agaciaaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Trzymaj sie kochana :calus: Pamiętaj, że masz Funię i Pamirka.. Quote
Avaloth Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 trzymaj się :buzi: i nie załamuj się bo jesteś potrzebna swoim psiakom :calus: Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Wracamy i witamy się serdecznie :multi: Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Pamiętacie o nas jeszcze? Jak nie to dla przypomnienia trochę fotek :razz: Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Fotki z dzisiejszego spacerku :p Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Luzia kazała siedzieć i zostać to siedzimy :p A jak woła to idziemy (no prawie:diabloti:) I trochę skoków :razz: Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 I to by było na razie na tyle. Zobaczymy czy ktoś wpadnie ;) Quote
clockwork Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 melduje że wpadłam i widziałam i tu i tam ;) iiii nie wiem czy bym poznała Qdłacza jakbym go spotkała na ulicy.... jakiś taki .... :hmmmm: inny.... zepsuty jakiś :roll::oops: :loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Moje kochane mordy :loveu: ... Buziaki dla moich piesów i ich pańci oczywiście...coby potem nie mówiła,że o niej zapomniałam :eviltong: Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='clockwork']melduje że wpadłam i widziałam i tu i tam ;) iiii nie wiem czy bym poznała Qdłacza jakbym go spotkała na ulicy.... jakiś taki .... :hmmmm: inny.... zepsuty jakiś :roll::oops: :loveu::loveu::loveu: Co rozumiesz pod słowem zepsuty? :mad: :diabloti: [quote name='Marlena:)']Moje kochane mordy :loveu: ... Buziaki dla moich piesów i ich pańci oczywiście...coby potem nie mówiła,że o niej zapomniałam :eviltong: Hehe no widzisz i nie na wiele Ci się to zdało bo i tak Ci wypomniałam :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bewarka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Luziaaaa! :multi: Aleś zaszalała z fotaskami :loveu: PS:A możesz mi powiedzieć ile obecnie posiadasz zwierzaków, bo ja już sobie zaczynam mylić...:lol: Quote
Luzia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Justys95 napisał(a):Luziaaaa! :multi: Aleś zaszalała z fotaskami :loveu: PS:A możesz mi powiedzieć ile obecnie posiadasz zwierzaków, bo ja już sobie zaczynam mylić...:lol: Hejka :loveu: No obecnie mam tylko 2 psy :p Pamira zwanego Jozinem z Bazin i Funie :razz: Quote
ATLANTYDA Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Witaj Luzia :multi::multi::multi: Miło zobaczyć Twoje futrzaki . Tylko czemu Pamir nosi klatkę na sznupce :cool3:. Quote
Bewarka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Aha, to taki mały, trzeci, to tymczasik był? ;) Quote
M&T Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Luzia !! Wróciłaś!! :multi::multi::multi: jak miło zobaczyć wreszcie Luzię i Mickeyowego braciszka :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
Dorkaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Luzia wróciłaaa :loveu: :multi: :multi:! Witamy!! :multi: I dziękujemy za fotki :loveu: Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widzę że Pamirek zmienił uczesanie :grins: witajcie znów :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts