Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oooo :multi:

Piękniusie psiaki jak zawsze, Funia i Pamirek...:loveu: Powodzenia w szukaniu domków dla szczurów ;)

PS:Nowy tymczasowicz? :)

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napewno nie jestem tu mile widziana,ale nie mogłam sie powstrzymać..
Tak dawno ich nie widziałam i jaka zmiana :loveu:. A ile przybyło :)
Miźnij je odemnie.

Post jest postem bez podtekstów. Jeśli zostanie usunięty - zrozumiem

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi: LUUUZIA!!!! i Pamir vel Qdłaczek :loveu::loveu::multi: i reszta zwierzyny :multi::multi::multi:

miło Was widzieć - nawet z doskoku ;):loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]BUZIAKI!!!!!! [/FONT]:loveu:

P.S. świetna kanapa.... taka .........................:hmmmm: owłosiona :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']AAAAAAA Luzia:multi::loveu:
Cudowne stado:loveu:

E tam jeszcze trochę mi mało :diabloti: Czuję niedosyt :evilbat:

[quote name='Bewarka']Oooo :multi:

Piękniusie psiaki jak zawsze, Funia i Pamirek...:loveu: Powodzenia w szukaniu domków dla szczurów ;)

PS:Nowy tymczasowicz? :)

Dzięki na pewno się przyda zwarzając na to jak ludzie chętnie szczury chcą :shake: Wyjdzie na to że zostaną u mnie :lol:

A no tymczasowicz ale taki na króciutko był-już w nowym domku w Warszawie :multi: Na razie nie mogę nic brać ze względu na szczurasy muszę się chociaż ze 4 pozbyć to coś "przywlekę".

[quote name='agaciaaa']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy mnie oczy nie mylą?! Luzia???? :crazyeye:

Cóż to za słodkie maleństwo? :loveu:

http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Obraz074.jpg tylko Luzi brakuje :diabloti: :loveu:

Ale ci sie zaszczurzyło :lol:

Zacznij okularki nosić :razz:

A to był szczeniaczek po mamie jamnika, a nazwałam go bardzo kreatywnie :diabloti: .... Jamnik :evil_lol:

Jak ja bym tam była to już by się do niczego nie nadało :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Obraz062.jpg jakie to maleńkie :loveu:

i jak posty cudnie skaczą :loveu:

No maleńke ale wiesz jakie mięso młodych psów jest smaczne :evilbat:

Noooo porażka :cool1:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Obraz077.jpg ale wypasione mieszkanko :lol:

E tam wypasione zwykła klateczka ino nowa :evil_lol: całe ciężko odłożone oszczędności wydałam na te padalce paskudne :shake::evil_lol:

[quote name='Marlena:)']Napewno nie jestem tu mile widziana,ale nie mogłam sie powstrzymać..
Tak dawno ich nie widziałam i jaka zmiana :loveu:. A ile przybyło :)
Miźnij je odemnie.

Post jest postem bez podtekstów. Jeśli zostanie usunięty - zrozumiem

W mojej galerii wszyscy są mile widziani. Ta zmiana... schudły :eviltong::eviltong::eviltong: To niestety racja :lol:
Wymiziane ;)

Teks na biało pozwolę sobie zostawić bez komentarza....

[quote name='Szczurosława']Szczurzaste wrzuć na szczurze fora , najlepiej z ropiską który jaka płeć , żeby się namnożyły jeszcze bardziej...

Wiem tylko muszę im pojedyncze fotki zrobić, jakiś problem? Czy źle zrozumiałam Twoją wypowiedz??:cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi::multi: LUUUZIA!!!! i Pamir vel Qdłaczek :loveu::loveu::multi: i reszta zwierzyny :multi::multi::multi:

miło Was widzieć - nawet z doskoku ;):loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]BUZIAKI!!!!!! [/FONT]:loveu:

P.S. świetna kanapa.... taka .........................:hmmmm: owłosiona :grins:

Ta Luzia i Pamir vel skończony kretyn i idiota łamane przez głupek i niedojda :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Co wyście mi dziewczyny dały potwora nie psa :shake: :evil_lol::evil_lol:

Może niedługo sobie kompa w domu naprawie (chociaż przy tej ilości zwierząt i wydatków z nimi jakoś wątpie) to będę częściej.

Wiem wiem specjalnie na zamówienie. Chcesz taką samą:cool3: Załatwię za pół ceny:evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']Śliczności :loveu: Luzik dawaj te foty ze spaceru z moja suczą:P masz je jeszcze? bo sie doczekać nie moge

Ale one strasznie brzytkie są :eviltong: Musimy się na jakiś nowy spacerek wybrać i letnich fotków porobić:cool3:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ta Luzia i Pamir vel skończony kretyn i idiota łamane przez głupek i niedojda :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Co wyście mi dziewczyny dały potwora nie psa :shake: :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]bbbbuuuuahhahhahah :evil_lol::evil_lol: reklamacji nie przyjmujemy

aż taki z niego... SZATAN??? :crazyeye::crazyeye:
jaka pani taki pies :grins:
[/FONT]

Może niedługo sobie kompa w domu naprawie (chociaż przy tej ilości zwierząt i wydatków z nimi jakoś wątpie) to będę częściej.

[FONT=Arial]naprawiaj bo tęsknimy ;)[/FONT]

Wiem wiem specjalnie na zamówienie. Chcesz taką samą:cool3: Załatwię za pół ceny:evil_lol:

[FONT=Arial]
nieee dzięki... mam podobnie ino że nie tylko na kanapie... sierść wszędzie i ziemia po legwanku-demolce tysz
[/FONT]

Posted

[quote name='Luzia&Funia']
W mojej galerii wszyscy są mile widziani. Ta zmiana... schudły :eviltong::eviltong::eviltong: To niestety racja :lol:
Wymiziane ;)

Teks na biało pozwolę sobie zostawić bez komentarza....

Ee wcale nie schudłyy.. tylko Funia osiwiała.Coraz bardziej widać po niej jej latka,ale pewnie tylko w wyglądzie;)

Co do tekstu na jasno,to było na wszelki wypadek zważając na to,co było. Byłam przygotowana na inną reakcję,miło mi,że jest inaczej...

[SIZE=2]Ogoniaste prześwietne :),ale u mnie nie miałyby szans - Crystal demoluje dom z powodu myszek, raz nawet jakimś cudem wyciągnął jedną z PRZYKRYTEGO! akwarium, na szczęście nic jej sie nie stało,bo w pore zareagowaliśmy. Dzień później próbowali z Czarną,ale drugi raz się nie udało-zabezpieczenia zostały podwojone:roll:.
Poluje na wszystko: krety,jaszczurki,ptaki,myszy,szczury... Jedna z papug też już poznała się z nim bliżej,również bez obrażeń uhh. Nie zdziwię się,jak przyniesie do domu zająca:mad:..

Posted

:multi::multi::multi::multi:Cześć Luzia miło zobaczyć Twoje futrzaki :cool3::cool3:.
A ten mały kłapciato uchy jak Funia, a kolorek jak Pamir .Jak bym nie wiedziała że Pamir bezjajeczny to podejrzewała bym że to jego sprawka :diabloti:.
:hand::buzi:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Zacznij okularki nosić :razz:

A to był szczeniaczek po mamie jamnika, a nazwałam go bardzo kreatywnie :diabloti: .... Jamnik :evil_lol:

Jak ja bym tam była to już by się do niczego nie nadało :evil_lol:

No maleńke ale wiesz jakie mięso młodych psów jest smaczne :evilbat:

Nosze kontakty :diabloti:

Haha, ależ jesteś pomysłowa :evil_lol:

Nie przesadzaj :eviltong: byłaby sielanka :loveu: :lol:

No tego to sie po Tobie nie spodziewałam :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='ewka i haker']daawno nas nie bylo a nie mam czasu czytac
co to za maleństwo?:)

Maleństwo było u mnie na DT, teraz już w nowym domu :razz:

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]bbbbuuuuahhahhahah :evil_lol::evil_lol: reklamacji nie przyjmujemy

aż taki z niego... SZATAN??? :crazyeye::crazyeye:
jaka pani taki pies :grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]naprawiaj bo tęsknimy ;-)[/FONT]

[FONT=Arial] nieee dzięki... mam podobnie ino że nie tylko na kanapie... sierść wszędzie i ziemia po legwanku-demolce tysz [/FONT]

No nie przeginaj w życiu Go nie oddam w końcu swój pozna swego-a tak jest z nami :evil_lol:

I tak teraz częściej bywam bo kompa znajomych okupuje :diabloti:

Współczuje :siara::evilbat:

Posted

[quote name='Marlena:)']Ee wcale nie schudłyy.. tylko Funia osiwiała.Coraz bardziej widać po niej jej latka,ale pewnie tylko w wyglądzie;)

Co do tekstu na jasno,to było na wszelki wypadek zważając na to,co było. Byłam przygotowana na inną reakcję,miło mi,że jest inaczej...

[SIZE=2]Ogoniaste prześwietne :),ale u mnie nie miałyby szans - Crystal demoluje dom z powodu myszek, raz nawet jakimś cudem wyciągnął jedną z PRZYKRYTEGO! akwarium, na szczęście nic jej sie nie stało,bo w pore zareagowaliśmy. Dzień później próbowali z Czarną,ale drugi raz się nie udało-zabezpieczenia zostały podwojone:roll:.
Poluje na wszystko: krety,jaszczurki,ptaki,myszy,szczury... Jedna z papug też już poznała się z nim bliżej,również bez obrażeń uhh. Nie zdziwię się,jak przyniesie do domu zająca:mad:..

Jak byś je z bliska zobaczyła to byś zmieniła zdanie :eviltong: A co do Funi to rzeczywiście się postarzała, poza tym zaczęły jej się guzki w sutkach powiększać dlatego tarantule dostaje :shake: Miejmy nadzieję że zatrzyma to rozwój tego dziadostwa ...

było minęło, życie idzie dalej.

To masz wesoło a Twoje ogoniaste jeszcze bardziej :evil_lol:

[quote name='ATLANTYDA']:multi::multi:Cześć Luzia miło zobaczyć Twoje futrzaki :cool3::cool3:.
A ten mały kłapciato uchy jak Funia, a kolorek jak Pamir .Jak bym nie wiedziała że Pamir bezjajeczny to podejrzewała bym że to jego sprawka :diabloti:.
:hand::buzi:

Hejo :)
Hehe przyłapałaś mnie :diabloti::diabloti::diabloti: rozmnażam swoje kundle i sprzedaje jako jamniki :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Nosze kontakty :diabloti:

Haha, ależ jesteś pomysłowa :evil_lol:

No tego to sie po Tobie nie spodziewałam :shake: :diabloti:

Wow też chciałam ino mnie nie stać :evil_lol::evil_lol: A jakie? Może kolorowe (zawsze chciałam mieć różowe:loveu:):diabloti::diabloti:

Wiem :megagrin:

No w sumie ludzkie mózki pyszniejsze są :eating:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Funia silna,niejedno już przeszła,napewno da radę!

Ja też teraz staruszka mam,sercowca...trzeba walczyć o każdą chwilę:shake:, wiem co czujesz...

Teoretycznie tarantula powinna pomóc :p Trzeba być dobrej myśli.

Wiem widziałam :eviltong: Siedział na środku podwórka i szczekał :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziały gały co brały :eviltong::eviltong::eviltong:

kurde ten skurczek puchaty:evil_lol: mi tak zapadł w serducho :loveu::loveu::loveu:

Luzik .....fajna ta Twoja ferajna ;):multi:

Co do kanapy ...mam podobną :roll::grins: tylko krótszy włos :diabloti:
[/FONT]

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
(...)

Wiem tylko muszę im pojedyncze fotki zrobić, jakiś problem? Czy źle zrozumiałam Twoją wypowiedz??:cool1:

A co chcesz innego w mojej wypowiedzi zrozumieć?:hmmmm:
Mam na myśli zdjęcia z informacją odnośnie płci,coś o charakterku, itp.
Nie wiem czy masz jedną płeć czy dwie, a jeśli dwie to porozdzielanie ich jest czymś normalnym...

Na forach nie widziałam jeszcze info o nich , więc napisałam co napisałam:lol:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Teoretycznie tarantula powinna pomóc :p Trzeba być dobrej myśli.
Wiem widziałam :eviltong: Siedział na środku podwórka i szczekał :evil_lol:

Była i nie weszła:mad:,nawet z psami sie przywitać.Ogrodzenie jeszcze nie jest pod napięciem,a Wampir gryzie tylko w nocy:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:widziały gały co brały :eviltong:

kurde ten skurczek puchaty:evil_lol: mi tak zapadł w serducho :loveu::loveu:

Luzik .....fajna ta Twoja ferajna ;):multi:

Co do kanapy ...mam podobną :roll::grins: tylko krótszy włos :diabloti:
[/FONT]

się wie :evil_lol:

a co ze zdjęciami :diabloti::diabloti: ja dalej pamiętam że obiecałyście wysłać :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Pozbędę się choć połowy (o szczury mnie chodzi:diabloti:)

A moja 2 kolorowa :loveu: trochę czarnych trochę blond :evil_lol:

[quote name='Szczurosława']A co chcesz innego w mojej wypowiedzi zrozumieć?:hmmmm:
Mam na myśli zdjęcia z informacją odnośnie płci,coś o charakterku, itp.
Nie wiem czy masz jedną płeć czy dwie, a jeśli dwie to porozdzielanie ich jest czymś normalnym...

Na forach nie widziałam jeszcze info o nich , więc napisałam co napisałam:lol:

Nie wiem na szczurzych forach wiele osób jest przeciwko ratowaniu szczurów ze sklepów zoologicznych...
Są 2 samce i 6 samiczek- już rozdzielone mam tylko nadzieję że nie są w ciąży...:shake:

Muszę zrobić pojedyncze fotki żeby każdego było dokładnie widać :razz:

[quote name='Marlena:)']Była i nie weszła:mad:,nawet z psami sie przywitać.Ogrodzenie jeszcze nie jest pod napięciem,a Wampir gryzie tylko w nocy:diabloti:

Teren prywatny... Nie wiedziałam czy jestem mile widziana :eviltong::eviltong::eviltong:
A skąd wiesz czy to noc nie była :evil_lol: