Avaloth Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a co z Aniołkiem ? nie miałaś go odebrać? nie ma nic ? Luzu proszę nie strasz nas, napisz coś ! Quote
Ola164 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Luziu Aniołek to Pamir prawda? :( Kochanie trzymaj się... Wiem że trudno ale oni się znajdą! Naprawdę! Quote
taxelina Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ola164 napisał(a):Luziu Aniołek to Pamir prawda? :( Kochanie trzymaj się... Wiem że trudno ale oni się znajdą! Naprawdę! pamir sie juz odnalazl po tym wyrzuceniu - czytaj uwazniej nastepnym razem Quote
ATLANTYDA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 deer_1987 napisał(a):pamir sie juz odnalazl po tym wyrzuceniu - czytaj uwazniej nastepnym razem Ale zmieniony jest tytuł galerii i to na taki elektryzujący:shake: ,też Czytaj uważnie :roll:. Quote
Bewarka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No właśnie, co się stało? Gadaj, bo my się tu martwimy bardzo....! Quote
Avaloth Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Luziu Aniołek to Pamir prawda? :-( a Aniołek to kotek.. Quote
Szarik Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dlaczego zostawiasz Nas w takiej niepewności? Co się stało!? Quote
taxelina Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Ale zmieniony jest tytuł galerii i to na taki elektryzujący:shake: ,też Czytaj uważnie :roll:. tak zmieniony ale nie uciekl pamir znow czy tez nie ukradli go to raz, dwa aniolek to nie pamir nie wazne...:roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial]Luziu ...wejdź i napisz co się dzieje , byłaś na dogo .... martwimy się o Ciebie .... nie chciałabym Mariuszowi i Kasi głowy zawracac , chciałabym abyś Ty napisała coś od siebie ...[/FONT] Quote
Ola164 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Marto - proszę przestań juz się czepiać moich postów... Ja staram się jakoś uspokoic sytuacje między nami... Wiem że mnie nie lubisz ale prosę nie pokazuj tego na kazdym wątku... A ja na FB prawie wcale nie wchodzę... jestem głównie na PwP, robie ogłoszenia albo banery wiec nie wiem... Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='deer_1987']tak zmieniony ale nie uciekl pamir znow czy tez nie ukradli go to raz, dwa aniolek to nie pamir [FONT=Arial]Pamir vel Qdłaczek to pies Aniołek to kociak obaj zostali porwani , porzuceni , odnalezieni ...Pamir wrócił wtedy do Luzi a Aniołek miał zostać odebrany z miejsca przetrzymywania ....[/FONT] Quote
Luzia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Pokrótce, Pamir jest ze mną i ze mną zostanie. Aniołek poszedł do nowego domu, Wiki i Wega przepadły.. Nie chcę o tym myśleć.. A tym bardziej pisać :-( Przepraszam Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Pokrótce, Pamir jest ze mną i ze mną zostanie. Aniołek poszedł do nowego domu, Wiki i Wega przepadły.. Nie chcę o tym myśleć.. A tym bardziej pisać :-( Przepraszam [FONT=Arial]Luziaczku .... :glaszcze: ... [/FONT] Quote
Ola164 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Trzymaj się... [FONT=Arial]:glaszcze: Wiem że trudno...[/FONT] Quote
Avaloth Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Luziku trzymaj się, wiem że to ci nie pomoże, ale jesteśmy z tobą :-(:calus: Quote
Recommended Posts