Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
czy Ty masz jeszcze Qdłaczka??? :hmmmm: :hmmmm: :cool1:

a czemu by miała nie mieć? chyba Pamir jest wzięty na stałe.. tak ? jak się mylę to przepraszam..

jejku jaki Aniołek kochany :loveu: ten nocniczek to jego? no wiesz co, chyba rozmiaru nie dobrałaś :evil_lol:

Posted

chester07 napisał(a):
a czemu by miała nie mieć? chyba Pamir jest wzięty na stałe.. tak ? jak się mylę to przepraszam..

źle zrozumiałaś clockwork :eviltong: jej chodziło, że żadnych zdjęć Pamirka nie ma xP

Posted

[quote name='chester07']a czemu by miała nie mieć? chyba Pamir jest wzięty na stałe.. tak ? jak się mylę to przepraszam..

[quote name='M&T']źle zrozumiałaś clockwork :eviltong: jej chodziło, że żadnych zdjęć Pamirka nie ma xP

dokładnie tak.... nie widze fotek Qdłacza :mad::mad::mad:

Posted

Kudłacz to najgłupszy pies jakiego obecnie znam :diabloti: ...
Dzisiaj podczas mojej wspólnej nocy z tym wrednym typem te wredny typ wyżarł dziurę w kołdrze mamy luziowej :mad:...
A do tego jak przystało na niego..budzenie wygląda "mokro" :diabloti: bo jak zacznie kogoś ślinić,to przestać nie może..(szczególnie mnie)
Ma nadmiar energii i od wczoraj jakiś taki czysty jest :diabloti::diabloti:, ale nic więcej nie powiem:p,bo mnie siostra przechrzci:lol:.

Kotu też odbija...no ale to normalka jak sie ma taką panią:evil_lol:.

Posted

[quote name='Marlena:)']Kudłacz to najgłupszy pies jakiego obecnie znam :diabloti: ...

:eviltong::eviltong:a znasz takie porzekadło :razz::razz:...z kim przystajesz ...........:p....widać mu się Wasze towarzystwo udzieliło :eviltong:

Posted

Marlena: a ty jesteś siostrą Luziowej? :cool3:

Odnalezioną po latach siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong::eviltong:a znasz takie porzekadło :razz::razz:...z kim przystajesz ...........:p....widać mu się Wasze towarzystwo udzieliło :eviltong:

hahaha:lol:... nie tylko jemu.. wszystkie zwierzaki z nami głupieją (ale bardziej ze mną:diabloti:)....

Posted

M&T napisał(a):
źle zrozumiałaś clockwork :eviltong: jej chodziło, że żadnych zdjęć Pamirka nie ma xP

no tak, ja ja już gdzieś dzisiaj napisałam jestem bystra jak woda w klozecie u ciotki koleżanki :D

co do fotek to się zgodzę, że chcemy jeszcze :evil_lol:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Odnalezioną po latach siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to rozumiem, że nie? xD

chester07 napisał(a):
no tak, ja ja już gdzieś dzisiaj napisałam jestem bystra jak woda w klozecie u ciotki koleżanki :D

ale nad tym da sie pracować :diabloti::diabloti:

Posted

to rozumiem, że nie? xD

Przybraną :eviltong:....

Witam sie poraz peirwszy
Będę częstym gościem :P
Zaciekawiła mnie wasza galreia
Pozdarwiam i zapraszam do siebie

Hejo :diabloti:

Posted

M&T napisał(a):

ale nad tym da sie pracować :diabloti::diabloti:

nad spłuczką u ciotki koleżanki w kiblu czy nad moją bystrością ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Luzikowa żądamy fotek !

Posted

[quote name='Alicja']a ja nadal czekam na zdjęcia QDŁACZKA skoro kot się doczekał fotek to dziwne ze pies nie może ......i wcale mnie nie bawi ta ciuciubabka

dokładnie... bawimy sie w kotka i myszke.... nasze pytania są ignorowane- a Qdłacz to nasz podopieczny, pechowy podopieczny.... i zaczyna mnie to irytować...

nie wiemy czy jeszcze jest u ciebie Luzikowa, jak sie ma, czy sobie z nim radzisz (mam nadzieje że tak bo wiedziałaś co bierzesz).... nie wierzę że nikt w Tarnobrzegu nie ma aparatu żebyś choć raz w tygodniu wrzuciłą AKTUALNE FOTY... wiesz jak podchodzimy do spraw adopcji- jeżeli już bywasz na dogo normalne że żądamy zdjęć i informacji.... nie przestałam sie o niego martwić z chwilą wyadoptowania, z chwilą "pozbycia się" !!!!
więc pisz na bierząco, bo sytuacja zaczyna być napięta :cool1:

Posted

[quote name='Marlena:)']Oj cioteczki okropne jesteście :mad::diabloti:...
Dzisiaj osobiście dopilnuję obfocenia Pamira :mad:.. więc fotki bedą najpóźniej jutro.Może być? :cool3:

nie to nie MY jesteśmy okropne ...My po prostu martwimy się .....kot ma foty a psu sie nie da ..... my nie pozbyłyśmy się Qdłaczka my go oddałyśmy do adopcji i nadal się o niego martwimy i jeśli coś jest nie tak to chcemy wiedzieć ...a to ze Luziowa bywa na dogo a tu nie wchodzi ... znaczy się nie odpisuje nam ....to już jest bardzo niemiłe ...
ten pies już miał dość pecha w życiu

Posted

Luziowa to najlepsza pańcia jaką Pamir miał w całym swoim życiu :mad: i nawet nie myślcie,że coś jest nie tak. Sama widuje ich prawie codziennie i wiem,że wszystko jest OK, a luziowa bardzo zabiegana jest ostatnio (stowarzyszenie itp) i nie ma czasu na codziennie odpisywanie każdemu z osobna. Więc proszę o cierpliwość :shake:

Posted

Marlenko- dzięki za info... Rozmawiałam też z Kasią ze stowarzyszenia więc wiem że jest ok. ale powiedz sama- nie martwiłabyś sie gdybyś dopytywała a ktoś ewidentnie ignorowałby Twoje posty???

już jestem spokojna... martwiamy bo wiemy że Qdłacz nie jest łatwym psem... a wieści żadnych poza wykrętnymi odpowiedziami... lub brakiem odpowiedzi.
Wiem że luzikowa pomaga w stowarzyszeniu, ale bywa na dogo i wystarczyłoby napisać"dziewczyny- Pamir ma sie dobrze,ciągle pracujemy nad nim, nie mam aparatu (choć dla kotka sie znalazł) jak tylko bedzie możliwość wrzuce 2 foty" czy to tak wiele??

a wogóle brakuje mi tego sierściucha :placz::placz: ja tam kiedyś pojade :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ależ ja uwielbiam sobie pochlebiać :diabloti:

http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama15.jpg terminator :iloveyou:

Hehe no to przestań :evilbat:

[quote name='M&T']http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama15.jpg
jakie piękności!! :-o :loveu::loveu:

http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/ama38.jpg
ale śliczniasty....nocniczek :diabloti: RÓŻOWY :cool3:

Dzięki :loveu:

Nie mój :eviltong: Tylko najmłodszej sis :eviltong: