:wszystkiego trzeba w życiu spróbować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: . Dokładnie :evil_lol: Może mu się spodoba :evilbat: Quote
Ola164 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 To teraz ja zadam pytanie które Ty zadałaś u mnie: ILE MASZ TERAZ PSÓW? Na stałe nie tymczaswych... Quote
Luzia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ola164 napisał(a):To teraz ja zadam pytanie które Ty zadałaś u mnie: ILE MASZ TERAZ PSÓW? Na stałe nie tymczaswych... Tylko 2 :eviltong: Funię i Pama Quote
Marlena:) Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wracaj szybko,bo Psota w depresje wpadnie :evil_lol: tyle ogonów w życiu nie widziała:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Co :eviltong: Dżijajdżo :evil_lol: [quote name='ola164']To teraz ja zadam pytanie które Ty zadałaś u mnie: ILE MASZ TERAZ PSÓW? Na stałe nie tymczaswych... to ciorne to moje :loveu: tymczasowe rzecz jasna.... narazie:evil_lol: Luuuuuuzik wrocoj szybko :placz: Quote
Recommended Posts