Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Luzik 3maj się..... :buzi: Dzięki :) [quote name='M&T']Ty powinnaś się kochana cieszyć, że Ergusia nowy domek znalazła! :* Z jednej strony się ciesze, ale tak to strasznie mi smutno że mnie opuściła. Teraz jest tak cicho i pusto, nic nie oszczekuje ludzi na ulicy, :-( Tęsknie za nią strasznie :-( Ale wiem również że tak musiało być:placz: [quote name='Mi.']Pierwszy raz widzę, żeby jakiś piesek miał takie same imię jak mój :shock: No właśnie, ciesz się :multi: Hehe no wiesz zdarza się :eviltong: Ehh :placz: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Szczurosława napisał(a):Śliczna ta Twoja Zawoja:lol: Erga na pewno szybko zaakceptuje nowy domek, a jak dostaniesz zdjęcia pokaż i tu;) I pomyśl,że teraz możesz wziąć kolejnego tymczasa:eviltong: Nie moja :eviltong: Na razie nie mogę wziąć nic niestety dopiero po wakacjach :-( Marlena:) napisał(a):Jak tam moje bestie? Dawno Was nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ta.. bardzo dawno :eviltong: Pimpek napisał(a):Witamy się :loveu: Funia i Pamirek śliczni :loveu: Miłego wieczoru :loveu: Witamy:_ Thx :p Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 basia bonnie napisał(a):Na str. 270 nie ma Funiowych fot! Chyba, że ja ślepa jestem :hmmm: nie wiem pogubiłam się :eviltong: chester07 napisał(a):ale się naoglądałam tych twoich psiurków :eviltong: nadrobiłam wszystko w końcu :) cudowne są :loveu: no i co tu więcej powiedzieć? :evil_lol: a dla Ergi jakieś nowe propozycje domków są ? Hehe dopiero? :eviltong: No niby nic co tu dużo mówić piękności i tyle :loveu::evil_lol: Erga już poszła do DS... agaciaaa napisał(a):Cześć :multi: O, Erga ma domek :multi: Witam :) A no ma.. Quote
Marlena:) Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ta.. bardzo dawno :eviltong: Dla mnie zabardzo :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Marlena:) napisał(a):Dla mnie zabardzo :evil_lol: To się do mnie wprowadź :diabloti: Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A czemu możesz wziąć następnego tymczasowicza dopiero po wakacjach? Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 M&T napisał(a):A czemu możesz wziąć następnego tymczasowicza dopiero po wakacjach? Bo mój ojczym przyjeżdża na wakacje i nie zgodzi się na DT...:shake: Na razie nawet o Pamirze nie wie :siara: Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Bo mój ojczym przyjeżdża na wakacje i nie zgodzi się na DT...:shake: Na razie nawet o Pamirze nie wie :siara: Ahaaa, to takie buty xD myślisz, że bardzo się wkurzy, jak zobaczy Pamirka? :eviltong: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 M&T napisał(a):Ahaaa, to takie buty xD myślisz, że bardzo się wkurzy, jak zobaczy Pamirka? :eviltong: Nie wiem i na razie wole nie wiedzieć xD Zobaczymy co będzie :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 M&T napisał(a):No to 3mam kciuki, żeby nie było aż tak źle xP Najwyżej mnie z domu wyrzucą :evil_lol: Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Najwyżej mnie z domu wyrzucą :evil_lol: To przyjedziecie do nas :diabloti: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 M&T napisał(a):To przyjedziecie do nas :diabloti: Na stopa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Na stopa :diabloti::diabloti::diabloti: Na stopa z dwoma psami? :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Fotki byś dała, a nie tylko gadasz :mad: :diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Małpa..zdradziła mnie :mad: a kto do mnie pod most przyjdzie jak naznoszę na wakacje tymczasów i z domu wylece? :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 M&T napisał(a):Na stopa z dwoma psami? :evil_lol::evil_lol: No ba jaki problem :diabloti: agaciaaa napisał(a):Fotki byś dała, a nie tylko gadasz :mad: :diabloti: Nie mam :lol!: Marlena:) napisał(a):Małpa..zdradziła mnie :mad: a kto do mnie pod most przyjdzie jak naznoszę na wakacje tymczasów i z domu wylece? :diabloti::diabloti: Zdrada rzeczą ludzką jest :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Łaaa Pamir to cudo :loveu: Ja go kiedys dopadne i wymiziam, nie odpuszczę :loveu: Buziaki rówmnież dla Funi :calus: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Łaaa Pamir to cudo :loveu: Ja go kiedys dopadne i wymiziam, nie odpuszczę :loveu: Buziaki rówmnież dla Funi :calus: :multi::multi::multi: E tam cudo pies jak pies :evil_lol: Będziesz miała okazję :cool3: A o kotku i szczurach to zapomniałaś :diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ajjj juz sie doczekac nie moge :loveu: Ciurasy i kota tez wymiziaj :calus: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Ajjj juz sie doczekac nie moge :loveu: Ciurasy i kota tez wymiziaj :calus: Ja też :multi: Ale będzie chl.... zabawa:diabloti::diabloti::diabloti: Ok już zrobione no poza kotem wolę do niego nie iść :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie mam :lol!: To zrób :eviltong: Siemaaaa :multi: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 agaciaaa napisał(a):To zrób :eviltong: Siemaaaa :multi: Nie mam czym :diabloti: Witam :multi::multi: Quote
agaciaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie mam czym :diabloti: Witam :multi::multi: Komórką zrób :razz: Quote
Recommended Posts