_ChiQuiTa_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Słońce czekam na nowe zdjęcia :) A jak tam pierścionek?? masz go jeszcze?? :) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Gratulujemy 300 i czekamy na fotki :loveu::multi: Quote
Luzia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 ewka i haker napisał(a):300GRATULACJE!!!!!!!! co bedziesz miec??... bedziesz zyc:diabloti::diabloti::diabloti: Thx :p To jest groźba a groźby są karalne :diabloti: Na policje Cię podam :eviltong: Marlena:) napisał(a):300! Wow :crazyeye: jaka ta galeria staraaa :lol: Gratki kochanie:loveu:... ___________ Pozdrawiam:loveu::loveu: Sama jesteś stara mendo jedna :loveu: Dzięki :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Nie tłumacz sie :eviltong: Nawzajem sie pilnujcie bo i Ciebie ktoś podmieni :diabloti: Satysfakcje :diabloti: Ty to wszystko musisz przekręcić :lol: Mnie nikt nie będzie chciał :diabloti::diabloti: E tam z tego dzieci nie wyżywię :siara: _ChiQuiTa_ napisał(a):Słońce czekam na nowe zdjęcia :) A jak tam pierścionek?? masz go jeszcze?? :) Na razie fotek nie mam bo nie miałam aparatu ;) Pewnie że noszę :p Cały czas :cool3: anitaaa i bartis napisał(a):Gratulujemy 300 i czekamy na fotki :loveu::multi: Dzięki, a co do fotek to jak wyżej :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Luzik napisał(a):Pewnie że noszę :p Cały czas :cool3: Cieszę się niezmiernie :) Quote
Luzia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cieszę się niezmiernie :) A z czego się cieszyć :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Melduję iż od następnej strony będą fotki. Co prawda z sierpniowego spaceru ale nic innego nie mam :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czekam z niecierpliwością :) Luzik napisał(a):A z czego się cieszyć :evil_lol: z tego że go masz i nie wywaliłaś:D Quote
Luzia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 M&T napisał(a):ważne, że w ogóle będą :multi: E tam nie ma się z czego ciechać :eviltong: _ChiQuiTa_ napisał(a):Czekam z niecierpliwością :) z tego że go masz i nie wywaliłaś:D A to czekaj :siara: A czemu niby miałam to zrobić? Quote
Marlena:) Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jeszcze tydzień temu ciągle go nosiła. Oj Edytko chyba nie ma szans na to,że go wyrzuci :diabloti: ... A Ty kochanie zajrzyj na gg,bo mam zapytowywanie:mad::diabloti:. Quote
Luzia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Marlena:)']Jeszcze tydzień temu ciągle go nosiła. Oj Edytko chyba nie ma szans na to,że go wyrzuci :diabloti: ... A Ty kochanie zajrzyj na gg,bo mam zapytowywanie:mad::diabloti:. Jeśli będzie chciała to mogę Go nie nosić :eviltong: GG się rypło i nie działa :diabloti: A teraz obiecane fotki: Panna Greta Lolek: Pamir po kąpieli w bajorku (bardzo śmierdzącym bajorku):evil_lol: Quote
Luzia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Pamir i Suchy: Ogryzek:loveu::loveu::loveu:: Suchy: Tego wariata to chyba każdy zna :evil_lol:: Quote
Luzia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Suchy, Pam i Lolek: Pam i mój but :evil_lol:: Fuńka: Zgredek: Pamir, Greta i Zgredek: Quote
Luzia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Suchy i Lolek: Lolek i pupa Pamira :evil_lol:: Quote
Luzia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Esme, Pamir i Zgredek: Pupa Esme, Gerta i cocker spaniel pana który zgubił klucze :evil_lol:: Pam grzeje (a raczej moczy) mi stopy:diabloti:: Profilek::loveu: Gretka: Quote
Luzia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Funia: Diesel: Diesel i reszta sfory: Esmeczka, Pam i Lolek: I to na razie było by na tyle :eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ty to wszystko musisz przekręcić :lol: Mnie nikt nie będzie chciał :diabloti::diabloti: E tam z tego dzieci nie wyżywię :siara: Ale co ja przekręciłam? :hmmmm: :diabloti: W sumie......... :cool3: żartuje oczywiście :eviltong: Nie wiedziałam że masz dzieci :diabloti: A cóż to za spacerek z tyloma psami? ;) http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/DSC00141.jpg profilek najładniejszy :loveu::loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/DSC00098.jpg i Funia :loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jaaaa ile zdjęć xD No boskie po prostu.... ahhh :iloveyou: Quote
Marlena:) Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ale one przeterminowane :eviltong: to sie nie liczy. Jedyne co sie liczy,to to,że jest na nich Zgredek :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
M&T Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/DSC00087-1.jpg ale on ma długie nogi! :-o http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/DSC00137.jpg piękny uśmiech :loveu: Quote
Avaloth Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Hi Luzia :loveu: miło że wróciłaś :) wiem, że ja wczas, ale miałam zastój na dgm, nie wchodziłam przez dłuższy czas, i teraz nadrabiam ^^ piękne wariaty :loveu: najbardziej mi się Ogon i Zgredek podobają :evil_lol::loveu: no i Funiak oczywiście, i czysty Pamirek :D mizianka dla nich xD Quote
Marlena:) Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ogon znaczy Ogryzek? :diabloti: A Zgredek to oczywiste - wkoncu to mój Zgredek :cool3::loveu::loveu::loveu:... Quote
Recommended Posts