Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
a Ciebie już nie ma :cool3: nie chciałaś ze mną pogadać :mad: :diabloti:

No pewnie że chciałam ale nie mogłam :-(

Ale za to teraz Ciebie nie ma:eviltong:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marmara_19 napisał(a):
Witamy:) bardzo pdobna historia Funi do mojego Baksia
  • , ja swojego zgarnelam z ulicu 3 grudnia 99 roku.... tez mial zostac na jedna noc.. a byl 6 latek z nami:)

• Witam :multi:

• Dla Baksia
    Na pewno to było najlepsze 6 lat w jego życiu :p

• Posted

ale ładnie skacze:loveu:
    haha na początku myślałam że to są skoki na koniu przez przeszkody :evil_lol::evil_lol: tzn jak przecytałam że filmik ze skoków :evil_lol:

Posted

:-o Normalnie mało co, a bym zgon zaliczyła! :-o

Rozumiem, że Funia jest psem i umie skakać - ale ona nie może takich wysokości pokonywać! To dla niej o wieeeeele za wysoko - katujesz jej stawy! Poza tym na takich przeszkodach baaardzo łatwo o jakieś urazy :shake:

Mam nadzieje, że przemyślisz sprawe i już suni nie dasz tak skakać, bo to na prawde jest "gwóźdź do trumny" dla psa, który jest już w takim wieku (5 lat tak?) :roll:

Posted

[quote name='Rinuś']ale ładnie skacze:loveu:
    haha na początku myślałam że to są skoki na koniu przez przeszkody :evil_lol::evil_lol: tzn jak przecytałam że filmik ze skoków :evil_lol:

To już wiem czemu weszłaś :evil_lol: Muszę częściej tak podpuszczać :diabloti:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']:-o Normalnie mało co, a bym zgon zaliczyła! :-o

Rozumiem, że Funia jest psem i umie skakać - ale ona nie może takich wysokości pokonywać! To dla niej o wieeeeele za wysoko - katujesz jej stawy! Poza tym na takich przeszkodach baaardzo łatwo o jakieś urazy :shake:

Mam nadzieje, że przemyślisz sprawe i już suni nie dasz tak skakać, bo to na prawde jest "gwóźdź do trumny" dla psa, który jest już w takim wieku (5 lat tak?) :roll:

Tych skoków było mało raptem 5 z czego 4 nagrałam a trzy się nadały do pokazania.
    Ma 12 lat ale to są dość stare nagrania więc spokojnie.:roll:

Posted

[quote name='luzia']To już wiem czemu weszłaś :evil_lol: Muszę częściej tak podpuszczać :diabloti:
    oj nie tylko dlatego :eviltong: weszłam bo Wasza galeria była na pierwszej stronie :evil_lol:

Posted

No i tak mam nadzieje, że na przyszłość będziesz już mądrzejsza ;)

Takich skoków nie powinien wykonywać pies tego wzrostu w rzadnym wieku - nawet Large (największe psy) w agility o ile dobrze pamiętam skaczą przeszkody na wysokości maksymalnie 65cm - dobrze o takich rzeczach wspominać, nawet jeśli to było dawno! - bo ludzie się zachwycają filmikami i potem chcą naśladować... :shake:

Posted

[quote name='Rinuś']oj nie tylko dlatego :eviltong: weszłam bo Wasza galeria była na pierwszej stronie :evil_lol:

Tak tak oczywiście :eviltong: :diabloti:

[quote name='Anza&Hacker'] No i tak mam nadzieje, że na przyszłość będziesz już mądrzejsza ;-)

Takich skoków nie powinien wykonywać pies tego wzrostu w rzadnym wieku - nawet Large (największe psy) w agility o ile dobrze pamiętam skaczą przeszkody na wysokości maksymalnie 65cm - dobrze o takich rzeczach wspominać, nawet jeśli to było dawno! - bo ludzie się zachwycają filmikami i potem chcą naśladować... :shake:

Na przyszłość hehe ciekawe bo Funia nie skacze już prawie wcale :eviltong: :p

Posted

basia bonnie napisał(a):
    hej!
    oglądnęłam syskie fotki koników! :multi: :loveu:

I jak podobają się ;)

Który najlepszy :evil_lol:

Mam jeszcze 2 konie do wklejenia ale nie będę zaśmieć galerii skoro i tak nikt prawie nie ogląda :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='luzia']I jak podobają się ;)

Mam jeszcze 2 konie do wklejenia ale nie będę zaśmieć galerii skoro i tak nikt prawie nie ogląda :diabloti::diabloti:
    cześć:)

PS> nie będę produkować bezsensownych postów, bo ja jestem normaly człowiek wbrew pozorom

Posted

luzia napisał(a):
    I jak podobają się ;)

piękne!!:loveu:

wszystkie:loveu:

dajesz:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Werka']

PS> nie będę produkować bezsensownych postów, bo ja jestem normaly człowiek wbrew pozorom

Normalny człowiek tjaaaaa:evil_lol::diabloti:
    Czasami warto bezsensowny post dać bo to mnie dowartościowuje :diabloti:

[quote name='basia bonnie']piękne!!:loveu:

wszystkie:loveu:

dajesz:loveu::loveu:

Wiem :cool3:

To też wiem :diabloti:

Może :evil_lol:

[quote name='basia bonnie'] Witamy sie wieczorkiem :lol:
    Wstawiaj koniki ,wszystkie bardzo ładne ,chętnie obejrzymy;-)

Witamy :multi: Koniki hmm... :p Zastanowię się :diabloti:

Posted

luzia napisał(a):
    Na przyszłość hehe ciekawe bo Funia nie skacze już prawie wcale :eviltong: :p

Miałam na myśli bardziej następnego psa - bo chyba jak Funia odejdzie to nie obrazisz się na cały psi świat, tylko zechcesz jakiegoś innego kudłatka? :p

Posted

[quote name='Werka']dowartościuje? :???: Wiesz, nie wiedziałam że Ci zależy tylko na stronach w galerii............:shake:

Nie na stronkach no co Ty weź przestań :shake: Obrażam się :evil_lol:

[quote name='Werka']Miałam na myśli bardziej następnego psa - bo chyba jak Funia odejdzie to nie obrazisz się na cały psi świat, tylko zechcesz jakiegoś innego kudłatka? :p

No pewnie i masz rację ;)
    Tak w sumie to ja planuję mieć kolejnego psa jeszcze jak Funia będzie :p

Posted

luzia napisał(a):
    No pewnie że chciałam ale nie mogłam :-(

Ale za to teraz Ciebie nie ma:eviltong:

teraz jestem :eviltong: ale dogo muli jak cholera :angryy:

widziałam filmiki, Funia zdolniacha ;)

Posted

[quote name='Werka']nie! :eviltong:

Tak :diabloti:

[quote name='Werka'] teraz jestem :eviltong: ale dogo muli jak cholera :angryy:

widziałam filmiki, Funia zdolniacha ;-)

Witam :multi:

Ja też jestem :cool3: Nom masakra powinni coś z tym zrobić :shake:
    Może strajkujemy? Co Ty na to Werka :razz::razz:

A co do filmików.. Wiem że Funia to zdolniacha tylko po kim ona to ma? :hmmmm: Bo na pewno nie po mnie :evil_lol: