Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć:multi: dałabyś jakieś fotki, te juz widziałam :eviltong: A jak tam relacje Funi z Pamirem? To mi kup aparata :eviltong: Normalne chce ją :siara: a ona się nie broni zbytnio :diabloti: [quote name='Marlena:)']Gdyby nie wycięte jajeczka już byłyby dzieci XP ...... ale nie mówie za Luziową,bo mnie zbije :evil_lol: Dokładnie :D [quote name='clockwork']NASZ :grins: A no tyż prawda :razz: Quote
agaciaaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):To mi kup aparata :eviltong: Normalne chce ją :siara: a ona się nie broni zbytnio :diabloti: Sama mam złom i mnie nie stać na lepszy :eviltong: Dobrze, ze już po jajkach...:diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Sama mam złom i mnie nie stać na lepszy :eviltong: Dobrze, ze już po jajkach...:diabloti::diabloti: E tam nie wierzę że złom bo robi cudne fotki :loveu: A no dobrze dobrze :multi: Quote
Szczurosława Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a): (...) Normalne chce ją :siara: a ona się nie broni zbytnio :diabloti: (...) Haha, a zdziwiłabyś się jakby mimo braku jajek jednak byłyby szczeniaki:eviltong: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Szczurosława napisał(a):Haha, a zdziwiłabyś się jakby mimo braku jajek jednak byłyby szczeniaki:eviltong: Weź mnie nie strasz nawet :crazyeye: Za chwilę fotki dlatego proszę o cierpliwość :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Spacer z Pamirem do lasu i do szczeniaków stowarzyszeniowych dać im tabletki :) Quote
clockwork Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Weź mnie nie strasz nawet :crazyeye: Za chwilę fotki dlatego proszę o cierpliwość :diabloti::diabloti: ........... Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 A tu jedna fotka Ergi mi się wcisnęła :evil_lol: Melduję iż Pamir wracał na każde przywołanie i był na prawdę grzeczny(ah ta parówka w kieszeni :evil_lol:) Na razie tyle fotek musi Wam wystarczyć :eviltong: Quote
clockwork Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0033.jpg buuhahahhahha jak zawrócił :evil_lol::evil_lol: ciacho zobaczył?? czy już przychodzi na wołanie?? :razz::razz: mój kochany Qdłaczek :multi::multi: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='clockwork']........... Serio? :niedowia: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='clockwork']http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0033.jpg buuhahahhahha jak zawrócił :evil_lol::evil_lol: ciacho zobaczył?? czy już przychodzi na wołanie?? :razz::razz: mój kochany Qdłaczek :multi::multi: A no zawrócił i za każdym razem tak zawraca :multi: Ostatnio na spacerku Go puściłam pobiegał pobiegał a potem jak Go zawołałam to po chwili podbiegł (było całe stadko psów z nami) :loveu: Quote
clockwork Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Serio? :niedowia: serio serio doczekałam sie foteczek Qdłatego :loveu::loveu: cmoknij go ode mnie... jak trafisz w pychol z tym jego ADHD Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :loveu::loveu::loveu: Nasza Mordzia Qdłata :loveu::loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0026.jpg Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu: Nasza Mordzia Qdłata :loveu::loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0026.jpg Czekał aż nagrodę dostanie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Czekał aż nagrodę dostanie :evil_lol: :grins: szkolona bestia :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Alicja napisał(a)::grins: szkolona bestia :evil_lol: Zdało by się Go jeszcze wyszkolić żeby mi Funi nie gwałcił :diabloti: Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 deer_1987 napisał(a):To na lince jest? Na tym spacerze jeszcze na lince był ale to było parę dni temu w poniedziałek chyba nie pamiętam teraz już bez linki biega ;) Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Zdało by się Go jeszcze wyszkolić żeby mi Funi nie gwałcił :diabloti: nie pozwolić bestii :razz::razz:....szkoda ze ta cieczka tak sie zbiegła z jego przyjazdem :cool1: Erga jest słodka :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Luzia&Funia napisał(a):E tam nie wierzę że złom bo robi cudne fotki :loveu: Taaa :roll: wysłużony staruszek już, na dodatek sie rozpada :evil_lol: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Zdjcia-0026.jpg nie dziwie sie że go wzięłaś :razz: :diabloti: cuuuudny jest :loveu::loveu: Quote
anetta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 On jest TAKI piękny! :placz: :loveu::loveu::loveu: Quote
Szczurosława Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Weź mnie nie strasz nawet :crazyeye: Za chwilę fotki dlatego proszę o cierpliwość :diabloti::diabloti: Podobno jeszcze tydzień po kastracji samce są płodne:roll: Świetny kudłacz! Tylko Funi i szczurów coś nie widze:mad: Quote
Recommended Posts