Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 agaciaaa napisał(a):Czesc Luzia :loveu: zmien wreszcie ten tytuł! :razz: i dawaj fotki Funi, bo teraz to wszyscy tylko Qdłaczem sie zachwycają, a Funia to co? :mad: :lol: Zmieniłam :multi: A Funia jest brzydka i jej nie pokarze :diabloti::diabloti::diabloti: basia2202 napisał(a):wieeesz... no ja też nie chciałam... przytłaczało mnie to miasto... no i.. wszystko takie inne, obce, nieznajome...:roll: ale teraz widzę, że zmiana zrobiła mi bardzo dobrze:) no i pozdrawiamy Was serdecznie :loveu: A gdzie na spacery z Zuzką chodzicie? :razz: dziękujemy :loveu: deer_1987 napisał(a):ja tez domagam sie Funi i szczurkow!! Może jutro na spacerku porobię fotek :razz: Marlena:) napisał(a):Luzik nuda na tej twojej galerii..... :diabloti::diabloti::diabloti: weż rozruszaj towarzystwo (w wolnej chwili:lol:)...... Wiem że nuda bo ja jestem nudna więc jak ma być :diabloti: No teraz będę miała więcej wolnych chwil :shake: Alicja napisał(a)::razz::razz: Luzikowa ...żyjesz ....prawda :hmmmm: Niestety tak :cool1: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 chester07 napisał(a):Luzia? :eviltong: Taaaaa? :razz: Marlena:) napisał(a):Żyje żyje......tyle,że zabiegana jest :diabloti:. Raczej leniwa a nie zabiegana :oops: clockwork napisał(a): zaraziłaś sie ADHD od Qdłatego????:crazyeye::crazyeye::evil_lol: Luzikowa.... przehandlowałaś Qdłaczka :mad::mad::mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10166540#post10166540 :loveu::loveu::loveu: Pamir nie ma już ADHD :placz: Oj wydało się :evil_lol: chester07 napisał(a):no to dobrze że żyje :eviltong: czekamy na fotki ^^ E tam ja wolała bym jednak w inną stronę :shake: Postaram się ale naj wcześniej jutro :roll: basia bonnie napisał(a):Heloł zabiegana:) czekamy!:) Dziękuję za wyrozumiałość :loveu: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Ha Luzia bierze nas na przetrzymanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie prawda po prostu jakiś mnie dół złapał ostatnio :oops: Dorkaa napisał(a):Puku, puku jest tam kto? :hand: :hmmmm: Jest jest jak że by inaczej :p Marta_Ares napisał(a):oo widze ze tytul zmieniony:evil_lol: A no kiedyś trzeba ale mało kreatywny i myślę nad jakimś ciekawszym ;) deer_1987 napisał(a):to juz 3 psy na stale beda? :diabloti::diabloti::diabloti: Niestety nie bo pewna osoba (nie wymienię z imienia i nazwiska) nie chce mi jej dać a raczej nie chce mi dać umowy do podpisu :diabloti::diabloti::diabloti: Szarik napisał(a):Hej, widzę, że rodzinka sie powiększa! A Ciebie nie ma :razz: Czekamy, przybywaj! :) E tam powiększyła jeszcze większa będzie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Może Luzie psy zalizały albo zamęczyły :niewiem::???: Oj jak do zalizania to Pamir na pewno pierwszy :evil_lol: Paulina_mickey napisał(a):Erga jest dalej Stowarzyszeniowa :diabloti: A tam cicho być :eviltong: Ja ją tak kocham jak by już moja była :eviltong: Dorkaa napisał(a):3 psy? :crazyeye: Ja wiem tylko o dwóch :evil_lol: Funia, wygryzają cię! :placz: Wiesz jak sie wyznaje zasadę jeden w tę czy w tę to szybko się w psy obrasta :evil_lol: Najwyższy czas i o trzecim się dowiedzieć :razz: Nigdy w życiu :loveu: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ta mała koza co dawał jej zdjęcia wcześniej już miesiąc jest u mnie jka nie więcej dokładnie to 5 tygodni i 1 dzień :evil_lol: Pare fotek: Erga Emilka: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Funia: Kotek": Jakieś coś: Pamir budzący sie z narkozy: I to by było na tyle na dziś Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :placz::placz::placz:obcięłaś mu uchi :roll: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/P1070425.jpg Quote
g_o_n_i_a Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Luzia :o Chwile mnie nie było, a tu tyle nowosci no no :cool3: Piękny jest Pamir, a mała Ergusia rozkoszna hihi :loveu: :loveu: Mizianko dla psiaków (całej trójki!!):buzi: Quote
Dorkaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A co to Pamirkowi było? :hmmmm: Ja znowu nie doczytałam :shake: Quote
Bewarka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Przybyło ci domowników? :D Masz jeszcze jednego psa? :D Mów szybciuchem, bo dawno mnie tu nie było...:oops: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:obcięłaś mu uchi :roll: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/P1070425.jpg Ops wydało się :siara: :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):Luzia :o Chwile mnie nie było, a tu tyle nowosci no no :cool3: Piękny jest Pamir, a mała Ergusia rozkoszna hihi :loveu: :loveu: Mizianko dla psiaków (całej trójki!!):buzi: Więc lepiej nie znikaj więcej bo w kolejne obrosnę :evil_lol: Dorkaa napisał(a):A co to Pamirkowi było? :hmmmm: Ja znowu nie doczytałam :shake: Wredna okropna pani wycięła mu jaja :diabloti: Marlena:) napisał(a):Moje mordy :loveu::loveu::loveu:... Od kiedy :mad::evil_lol: Justys95 napisał(a):Przybyło ci domowników? :D Masz jeszcze jednego psa? :D Mów szybciuchem, bo dawno mnie tu nie było...:oops: A no mam takiego rudego brzydala ze śląska :evilbat: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Marlena:) napisał(a):M.O.J.E !!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech no ja Ci tylko dorwę :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Niech no ja Ci tylko dorwę :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Zaraz mnie szlak trafi z tymi dziadowskimi przesuwającymi się postami :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Marlena:) Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 M.O.J.E !!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Marlena:) napisał(a):M.O.J.E !!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech no ja Ci tylko dorwę :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Paulina_mickey napisał(a):http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/aa.jpg Na jakim cmentarzu to robiłaś?:evil_lol::diabloti: Na tym po prawej jak się do Baranowa jedzie :evil_lol: Ten obok stacji PKS:razz: Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/aa.jpg Na jakim cmentarzu to robiłaś?:evil_lol::diabloti: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Przesunęły się posty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Marlena:) napisał(a):Posty też zbijesz? :evil_lol: .... Ta razem z całą dogomanią :angryy::diabloti::diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ta razem z całą dogomanią :angryy::diabloti::diabloti: Poczekaj weźmiemy tego kałasznikowa załatwimy najpierw :diabloti:.. Odrazu kilka osób pozbawimy tego i owego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ale zdjęcia robi śliczne :loveu: CZASEM :cool3: Luzia&Funia napisał(a):Zmieniłam :multi: A Funia jest brzydka i jej nie pokarze :diabloti::diabloti::diabloti: No wiesz co :mad::mad: Mam nadzieje, że ona nie widziała co za bzdury tu wypisujesz!!! :eviltong: :evil_lol: Widziałam fotki :multi: Ale Emilka już duża i śliczna :loveu: Quote
Marlena:) Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wszystkie psy to brzydale... a w szczegolności moje i Luzika:diabloti:. No ale moje bardziej :evil_lol:. Quote
Recommended Posts