agaciaaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No nareszcie :multi: Qdłacz jakiś taki mało kudłaty :evil_lol: ale i tak śliczny :lol: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zdj14.jpg :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Witaj Luzia :multi::multi::multi: Miło zobaczyć Twoje futrzaki . Tylko czemu Pamir nosi klatkę na sznupce :cool3:. Cześć :loveu: Hehe no po takiej przerwie to na pewno :razz: Tu robiłam zdjęcia na porannym spacerze,a wtedy puszczam je na terenie szkoły. Pamir nie jest agresywny tylko podbiega do ludzi i jak nie ma namordnika to się go boją. A po za tym zbiera śmieci na spacerze i nie chcę żeby mi się czymś przy truł. :shake: Ludzie są bardzo pomysłowi jeśli chodzi o wyrzucanie resztek, raz nawet całą rybę ktoś z okna wywalił. :roll: Justys95 napisał(a):Aha, to taki mały, trzeci, to tymczasik był? ;) Tak ona Stowarzyszeniowa była, a teraz już w nowym domku jest :p M&T napisał(a):Luzia !! Wróciłaś!! :multi::multi::multi: jak miło zobaczyć wreszcie Luzię i Mickeyowego braciszka :evil_lol: :loveu::loveu: A no wróciłam :p E tam Luzie, Pamira to rozumiem ale mnie :eviltong: Quote
Luzia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Dorkaa']Luzia wróciłaaa :loveu: ! Witamy!! :multi: I dziękujemy za fotki :loveu: :loveu: Hejo :multi: Nie ma za co dziękować. To ja powinnam dziękować że o mnie nie zapomnieliście :loveu: [quote name='Alicja'] :evil_lol: :evil_lol: widzę że Pamirek zmienił uczesanie :grins: witajcie znów :multi::multi::multi: Łysieje na starość :diabloti: A tak serio to teraz i tak zaczyna się kudłacić w lecie jak wypłosz wyglądał :evil_lol: Zaniedbałam psa :siara: :diabloti::diabloti::diabloti: Witam :multi: [quote name='agaciaaa']No nareszcie :multi: Qdłacz jakiś taki mało kudłaty :evil_lol: ale i tak śliczny :lol: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zdj14.jpg :loveu::loveu: :loveu: Wiesz może mi Go ktoś podmienił kto to wie :razz: A no profilki zawsze śliczne mu wychodzą :loveu: [quote name='dadiii']siemka!!!! wreszcie wrocilyscie :p Hejka :multi: A no wróciłyśmy :loveu: Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pamirek , wie że na lato trzeba się rozebrać z ciuszków ... teraz idzie zima to się zacznie stroić :evil_lol: w samochodzie ostatnio znalazłam jeszcze jego włosiska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Luzia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pamirek , wie że na lato trzeba się rozebrać z ciuszków ... teraz idzie zima to się zacznie stroić :evil_lol: w samochodzie ostatnio znalazłam jeszcze jego włosiska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Oby nie ubrał się za mocno bo znowu będę miała na wiosne armagedon z jego sierści :diabloti: A co do kudełków to już Ci pisałam że mogę Ci ich więcej podesłać :razz: A właśnie. Miała bym prośbę, jak się widziałyśmy to coś mówiłyście że macie więcej jego zdjęć dało by radę żebyście mi je na jakiejś płytce podesłali? Ja bym wam koszt przesyłki oddała. Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Oby nie ubrał się za mocno bo znowu będę miała na wiosne armagedon z jego sierści :diabloti: A co do kudełków to już Ci pisałam że mogę Ci ich więcej podesłać :razz: A właśnie. Miała bym prośbę, jak się widziałyśmy to coś mówiłyście że macie więcej jego zdjęć dało by radę żebyście mi je na jakiejś płytce podesłali? Ja bym wam koszt przesyłki oddała. zgramy fotaski ;) nie martwiaj i poślemy ....a za włoski ....dziękuję bardzo :p mam melanż na ciuchach Klocusiowo - Ozzulkowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szczurosława Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No! I nareszcie coś się u ruszyło :multi: Miło się ogląda takie mordencje ;) Quote
ewka i haker Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 super ze jestescie hopkowe zdjecia bomba Quote
Bartiśkowa_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 witamy po raz pierwszy :loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zdj14.jpg fajne psiaki :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Wiesz może mi Go ktoś podmienił kto to wie :razz: Nie przyznawaj sie że psa nie pilnujesz :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hej mała :* Ale szalejesz :D Foty świetne :) Quote
Marlena:) Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No ... na dobranoc buziaki dla moich mordek :loveu: Quote
M&T Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Gratki 300!!!!!!!!!!! :cunao::cunao: Z tej okazji poprosimy fotki :laola: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 M&T napisał(a):Z tej okazji poprosimy fotki Właśnie :diabloti: Quote
Luzia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']zgramy fotaski ;) nie martwiaj i poślemy ....a za włoski ....dziękuję bardzo :p mam melanż na ciuchach Klocusiowo - Ozzulkowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jak już zgracie to dajcie znać to wam adres wyślę :razz: E tam oni mają krótką Pam ma długą i mięciutką :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Szczurosława']No! I nareszcie coś się u ruszyło :multi: Miło się ogląda takie mordencje ;) A no kiedyś musiało :lol: Dzięki :razz: [quote name='ewka i haker']super ze jestescie hopkowe zdjecia bomba Witamy :multi: Było by więcej tylko że piesom się skakać później nie chciało :evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis']witamy po raz pierwszy :loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zdj14.jpg fajne psiaki :loveu: Witamy w naszych skromnych progach i zapraszamy częściej :cool3: Dziękujemy :loveu: Quote
Luzia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 agaciaaa napisał(a):Nie przyznawaj sie że psa nie pilnujesz :diabloti: Ale to w nocy było :siara: TO on mnie powinien pilnować nie ja jego nie przeginaj :diabloti::diabloti::diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a):Hej mała :* Ale szalejesz :D Foty świetne :) Hejo skarbie :loveu: E tam szaleje ukradłam Kasi aparata i pożyczyłam neta to wstawiam :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):Cześć Luzia :buzi: Witam Cię :loveu::loveu::loveu: Marlena:) napisał(a):No ... na dobranoc buziaki dla moich mordek :loveu: Jakich Twoich jakich Twoich nie pozwalaj sobie Maleńka :diabloti::diabloti: :loveu: :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='ewka i haker']witamy zarz 300:D:D A no nie zaraz tylko już :razz: [quote name='Justys95']Zaczęłam 300! Impressska! :multi: Gratuluje to prawie tak jak byś wstęgę przecięła :evil_lol: [quote name='M&T']Gratki 300!!!!!!!!!!! :cunao::cunao: Z tej okazji poprosimy fotki :laola: :evil_lol: Dzięki :oops: :diabloti::diabloti: [quote name='agaciaaa']Właśnie :diabloti: Hmm zastanówmy sie a co ja z tego będę mieć :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewka i haker Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 300GRATULACJE!!!!!!!! co bedziesz miec??... bedziesz zyc:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marlena:) Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 300! Wow :crazyeye: jaka ta galeria staraaa :lol: Gratki kochanie:loveu:... ___________ Pozdrawiam:loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ale to w nocy było :siara: TO on mnie powinien pilnować nie ja jego nie przeginaj :diabloti::diabloti::diabloti: Nie tłumacz sie :eviltong: Nawzajem sie pilnujcie bo i Ciebie ktoś podmieni :diabloti: Luzia&Funia napisał(a):Hmm zastanówmy sie a co ja z tego będę mieć :diabloti::diabloti::diabloti: Satysfakcje :diabloti: Quote
Recommended Posts