Luzia Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Szczurosława']Łooo, prawie jak choroba sieroca:eviltong: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/aa54.jpg Śliczna krowa, koniki tez niczego sobie, psy zadowolone,czyli spacerek udany;) Nie prawie tylko to jest choroba sieroca :evil_lol: Oj zadowolone i to jak :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']O jaaaa wróciłaś :diabloti: Te koniki to z Mokrzyszowa?? No specjalnie na złość Tobie :diabloti::diabloti::diabloti: Nom :p [quote name='Ola164']Hej! :) Dawaj foty ślicznego Pamirka! :loveu: Hejo :multi: Na razie nie da rady :eviltong: Quote
Bewarka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jednak nie znikam doszłam do wniosku że będę po prostu unikać niektórych wątków :razz: No i prawidłowo...:) Fotki świeeeetne :multi: Tylko pozazdrościć takich spacerków ;) Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Justys95 napisał(a):No i prawidłowo...:) Fotki świeeeetne :multi: Tylko pozazdrościć takich spacerków ;) A no wiadomo dzięki sama radość :loveu: Piwo w plecak psy ze smyczy i w drogę :loveu: Quote
M&T Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :multi: wróciłaś!!!! :multi::multi: fotki wszystkie bosskie :loveu: a Pamirkowi nie możesz popstrykać mnóstwo fot i wstawić? ;> Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 M&T napisał(a)::multi: wróciłaś!!!! :multi::multi: fotki wszystkie bosskie :loveu: a Pamirkowi nie możesz popstrykać mnóstwo fot i wstawić? ;> Nie :diabloti::diabloti::diabloti: Mam jego fotki z innego spacerku ale nie dam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie :diabloti::diabloti::diabloti: Mam jego fotki z innego spacerku ale nie dam :diabloti::diabloti::diabloti: ale czemuuuu?!?!?!?!?! :placz::placz::placz::placz::placz: dawaj!! chcę pooglądać potencjalnego braciszka mojego Mickiego!! :eviltong: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 M&T napisał(a):ale czemuuuu?!?!?!?!?! :placz::placz::placz::placz::placz: dawaj!! chcę pooglądać potencjalnego braciszka mojego Mickiego!! :eviltong: Co za dużo to nie zdrowo i tak dziś dałam nienaturalnie dużo fotek :diabloti: Quote
M&T Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Co za dużo to nie zdrowo i tak dziś dałam nienaturalnie dużo fotek :diabloti: no ale chociaz jedną? :-( Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 M&T napisał(a):no ale chociaz jedną? :-( No okey ale jak wrócę bo idę z nimi na dłuższy spacerek ;) Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='M&T']no ale chociaz jedną? :-( słuszna uwaga ;) Quote
M&T Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No okey ale jak wrócę bo idę z nimi na dłuższy spacerek ;) no to czekamy :multi: Quote
Szczurosława Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A no wiadomo dzięki sama radość :loveu: Piwo w plecak psy ze smyczy i w drogę :loveu: A fe! Chociaż udawaj,że jesteś porządna:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jeeeeeesstteeemmmm :diabloti: .... Cieszysz sie Luziowa? :cool3: Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja'] słuszna uwaga ;) E tam słuszna musze pozmniejszać :eviltong: [quote name='M&T']no to czekamy :multi: Dopiero dziś dam bo wczoraj o 1 dopiero w domu byłam... :siara: [quote name='Szczurosława']A fe! Chociaż udawaj,że jesteś porządna:evil_lol: Po co i tak każdy wie jaka jestem :diabloti: [quote name='Marlena:)']Jeeeeeesstteeemmmm :diabloti: .... Cieszysz sie Luziowa? O boshe tylko nie Ty :crazyeye::placz: Wiesz że Cię kocham :loveu: Quote
Marlena:) Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja Ciebie też gnido :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... A jak tam moja smycz? :cool3: wytrzymałaś nie próbując? :diabloti: Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Marlena:) napisał(a):Ja Ciebie też gnido :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... A jak tam moja smycz? :cool3: wytrzymałaś nie próbując? :diabloti: Nie uwierzysz ale tak :cool3: Ale tak mnie ręce swędzą że to masakra jest :roll: Quote
Marlena:) Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 To se próbuj :eviltong: ,.... Bo nie wiem czy przyjade :-(:-(:-(... Nie zostawie Sally,a do autobusu jej nie wezme narazie :shake:...Sunia ma ogromną deprechę ... jestem załamana Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Marlena:) napisał(a):To se próbuj :eviltong: ,.... Bo nie wiem czy przyjade :-(:-(:-(... Nie zostawie Sally,a do autobusu jej nie wezme narazie :shake:...Sunia ma ogromną deprechę ... jestem załamana No coś Ty jeszcze ubrudzę i co wtedy :eviltong: To najlepiej na razie zostaw ją w spokoju żeby sie odnalazła nic na siłę.. a co do przyjazdu to spoko nic się nie dzieje Sally jest najważniejsza teraz ;) Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Marlena:) napisał(a):Ale właśnie boje sie o niedziele :roll: ... Damy radę ;) Quote
Marlena:) Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Nie damy,bo nie dożyje :cool1::cool1::cool1: ..... Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Marlena:) napisał(a):Nie damy,bo nie dożyje :cool1::cool1::cool1: ..... oj przestań jak Ty to i ja :eviltong: Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:Qdłaczek :p Zaraz zaraz :eviltong: Ogłoszenia psiaków z TSPZtu robię :eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wróciłaś :multi: małpo :eviltong: Fotki obejrzane ;) Quote
Recommended Posts