Luzia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']A co, aż tak po mnie widać?? najlepiej, na drzewo Hmmm... no może... ale chyba jeszcze się dowiem, co? http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zsounds8.jpg a to zdjęcie jest zajebiaszcze A coś myślała :diabloti: Ale na drzewo nie da się skoczyć na nie można wejść co najwyżej :diabloti: Jak poprosisz :diabloti: Nie wiem do czego to było :siara: Nie możesz robić mniej uśmieszków przez Ciebie muszę kasować :eviltong: Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']Oj nie bądź zła :buzi::buzi: oboje mają śliczne uśmiechy :loveu::loveu: a tak btw to nie chca mi się pokazać fotki z tego postu :( Tak lepiej :loveu: Ale Pamcio i tak ma śliczniejszy :siara: [SIZE=2]Którego?? [quote name='basia bonnie']wszyscy to zdjecie cytują, ja też musze http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zsounds8.jpg Każdy je cytuje :evil_lol: [quote name='Pimpek']Witamy się http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zsounds14.jpg Słodziak Witam :razz: Dzięki :loveu: Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 agaciaaa napisał(a):To ja nie jestem vipem Jesteś :razz: Szarik napisał(a):Ja tez nie... A czemu ? :razz: ewka i haker napisał(a):witamy sie dzis Raczej wczoraj :diabloti: Szczurosława napisał(a):Komitet w postaci kózek i owieczki super!:lol: A zabawy w błotku również udane, no ale dołączyć się mogłaś;) O konikach zapomniałaś :shake::evil_lol: Następnym razem :lol: Ale i tak wróciłam tak samo brudna jak psy :cool3: Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']hej, przyszliśmy przywitać rodzeństwo :loveu: Witamy :multi: My niestety na kompie to tylko z doskoku :shake: [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:ale sielana http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zsounds24.jpg Folwark Zwierzęcy ;) http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/zsounds41.jpg[/FONT] No ba wiadomo :razz: Hehe fajnie to określiłaś :p Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial]Ale bym wymiziała tego wariata ...:loveu::loveu::loveu:....dziś wyciagałam z auta rzeczy i jeszcze znalazłam kudełki :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ale bym wymiziała tego wariata ...:loveu::loveu::loveu:....dziś wyciagałam z auta rzeczy i jeszcze znalazłam kudełki :loveu::loveu:[/FONT] Jeśli chcesz to mogę Ci ich więcej przysłać :evil_lol: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Tak lepiej :loveu: Ale Pamcio i tak ma śliczniejszy :siara: Oj, narażasz się, narażasz :mad::mad::mad: A tak btw to dzisiaj byłam w schronie. Oglądam nowo przybyłe psy i nagle patrzę..... sunia m-c collie O.O'' prawie identyko jak nasze psiaki, tylko troszkę dłuższy pyszczek O.O'' wiek...? ok. 2 lat.... :shocked!: w kłębie....na oko ok. 55 cm... :shocked!: szczekliwa... W najbliższym czasie jak będę w schronie to zrobię jej zdjęcia i wstawię do galerii to wtedy zobaczysz. Ale zakochałam się w niej :loveu: taka przylepa, że aż nie mogłam wyjść z jej boxu, bo ciągle kazała mi siebie po brzusiu drapać :loveu: Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):Oj, narażasz się, narażasz A tak btw to dzisiaj byłam w schronie. Oglądam nowo przybyłe psy i nagle patrzę..... sunia m-c collie O.O'' prawie identyko jak nasze psiaki, tylko troszkę dłuższy pyszczek O.O'' wiek...? ok. 2 lat.... :shocked!: w kłębie....na oko ok. 55 cm... :shocked!: szczekliwa... W najbliższym czasie jak będę w schronie to zrobię jej zdjęcia i wstawię do galerii to wtedy zobaczysz. Ale zakochałam się w niej taka przylepa, że aż nie mogłam wyjść z jej boxu, bo ciągle kazała mi siebie po brzusiu drapać Całe życie się narażam :diabloti: Nasza siostrzyczka :placz::placz::placz: Zrób koniecznie i domku jej szukaj na cito :placz: ewka i haker napisał(a):witamy Witanko :multi: No to teraz muszę się przyznać że wczoraj skończyłam 19 lat :evil_lol: Stara dupa ze mnie :evilbat: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial]Najlepsiejszego :Rose: Stara doopo :grins:[/FONT] Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Najlepsiejszego :Rose: Stara doopo :grins:[/FONT] Dzięki :razz: A z tej okazij Pamir obszczekał dziś kilku ludzi i zaczną wcinać jakieś kości pod śmietnikiem :mad: No cóż ale za to wczoraj na grillu i imprezce działkowej zachowywał się rewelacja :loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [CENTER]:BIG::new-bday:wszytskiego najlepszego:new-bday::BIG: :laola: [/CENTER] Quote
M&T Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Nasza siostrzyczka :placz::placz::placz: Zrób koniecznie i domku jej szukaj na cito :placz: No jutro przyprowadzę ją do siebie do domciu, wykąpię, wyczeszę, zrobię fotki i od razu na dogo wklejam, bo aż nie mogę uwierzyć, że takie śliczności trafiły do schronu :shake::shake::shake: Quote
Avaloth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 o ty stara babo :D ja dopiero 16 niedawno zaliczyłam.. :klacz:wszystkiego najlepszego:BIG: !!:new-bday: :laola::drink1::beerchug: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 o to widze ze Ty taka stara jak ja:eviltong: Quote
Luzia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Dziękuję wszystkim za życzenia i niestety muszę się na razie pożegnać. Nie mam neta w domu i na dogo będę wpadać rzadko i tylko po to żeby wprowadzić zmiany na stowarzyszeniowych wątkach... Papa myślę że nie będziecie tęsknić :) Quote
Bewarka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 I ja życzę Najlepszego, też spóźnionego, nawet bardzo :oops: Wracaj szybciutko. :) Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witanko Spóźnione 100 lat!!!! Będziemy tęsknic Quote
Marlena:) Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Luziowa biedna napewno tęskni za Wami wszystkimi :roll:... A Pamir robi naprawde duze postępy w szkoleniu :loveu:.. dzisiaj luziowa mi sie chwaliła jak cudownie potrafi pokonywac przeszkody (hopki) :cool3::cool3:... Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jesteś :razz: No to gdzie vipowskie fotki? :diabloti: Spóźnione :oops: ale szczere: WSZYSTKIEGO NAJ :Rose: I wracaj do nas :roll: tęsknimy! :placz: Quote
Recommended Posts