Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 agaciaaa napisał(a):a Ciebie już nie ma :cool3: nie chciałaś ze mną pogadać :mad: :diabloti: No pewnie że chciałam ale nie mogłam :-( Ale za to teraz Ciebie nie ma:eviltong: Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witamy:) bardzo pdobna historia Funi do mojego Baksia [*], ja swojego zgarnelam z ulicu 3 grudnia 99 roku.... tez mial zostac na jedna noc.. a byl 6 latek z nami:) Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 marmara_19 napisał(a):Witamy:) bardzo pdobna historia Funi do mojego Baksia , ja swojego zgarnelam z ulicu 3 grudnia 99 roku.... tez mial zostac na jedna noc.. a byl 6 latek z nami:) Witam :multi: Dla Baksia Na pewno to było najlepsze 6 lat w jego życiu :p Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Filmiki skokowe jak by ktoś chciał (jakoś nie najlepsza ostrzegam :p) A i proszę nie zwracać uwagi na mój głos :evil_lol: http://pl.youtube.com/watch?v=4oB3Kz2Libo http://pl.youtube.com/watch?v=R0UpLuK2aX8 A tu najwyższa "przeszkoda" :diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=aSqzvCbaxrE Quote
Rinuś Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ale ładnie skacze:loveu: haha na początku myślałam że to są skoki na koniu przez przeszkody :evil_lol::evil_lol: tzn jak przecytałam że filmik ze skoków :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 looo ale wysoko skacze:D jakbym swoja mala pchle widziala:D:D Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='luzia']Filmiki skokowe jak by ktoś chciał (jakoś nie najlepsza ostrzegam :p) A i proszę nie zwracać uwagi na mój głos :evil_lol: http://pl.youtube.com/watch?v=4oB3Kz2Libo http://pl.youtube.com/watch?v=R0UpLuK2aX8 A tu najwyższa "przeszkoda" :diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=aSqzvCbaxrE Cudowne te filmiki !:loveu: Jestem pełna podziwu ! Ale Funia wysoko skacze !:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :-o Normalnie mało co, a bym zgon zaliczyła! :-o Rozumiem, że Funia jest psem i umie skakać - ale ona nie może takich wysokości pokonywać! To dla niej o wieeeeele za wysoko - katujesz jej stawy! Poza tym na takich przeszkodach baaardzo łatwo o jakieś urazy :shake: Mam nadzieje, że przemyślisz sprawe i już suni nie dasz tak skakać, bo to na prawde jest "gwóźdź do trumny" dla psa, który jest już w takim wieku (5 lat tak?) :roll: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Rinuś']ale ładnie skacze:loveu: haha na początku myślałam że to są skoki na koniu przez przeszkody :evil_lol::evil_lol: tzn jak przecytałam że filmik ze skoków :evil_lol: To już wiem czemu weszłaś :evil_lol: Muszę częściej tak podpuszczać :diabloti: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Anza&Hacker']:-o Normalnie mało co, a bym zgon zaliczyła! :-o Rozumiem, że Funia jest psem i umie skakać - ale ona nie może takich wysokości pokonywać! To dla niej o wieeeeele za wysoko - katujesz jej stawy! Poza tym na takich przeszkodach baaardzo łatwo o jakieś urazy :shake: Mam nadzieje, że przemyślisz sprawe i już suni nie dasz tak skakać, bo to na prawde jest "gwóźdź do trumny" dla psa, który jest już w takim wieku (5 lat tak?) :roll: Tych skoków było mało raptem 5 z czego 4 nagrałam a trzy się nadały do pokazania. Ma 12 lat ale to są dość stare nagrania więc spokojnie.:roll: Quote
Rinuś Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='luzia']To już wiem czemu weszłaś :evil_lol: Muszę częściej tak podpuszczać :diabloti: oj nie tylko dlatego :eviltong: weszłam bo Wasza galeria była na pierwszej stronie :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No i tak mam nadzieje, że na przyszłość będziesz już mądrzejsza ;) Takich skoków nie powinien wykonywać pies tego wzrostu w rzadnym wieku - nawet Large (największe psy) w agility o ile dobrze pamiętam skaczą przeszkody na wysokości maksymalnie 65cm - dobrze o takich rzeczach wspominać, nawet jeśli to było dawno! - bo ludzie się zachwycają filmikami i potem chcą naśladować... :shake: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Rinuś']oj nie tylko dlatego :eviltong: weszłam bo Wasza galeria była na pierwszej stronie :evil_lol: Tak tak oczywiście :eviltong: :diabloti: [quote name='Anza&Hacker'] No i tak mam nadzieje, że na przyszłość będziesz już mądrzejsza ;-) Takich skoków nie powinien wykonywać pies tego wzrostu w rzadnym wieku - nawet Large (największe psy) w agility o ile dobrze pamiętam skaczą przeszkody na wysokości maksymalnie 65cm - dobrze o takich rzeczach wspominać, nawet jeśli to było dawno! - bo ludzie się zachwycają filmikami i potem chcą naśladować... :shake: Na przyszłość hehe ciekawe bo Funia nie skacze już prawie wcale :eviltong: :p Quote
basia bonnie Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 hej! oglądnęłam syskie fotki koników! :multi: :loveu: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 basia bonnie napisał(a):hej! oglądnęłam syskie fotki koników! :multi: :loveu: I jak podobają się ;) Który najlepszy :evil_lol: Mam jeszcze 2 konie do wklejenia ale nie będę zaśmieć galerii skoro i tak nikt prawie nie ogląda :diabloti::diabloti: Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='luzia']I jak podobają się ;) Który najlepszy :evil_lol: Mam jeszcze 2 konie do wklejenia ale nie będę zaśmieć galerii skoro i tak nikt prawie nie ogląda :diabloti::diabloti: cześć:) PS> nie będę produkować bezsensownych postów, bo ja jestem normaly człowiek wbrew pozorom Quote
basia bonnie Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 luzia napisał(a):I jak podobają się ;) Który najlepszy :evil_lol: Mam jeszcze 2 konie do wklejenia ale nie będę zaśmieć galerii skoro i tak nikt prawie nie ogląda :diabloti::diabloti: piękne!!:loveu: wszystkie:loveu: dajesz:loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witamy sie wieczorkiem :lol: Wstawiaj koniki ,wszystkie bardzo ładne ,chętnie obejrzymy;) Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Werka'] PS> nie będę produkować bezsensownych postów, bo ja jestem normaly człowiek wbrew pozorom Normalny człowiek tjaaaaa:evil_lol::diabloti: Czasami warto bezsensowny post dać bo to mnie dowartościowuje :diabloti: [quote name='basia bonnie']piękne!!:loveu: wszystkie:loveu: dajesz:loveu::loveu: Wiem :cool3: To też wiem :diabloti: Może :evil_lol: [quote name='basia bonnie'] Witamy sie wieczorkiem :lol: Wstawiaj koniki ,wszystkie bardzo ładne ,chętnie obejrzymy;-) Witamy :multi: Koniki hmm... :p Zastanowię się :diabloti: Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 dowartościuje? :???: Wiesz, nie wiedziałam że Ci zależy tylko na stronach w galerii............:shake: Quote
Anza&Hacker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 luzia napisał(a):Na przyszłość hehe ciekawe bo Funia nie skacze już prawie wcale :eviltong: :p Miałam na myśli bardziej następnego psa - bo chyba jak Funia odejdzie to nie obrazisz się na cały psi świat, tylko zechcesz jakiegoś innego kudłatka? :p Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Werka']dowartościuje? :???: Wiesz, nie wiedziałam że Ci zależy tylko na stronach w galerii............:shake: Nie na stronkach no co Ty weź przestań :shake: Obrażam się :evil_lol: [quote name='Werka']Miałam na myśli bardziej następnego psa - bo chyba jak Funia odejdzie to nie obrazisz się na cały psi świat, tylko zechcesz jakiegoś innego kudłatka? :p No pewnie i masz rację ;) Tak w sumie to ja planuję mieć kolejnego psa jeszcze jak Funia będzie :p Quote
agaciaaa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 luzia napisał(a):No pewnie że chciałam ale nie mogłam :-( Ale za to teraz Ciebie nie ma:eviltong: teraz jestem :eviltong: ale dogo muli jak cholera :angryy: widziałam filmiki, Funia zdolniacha ;) Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Werka']nie! :eviltong: Tak :diabloti: [quote name='Werka'] teraz jestem :eviltong: ale dogo muli jak cholera :angryy: widziałam filmiki, Funia zdolniacha ;-) Witam :multi: Ja też jestem :cool3: Nom masakra powinni coś z tym zrobić :shake: Może strajkujemy? Co Ty na to Werka :razz::razz: A co do filmików.. Wiem że Funia to zdolniacha tylko po kim ona to ma? :hmmmm: Bo na pewno nie po mnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts