Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
(...)

Nie wiem na szczurzych forach wiele osób jest przeciwko ratowaniu szczurów ze sklepów zoologicznych...
Są 2 samce i 6 samiczek- już rozdzielone mam tylko nadzieję że nie są w ciąży...:shake:

Muszę zrobić pojedyncze fotki żeby każdego było dokładnie widać :razz:

(...)

Ano jest wątek, ale w sumie potępia się tam wykupowanie z zoologów i rozmnażaczy, a Ty je dostałaś za darmo, więc ;)
W sumie samce możesz już ogłosić, a samiczki zastrzec, że do wydania gdy okażą się niezaciążone.
To czekam na fotki, jak coś moge założyć wątki na 3 szczurzych i podać namiary na Ciebie;)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']
Teren prywatny... Nie wiedziałam czy jestem mile widziana :eviltong::eviltong::eviltong:
A skąd wiesz czy to noc nie była :evil_lol:

Uczucia nie wygasają w 5 minut :mad:.
Pozatym potrzebne mi mięso, bo moje burki głodne:evil_lol:.

Aa,jak noc to wybaczam,też bym sie bała:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Zgramy u Magdy ...ja mam nadal popsutą nagrywarke:angryy:[/FONT]

Trzymam kciuki :razz:

[quote name='Szczurosława']Ano jest wątek, ale w sumie potępia się tam wykupowanie z zoologów i rozmnażaczy, a Ty je dostałaś za darmo, więc ;)
W sumie samce możesz już ogłosić, a samiczki zastrzec, że do wydania gdy okażą się niezaciążone.
To czekam na fotki, jak coś moge założyć wątki na 3 szczurzych i podać namiary na Ciebie;)

No wiesz nie znam się rzadko bywam na szczurzych forach. Dzięki za pomysł... :cool3:
Będę wdzięczna :)

[quote name='Marlena:)']Uczucia nie wygasają w 5 minut :mad:.
Pozatym potrzebne mi mięso, bo moje burki głodne:evil_lol:.

Aa,jak noc to wybaczam,też bym sie bała:diabloti:

Tylko w 8,5 :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:
to ze mnie sam smalec a nie mięso :eviltong:

[SIZE=2]A widzisz :evil_lol:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Wow też chciałam ino mnie nie stać :evil_lol::evil_lol: A jakie? Może kolorowe (zawsze chciałam mieć różowe:loveu:):diabloti::diabloti:

No w sumie ludzkie mózki pyszniejsze są :eating:

Nie są wcale takie drogie, szczególnie na allegro (dużo taniej niż w normalnych sklepach) ;) no i ja nosze 3-miesięczne przez pół roku :diabloti: oszczędzam :evil_lol:
Kolorowe raz kupiłam na spróbowanie, jednodniowe, beznadzieja :shake: jak ruszałam okiem w bok to mi ta kolorowa część właziła na źrenice, strasznie wkurzające i niewygodne jak dla mnie :cool3:

Bleeeeeee :roll: ale z Ciebie kanibal :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie są wcale takie drogie, szczególnie na allegro (dużo taniej niż w normalnych sklepach) ;) no i ja nosze 3-miesięczne przez pół roku :diabloti: oszczędzam :evil_lol:
Kolorowe raz kupiłam na spróbowanie, jednodniowe, beznadzieja :shake: jak ruszałam okiem w bok to mi ta kolorowa część właziła na źrenice, strasznie wkurzające i niewygodne jak dla mnie :cool3:

Bleeeeeee :roll: ale z Ciebie kanibal :diabloti:

Ale mi nic nie dadzą bo mam astygmatyzm :eviltong: To rzeczywiście oszczędnie :evil_lol:

A jaki kolor :razz:

W czas :evilbat:

[quote name='Marlena:)']Jaaasne:mad:
Jak jesz tak jak jadłaś,to rzeczywiście łohoho:mad:(psy nie miałyby co obgryzać!)

___
Może ktoś poszukuje: http://www.dogomania.pl/forum/f938/monitor-139697/#post12436950

Jak słoneczko :megagrin:
W mojej kwestii żywieniowej chyba nigdy nic się nie zmieni :evil_lol:

Ja od dawna poszukuje :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ale mi nic nie dadzą bo mam astygmatyzm :eviltong: To rzeczywiście oszczędnie :evil_lol:

A jaki kolor :razz:

Wydaje mi sie, że są specjalne dla osób z astygmatyzmem :cool3: ale może droższe, nie wiem :razz:

Nie różowe :eviltong: chciałam niebieskie, ale nie było więc wzięłam zielone :lol: i wcale nie wyglądały jakoś super fajnie :eviltong:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
koniec gadki !! Dawaj zdjęcia:eviltong:

Marlena:) napisał(a):
Taa...właśnie!....te rogate najlepiej :eviltong:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Daaaawaj zdjęcia :mad:

Jakie zdjęcia nie przeginajcie :diabloti::siara::diabloti:

agaciaaa napisał(a):
Wydaje mi sie, że są specjalne dla osób z astygmatyzmem :cool3: ale może droższe, nie wiem :razz:

Nie różowe :eviltong: chciałam niebieskie, ale nie było więc wzięłam zielone :lol: i wcale nie wyglądały jakoś super fajnie :eviltong:

Z tego co się dowiadywałam to dużo droższe :shake:

Szczerze to nigdy nie widziałam osoby z kolorowymi szkłami :evil_lol:

Posted

Sto lat mnie nie było tu u Was :roll:
twój były tymczasowicz jest przepiękny :loveu: i tymczasowe szczurki :loveu::loveu:
i Pamir i Funiek :loveu::loveu::loveu:

o mamo 40 łapek :D to 10 zwierzów. dwa piesy i 8 szczurów. genialna jestem, umiem liczyć xD

Posted

[quote name='Iś & Chester']Sto lat mnie nie było tu u Was :roll:
twój były tymczasowicz jest przepiękny :loveu: i tymczasowe szczurki :loveu::loveu:
i Pamir i Funiek :loveu::loveu::loveu:

o mamo 40 łapek :D to 10 zwierzów. dwa piesy i 8 szczurów. genialna jestem, umiem liczyć xD

To lepiej się nie przyznawaj :diabloti:
Ile komplementów :razz:

Brawo :cool3: ja bym nie dała rady policzyć :evil_lol:

Posted

Nie w domu nadal brak neta
a dodatkowo zniknę na pare dni bo do ciotki na wieś jadę (Pamir będzie się uczył jak to jest być psem łańcuchowym :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
(Pamir będzie się uczył jak to jest być psem łańcuchowym :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:)

:grins: hejo
:haha::haha::haha:wszystkiego trzeba w życiu spróbować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
:grins: hejo
:haha::haha::haha:wszystkiego trzeba w życiu spróbować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .

Dokładnie :evil_lol:
Może mu się spodoba :evilbat:

Posted

Ola164 napisał(a):
To teraz ja zadam pytanie które Ty zadałaś u mnie:
ILE MASZ TERAZ PSÓW? Na stałe nie tymczaswych...

Tylko 2 :eviltong: Funię i Pama

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Co :eviltong:

Dżijajdżo :evil_lol:

[quote name='ola164']To teraz ja zadam pytanie które Ty zadałaś u mnie:
ILE MASZ TERAZ PSÓW? Na stałe nie tymczaswych...

to ciorne to moje :loveu: tymczasowe rzecz jasna.... narazie:evil_lol:

Luuuuuuzik wrocoj szybko :placz: