Luzia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Marta_Ares napisał(a):hehe chyba posty sie przesuwaja:eviltong: Nie dobijaj leżącego :eviltong: Marlena:) napisał(a):Poczekaj weźmiemy tego kałasznikowa załatwimy najpierw :diabloti:.. Odrazu kilka osób pozbawimy tego i owego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kogo masz na myśli? :razz: agaciaaa napisał(a):CZASEM :cool3: No wiesz co :mad::mad: Mam nadzieje, że ona nie widziała co za bzdury tu wypisujesz!!! :eviltong: :evil_lol: Widziałam fotki :multi: Ale Emilka już duża i śliczna :loveu: E tam czasem ile razy wpadam do Twojej galerii zawsze widzę śliczne fotki :loveu: Widziała :diabloti: Powtarzam jej to codziennie :diabloti::diabloti: A no duża a teraz jeszcze większa bo to fotki wcześniejsze są :evil_lol: Marlena:) napisał(a):Wszystkie psy to brzydale... a w szczegolności moje i Luzika:diabloti:. No ale moje bardziej :evil_lol:. Nie praffda :eviltong: Tylko moje zasługują na miano pasQd :siara: Quote
taxelina Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Luzia&Funia napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Niestety nie bo pewna osoba (nie wymienię z imienia i nazwiska) nie chce mi jej dać a raczej nie chce mi dać umowy do podpisu :diabloti::diabloti::diabloti: jakie powody przeciw? :P Quote
Luzia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 deer_1987 napisał(a):jakie powody przeciw? :P Hmmm chyba to że mam już 2 swoje i nie chce mojej rodzicielki do grobu wrzucić :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 deer_1987 napisał(a):a jak relacje miedzy psiakami? Funia ma ich w nosie. A Pamir z Ergą się kochają :loveu: Potrafią sie bawić godzinami (nie zważając czy jest godzina 15 czy 3 w nocy :evil_lol:) no cóż uroki posiadania gupich piesów :diabloti: Quote
Luzia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 O jeżu! Luzia!! http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/aa.jpg Z psami na cmentarz?! Chcesz żeby ksiądz Cię z ambony wyklął?! Będziesz sie smażyć w piekle jak nic:shake: Quote
Luzia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Szczurosława']O jeżu! Luzia!! http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/aa.jpg Z psami na cmentarz?! Chcesz żeby ksiądz Cię z ambony wyklął?! Będziesz sie smażyć w piekle jak nic:shake: Jaki Jeżu? :siara: Ja w boga nie wierzę więc do kościoła nie chodzę co oznacza że ksiądz może mnie wyklinać i tak go nie usłyszę.. :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='deer_1987']jak to? nie wolno z psami na cmentarz? e tam mi wszystko wolno :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja z psem w kościele byłam :diabloti: ...co sie bede. .............. A Ty se Luziowa tak nie pochlebiaj,bo moje tez pasQdy :mad:.. A Ergi nie dostaniesz i koniec! :diabloti: .............. posty znowu sie w berka bawią:loveu: Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jaki Jeżu? :siara: Ja w boga nie wierzę więc do kościoła nie chodzę co oznacza że ksiądz może mnie wyklinać i tak go nie usłyszę.. :diabloti::diabloti::diabloti: e tam mi wszystko wolno :evil_lol: Normalny jeż;) Nie chodzisz do kościoła?!:-o:-o:-o Ja też:loveu: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja tez nie....:oops: :oops: :oops: i Tzt mi przez to marudzi.....:roll: Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Marta_Ares napisał(a):Ja tez nie....:oops: :oops: :oops: i Tzt mi przez to marudzi.....:roll: Hihi, jeszcze Cię na kurs przedmałżeński wyśle, a wtedy to już po ptokach, co niedzielkę dreptanie do kościółka:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jakbys zgadła:eviltong: juz kiedys chciał isc, ale stanowczo zaprzeczyłam:evil_lol: :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja tez nie chodze:loveu:.....ale do takich kursów mi jeszcze daleko:diabloti::diabloti::diabloti: Widać,że dogomania cała święta :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Hahaha, daltego wczoraj taaka pustka była, wszyscy na procesji:lol: O matulu! Marta, zapieraj , zapieraj dziewczyno:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 haha.. ja już nawet nie pamiętam co to takiego :diabloti: .. dobra,bo zaraz na nas najazd zrobią i Rydzyk nas wszystkich zabije :evil_lol::evil_lol: Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Marlena:) napisał(a):haha.. ja już nawet nie pamiętam co to takiego :diabloti: .. dobra,bo zaraz na nas najazd zrobią i Rydzyk nas wszystkich zabije :evil_lol::evil_lol: Haha, to żaden ksiądz Cię nie wyklął?:crazyeye: Ja już wiem,że jestem grzesznicą, bezbożnicą i będe sie smażyc;) Quote
Marlena:) Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Hmm... nie no jeszcze nie wyklął,ale wykopał z kościoła :diabloti: ... bo z psem se weszłam :diabloti:. No ale juz nie zdołaja opieprzyć,bo nie zamierzam narazie wracać :cool3:... Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 haha, to zapodałaś:evil_lol: Ja tam nie próbowałam ze zwierzakiem do kościoła, nie po drodze mi;) Quote
Marta_Ares Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Szczurosława']Hahaha, daltego wczoraj taaka pustka była, wszyscy na procesji:lol: O matulu! Marta, zapieraj , zapieraj dziewczyno:evil_lol: hehe spokojnie ja juz mu powiedzialam co na ten temat sadze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 deer_1987 napisał(a):Dobra dawac jeszcze foty a nie gadacie!!! Zgadzam się...xD Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Marta_Ares napisał(a):hehe spokojnie ja juz mu powiedzialam co na ten temat sadze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha, i tak trzymaj!:multi: Zmykam, bo Luzia nam tu zaraz da za to gadanie:evil_lol: Quote
M&T Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 hej hej :D Masz śliczne psiaki, a najbardziej to mi się Pamirek podoba :loveu: [ciekawe czemu xD] Tylko nie mogłam znaleźć jak trafili do Ciebie Pamir o Erga ^^'' powiesz mi? :D bo ciekawa jestem :loveu: I tak w ogóle to jakim cudem z walk z rodzicami i sukcesem zdobytego jednego psa, teraz masz trzy?! xD ja też tak chcę! xD Quote
Recommended Posts