Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='agaciaaa']http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama15.jpg rzeczywiście Aniołek :loveu: ;) http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama35.jpg a jaki ogromny :lol: Oj wystarczy zobaczyć na moje dłonie od razu widać że Aniołek :siara: No jak Godzilla :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']Luzik nie pastw się nad zwierzętami Pani Kasi tylko wracaj tu i dawaj foty !! Ja się nie pastwie nad zwierzętami tylko nad Kasią :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='clockwork']ja zagladam i dręczy mnie jedna myśl....... czy Ty masz jeszcze Qdłaczka??? :hmmmm: :hmmmm: :cool1: ... Marlena Go na smalec przerobiła :siara: A tak poważnie to jasne że mam po prostu ostatnio nie mam jak robić fotek, jak jestem z nim na spacerze to nie robię fotek bo zabawa z nim zajmuje obie ręce i nogi. :loveu: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='chester07']a czemu by miała nie mieć? chyba Pamir jest wzięty na stałe.. tak ? jak się mylę to przepraszam.. jejku jaki Aniołek kochany :loveu: ten nocniczek to jego? no wiesz co, chyba rozmiaru nie dobrałaś :evil_lol: Tak na stałe ;) Nie no nocniczek nie jego nie cierpię różu :diabloti: jego :nocniczek jest czerwony :razz: [quote name='M&T']źle zrozumiałaś clockwork :eviltong: jej chodziło, że żadnych zdjęć Pamirka nie ma xP [quote name='clockwork']dokładnie tak.... nie widze fotek Qdłacza :mad::mad::mad: [quote name='Alicja']ano własnie ......chodzi nam o aktualne fotki :cool1: Nie mam aktualnych :oops: już pisałam czemu mogę dać ze spacerku z Ergą ale to było jakiś tydzień temu :shake: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Marlena:)']Kudłacz to najgłupszy pies jakiego obecnie znam :diabloti: ... Dzisiaj podczas mojej wspólnej nocy z tym wrednym typem te wredny typ wyżarł dziurę w kołdrze mamy luziowej :mad:... A do tego jak przystało na niego..budzenie wygląda "mokro" :diabloti: bo jak zacznie kogoś ślinić,to przestać nie może..(szczególnie mnie) Ma nadmiar energii i od wczoraj jakiś taki czysty jest :diabloti::diabloti:, ale nic więcej nie powiem:p,bo mnie siostra przechrzci:lol:. Kotu też odbija...no ale to normalka jak sie ma taką panią:evil_lol:. Wcale nie najgłupszy tylko najinteligentniejszy i jak tylko może to wykorzystuje sytuacje. :eviltong: A no rzeczywiście to mam nowsze foty z przedwczorajszej kąpieli :cool3: :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='M&T']Marlena: a ty jesteś siostrą Luziowej? :cool3: Jak by patrzeć na regułę w rodzinie nic nie ginie (i wziąć pod uwagę głupotę) to rzeczywiście coś nas łączy :evil_lol::loveu: [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong:a znasz takie porzekadło :razz::razz:...z kim przystajesz ...........:p....widać mu się Wasze towarzystwo udzieliło :eviltong: Dokładnie :cool3: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Marlena:) napisał(a):Odnalezioną po latach siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha:lol:... nie tylko jemu.. wszystkie zwierzaki z nami głupieją (ale bardziej ze mną:diabloti:).... Ładnie to określiłaś :cool3: chciała być :eviltong: _ChiQuiTa_ napisał(a):Z wami to nawet taki poważny człowiek jak ja może zgłupieć :diabloti: Ty i poważna :roflt: Marlena:) napisał(a):wiesz,ze Ciebie też kocham wiedźmo :diabloti::diabloti::diabloti: :mad:Będę zazdrosna :mad: _ChiQuiTa_ napisał(a):ołłł jeaaaaaaach :multi::megagrin::cool2::sweetCyb::laugh2_2::angel::Cool!::klacz: Nie ciesz się tak ona kłamie :siara: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 chester07 napisał(a):no tak, ja ja już gdzieś dzisiaj napisałam jestem bystra jak woda w klozecie u ciotki koleżanki :D co do fotek to się zgodzę, że chcemy jeszcze :evil_lol: E tam woda w klozecie bystra jest jak sie spłuczkę wciśnie :cool3: Zaraz dam ;) M&T napisał(a):to rozumiem, że nie? xD ale nad tym da sie pracować :diabloti::diabloti: Niestety nie :shake: A może to i dobrze :razz: :diabloti::diabloti::diabloti: o co chodzi bo już się pogubiłam tak mi nagadałyście :eviltong: Izabela124. napisał(a):Witam sie poraz peirwszy Będę częstym gościem :P Zaciekawiła mnie wasza galreia Pozdarwiam i zapraszam do siebie Witamy serdecznie :multi: Zapraszamy :cool3: Na pewno skorzystam z zaproszenia w wolnej chwili :razz: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Marlena:)']Przybraną :eviltong:.... Hejo :diabloti: :sweetCyb: :multi: [quote name='Alicja']a ja nadal czekam na zdjęcia QDŁACZKA skoro kot się doczekał fotek to dziwne ze pies nie może ......i wcale mnie nie bawi ta ciuciubabka Już pisałam czemu.. [quote name='chester07']nad spłuczką u ciotki koleżanki w kiblu czy nad moją bystrością ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Luzikowa żądamy fotek ! :shock: Zara zara :eviltong: [quote name='clockwork']dokładnie... bawimy sie w kotka i myszke.... nasze pytania są ignorowane- a Qdłacz to nasz podopieczny, pechowy podopieczny.... i zaczyna mnie to irytować... nie wiemy czy jeszcze jest u ciebie Luzikowa, jak sie ma, czy sobie z nim radzisz (mam nadzieje że tak bo wiedziałaś co bierzesz).... nie wierzę że nikt w Tarnobrzegu nie ma aparatu żebyś choć raz w tygodniu wrzuciłą AKTUALNE FOTY... wiesz jak podchodzimy do spraw adopcji- jeżeli już bywasz na dogo normalne że żądamy zdjęć i informacji.... nie przestałam sie o niego martwić z chwilą wyadoptowania, z chwilą "pozbycia się" !!!! więc pisz na bierząco, bo sytuacja zaczyna być napięta :cool1: Nikt nie bawi się w kotka i myszkę w miarę możliwości staram się odpisywać.. Komp mi siada jeśli nawet się włączy to tylko na chwilę a potem pada, i w tym czasie staram się podnieść jak najwięcej wątków naszych zwierzaków a nie odpisywać w galerii :roll: [quote name='Marlena:)']Oj cioteczki okropne jesteście :mad::diabloti:... Dzisiaj osobiście dopilnuję obfocenia Pamira :mad:.. więc fotki bedą najpóźniej jutro.Może być? :cool3: Jestem beznadziejna bo zamiast robić psu foty na spacerze to się z nim bawię :roll: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Alicja'] nie to nie MY jesteśmy okropne ...My po prostu martwimy się .....kot ma foty a psu sie nie da ..... my nie pozbyłyśmy się Qdłaczka my go oddałyśmy do adopcji i nadal się o niego martwimy i jeśli coś jest nie tak to chcemy wiedzieć ...a to ze Luziowa bywa na dogo a tu nie wchodzi ... znaczy się nie odpisuje nam ....to już jest bardzo niemiłe ... ten pies już miał dość pecha w życiu Wchodzę tu najczęściej jak mogę ale nie zawsze mam możliwość odpisania :shake: [quote name='Marlena:)']Luziowa to najlepsza pańcia jaką Pamir miał w całym swoim życiu :mad: i nawet nie myślcie,że coś jest nie tak. Sama widuje ich prawie codziennie i wiem,że wszystko jest OK, a luziowa bardzo zabiegana jest ostatnio (stowarzyszenie itp) i nie ma czasu na codziennie odpisywanie każdemu z osobna. Więc proszę o cierpliwość :shake: Z tą najlepszą to się nie zgodzę :lol: Dziękuję Marlenko :buzi: [quote name='clockwork']Marlenko- dzięki za info... Rozmawiałam też z Kasią ze stowarzyszenia więc wiem że jest ok. ale powiedz sama- nie martwiłabyś sie gdybyś dopytywała a ktoś ewidentnie ignorowałby Twoje posty??? już jestem spokojna... martwiamy bo wiemy że Qdłacz nie jest łatwym psem... a wieści żadnych poza wykrętnymi odpowiedziami... lub brakiem odpowiedzi. Wiem że luzikowa pomaga w stowarzyszeniu, ale bywa na dogo i wystarczyłoby napisać"dziewczyny- Pamir ma sie dobrze,ciągle pracujemy nad nim, nie mam aparatu (choć dla kotka sie znalazł) jak tylko bedzie możliwość wrzuce 2 foty" czy to tak wiele?? a wogóle brakuje mi tego sierściucha :placz::placz: ja tam kiedyś pojade :diabloti: Już pisałam że nikt tu nikogo nie ignoruje, po prostu nie zawsze moge odpisać w galerii. To prawda nie jest łatwym psem.. Dziś byliśmy rano na kilku godzinnym spacerze wyszliśmy z domu o 5 wróciliśmy o 9. Jego celem było zmęczenie pasQdy.. I co? Wrócił napił się i znów miał ochotę na zabawę. Wiem czego się podjęłam adoptując Go i wiem również ile pracy wymaga praca z nim. Zaraz dam foty .. O ile znów mi się komp nie zbuntuje :shake: Quote
M&T Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 chester07 napisał(a):nad spłuczką u ciotki koleżanki w kiblu czy nad moją bystrością ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nad tym i nad tym :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 M&T napisał(a):i nad tym i nad tym :diabloti::diabloti::diabloti: A co to za panoszenie się w mojej galerii :mad::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&T Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A co to za panoszenie się w mojej galerii :mad::eviltong::eviltong::eviltong: trzeba troche kurzu posprzątać po fotkach :p:evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='M&T']trzeba troche kurzu posprzątać po fotkach :p:evil_lol::evil_lol: Świrze 3 fotki zrobione 3 min temu... Proszę nie zwracać uwagi na sierść bo Pamcio został wykąpany i sypie się z niego jeszcze bardziej :evil_lol: Zaznaczam że łóżko dziś odkurzane :siara: Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :loveu::loveu::loveu:kochany maluszek :loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/AAA1.jpg Luźkowa nie dziw się że się zamartwiałyśmy ... za dużo serca włożyłyśmy w uratowanie tego Qdłaczka :loveu: Quote
M&T Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 jak słodko śpi nasz braciszek :loveu::loveu: mamy cały czas nadzieję, że spotkamy się na Zlocie :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Hehe no to przestań :evilbat:[/QUOTE] Never :diabloti: to mi sprawia wiele przyjemności :evil_lol: [quote name='Luzik']Ja się nie pastwie nad zwierzętami tylko nad Kasią :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] A no tak :diabloti: zapomniałam :shake::evil_lol: [quote name='Luzik'] Ty i poważna :roflt:[/QUOTE] A co może nie :razz: [quote name='Luuuzik']Nie ciesz się tak ona kłamie :siara:[/QUOTE] Dzięki :cool1: teraz to mnie załamałaś :placz::placz::placz::placz::placz: A tak na marginesie to prze mi sprawiłyście i Ance niespodziewajke :p niezłe zdziwko nas złapało :cool3::lol: Quote
ATLANTYDA Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/AAA2.jpg Ale mu się dobrze śpi :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]Luzikowa... kochana.... :mad: nie odbieraj naszych słów źle.... dopytujemy bo wiesz że Qdłacz nie jest nam obojętny, i naprawde już schizowałam że MOZE UCIEKŁ... MOŻE COŚ SIĘ WYDARZYŁO...może coś nie tak.... a Ty boisz sie powiedzieć.... :shake: wiesz że jak na szpilach czekamy na jakiekolwiek info, o nim o postępach w nauce.... nie musisz codzień wstawiać jego fotek- wiem że masz ręce pełne roboty i praca w stowarzyszeniu jest ważniejsza , ale raz na jakiś czas 1 fotka i podpisik- "żyje ma/mamy sie dobrze". a śpiący sierściuch miodzio :loveu: futrzana kanapa super :cool1: buziaki dla Was ;) [/FONT] Quote
Luzia Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Jaki zaspany hihi Qdlaczek Hejka :multi: A no po takim aktywnym spacerze musiał byś zaspany ale i tak nie spał długo :shake::evil_lol: [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:kochany maluszek :loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/AAA1.jpg Luźkowa nie dziw się że się zamartwiałyśmy ... za dużo serca włożyłyśmy w uratowanie tego Qdłaczka :loveu: [/FONT] Wiem rozumiem, ale możecie być pewne że jeśli by coś się stało to bym Was powiadomiła. Quote
Luzia Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='M&T']jak słodko śpi nasz braciszek :loveu::loveu: mamy cały czas nadzieję, że spotkamy się na Zlocie :cool3: Udaje :evil_lol: Gdy tylko się gwałtownie ruszyłam od razu się podniósł i usiadł przy szufladzie z rzeczami na spacer :diabloti: [quote name='Marlena:)']Nie tylko Was.. :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='ATLANTYDA']http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/AAA2.jpg Ale mu się dobrze śpi A no dobrze gorzej w nocy bo mi się nigdy łóżka nie chce rozścielać i muszę się z nimi dzielić tą połówką :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='agaciaaa']Ale słoooodziak :loveu:[/quote] Dzięki :p [quote name='_ChiQuiTa_']Never to mi sprawia wiele przyjemności A no tak zapomniałam A co może nie Dzięki teraz to mnie załamałaś A tak na marginesie to prze mi sprawiłyście i Ance niespodziewajke niezłe zdziwko nas złapało [/quote] A co jeszcze Ci sprawia przyjemność :diabloti::diabloti: Sklerotyczka :evilbat: Nie :diabloti: Polecam sie na przyszłość :siara: I prawidłowo :cool3: O to chodziło :loveu: Quote
Luzia Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Luzikowa... kochana.... :mad: nie odbieraj naszych słów źle.... dopytujemy bo wiesz że Qdłacz nie jest nam obojętny, i naprawde już schizowałam że MOZE UCIEKŁ... MOŻE COŚ SIĘ WYDARZYŁO...może coś nie tak.... a Ty boisz sie powiedzieć.... :shake: wiesz że jak na szpilach czekamy na jakiekolwiek info, o nim o postępach w nauce.... nie musisz codzień wstawiać jego fotek- wiem że masz ręce pełne roboty i praca w stowarzyszeniu jest ważniejsza , ale raz na jakiś czas 1 fotka i podpisik- "żyje ma/mamy sie dobrze". a śpiący sierściuch miodzio :loveu: futrzana kanapa super :cool1: buziaki dla Was ;) [/FONT] Ale pisałam już że gdyby coś się stało to bym Was o tym od razu powiadomiła. Co do szkolenia nie idzie nam szybko ale to tylko dlatego że szkolę Go klikerem a nigdy jeszcze nie używałam tej metody wiec nie znam wszystkich sposobów jeszcze. Tak więc uczymy się oboje można by rzec. A jak na razie umie dostawiać się do nogi, siadać i warować. Do tego przestał ciągnąć na smyczy no i wracać na zawołanie(choć nie zawsze od razu:evil_lol:) A no miodzio :cool3: Ta muszę nabyć jakąś jasną żeby tak sierści nie było widać :razz: dzięki nawzajem :buzi: Quote
Luzia Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dobra od następnej strony dam fotki, ale ostrzegam że nie są nowe :eviltong: Muszę się ich pozbyć i dopiero nowe dam :cool1: Quote
Recommended Posts