_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Luzik nie pastw się nad zwierzętami Pani Kasi tylko wracaj tu i dawaj foty !! Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ja zagladam i dręczy mnie jedna myśl....... czy Ty masz jeszcze Qdłaczka??? :hmmmm: :hmmmm: :cool1: Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork'] czy Ty masz jeszcze Qdłaczka??? :hmmmm: :hmmmm: :cool1: a czemu by miała nie mieć? chyba Pamir jest wzięty na stałe.. tak ? jak się mylę to przepraszam.. jejku jaki Aniołek kochany :loveu: ten nocniczek to jego? no wiesz co, chyba rozmiaru nie dobrałaś :evil_lol: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 chester07 napisał(a):a czemu by miała nie mieć? chyba Pamir jest wzięty na stałe.. tak ? jak się mylę to przepraszam.. źle zrozumiałaś clockwork :eviltong: jej chodziło, że żadnych zdjęć Pamirka nie ma xP Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='chester07']a czemu by miała nie mieć? chyba Pamir jest wzięty na stałe.. tak ? jak się mylę to przepraszam.. [quote name='M&T']źle zrozumiałaś clockwork :eviltong: jej chodziło, że żadnych zdjęć Pamirka nie ma xP dokładnie tak.... nie widze fotek Qdłacza :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ano własnie ......chodzi nam o aktualne fotki :cool1: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Kudłacz to najgłupszy pies jakiego obecnie znam :diabloti: ... Dzisiaj podczas mojej wspólnej nocy z tym wrednym typem te wredny typ wyżarł dziurę w kołdrze mamy luziowej :mad:... A do tego jak przystało na niego..budzenie wygląda "mokro" :diabloti: bo jak zacznie kogoś ślinić,to przestać nie może..(szczególnie mnie) Ma nadmiar energii i od wczoraj jakiś taki czysty jest :diabloti::diabloti:, ale nic więcej nie powiem:p,bo mnie siostra przechrzci:lol:. Kotu też odbija...no ale to normalka jak sie ma taką panią:evil_lol:. Quote
Alicja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Marlena:)']Kudłacz to najgłupszy pies jakiego obecnie znam :diabloti: ... :eviltong::eviltong:a znasz takie porzekadło :razz::razz:...z kim przystajesz ...........:p....widać mu się Wasze towarzystwo udzieliło :eviltong: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Marlena: a ty jesteś siostrą Luziowej? :cool3: Odnalezioną po latach siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong:a znasz takie porzekadło :razz::razz:...z kim przystajesz ...........:p....widać mu się Wasze towarzystwo udzieliło :eviltong: hahaha:lol:... nie tylko jemu.. wszystkie zwierzaki z nami głupieją (ale bardziej ze mną:diabloti:).... Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Z wami to nawet taki poważny człowiek jak ja może zgłupieć :diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 wiesz,ze Ciebie też kocham wiedźmo :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ołłł jeaaaaaaach :multi::megagrin::cool2::sweetCyb::laugh2_2::angel::Cool!::klacz: Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):źle zrozumiałaś clockwork :eviltong: jej chodziło, że żadnych zdjęć Pamirka nie ma xP no tak, ja ja już gdzieś dzisiaj napisałam jestem bystra jak woda w klozecie u ciotki koleżanki :D co do fotek to się zgodzę, że chcemy jeszcze :evil_lol: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Marlena:) napisał(a):Odnalezioną po latach siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to rozumiem, że nie? xD chester07 napisał(a):no tak, ja ja już gdzieś dzisiaj napisałam jestem bystra jak woda w klozecie u ciotki koleżanki :D ale nad tym da sie pracować :diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witam sie poraz peirwszy Będę częstym gościem :P Zaciekawiła mnie wasza galreia Pozdarwiam i zapraszam do siebie Quote
Marlena:) Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 to rozumiem, że nie? xD Przybraną :eviltong:.... Witam sie poraz peirwszy Będę częstym gościem :P Zaciekawiła mnie wasza galreia Pozdarwiam i zapraszam do siebie Hejo :diabloti: Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 a ja nadal czekam na zdjęcia QDŁACZKA skoro kot się doczekał fotek to dziwne ze pies nie może ......i wcale mnie nie bawi ta ciuciubabka Quote
Avaloth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 M&T napisał(a): ale nad tym da sie pracować :diabloti::diabloti: nad spłuczką u ciotki koleżanki w kiblu czy nad moją bystrością ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Luzikowa żądamy fotek ! Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Alicja']a ja nadal czekam na zdjęcia QDŁACZKA skoro kot się doczekał fotek to dziwne ze pies nie może ......i wcale mnie nie bawi ta ciuciubabka dokładnie... bawimy sie w kotka i myszke.... nasze pytania są ignorowane- a Qdłacz to nasz podopieczny, pechowy podopieczny.... i zaczyna mnie to irytować... nie wiemy czy jeszcze jest u ciebie Luzikowa, jak sie ma, czy sobie z nim radzisz (mam nadzieje że tak bo wiedziałaś co bierzesz).... nie wierzę że nikt w Tarnobrzegu nie ma aparatu żebyś choć raz w tygodniu wrzuciłą AKTUALNE FOTY... wiesz jak podchodzimy do spraw adopcji- jeżeli już bywasz na dogo normalne że żądamy zdjęć i informacji.... nie przestałam sie o niego martwić z chwilą wyadoptowania, z chwilą "pozbycia się" !!!! więc pisz na bierząco, bo sytuacja zaczyna być napięta :cool1: Quote
Marlena:) Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Oj cioteczki okropne jesteście :mad::diabloti:... Dzisiaj osobiście dopilnuję obfocenia Pamira :mad:.. więc fotki bedą najpóźniej jutro.Może być? :cool3: Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Marlena:)']Oj cioteczki okropne jesteście :mad::diabloti:... Dzisiaj osobiście dopilnuję obfocenia Pamira :mad:.. więc fotki bedą najpóźniej jutro.Może być? :cool3: nie to nie MY jesteśmy okropne ...My po prostu martwimy się .....kot ma foty a psu sie nie da ..... my nie pozbyłyśmy się Qdłaczka my go oddałyśmy do adopcji i nadal się o niego martwimy i jeśli coś jest nie tak to chcemy wiedzieć ...a to ze Luziowa bywa na dogo a tu nie wchodzi ... znaczy się nie odpisuje nam ....to już jest bardzo niemiłe ... ten pies już miał dość pecha w życiu Quote
Marlena:) Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Luziowa to najlepsza pańcia jaką Pamir miał w całym swoim życiu :mad: i nawet nie myślcie,że coś jest nie tak. Sama widuje ich prawie codziennie i wiem,że wszystko jest OK, a luziowa bardzo zabiegana jest ostatnio (stowarzyszenie itp) i nie ma czasu na codziennie odpisywanie każdemu z osobna. Więc proszę o cierpliwość :shake: Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Marlenko- dzięki za info... Rozmawiałam też z Kasią ze stowarzyszenia więc wiem że jest ok. ale powiedz sama- nie martwiłabyś sie gdybyś dopytywała a ktoś ewidentnie ignorowałby Twoje posty??? już jestem spokojna... martwiamy bo wiemy że Qdłacz nie jest łatwym psem... a wieści żadnych poza wykrętnymi odpowiedziami... lub brakiem odpowiedzi. Wiem że luzikowa pomaga w stowarzyszeniu, ale bywa na dogo i wystarczyłoby napisać"dziewczyny- Pamir ma sie dobrze,ciągle pracujemy nad nim, nie mam aparatu (choć dla kotka sie znalazł) jak tylko bedzie możliwość wrzuce 2 foty" czy to tak wiele?? a wogóle brakuje mi tego sierściucha :placz::placz: ja tam kiedyś pojade :diabloti: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Ależ ja uwielbiam sobie pochlebiać :diabloti: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama15.jpg terminator :iloveyou: Hehe no to przestań :evilbat: [quote name='M&T']http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama15.jpg jakie piękności!! :-o :loveu::loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama38.jpg ale śliczniasty....nocniczek :diabloti: RÓŻOWY :cool3: Dzięki :loveu: Nie mój :eviltong: Tylko najmłodszej sis :eviltong: Quote
Recommended Posts